Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
CengizYörük
01 Şubat 2014, 22:49
fabrika çıkışı lastikler kuru havalarda herhangi bir problem yaşatmaz, mt 60 corsa çok güzel denemedim ama çok övülüyor zamanında param olaydı 1000 lira ya alacaktım da şimdi 1300 diyorlar ve ayrıca bütçem hiç elverişli olmadı kaza aksesuar vs derken neyse kıyafet konusuna acele etme her dükkan peşin ve taksitli olarak iskontolar uygular biraz zorla derim, motomax te dane marka çok güzel montlar var yazlığı kışlığı uygun fiyatlara, hadisatınal diye bir site var dükkanı da hemen şirinevler motomax in ilerisinde, büse marka getiriyor oraya da bakabilirsin, motoplus zaten bell kaskları getiriyor, bmw borusan istinye de biraz pahalı ama şık şeyler var, mototaş var kızıltoprak ta dainese arai distribütörü fakat çok sıkılar indirim yapmıyorlar kolay kolay, tekstil yazın güzel oluyor terletmez ama ben deri dainese yazlık mont kullanıyorum eğer dur kalk çok yapmıyorsam terleme yapmıyor, alpinestar türkiye ye geçtiğimiz sene geldi o da zaten motoplus a yakın bi arka sokağında diye biliyorum, kısacası ben sana marka olarak sayarsam zanyoscar kardeşim en iyileri kıyafette(mont,eldiven,bot) dainese ve alpinestar, kask olarak arai shoei bell shark xlite schubert suomy diye böyle gider testlere aldanma derim referans olamaz bence onlar bmw kask kullanıyorum schubert e yaptırıyorlar diye seçtim havalandırması çok iyi daha güvenlik anlamında bi deneyim yaşamadığımdan birşey diyemiyorum ama tamamen rahat olanı al derim aerodinamisinden ses yalıtımına havalandırmasına kadar ayrıca iç astarlarının çıkarılıp yıkanabilmesi gibi ayrıntı ama önemli konulara göre seçimini yapabilirsin... ikinci el motor piyasası biraz karışık, yönlendirme yapamam açıkçası.. fuar a çok gitmek istedim ama katılmamam da biyandan iyi oldu yoksa motorumu satabilirdim, gerçi hala emin değilim :) neyse, fuar nakit alımlar yapacak kişiler için oldukça uyguna getirebilir motor veya kıyafet ekipman vs leri..
ArdaAras
02 Şubat 2014, 19:00
Başlıkla alakasız olacak ama dün A2 sınavına girdim. Gis akademinin parkurunda. ilk sıradaydım sabah saat 8.35te başladı sınavım. hava soğuk ve yağışlıydı. heyecandan sabah saat 7de orda oldum. Gökhan hocayla tanıştım orada. Oraya kayıtlı olmama rağmen işten güçten hiç vaktim olmamıştı ders almaya. Küçük bir sınav öncesi azar işittim Gökhan hocadan ve Gis Akademinin kurucusu Halil abiden. Parkur egitimi verdiler iki dakikada sağolsunlar. YBR125 ile gireceğim için motoru tanıma fırsatım oldu. Bu arada başlangıç motoru olarak baya başarılı ve kolay bir motormuş. Kendi motorumdan sonra hele tepkileri çok daha açık kapatacak bir motor olduğunu anladım. Neyse, parkurda sınav başladı, baya iyi yaptığım için diğerlerine örnek olsun diye ikinci defa tekrarlattılar (kurulun sözleri) sonra sıkıntı başladı.. Trafiğe çıktık, arkamdan kurul arabayla takipte. Yol çamur içinde, durmadan kamyonlar vızır vızır geçiyor. 1.5 km surlara kadar gittim 1.5 km geri geldim, parkura geri girip motoru stop ettim. Akşamda internetten baktım geçmişim valla. Haftaya ehliyetimle yollardayım. Tabii motorun rodajını bitirmiş bulunuyorum ehliyetsiz bir keko olarak. Ama bilinçli kekoyum yemin ederim. Bende olan cahil cesaretinin hiç bir yeni sürücü arkadaşımızda olmamasını temenni ediyorum.
Bu aydan sonra havalarda iyice yumuşasın hep beraber buluşalım lütfen. Durmadan söylüyorum ama kimseden ses seda çıkmıyor maalesef. Gerçi şimdi bir iki gıcık çıkar "Sen önce ehliyetini al!" der. hak veriyorum ama buluşalım lütfen. düklerimizi gezdirelim beraber. iyi pazarlar hepinize
sky777
02 Şubat 2014, 22:26
walla surmeyı tam anlamıyla ogrendıgımı dusundugumde heryere gelirim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
ardaAras arkadaşım 1000 km bakımı kaça mal oldu mumkunse soleyebilirmisin ? benimkide geldide
ArdaAras
02 Şubat 2014, 22:32
130 tl diye hatirliyorum. Atamotoda Ahmet usta yapti dostum
sky777
02 Şubat 2014, 22:44
oo cok ıımıs spor motoya sordum gecen hafta 300 dedı
ArdaAras
02 Şubat 2014, 23:17
oo cok ıımıs spor motoya sordum gecen hafta 300 dedı
Spormotoya gitme moruk. Sen bana özelden yaz bende atamotoya gidecem bu carsamba gidelim beraber senin bakimida hallederiz
umurcan
04 Şubat 2014, 14:05
satılık ettim arkadaşlar, arayan bildiğiniz varsa :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ilk-sahibinden-servis-bakimli-duke-200-152801927/detay
umurcan
06 Şubat 2014, 00:06
gözüm üzerinde arda ::pokey::
smiles
06 Şubat 2014, 11:09
Vitesliye geçmeye karar verdiğim zaman alacağım motor... :cat:
ayhan.s
06 Şubat 2014, 11:29
Vitesliye geçmeye karar verdiğim zaman alacağım motor... :cat:
Güzel seçim, ufacık tefecik içi dolu turşucuk.
ArdaAras
07 Şubat 2014, 01:38
gözüm üzerinde arda ::pokey::
tamam bebe getir alacam motorunu. 390 yerine 400lük olur bende de :queen:
umurcan
07 Şubat 2014, 01:41
heyoooo :P :mrgreen:
ArdaAras
09 Şubat 2014, 21:05
heyoooo :P :mrgreen:
Umurcan ne yaptın motoru? satabildin mi? sen ne alacaksın?
umurcan
10 Şubat 2014, 20:03
birkaç arayan vardı da henüz bir hareket yok
satarsam da gözüme yamaha xt660x görünmekte
http://i228.photobucket.com/albums/ee292/Burky_2007/XT660X/DSC00295.jpg
ayhan.s
11 Şubat 2014, 20:48
Ben bu motoru yanlış kullanıyorum sanırım. Neden diyeceksiniz devamlı 4. vitesteyim. 80 küsüre kadar 4'teyim. Hızım düşünce 40'a falan, bazen diyorum düşüreyim vitesi, e gidiyor meret üşeniyorum değiştirmiyorum. Sıkıntı açar mıyım başıma?
ha bir de 6. vitesi gördüğüm çok nadir. 110 civarı bana motor vites arttır demiyor gibi geliyor. Bilemedim hatalı mıyım.
ayhan.s
13 Şubat 2014, 21:00
Bir süredir terlemeyi farkediyordum bugün fotoğraf çekebildim. Bilmiyorum fotoğraftan anlaşılıyor mu ama bu kadar terleme normal mi arkadaşlar? Yağına baktım çok az eksilme var ama normal kabul ettim üzerinden, değişimin üzerinden 3500 km geçti...
http://i61.tinypic.com/1058lyq.jpg
http://i59.tinypic.com/30113dd.jpg
http://i60.tinypic.com/24g6ghx.jpg
plegus
14 Şubat 2014, 16:14
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum motoru, yeni başladım.
Şurada kendimi tanıtmıştım: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/127079-merhabalar-ve-tesekkurler.html
1 haftadır motorla ilgili dikkatimi çeken birkaç şey var.
1.Çok dik yokuşta frenlediğimde muhtemelen ön diskin oradan 1 saniye aralıklarla gıcırdama gibi bir ses geliyor. Trafikteyken duyulmuyor ama gece sessiz giderken fark ettim. Sorun çıkarır mı nedir ne değildir?
2.Motorumun arka amortüsoru çok yumuşak ayarlanmış, Arkadaşın Duke 125'iyle yan yana geldiğinde resmen 3-4 santim alçakta motor ama boyum kısa olduğu için daha rahat ediyorum o yüzden değiştirmedim, bir zararı olur mu?
3.Muhtemelen 2. maddeyle ilgili ama yukarı doğru rampaya tam girdiğim anda plastiğin asfalta ya da lastiğe sürtme sesi gibi ufak bir ses geliyor. Biryer biryere sürtüyor ama anlam veremedim. Arka çamurluk gibi geldi ama bilemedim. Amortüsör ayarından olabilir mi?
4.Bu da 2. maddeyle alakalı olabilir, motorun lastikleri ben almadan önce MRF REVZ ile değiştirilmiş. Daha 5000KM yapmadan değiştirdiğine göre iyi lastik takmıştır diye düşünmüştüm ama bana pek güven vermiyor. Duke 125i olan pirelli lastik kullanan arkadaşım da aynı şeyi söyledi. Acaba lastikten mi yoksa amortüsör ayarının çok gevşek olmasından mı kaynaklanıyor ya da başka sebebi olabilir mi?
Bonus: Gördüğüm kadarıyla birçok Duke kullanıcısı var, bir topluluk kurmayı ya da toplu sürüş yapmayı düşündünüz mü? Böyle birşey varsa katılmayı yoksa da önayak olmayı çok isteriz.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
brooklynnn
14 Şubat 2014, 16:43
Topluluk facede kuruluyor olmayanlarda burada takılıyor. Facen yoksa olmazzz
ArdaAras
17 Şubat 2014, 02:55
Facen yoksa olmazzz
manidar olmuş biraz :)
ErtugrulGazi
18 Şubat 2014, 01:11
birkaç arayan vardı da henüz bir hareket yok
satarsam da gözüme yamaha xt660x görünmekte
http://i228.photobucket.com/albums/ee292/Burky_2007/XT660X/DSC00295.jpg
Kardeş motor satıldı mı? İlanı göremedim. Saygılar.
umurcan
18 Şubat 2014, 01:39
Kardeş motor satıldı mı? İlanı göremedim. Saygılar.
evet ilanı kaldırdım :) acele etmeyip bi süre daha kullanma kararı aldım
ilginize teşekkür ederim.
şu arkadaş (https://www.facebook.com/ilo.acr) da satıyor anladığım kadarıyla, eğer düşünürseniz bir ulaşın derim :wiinkk:
ErtugrulGazi
19 Şubat 2014, 01:50
Teşekkür ederim.
ErtugrulGazi
20 Şubat 2014, 21:37
Arkadaşlar almak için bir duke 200 buldum ama gidonda boşluk var. On freni sıkıp ileri yuklenince bosluk var. Tıkırtı geliyor. Basit bir gevşeme hadisesi mi yoksa ciddi mi. Saygılarımla
brooklynnn
20 Şubat 2014, 22:17
Beylikduzundeyim. Takılmak isteyen arkadaşlar mesaj atarsa FACE olmadan da grup vb kurulailir. İlgililere
ErtugrulGazi
21 Şubat 2014, 00:05
Arkadaşlar almak için bir duke 200 buldum ama gidonda boşluk var. On freni sıkıp ileri yuklenince bosluk var. Tıkırtı geliyor. Basit bir gevşeme hadisesi mi yoksa ciddi mi. Saygılarımla
Bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
ayhan.s
21 Şubat 2014, 00:51
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
servise götürsene arkadaşım. Ne söylesek afaki olur. Böyle bir sıkıntı yok normalde ama sen servise götüreceksin, bayılacaksın bir 50 kağıt söyleyecekler sana atarı kokarı var mı.
hsnkzyrt
21 Şubat 2014, 13:06
Yaw bu motor neden bu kadar pahalii :((
Syanur
21 Şubat 2014, 15:44
Arkadaşın motorunda da vardı, gidonun altındaki 3lü bağlantı parçasının vidaları gevşemiştir. O vidaların nasıl sıkılacağını netten araştırıp öyle sık.
ErtugrulGazi
21 Şubat 2014, 21:36
Syanur kardeşim cevabınız icin teşekkür ederim. O servise götürmeyi akıl eden arkadaşa da teşekkürlerimi borç bilirim. Su an motoru servise goturme imkanım teknik olarak bulunmadığı icin siz değerli arkadaşlarıma sordum.
Saygılarımla.
RAMİREZ
22 Şubat 2014, 02:02
şu toplaşılan, aktif olan facebook sayfasını bulamadım, bi el atsanız link gönderseniz çok memnun olurum :pr:
Gökhan45
22 Şubat 2014, 12:49
şu toplaşılan, aktif olan facebook sayfasını bulamadım, bi el atsanız link gönderseniz çok memnun olurum :pr:
Buyur dostum. KTM Duke Turkey (https://www.facebook.com/groups/ktmduketurkey/)
brooklynnn
22 Şubat 2014, 17:20
Benim arka stop on frenı sıkınca yanmıyordu. Aktif şekilde kullanmaya başlayınca kendıne geldı çalışıyor su an
Gökhan45
24 Şubat 2014, 12:18
işte burada: https://www.facebook.com/groups/ktmduketurkey/
RAMİREZ
25 Şubat 2014, 03:44
Selam arkadaşlar,
Givi topcase rack aldım. Birebir ktm duke 125/200 için imal edilmiş.
http://img338.imageshack.us/img338/215/20121201151338.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/3672/20121201151349.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/528/20121201151349.jpg/)
merhabalar Tharun
bu demiri nereden ve ne kadara aldın bi bilgilendirir misin?
teşekkürler
manifes
25 Şubat 2014, 15:23
Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. 200 duke var bendede.. daha bilgili oldugunuz için bir kaç birşey sorucam öncelikle su arka çamurluk yapan bulan varmıdır teker üstü olan.. ve sticker set nereden bulabilirz aksesuar konusunda yardımca ihtiyacım var biraz :)
RAMİREZ
25 Şubat 2014, 15:40
Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. 200 duke var bendede.. daha bilgili oldugunuz için bir kaç birşey sorucam öncelikle su arka çamurluk yapan bulan varmıdır teker üstü olan.. ve sticker set nereden bulabilirz aksesuar konusunda yardımca ihtiyacım var biraz :)
sahibindende görmüştüm bir ara o çamurluğu,
sticker setide hasanpaşa spormotoda var, yanlış hatırlamıyorsam 65 avro tadında birşeydi.
ayhan.s
25 Şubat 2014, 15:51
merhabalar Tharun
bu demiri nereden ve ne kadara aldın bi bilgilendirir misin?
teşekkürler
Feyizoğlu 250 TL
manifes
25 Şubat 2014, 19:57
Ben bulamadım eger varsa ilan no zahmet olmassa yazarmısın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
Birileri arka çamurluk sormuştu sanırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-aksesuar-ekipman-orjinal-ktm-duke-125-duke-200-duke-390-arka-camurluk-127179959/detay
İlan yayından kalkmış nasıl bulabilirz.. ?
KTM200
26 Şubat 2014, 18:01
Selam arkadaşlar
mayıs ayında aldığım KTM duke motorumdan garip sesler gelmeye başladı.
servise goturdum. Krank Bilyalarının oldugu yatak kırılmış. Bu konuda bilgisi olan varmı yada böyle birşey yaşayan.
Motor 4500 KM de garantiden degıstırmek ıcın basvurduk servisten bakalım cevap beklıyoruz. Yasayan varsa ne kadara halletmıstınız bu işi ?
marfatih
26 Şubat 2014, 18:59
Selam arkadaşlar;
Gis Akademi ve Ktmduketurkey face grubu olarak ilk etapta 10 adet bilet ktm kullanıcılarına dağıtılacaktır.Yoğunluğa göre arttırılmaya çalışılacak.
Mesaja cevap veren ilk 10 kişi biletleri perçembe ve pazar günü fuarda benden veya Fatih'e yakınsa elden alabilir.
(Face'e yazan ayrıca buraya yazmasına gerek yok)
mutluakkurt
27 Şubat 2014, 23:54
Arkadaşlar öncelikle bir çok kez konuşulmuş olabilecek ama sayfa sayısının fazla oldugundan dolayı tekrar sormamı gerektirecek bi durum var kusura bakmayın.
Ben daha düne kadar Suzuki Inazuma almayı planlıyordum. Ancak fuarda inazuma ile duke 200 ün tipi arasında dağlar kadar fark olduğunu gördükten sonra Duke düşünmeye başladım. Ve aklıma takılanları sormaya karar verdim.
1. Duke 200 135 km hızda devir kesiciye giriyormuş. Ama bazı videolarda 160'lara kadar çıktığı görülüyor. Devir kesiciyi mi kaldırmak lazım?
2. Bu motorun konforu nasıl? Devir yükselince titreşim artıyor mu? İnsanı fazla yoruyor mu?
3. Ben açıkçası turuncu rengi çok fazla sevmiyorum. Ama bazı motorların galiba sticker ile baya değiştiğini gördüm. Sticker ile depoyu baya bi değiştirebilir miyim? Nerden edinebilirim ve fiyatları nedir?
Şimdiden teşekkürler.
umurcan
28 Şubat 2014, 00:04
1. 140da girer, hem bunu iptal ettirmek lazım hem de karışım haritalarıyla oynamak gerekir. yüksek hız istiyorsan önermem
2. sele ve amortisörler sert, bu konforu baltalıyor ama yol tutuşunu ve virajını güzelleştiriyor. yine inazumanın daha konforlu olması yüksek olasılık. öyle diyorlar yani
3. beyaz versiyonlar var, onlardan alabilirsin, kendin yaptırmaya kalkarsan şimdiki euro kurundan 300-500 arası birşey tutar diye düşünüyorum
hepsine rağmen 130 kilo dolu ağırlığı ve gözü dönük gaz tepkisiyle insanı kendine bağlayan motordur :) kullanırsanız fikrinizi kesinleştirmesi olası.
bu arada sınıfının en iyi fren ve amortisörlerinin dükte olduğunu da unutmamak lazım :wiinkk:
Arkadaşlar öncelikle bir çok kez konuşulmuş olabilecek ama sayfa sayısının fazla oldugundan dolayı tekrar sormamı gerektirecek bi durum var kusura bakmayın.
Ben daha düne kadar Suzuki Inazuma almayı planlıyordum. Ancak fuarda inazuma ile duke 200 ün tipi arasında dağlar kadar fark olduğunu gördükten sonra Duke düşünmeye başladım. Ve aklıma takılanları sormaya karar verdim.
1. Duke 200 135 km hızda devir kesiciye giriyormuş. Ama bazı videolarda 160'lara kadar çıktığı görülüyor. Devir kesiciyi mi kaldırmak lazım?
2. Bu motorun konforu nasıl? Devir yükselince titreşim artıyor mu? İnsanı fazla yoruyor mu?
3. Ben açıkçası turuncu rengi çok fazla sevmiyorum. Ama bazı motorların galiba sticker ile baya değiştiğini gördüm. Sticker ile depoyu baya bi değiştirebilir miyim? Nerden edinebilirim ve fiyatları nedir?
Şimdiden teşekkürler.
1 138 km devir kesiciye giriyor. devir kesici iptali değilde arka dişli yi değiştiriyorlar 46 diş yerine 39 diş takıyorlar .
2 en uzak yolda durmadan gittiğim mesafe 100 km yorulmadım. ilk başta kıcın seleye alışması lazım :)
3 turuncu renk yakışıyor bence sticker seti yurdışından veya spormoto dan alabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Selam arkadaşlar
mayıs ayında aldığım KTM duke motorumdan garip sesler gelmeye başladı.
servise goturdum. Krank Bilyalarının oldugu yatak kırılmış. Bu konuda bilgisi olan varmı yada böyle birşey yaşayan.
Motor 4500 KM de garantiden degıstırmek ıcın basvurduk servisten bakalım cevap beklıyoruz. Yasayan varsa ne kadara halletmıstınız bu işi ?
ilk sensin böyle sorun yaşayan benim bildiğim.
mutluakkurt
28 Şubat 2014, 01:26
1. 140da girer, hem bunu iptal ettirmek lazım hem de karışım haritalarıyla oynamak gerekir. yüksek hız istiyorsan önermem
2. sele ve amortisörler sert, bu konforu baltalıyor ama yol tutuşunu ve virajını güzelleştiriyor. yine inazumanın daha konforlu olması yüksek olasılık. öyle diyorlar yani
3. beyaz versiyonlar var, onlardan alabilirsin, kendin yaptırmaya kalkarsan şimdiki euro kurundan 300-500 arası birşey tutar diye düşünüyorum
hepsine rağmen 130 kilo dolu ağırlığı ve gözü dönük gaz tepkisiyle insanı kendine bağlayan motordur :) kullanırsanız fikrinizi kesinleştirmesi olası.
bu arada sınıfının en iyi fren ve amortisörlerinin dükte olduğunu da unutmamak lazım :wiinkk:
200lük bir motor için son hız biraz az değil mi? 125 liği bile 130'a çıkıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
[QUOTE=xawa;3279035]1 138 km devir kesiciye giriyor. devir kesici iptali değilde arka dişli yi değiştiriyorlar 46 diş yerine 39 diş takıyorlar .
2 en uzak yolda durmadan gittiğim mesafe 100 km yorulmadım. ilk başta kıcın seleye alışması lazım :)
3 turuncu renk yakışıyor bence sticker seti yurdışından veya spormoto dan alabilirsin.[COLOR="Silver"]
umurcan
28 Şubat 2014, 01:33
dük son hız değil gaz tepkisine ve hızlanmalara yönelik yapılmış bir motor
amaç meselesi biraz :wiinkk:
125liğe dair bir bilgim yok. ama eğer öyle hızlar yapıyorsa bunu hızlanmadan çalarak yapabilir
mutluakkurt
28 Şubat 2014, 01:37
[QUOTE=xawa;3279035]1 138 km devir kesiciye giriyor. devir kesici iptali değilde arka dişli yi değiştiriyorlar 46 diş yerine 39 diş takıyorlar .
3 turuncu renk yakışıyor bence sticker seti yurdışından veya spormoto dan alabilirsin.[COLOR="Silver"]
umurcan
28 Şubat 2014, 02:01
[QUOTE=mutluakkurt;327913QUOTE=xawa;32790351 138 km devir kesiciye giriyor. devir kesici iptali değilde arka dişli yi değiştiriyorlar 46 diş yerine 39 diş takıyorlar .
200lük bir motor için son hız biraz az değil mi? 125 liği bile 130'a çıkıyor.[/QUOTE
200lük bir motor için son hız biraz az 125 liği bile 130'a çıkıyor.
ErtugrulGazi
28 Şubat 2014, 12:47
Değerli Arkadaşlar,
Hafta başında Duke 200 aldım. Dün akşam 100 km kadar yol yaptım. Gazın tepkilerine hasta oldum. 200 cc motor için mükemmel tepkileri var. sol şeritte oyalanmıyorsun direk sürati 120'ye yaslıyor. Uzun yolda seleye alışmak lazım. Hep öne doğru kayma temayülü var. onun haricinde rahatsızlık verecek birşey yok. Ama küçük de olsa göğsünüzü koruyacak bir ön siperlik/cam lazım. Taktırırsam sürüş konforunu ciddi şekilde arttıracağını düşünüyorum. Herşeye rağmen kırmızı ışıkta kalkışlarda, mevcut ssürati 90 dan 120 çıkarmak 200 cc motor için mükemmel.
Saygılarımla.
Bu arada makul fiyatlı ön cam nereden bulabilirim. Bilen var mı? (Servisten soracaksın, araştıracaksın diyecek arkadaş varsa boşuna zahmet edip yazmasın...burada fikir ve tecrübelerinizi soruyorum.) Mesela Zeus marka camlar var. kullanan varsa resmini paylaşabilir mi?
umurcan
28 Şubat 2014, 13:41
güle güle kullan :cat:
Syanur
28 Şubat 2014, 13:58
Ben Duke200 ile ~370 km yolu, (5~5.5 saat) sadece benzin almak için durarak ve çok kısa bir yemek molası vererek aldım. 1sn bile popom acıdı demedim. Çünkü deri pantolon giyiyordum, kot pantolon ile 1 saatlik sürüşte canım acıyorken derinin bukadar farkedeceğini tahmin etmemiştim doğrusu :wiinkk:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO