Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
ayhan.s
05 Ağustos 2013, 00:19
selam arkadaşlar..Bende dün kaporasını verdim ve bayramdan sonra duke200 teslim alıcam inşallah..Google'dan Duke200 diye arama yaptığımda en çok kullanıcının bu sitede olduğunu gördüm ve üye oldum. Aklıma takılan bazı noktalar var ve engin tecrubelerinizden yararlanmak isterim.
1- Topcase demiri yaptırıp taktıran arkadaş varmı? Feyizoğlunda arka bağlantı aparatını gördüm baya maliyetli gibi geldi bana..Yan sanayide benzer işlem yaptıran arkadaş varmı?
2- Naked motor olduğu için rüzgarı pek dert etmesemde işe yarar siperlik tavsiyeleriniz varmı?
3-Özellikle sürüşte dikkat etmem gereken noktalar varmı?
..
1) ben bahsettiğin topcaseden ve 41 litrelik Givi canta aldım. yan saniyede yaptırabilir sanki ama ben uğraşmadım. 13 K'ya 200 cc motor aldık. Bu kadar paraya takılma
2) Bu motoru siperlik bozuyor. Çirkin görünüyor, onun dışında yan sanayi ön cam yapan bir çok yer var. Beğendiğini alabilirsin.
3) Lastiklerimiz kötü, o yüzden yağmurda çamurda ekstra dikkatli ve yavaş kullan.
hayırlı olsun...
emdr
05 Ağustos 2013, 01:42
Çok teşekkür ederim cevabınız için..çantayı ne kadar mal ettiniz? 41 litre çanta motor üzerinde epey büyük duruyor olsa gerek..ama scooterdan naked motora geçen biri olarak anca yeter diyorum:)
Syanur
05 Ağustos 2013, 01:59
41 lt topcase takıp "Bu motoru siperlik bozuyor" demek...
Ne çektin be DUKE200...
ayhan.s
05 Ağustos 2013, 10:44
41 lt topcase takıp "Bu motoru siperlik bozuyor" demek...
Ne çektin be DUKE200...
İkisi de birbirinden çirkin görünüyor valla. Ben mecbur olmasam almazdım. Bereket çanta kolay çıkıyor da arada yokediyorum. :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
Çok teşekkür ederim cevabınız için..çantayı ne kadar mal ettiniz? 41 litre çanta motor üzerinde epey büyük duruyor olsa gerek..ama scooterdan naked motora geçen biri olarak anca yeter diyorum:)
Rica ederim. Sanırım toplam 500 TL tuttu. 250 çanta, 250'de bağlantı aparatı. Mecbur değilseniz bir süre sırt çantası ile idare edin. Ben motoru bir yerde bırakıp, oradan metro ile devam ettiğim için kask, dizlik, eldiven, bellik ya da iki kask sığabilen bir çantaya ihtiyaç duydum. Çirkin görünüyor ama efektif.
Burak Sword
05 Ağustos 2013, 22:34
Çanta alternatifi olarak Özen motora baktım. Kappa'nın tekstil yan çantalarını tavsiye ettiler. 100 Euro civarında fiyatları fakat Ayhan'ın söylediği işi görmez bu çantalar. Benim amacım İstanbul'dan 3-4 saatlik yola gitmek ve orada konaklamak. Benim ihtiyacım için mantıklı geldi. Bu çantalar bizimki gibi sivri kuyruklu aletler için ( Apachi familyası düşünülmüş ürünler.)
Herhangi bir çantanın duke'e yakışmadığı ve yakışmasının mümkün olmadığını düşünüyorum. Lakin Naked diyoruz. İyi hoş çıplak ama çıplak var, çıplak var. Inazuma'da çıplak ama arkasına deri yan çanta atsan hiç kaldırmaz değil hatta kimine güzel bile gelir. Duke 690, Husqvarna TR650 Strada, Triumph Street Triple R, Kawasaki Z750 R bu motorlar farklı bir stili ifade ediyor. Street Fighter tarzı Duke 690'ın ufak benzerine sahibiz. Bu sınıf için bence sırt çantası bile uygun değil (ki bende sırt çantası kullanıyorum ve yan çanta almayı düşünüyorum) çünkü bu tarz uzun yol değil şehir içinde yaşıyor ama yüksek hızların değil, çabuk hızlanmaların, stunt bike tarzının pazarlandığı bir sınıf. O yüzden olmaz. Çanta güzel olmaz, ama gerekli ve ihtiyaç bir şekilde karşılanacak.
emdr
06 Ağustos 2013, 01:21
Burak çok güzel özetlemişsin konuyu ancak dediğin gibi akşam evine giderken bir ekmek alsan koyacak yer yok:) Ayhan 500 TL iyi bir fiyat lakin çantan 41 lt..Kaskı yok edebilsen şimdilik sırt çantası ile idare etme seçeneği daha makul duruyor..Görüntü kirliliği elbette oluyor ancak ortada bir İstanbul gerçeği var ve bu motorlarada sadece gezmek için binelim diyemiyoruz..Zaman zaman ufak tefek eşyalarımızı alabilecek bir alternatif yaratabilmeliyiz diye düşünüyorum..
Burak Sword
06 Ağustos 2013, 13:18
Burak çok güzel özetlemişsin konuyu ancak dediğin gibi akşam evine giderken bir ekmek alsan koyacak yer yok:) Ayhan 500 TL iyi bir fiyat lakin çantan 41 lt..Kaskı yok edebilsen şimdilik sırt çantası ile idare etme seçeneği daha makul duruyor..Görüntü kirliliği elbette oluyor ancak ortada bir İstanbul gerçeği var ve bu motorlarada sadece gezmek için binelim diyemiyoruz..Zaman zaman ufak tefek eşyalarımızı alabilecek bir alternatif yaratabilmeliyiz diye düşünüyorum..
Pideyi ikiye katlayıp sırtına koymanın hazzı paha biçilemez. :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
Arkadaşlar hiç toplanmıyormu duke 200 grubu? Hafta sonu beraber sürme işleri yapılmıyormu?
emdr
06 Ağustos 2013, 23:59
En azından bayram sonrası biz avrupadakiler toplanalım kaç kişi olursa öncü oluruz
emdr
08 Ağustos 2013, 01:12
http://imageshack.us/a/img17/3041/img0916dr.jpg
http://imageshack.us/a/img26/3638/img0918zc.jpg
http://imageshack.us/a/img18/4605/img0917gn.jpg
http://imageshack.us/a/img23/183/img0919si.jpg
Hocam koruma demirini nerede ve ne kadara yaptırdınız?
xawa
08 Ağustos 2013, 17:52
Hocam koruma demirini nerede ve ne kadara yaptırdınız?
orjinal ktm duke nin koruma demiri bana ait olmadığını resimlerde belirtmiştim italya ebay da satılıyordu eğer yurtdışından almaya niyettin varsa sana parca kodunu bulup vereyim 200 euro üstü kargo dahil bir fiyat cıkıyor .
o resimler ktm europa forumdan dan ,koruma demiri takan bir duke kullanıcısının resimleri .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
egzozun içini merak edenlere :)
http://imageshack.us/a/img703/8083/x6w6.jpg
http://imageshack.us/a/img844/892/fmyv.jpg
http://imageshack.us/a/img153/964/8vkw.jpg
http://imageshack.us/a/img821/3908/h9lg.jpg
http://imageshack.us/a/img209/2904/xm5f.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
http://imageshack.us/a/img832/9785/fxmp.jpg
emdr
08 Ağustos 2013, 19:49
Size ait olmadığını gözden kaçımışım..Ama şu ana dek gördüklerizmin en iyisi
chopinnrose
09 Ağustos 2013, 00:27
Kasksız şortlu bir Duke'ci kro gördüm bugün Antalya'da,hem de anayolda...:S Fazla söze gerek yok burası TR,
SudoThrottle
16 Ağustos 2013, 15:01
kasislerden veya çıkıntılardan geçerken tak-tuk ses geliyor arka suspansiyondan, eskiden gelmiyordu, servise götürmeden nasıl düzeltebilirim?
MotojeN
16 Ağustos 2013, 15:11
Arkadaşlar duke 125 ve duke 200 arasında fark vardır elbet biri 15 diğeri 25 beygir ama şehir içi fark edermi fazla yoksa aynı performansı mi alırız ikisinden birini alacağım ilk başta inazuma 250 alcaktim ama sisirilmis bir ybrye benzediginden vvazgeçtim.
ayhan.s
16 Ağustos 2013, 19:45
Arkadaşlar duke 125 ve duke 200 arasında fark vardır elbet biri 15 diğeri 25 beygir ama şehir içi fark edermi fazla yoksa aynı performansı mi alırız ikisinden birini alacağım ilk başta inazuma 250 alcaktim ama sisirilmis bir ybrye benzediginden vvazgeçtim.
Inazuma'nın hakkını yemişsin öncelikle. :) YBr ile alakası yok makinenin yolda.
Tabii ki aynı performansı almazsın iki makineden. Hızlanması, tepkileri 200'lüğün çük daha üstün. Aynı ağırlıkta olduğunu düşünürsen performans farkını daha iyi anlayabilirsin.
Şehir içi farkederminin cevabı zor. Bir sürü insan 125'lik sürüyor şehir içinde. Gayet de memnun, cebine göre karar ver derim ben. Arada fiyat farkı var sonuçta.
MotojeN
16 Ağustos 2013, 20:11
Ya 200 duke abs
fiyatı insani boyutları aşmazsa 390 duke de düşünebilirm.
emdr
16 Ağustos 2013, 21:48
Motorumu pazartesi günü teslim aldım..(Duke 200) İlk başta gazlanmaya alışabilmek sıkıntı yarattı birkaç kez stop ettirdim. Ama alışınca güzel..Tork kendini hissettiriyor ki bazende düşük devirlerde korkutuyor.Ama sele ve gidon yüksekliği dikkate alırsak yeni başlayanlar için ideal..Sadece racing tarzı kullanmayı sevenleri sürüş şekli memnun etmeyebilir..Bu arada o kocaman plakalıktan kurtulmayı kafaya koymuştum ve bugün yeni plaka yaptırdım..Çerçeve 60 plaka 30 toplam 90tl mal oldu..şık oldu ama nasıl resim koyabilirim bilmediğim için paylaşamadım:(
ayhan.s
17 Ağustos 2013, 11:24
Ya 200 duke abs
fiyatı insani boyutları aşmazsa 390 duke de düşünebilirm.
7000-7500 euro civarında olduğunu konuşulmuştu sanırım.
xawa
17 Ağustos 2013, 11:47
Mersin ktm bayisi ilan vermiş 7000 Euro diye sahibinden .com da.
C&T
19 Ağustos 2013, 14:08
herkese merhaba
selamlar saygılar , bende potansiyel bir KTM alıcısıyım herkesin motoru hayırlı olsun tekeriniz düz bassın inşallah paylaşımlar çok içten ve faydalı insanın gruba katılmak için alası geliyor ki (grup iyi olmazsada alınmayacak bir motor değil tabiki duke hakkını yemiyelim )
2 . el alırken önce şu kısmına bak denilecek bir yeri varmıdır? tecrübelerine dayanarak sormak istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
dostum valla ınazuma dediğin gibi ybr yi andırıyor evet bellki haksızlık etmiş oluyoruz böyle demekle ama şekil iyi değil kullanıpda kötü diyen görmedim fakat gel gelelim üzerine görünüş itibari ile ön yargı ile çıkıyorsun eksik kalıyor bişeyler GLADUS'un yarısı kadar olsa görünüşü tereddüt etmeden alınırdı belki ama eksik işte :(
emdr
19 Ağustos 2013, 18:27
Yaklaşık 3 aylık bir sraştırmanın sonunda duke 200 tercih ettim. 2012 model 74 km idi. 2.el motor almak başlı başına sıkıntı.. Sana öncelikle altın elbiseli adamın 2.el motorda nelere dikkat edilmeli videosunu izlemeni tavsiye ederim. Fiyat konusu 2.önemşi nokta aklımdaki giyatı paylaşırsan yardımcı olurum..Özellikle Duke için önce Karenaj ve elciklerin kenarlarına bak motorun yatıp yatmadığını az çok anlayabilirsin..Ön amortisör kısmında keçelerin patlak olup olmadığına bakabilirsin..Patlaksa genelde yağ akıntısı vardır..Anlamasanda motoru çalıştırıp dinle..Tekleme hırıltı zor çalışma stop etme.. Bunların hepsini farkedebilirsin..Ktm lerde genelde kronik bir arıza ile karşılaşmadım.. Makul yaşta ve km de pek sıkıntılı motorlar değil..Merak ettiğin başka bir nokta varsa sevr seve yardımcı olurum srlamlar
Eren Amca
20 Ağustos 2013, 15:38
Arka fren pedalı eğildi ve kırılır diye düzeltemedi usta. Spormotodan sipariş ettiler yenisini ama 1 ayı geçicek gelmesi. Ellerinde yokmuş. Şimdi de kırıp kaynak yapalım diyor usta. Sağlam olurmu o şekilde bilmiyorum. Şu an eğik meğik idare ediyor. Basması biraz zor olsa da. Sizce kaynak yaptırmayıp bu haliyle mi kullansam daha iyi yoksa kırdırıp kaynak mı yaptırmalıyım ? Yardımınızı bekliyorum.
barisozbay
20 Ağustos 2013, 18:36
Arkadaşlar KTM duke 200 almayı düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz ?
2.el almakta sakınca olur mu ?
Servis yedek parça masrafları ne durumda ?
Sürüş konforu nasıl ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim 12.000 TL bütçem var 250lik lerin arasında çok kararsızım.
emdr
20 Ağustos 2013, 20:12
Ben yaklaşık 2 hafta önce 10.000 TL/2012 Model/71 Km Duke 200 aldım..Önceki sahibi nazikçe yatırmış:)Karenajda çokta belli olmayan ufak bir çizik var.
2.El almak neden sakıncalı olsun? Bu motoru alanlar genelde araştırıp alıyorlar. Dolayısıyla bakımını falan pek ihmal etmiyorlar. Yinede temkinli olmak gerek..2.El ile ilgili daha dün bir arkadaşa cevap yazmıştım bakabilirsin.
Sürüş konforu derken senin tarzın daha önemli..Daha önce hangi motoru kullandınız? Racing tarzı motorun sürüşü sana keyifli geliyorsa bu motorda aradığını bulamayabilirsin..Ancak eğer yeni başlayan biri iseniz muadillerine göre en rahat sürüş/oturuş pozisyonuna sahip motor diyebilirim..
Duke 200 almadan önce seninle aynı bütçeye sahiptim.. Alternatifler CBR250, Ninja250, İnazuma vb..Hepsini kullanma şansım oldu. Sadece ninjanın malzeme kalitesi beni rahatsız etti..5000-6000 Km.lerde iyi bakmazsan bazı parçalar çabuk paslanıyor..Açıkcası ben o kadar titiz biri değilim:) CBR ve Ninja racing tarzı oturuş pozisyonuna sahip olduğundan beni rahatsız etti..İnazuma gerçekten güzel ancak görüntüsü beni tatmin etmedi..Başlangıçta senin taşıdığın endişeleri bende taşıyordum ancak sahip olduktan sonra isabetli bir karar veriğimi düşünüyorum.
Servis/Yedek Parça konusunda daha bilgili arkadaşlar mutlaka vardır..Sahibinden.com baktığın zaman bazı yedek parça fiyatları fikir verebilir. Ne çok ucuz nede çok pahalı..Servis konusunda ben Göktürk Extrem Motora götürüyorum çok ilgililer..Servisteki arkadaş Duke 200 ile ilgili fazla şikayet gelmediğini ( Kullanıcıdan kaynaklanan düşme vb peg, manet arızaları hariç) karşılaştığı tek sorunun amortisör keçelerinde zaman içinde yıpanma olduğunu söyledi..
Akılına takılan başka bir soru olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım..Genel olarak forumda bir sessizlik hakim umarım bozulur:)Selamlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Değişik bir plakalık oldu:D
http://imageshack.us/photo/my-images/28/gbxc.jpg/
barisozbay
21 Ağustos 2013, 10:48
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim uzun zamandır araştırıyorum ancak artık karar verdim diyebilirim.
Sıfır almayı düşünüyorum , ilk 1000 km de rodaj diye birşeyden bahsedilmiş motorun açılmasıyla ilgili , onun hakkında bilgisi olan var mı duke 200 de boyle birşeye gerek var mı ?
ayhan.s
21 Ağustos 2013, 11:05
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim uzun zamandır araştırıyorum ancak artık karar verdim diyebilirim.
Sıfır almayı düşünüyorum , ilk 1000 km de rodaj diye birşeyden bahsedilmiş motorun açılmasıyla ilgili , onun hakkında bilgisi olan var mı duke 200 de boyle birşeye gerek var mı ?
Kardeş, rodaj dediğimiz olay DUKE ile ilgili değil. Herhangi bir motor aldığında belli sınırlarda kullanman, tüm vitesleri değerlerinde geçirmen, uzun süren sabit hızlardan kaçınman, hız yapmaman falan gibi şeylerin geneline diyoruz rodaj diye. Forumda konu ile ilgili çok başlık var okumanı tavsiye ederim.
emdr
24 Ağustos 2013, 00:47
Hayırlısı olur inşallah..Biraz daha f ödeyip ABS li alma seçeneği bence daha uygun olur..Rodaj konusunu arkadaş zaten açıklamış.Selamlar.
barisozbay
24 Ağustos 2013, 12:34
İki motor var şu anda ilgilendiğim biri 2000 km de 11500 diyor ABSsiz , biri 1000 km de 13500 diyor ABSli.
Şimdi soru şu ABS 2000tl eder mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Kasko ücreti ne kadar biliyormusun ?
ayhan.s
24 Ağustos 2013, 14:08
İki motor var şu anda ilgilendiğim biri 2000 km de 11500 diyor ABSsiz , biri 1000 km de 13500 diyor ABSli.
Şimdi soru şu ABS 2000tl eder mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Kasko ücreti ne kadar biliyormusun ?
Kasko işi zor araştırmanız lazım. Bir kere kasko yapacak adam bulacaksınız önce :) çoğu yer küçük cc olduğu için yapmıyor. MUhtemelen 3 K'in altında olmaz. 13500 verecekseniz sıfırını alın üzerinde ekstra yoksa. Sıfırı da o kadar.
emdr
24 Ağustos 2013, 17:38
Verdiğin iki motor içinde fiyat bence yüksek..Sıfırında ABS için fark 500 Euro diye biliyorum.Kasko olayı değişken anck bildiğim kadarıyla sadece Çalınma-Yangın-Deprem veTerör için güvence veren şirketler var.Kaza işin içine dahil olmayınca fiyat baya düşüyor.
xawa
24 Ağustos 2013, 20:34
bugün zinciri değiştirdim 7200 km şu anda süper kalite zincir takmışlar :pr: zincir uzaması yetmiyor birde kat yapıyor o kadar kaliteli yani :pale:
DID marka 520 vx2 taktırdım 112 bakla 185 tl takması dahil . değiştirecek olan varsa özelden mesaj atarsa tlf numarası verebilirim eski fiyattan satıyor yoksa 100 euro dışarıda .
http://imageshack.com/a/img202/1859/2ss6.jpg
http://imageshack.com/a/img15/7813/eilt.jpg
krd
25 Ağustos 2013, 00:25
Arka fren pedalı eğildi ve kırılır diye düzeltemedi usta. Spormotodan sipariş ettiler yenisini ama 1 ayı geçicek gelmesi. Ellerinde yokmuş.
Spormotonun esnaflığına ticaretine s.kayım ben ulan kaç yüz tane duke200 sattın elinde fren pedalı yok! Ben bikere bunlara tlf ettim denemek için; birader duke200 kaza yaptı ön amartisör lazım dedim teki bin lira mı ne dedi. Sonra cevabını doğru tahmin ettiğim bi soru sordum: dedim elinizde varmı? Tabiki yok ama getirtiriz :)
Siz siz olun ktm yle kaza yapmayın.
Eren Amca
25 Ağustos 2013, 00:34
Spormotonun esnaflığına ticaretine s.kayım ben ulan kaç yüz tane duke200 sattın elinde fren pedalı yok! Ben bikere bunlara tlf ettim denemek için; birader duke200 kaza yaptı ön amartisör lazım dedim teki bin lira mı ne dedi. Sonra cevabını doğru tahmin ettiğim bi soru sordum: dedim elinizde varmı? Tabiki yok ama getirtiriz :)
Siz siz olun ktm yle kaza yapmayın.
Ağzına sağlık...
forzaferhat
25 Ağustos 2013, 04:14
mrb arkadaşlar. önümüzdeki hafta motor almayı düşünüyorum aranızda satmayı düşünen varsa 2013 abs tercihimdir.
birde tarzları aynı olmasada gv650 var aklımda önce hangisini bulursam onu almayı düşünüyorum.
dioniss
29 Ağustos 2013, 11:07
Nisan/2013 te 2012 model 200 cc duke aldım. kullanması gerçekten kolay, pazarlığı istediğim gibi olmasaydı inazuma alacaktım. inazuma bence duke den çok daha iyi bi motor ama gönül duke den yanaydı. servis bakımı yedek parçası pahalı ve istediğinde bulunmuyor. bunun haricinde aslında bi sıkıntısı olmayan bi motor. benim ilk motorum. bikaç sefer düştüm. önümüzdeki yaza kadar da düşmeden dolayı yamulan çizilen yerlerini yaptırmıcam çünkü yine düşerim gerek yok sürekli masrafa. bu aralar devir kesiciyi yükseltmeyi düşünüyorum bakalım 138 den daha hızlı gidecek mi? bu arada bu dukelerde gördüğüm bi rahatsızlık var. zincirin motor üstündeki takılı olduğu dişlinin göbeğinde bi kapak var. bikaç kişi de bu kapağın gevşeyip düştüğü ve burdan yağ püskürttüğü, çözüm olaram spormotoya gidene kadar o boşluğa tahta tıkayan var. arka frenlerdeki bi kapağın oraya uyduğunu söyleyip bu kapağı takan var. bu arada motor çalışıyorken yağ püskürtüyor. motor çalışmazken herhangi bi yağ akıntısı olmuyor. radyatör fanının bozulduğu olabiliyor. ıslanınca bozuluyormuş :))) bu arada sağ ve sol yattığında vites ya da arka fren pedalları hemen kırılabiliyor. bende vites kırılmıştı. alüminyum kaynak yaptırdım gayette iyi oldu.
Herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim.
xawa
29 Ağustos 2013, 11:39
138 km yukarı çıkmazsın ben denedim :) devir Kesiciyi ayarlasanda
Ben yağ atma sorunu yaşamadım ama aynı sorun 390 da var yurt dışı forumda resimleriyle eklemişti bir kullanıcı .
Fan eğer su dan bozuluyor olsaydı kışın yağmur çamur demeden kullandım ve her hafta sonu basınclı suyla yıkadım benim fan a bir şey olmadı biraz şans işi galiba :) 6500 km debriaj teli koptu 36 tl aldım taktım elerinde vardı birde zincir değiştirdim arıza olarak sadece bunları yaşadım 7300 km boyunca ilerde daha neler çıkar göreceğiz .
umurcan
29 Ağustos 2013, 12:39
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ilk-sahibinden-ktm-duke-200-135675698/detay/
Burada da bulunsun bakalım :mrgreen:
Burak Sword
29 Ağustos 2013, 14:52
En azından bayram sonrası biz avrupadakiler toplanalım kaç kişi olursa öncü oluruz
Taner, 2 kişi olduk sanırım. Başka buluşma niyeti olan arkadaş varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
orjinal ktm duke nin koruma demiri bana ait olmadığını resimlerde belirtmiştim italya ebay da satılıyordu eğer yurtdışından almaya niyettin varsa sana parca kodunu bulup vereyim 200 euro üstü kargo dahil bir fiyat cıkıyor .
o resimler ktm europa forumdan dan ,koruma demiri takan bir duke kullanıcısının resimleri .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
egzozun içini merak edenlere :)
http://imageshack.us/a/img703/8083/x6w6.jpg
http://imageshack.us/a/img844/892/fmyv.jpg
http://imageshack.us/a/img153/964/8vkw.jpg
http://imageshack.us/a/img821/3908/h9lg.jpg
http://imageshack.us/a/img209/2904/xm5f.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
http://imageshack.us/a/img832/9785/fxmp.jpg
Fatih merhaba, duke de en hoşuma gitmeyen yer far üzerindeki turuncular. Ön farı tamamen değiştirip powerparts bile almayı düşündüm ama sonra değmez o paray dedim. Senin far siyah siyah çok güzel olmuş. Kaplamamı yaptırdın? Yeni mi taktırdın? Kaplama ise fiyat bilgisi verirsen sevinirim.
polo34
29 Ağustos 2013, 15:04
valla forum da olmasa ktm gözümüz de devleşip büyürdü heralde, teller kopuyor, yağ fışkırtıyor, devir kesici, parça yok, parça pahalı vs :) sadece bu sayfada olanlar ...
ktm elbette en iyi markalardan biri de, bu yazılanları okumakta heves kırıyor ... sen alıcımısın ki yazıyorsun deseniz, her küçük cc sahibinin gönlünde bir aslan yatar, yabancılar window shopping diyorlar:)
Syanur
29 Ağustos 2013, 15:39
Seni çok iyi anlıyorum Selim :) Ama ben bu KTM den de önce şu kanıya varmıştım zaten, "Japon da olsa sorun çıkartıyor..." ABSsi bozulan Fazer, egzantiriği uğraştıran Kawasaki, Vtec arızası veren Honda, ABS ve bilimum elektrik arızası veren BMW,,,
Şu bir gerçek, KTM yada Japonlar çinlilerden daha kaliteli parça kullanıyor ve işçiliği daha iyi. Ama bu riski azaltıyor, sorun çıkarmayacakları anlamına gelmiyor :wiinkk:
umurcan
29 Ağustos 2013, 15:54
Tayfun Bora mı demişti bunu, bir yerde duymuştum ama;
Mükemmellik sadece bir kavramdır.
Bunun pratiğe dökülmüş hali de benim motor oluyo :P
erro
29 Ağustos 2013, 16:04
Seni çok iyi anlıyorum Selim :) Ama ben bu KTM den de önce şu kanıya varmıştım zaten, "Japon da olsa sorun çıkartıyor..." ABSsi bozulan Fazer, egzantiriği uğraştıran Kawasaki, Vtec arızası veren Honda, ABS ve bilimum elektrik arızası veren BMW,,,
Şu bir gerçek, KTM yada Japonlar çinlilerden daha kaliteli parça kullanıyor ve işçiliği daha iyi. Ama bu riski azaltıyor, sorun çıkarmayacakları anlamına gelmiyor :wiinkk:
olaya "kul yapısı kardeş elbet bozulur" yüzeyselliğiyle yaklaşmak istiyorum...
ayhan.s
29 Ağustos 2013, 16:21
Ehliyet aldıktan sonra bir gün kullanabildiğim motorum bugün evin önünde otoparkta rüzgardan devrilmiş. Sağ ayna ve fren pedalı kırılmış. Nazar var, yapacak bişi yok. Aynaya özellikle üzüldüm oldukça pahalıydı galiba...
TAYFUNBORA
29 Ağustos 2013, 16:27
Hatırlamıyorum ama demiş olabilirim:P
Ben Ktm hakkında şunu belirtmek isterim.Yıldırım ve ben şimdiye kadar 6 tane Ktm motor sahibi olduk büyüğünden küçüğüne,eskisinden yenisine.
Şu an halen 640 LC4 kullanmaktayız.Süpermoto'ya çevirdik deli alet oldu.Alet ile Yıldırım'ın yaptıkları gerçekten heyecan verici,güzel bir oyuncak oldu anlayacağınız.
Ktm bence standart olarak kaliteli yüksek performanslı ve tasarım olarak farklı motorlar üretmekte.Buradan bir adım öne çıkıyor.Ama bu demek değil ki arıza yapmak veya kırılmaz.Şimdi Kawasaki'ye biniyorum çok güzel çok memnum farklı bir tat.Çok kaliteli deli gidiyor ihtiyacımı karşılıyor ama bozulmayacak diye birşey yok.Umarım arıza olmaz ama:)
Tayfun Bora mı demişti bunu, bir yerde duymuştum ama;
Mükemmellik sadece bir kavramdır.
Bunun pratiğe dökülmüş hali de benim motor oluyo :P
xawa
29 Ağustos 2013, 16:31
Aksaray dan aldım folyo karbon görünümlü 25 cm 3 tl ye :)
İki gün önçe arkadaşım sıfır nc 700 x aldı kıyaslama yapınca plastik kalitesi olsun diğer taraflarınada bakınca ktm daha kalite duruyor 22 binliralık motor ama bir vites göstergesi yok.
ayhan.s
29 Ağustos 2013, 21:14
Motorun aynası çatlamış sadece. Oradan şanslıyız, ama koruma demiri fren pedalına hiç etki etmemiş. çat demiş kırılmış meret. Ellerinde vardır umarım servisin. Benzin deposunun oralarda yeşil sıvı vardı herhalde soğutma sıvısı akmış bir şekilde. Biraz çalıştırdım sıkıntı gözükmüyor. Duran motorun düşüp fren pedalının kırılmasından hoşlanmadım. İnsan biraz daha kaliteli bir şey takar oraya. Kaynak da yapılmaz o anladığım kadarı ile döküm çünkü.
xawa
29 Ağustos 2013, 21:31
Motorun aynası çatlamış sadece. Oradan şanslıyız, ama koruma demiri fren pedalına hiç etki etmemiş. çat demiş kırılmış meret. Ellerinde vardır umarım servisin. Benzin deposunun oralarda yeşil sıvı vardı herhalde soğutma sıvısı akmış bir şekilde. Biraz çalıştırdım sıkıntı gözükmüyor. Duran motorun düşüp fren pedalının kırılmasından hoşlanmadım. İnsan biraz daha kaliteli bir şey takar oraya. Kaynak da yapılmaz o anladığım kadarı ile döküm çünkü.
Kaynak oluyor .yaptıranlar var .
emdr
30 Ağustos 2013, 00:59
Fren pedalına kaynaktan yana değilim..Debriyaj olsa neyse.Ama güvenlik herşeyden önce gelmeli..Kaynak yapılmış bir fren pedalının aşırı yüklemede ve en çok gerekecek yerde kırılması bir facia olurdu herhalde.
xawa
30 Ağustos 2013, 01:45
Fren pedalına kaynaktan yana değilim..Debriyaj olsa neyse.Ama güvenlik herşeyden önce gelmeli..Kaynak yapılmış bir fren pedalının aşırı yüklemede ve en çok gerekecek yerde kırılması bir facia olurdu herhalde.
Sen yavaşlamak veya durmak için hangi freni kullanıyorsun ?
Burak Sword
30 Ağustos 2013, 14:29
Ben kaynaklı kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı. Benim işimde alakalı kaynak fln süper olmasada biraz haşır neşirim. Güzel yapmış usta. Biraz yeri kayıyor o sıkıntı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
Aksaray dan aldım folyo karbon görünümlü 25 cm 3 tl ye :)
İki gün önçe arkadaşım sıfır nc 700 x aldı kıyaslama yapınca plastik kalitesi olsun diğer taraflarınada bakınca ktm daha kalite duruyor 22 binliralık motor ama bir vites göstergesi yok.
Dükkanın adı yada yer aklındamı? Bu hafta sonu gidip alayım diyorum. :) Kendinmi yaptın?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO