PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

Eren Amca
11 Temmuz 2013, 16:32
Valla ben hernekadar motorun güzelliğini biraz gölgelediğini düşünsem de pratiklik açısından Feyizoğlundan Givi arka çanta aldım. Motoru bir yerlere bıraktığımda kaskımı, dizliklerimi, sırt&bel korumamı ve eldivenlerimi koyabiliyorum. Eğer arka çanta istemiyorsanız benzin deposu üstü bir şey ya da o filelerden alabilirsiniz. File de baya bir işe yarıyor. http://www.feyizoglu.com/E42N-Arka-canta-Topcase_47831.html#0

Spormotodaki arkadaş "bizde yok demek" istemiş herhalde. Bahsettiniz çanta şu olsa gerek. Oldukça şık... http://shop.ktm.com/com_en/powerparts/travel/luggage-street/rear-bag-2.html

Alet çantasını çıkartmanızı tavsiye etmem, acil bir durumda işe yarayabilecek pratik eşyalar var içerisinde. Arkadaşın dediği gibi çıkarsanız sadece gözllük kabı sığar, manasız bence.

Evet bahsettiğim çanta o. Sanırım TR de yok bundan. Ulusana gittiğimde sorarım tekrar.

Alet çantasını çıkartmanın bi mantığı yok dediğiniz gibi. Ben daha fazla alan açabilir miyim diye düşünmüştüm.

Burak Sword
11 Temmuz 2013, 23:22
Selamlar, servisten memnun kaldınız mı. Ben istanbul motor'a gitmek istemiyorum karşıda olduğu için. Anladığım kadarı ile burası da yetkili servis ve yapılan işçilikler garanti'yi bozmuyor. Memnun kaldıysanız ben de motorumu buraya götüreyim benim için çok uygun konumu.

İşçilik kalitesi iyi fakat fiyat sıkıntılı. Aynı işi sorduğum diğer KTM servisleri 50 TL fiyat verdi. Birdahaki sefere karaköy deki servisi deneyebilirim eğer illa Avrupa yakasında işimi çözmek zorunda kalırsam. Ama bundan sonra ilk tercihim Spormoto olacak. Tüm parçaları değiştirseler dahi 200 ila 225 TL arası bir fiyat verdiler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

Arkadaşlar aranızda koruma demiri yada takoz/slider kullanan varmı? Orjinal demir 1.tercih ama yok bildiğiniz gibi. Ne tavsiye edersiniz?

b.dog
12 Temmuz 2013, 02:28
Herkes motor yattı pedal kırıldı eğildi diyip duruyor ama bu ktm nin dandik malzeme kullanmasıyla çok ilgili değil.
arkadaşlar kullandığınız makineler 130 kilo. ktm bu motorlarda bu kiloyu tutturabilmek için metal aksamda yumuşak ve hafif bir alaşım kullanıyor.
ben ktm yi seviyorum ama 200cc yetmez diye cbr250r aldım. çooook memnunum. iki kez yana yattı motorum sadece elcik topuzu çizildi (doğal olarak) ve gaz pedalı sıkıştı (yağladık düzeldi) cbr250 161 kilo.
amaaaaa heycanla duke 390 ı bekliyorum. bi gelsin alanlar 1 sene falan binsin kronik bi sıkıntısı yoksa alacam bende.
ktm 200 iyi güzel ama cbr dururken mantıksız gibi geliyor. (şahsi görüşüm amacım eleştirmek değil) duke u olan da cbr si olanda kazasız belasız keyifle binsin.

Burak Sword
12 Temmuz 2013, 10:36
Pedalın kırılmasının dandiklikle alakası olduğunu sanmıyorum. Hindistanda üretiyorda olsa alet KTM ve lazer işleme KTM logosunu gördüğünde bu sınıf ve bu fiyat bir motor için tamam abi yapmışlar dedirtiyor.

Bence pedalın kırılması iyi birşey. Eğer pedal kırılmayıp içerdeki mili zorlasaydı ve mil kırılsaydı çok daha büyük maliyet çıkardı. Benim motorum ABSli model. ABSli modellerde pedal dibinde ayna yerine minik bir rulman kullanıldığını söyledi spormoto. Yani benim için ABSsiz bir Duke'den daha pahalıya bile çıkabilirdi. O nedenle pedal kırılmasına çok içerlemedim. Yukarıdaki yazımda belki görmüşsündür. Fiyatların değişkenliği beni dumura uğrattı.

Honda konusunda bence haklısın. Mantık öncelikle Honda diyor. Sonrada CBR250R. Yere yakın. Ayak yerde küçük hacim yeni başlayan için süper. Hatta çevremdeki tüm insanlar CBR al dedi. Racing sevmiyorum ama, "racing sevmediğim için tercih etmedim CBRyi" demeyeceğim. Bence CBR250 aslında VFR1200F yavrusu. VFR250F olmalıymış. Honda alacak olsam, CRF250L alırdım fakat boy 1,75. Parmak ucu deyiyor. Yeni başlangıç için pek iyi gelmedi. Karar verme aşamasının mantık kısmı böyle gelişti. Sonra bir gün KTM ye gittim. "Orange Love" denen şey gerçek.

Eren Amca
12 Temmuz 2013, 11:31
[/COLOR]Arkadaşlar aranızda koruma demiri yada takoz/slider kullanan varmı? Orjinal demir 1.tercih ama yok bildiğiniz gibi. Ne tavsiye edersiniz?

Aynen, bu demir/takoz konusunu nasıl hallediyorsunuz. Takozlar depoyu korumuyor sanırım ama en azından motor bloku ve altta kalacak ayağı koruması bile önemli. Belki manetlerin kırılmamasına da yardımcı olur. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumları önemli...

Eren Amca
12 Temmuz 2013, 14:39
Manet demişim, vites ve arka fren pedallarını kastetmek istemiştim, yanlış anlaşılmasın:cyclopsan

ayhan.s
12 Temmuz 2013, 16:38
Manet demişim, vites ve arka fren pedallarını kastetmek istemiştim, yanlış anlaşılmasın:cyclopsan

Anladığım kadarı ile dediğin gibi vites ve fren pedallarını koruyor kaydığını anda. bir de ön koruma demiri alırsan 250 liraya bence olay biter. tabii bu meretleri taktıkça motor çirkinleşiyor orası da ayrı konu...

Eren Amca
12 Temmuz 2013, 17:35
Haklısın ayhan.s ama diğer taraftan motor çirkinleşmesin diye taktırmak istiyorum ben aslında :P Depoyu koruyacak bir koruma demiri baya iş görür. Öbür türlü ilk yatmada "scarface" olabilir motor. Gerçi bi çekicilik katabilir de :)

Arkadaşlar şu ilandaki motor hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-plakali-cok-temiz-orjinal-130574729/detay

Burak Sword
13 Temmuz 2013, 23:54
xawa merhaba,
Bu takozlardan memnunmusun?

SudoThrottle
17 Temmuz 2013, 09:47
takozun bir işe yarayacağını pek zannetmiyorum, koruma demiri bir nebze belki korur.

Anarchy
18 Temmuz 2013, 15:13
zorunlu trafik sigortası 233tl tuttu axa'dan. yazayım dedim.

acosta
18 Temmuz 2013, 15:16
Ben de axa'dan 234 gibi bir tutara yaptırdım. Ego 400, Güneş 800 gibi fiyatlar dönmüştü. Yeni alacak veya yenileyecek arkadaşların bilgisine.

Syanur
18 Temmuz 2013, 15:19
Alianz en düşük ücreti veriyor. 250cc - 2011 model - yaş 27 ; 114 TL tuttu.

KaPTaNHaSaN
18 Temmuz 2013, 15:46
hdi 158 tl

saber35
19 Temmuz 2013, 12:36
Arkadaşlar selamlar.
Mahmutbey-Maslak arası TEM otoyolunu kullanıyorsanız emniyet şeridinden gitmemeye dikkat edin. Polisler motosikletleri de durdurup ceza yazıyor. Talimat aldıklarını ve motosikletlere de kolaylık tanınmayacağını belirttiler.

Eren Amca
19 Temmuz 2013, 17:11
Bende bugün tescil işlerimi de hallederek aranıza katıldım. Sigorta allianz dan 155 çıktı. Ama abs yi yazmadılar. Abs li olunca 195 çıkıyomuş. Sigortacıya güvenerek abs siz yaptırdık ama bi sıkıntı olmaz umarım.

Yarın da plakayı takıp motoru teslim alıcam Ulusan´dan. Ardından da bi ısınma turu atar, açılışı yaparım.

Syanur
19 Temmuz 2013, 18:05
ABS motorun değerini artıyor olsa bile kaza ihtimalini düşürdüğü için daha düşük bir fiyat beklerdim...

Eren Amca
19 Temmuz 2013, 18:10
ABS motorun değerini artıyor olsa bile kaza ihtimalini düşürdüğü için daha düşük bir fiyat beklerdim...

Büyük ihtimalle kaza ihtimalini düşürmesini umursamayıp aracın donanımına bakıyorlar.

crazydoctorr
20 Temmuz 2013, 15:11
Herkese selam, forumu uzun zamandır takip ediyorum, motor almayı düşünüyorum, Suzuki inazuma ile KTM Duke arasında kaldım, geçen gün ikisinede bindim (sürmeden sadece oturdum), Duke' ün hafifliği harika, İnazuma Duke'ün yanında limuzin gibi duruyor, motora genelde iki kişi binecegiz ama eşim Duke'ü görünce direk olmaz dedi :-)) yani artçı konusu (Duke'te tam bir bilinmeyen), forumda pek fazla artçıyla ilgili paylaşım olmamış, artçıyla birlikte esim ekleyebilecek olan ve motora artçı olarak binip yorum yapabilecek olan varsa ve bu konuda paylaşımda bulunurlarsa sevinirim, kalın sağlıcakla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

http://motoroids.com/assets/Uploads/2012/02/KTM-200-Duke-pillion-2.jpg

http://www.iamabiker.com/wp-content/uploads/2012/02/KTM-Duke-200-Review-05.jpg

http://www.iamabiker.com/wp-content/uploads/2012/02/KTM-Duke-200-Review-Parts-Details-24.jpg

http://static.zigwheels.com/media/content/2012/Apr/ktm-duke-200-road-test_3_560x420.jpghttp://2.bp.blogspot.com/--y7UBLazAuo/T0i9FCVQPeI/AAAAAAAAAoA/sVO2yTBJspY/s1600/KTM%20Duke%20200.jpg

Flashock
20 Temmuz 2013, 17:45
Artçı için gerçekten rahatsız bir motor. Süper keyifli lasmanında harka bir motordur amamadem artçı ile bineceksiniz ben değişik motorlara bakmanız öneririm.

crazydoctorr
21 Temmuz 2013, 01:56
Ìnazuma düsünüyorum ama aklim KTM de kaldi:(

ayhan.s
21 Temmuz 2013, 12:18

Artçı için rahatsız bir motor olduğunu söyleyebirim. Inazuma daha doğru bir tercih olacaktır.

Eren Amca
21 Temmuz 2013, 14:24
http://img818.imageshack.us/img818/3134/jkfo.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/818/jkfo.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Bu da benim motor. takoz takılmasını beklerken. resimleri eklemeye çalışıcam.

Ama motora bir kez daha aşık oldum.

brooklynnn
21 Temmuz 2013, 14:27
Paraya sıkıştığım için motorumu satmayıdusunuyorum arkadaşlar
kn hava ve yağ filtresi
mothracing koruma takozları
turuncu manetler
did zincir
michelin 120-160 on arka tekerler
gibi ekstraları var km olarak 17500de
km uzun yolda Kocaeli ç.kale arasında yapldı
bilginiz olsun

Eren Amca
21 Temmuz 2013, 18:23
Bunlar da koruma takozu takıldıktan sonrası. İlk 20 km lik
tecrübemin ardından çekildiler. Şu ehliyeti alsamda doya doya gezsem diye sabırsızlanmaya başladım gerçekten. Umarım motor da aynı düşünüyodur :P

http://imageshack.us/a/img826/6541/0jye.jpg

http://imageshack.us/a/img194/2655/5uoq.jpg

http://imageshack.us/a/img543/5643/tb7r.jpg

Syanur
21 Temmuz 2013, 23:33

Çok normal :)

Eşinizin yerinde olsam İnazuma dururken duke aldığınız için kaskınız kırardım :)

Burak Sword
21 Temmuz 2013, 23:37
Aynı yolu yapıyorum. Sağ şeritte tutunmaya çalışıyorum ama emniyet şeridine doğru itekliyorlar. Hatta yanıma gelip birde kızıyor emniyet şeridinden gitmiyorum diye. Siz nasıl çözüyorsunuz yolculuğu ?

azizsele
21 Temmuz 2013, 23:59
aynı durum E-5 dede söz konusu sanırım ( gerçi E-5 de emniyet şeridi mi kaldı ?) 2 gün önce akşamüstü Okmeydanı'ndan köprüye kadar her ayrım-katılımda polis özellikle apaçi motorcuları durdurup ceza kesiyordu... kask vs yoksa hiç şansları yok zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

hiç takmıyoruz :) yolumuzdan şeridimizden sakin sakin gidiyoruz

ayhan.s
22 Temmuz 2013, 20:48
Bunlar da koruma takozu takıldıktan sonrası. İlk 20 km lik
tecrübemin ardından çekildiler. Şu ehliyeti alsamda doya doya gezsem diye sabırsızlanmaya başladım gerçekten. Umarım motor da aynı düşünüyodur :P

Selamlar, takozları nerede ve kaç paraya taktırdınız? O ufaklara nazaran daha işlevsel görünüyor.

Seko
22 Temmuz 2013, 21:07
Aynı yolu yapıyorum. Sağ şeritte tutunmaya çalışıyorum ama emniyet şeridine doğru itekliyorlar. Hatta yanıma gelip birde kızıyor emniyet şeridinden gitmiyorum diye. Siz nasıl çözüyorsunuz yolculuğu ?

Sağ şeritte giderken öndeki aracın sol tekerlek hizasına yakın durursan hiç kimse seni itekleyemez. Beni bu motorla bile sıkıştırmıyorlar ki benim motor gitmiyor, ona rağmen.

Eren Amca
23 Temmuz 2013, 10:52
Selamlar, takozları nerede ve kaç paraya taktırdınız? O ufaklara nazaran daha işlevsel görünüyor.

Takozları Ulusan´da 250 TL´ye taktılar. Koruma demiri kadar korumasa da işe yarar. Eğitim motorunda da vardı bunlardan ve ben de dahil herkes yatırıyor o motorları. Depoyu tabi ki koruyamıyor çiziklerden ama en azından ben düştüğümde ayağımı korumuştu. Motor tam yatmadığı için ayaklık ve vites/fren pedallarını da kırılmaktan koruyor sanırım. Görüntü olarakta fena değiller şimdilik.

uresulcan
24 Temmuz 2013, 10:29
Merhabalar ;

Yeni bir Duke 200 kullanıcısıyım 8500 KM'de aldım motorumu
Yaklaşık 3-4 haftadır biniyorum acemiliğimi atlattım diyebilirim.
Hiç kaza düşme vesaire gibi bir problem yaşamama ragmen bugun motorum ikinci vitese geçmedi seyir halinde bazen çok sert bir hareketle bazende normal ayarında değiştirdiğimde vitese geçiyor .
Problem ne olabilir sizce
Teşekkür ederim şimdiden

ferdinandd
24 Temmuz 2013, 11:12
Sağ şeritte tutunmaya çalışıyorum ama emniyet şeridine doğru itekliyorlar. Hatta yanıma gelip birde kızıyor emniyet şeridinden gitmiyorum diye. Siz nasıl çözüyorsunuz?

Sağ şeritte giderken öndeki aracın sol tekerlek hizasına yakın durursan hiç kimse seni itekleyemez.

En sağlıklı çözüm bu :cat:

Yalnız dikkat etmek lazım, fazla sola yaklaşırsan arkandaki bu sefer sağdan girmeye bile çalışıyor, üstelik bambaşka bir şeritten yardırarak :pr:

SudoThrottle
24 Temmuz 2013, 14:23
Beyler 2 tane sorum var,

4500km'ye geldim, 4700 gibi yağ değişimi yaptırmayı düşünüyorum. 4bin'de yaptıramadım, bir sorun oluşur mu ?

Bir de ara sıra 5. ve 6. viteslerde vites boşa atıyor? sizce neden olabilir bu??

Burak Sword
24 Temmuz 2013, 14:25
Denedim. WV Transporter sağladı beni. Soldaki Kia da önüme geçmeye niyet etti. Fren yapıp yavaşladım. ABS çalışıyormuş. Onu denemiş oldum. Sonra saymaya başladım. 3,5... 3,5... 3,5...

Syanur
24 Temmuz 2013, 14:46
Denedim. WV Transporter sağladı beni. Soldaki Kia da önüme geçmeye niyet etti. Fren yapıp yavaşladım. ABS çalışıyormuş. Onu denemiş oldum. Sonra saymaya başladım. 3,5... 3,5... 3,5...

Alınganlık yapma ama sen trafiğin bukadar yoğun olduğu yerlere çok fazla çıkma derim. Gerçekten hayatınla oynuyorsun gibi geldi bana eğer bukadar huzursuz ve rahatsız oluyorsan... Seni suçlamıyorum tabi, sadece trafik bukadar canavar geliyor sana ozaman uzak dur derim.

ayhan.s
24 Temmuz 2013, 15:38

Burak Sarıyer'de nerede oturuyorsun?

WanD
24 Temmuz 2013, 16:27
http://www.youtube.com/watch?v=Fkrnax74lUw

KTM Duke 200 ve Suzuki İnazuma 250 'ye övgü dolu sözler...

Burak Sword
25 Temmuz 2013, 14:06
Alınganlığa gerek yok. Daha yeni benim için. O yüzden bende biraz uzak kalmaya karar verdim şimdilik. 4 tekere devam otoyolda. Ama şimdilik...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

Burak Sarıyer'de nerede oturuyorsun?

Acarlardan yukarıda. Ayhan sanırım sende bizim taraftasın. Sen nerde oturuyorsun?

ayhan.s
25 Temmuz 2013, 20:07
Alınganlığa gerek yok. Daha yeni benim için. O yüzden bende biraz uzak kalmaya karar verdim şimdilik. 4 tekere devam otoyolda. Ama şimdilik...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

Acarlardan yukarıda. Ayhan sanırım sende bizim taraftasın. Sen nerde oturuyorsun?

Gümüşdere Köyü

Burak Sword
25 Temmuz 2013, 22:22
Gümüşdere Köyü

Bugün Koç Üni ye giden yola çıktım. Motorun arkası çok oynuyordu. Fren yaptığımda da gaz verdiğimde de. Nedenini çözemedim. Doğru düzgün viraja giremedim. Aklıma lastiğin patlak olabileceği geldi fakat nasıl anlarım bilmiyorum. Elimle sıktım. İyi gibiydi. Yoksa bugün sıcaktı asfalt çok mu yumuşadı dedim. Sonra mantıksız geldi. Başka da bir şey gelmedi aklıma. Başına böyle bir durum gelen varmı acaba?

Burak Sword
26 Temmuz 2013, 12:17
Duke 200 + GoPro + Sarıyer Çayırbaşı Sahil + Güneşli bir gün

http://youtu.be/mhG7Sv0flok

xawa
27 Temmuz 2013, 21:53
bugün sigorta yaptırdım 2012 ktm duke allianz sigorta 129 tl ödedim.

Seko
27 Temmuz 2013, 22:15
En sağlıklı çözüm bu :cat:

Yalnız dikkat etmek lazım, fazla sola yaklaşırsan arkandaki bu sefer sağdan girmeye bile çalışıyor, üstelik bambaşka bir şeritten yardırarak :pr:

Eh, arkayı sürekli kollayacaksın tabi. Sağlamak isteyen olursa da ortalayacaksın. Genelde otomobil sürücüleri şeridi tutmaya kararlı olduğunu gördüklerinde tehlikeli şekilde sollamaktan veya sağlamaktan vazgeçiyorlar. Otomobil muamelesi yapmaya başlıyorlar yani. Asla yapılmaması gereken şey, fare gibi kaldırımın dibinden gitmek. Bazıları bunu güvenli bir sürüş şekli zannediyorlar.

Eren Amca
28 Temmuz 2013, 04:50
Motoru aldığınızda yanında motora ait herhangi bir yedek parçadır kullanma kılavuzudur garanti belgesidir bir şeyler verildi mi? Bende fatura haricinde hiçbir şey yok motora ait. Yedek anahtar haricinde tabi. Bir de sele altındaki alet çantası. Sizce eksik var mı yoksa duke satın alındığında normal olanlar bunlar mı?

ayhan.s
28 Temmuz 2013, 22:30
Motoru aldığınızda yanında motora ait herhangi bir yedek parçadır kullanma kılavuzudur garanti belgesidir bir şeyler verildi mi? Bende fatura haricinde hiçbir şey yok motora ait. Yedek anahtar haricinde tabi. Bir de sele altındaki alet çantası. Sizce eksik var mı yoksa duke satın alındığında normal olanlar bunlar mı?

Nereden aldınız? Bu satıcıları valla tokatlamak lazım. her sıfır KTM aldığınızda yanında ufak bir dosya çantası verilir. Bunun içerisinde bir kaç dilde kullanma kılavuzu, broşür ıvır zıvır olur. Gidin bunu talep edin aldığınız yerden.

Yedek parça diye bir şey yok tabii.Yedek parçası ile satılan bir araç görmedim hiç.

Eren Amca
28 Temmuz 2013, 22:59
Nereden aldınız? Bu satıcıları valla tokatlamak lazım. her sıfır KTM aldığınızda yanında ufak bir dosya çantası verilir. Bunun içerisinde bir kaç dilde kullanma kılavuzu, broşür ıvır zıvır olur. Gidin bunu talep edin aldığınız yerden.

Yedek parça diye bir şey yok tabii.Yedek parçası ile satılan bir araç görmedim hiç.

Yedek parça lafın gelişi zaten. :) ama su çanta işinden bana hiç bahsetmemeleri garip valla. Tteşekkür ederim uyariniz için. Ilk gidişimde isterim satıcıdan.

Eren Amca
04 Ağustos 2013, 15:18
Bugün gidip söyledim çanta işini. Unutmuşlar. Almadım diyince onlar da şaşırdı zaten. Hemen getirdiler "KTM ye Hoşgeldin" çantasını. Bu da böyle bir anımdır....

ayhan.s
04 Ağustos 2013, 18:59
şu koruma demirinden aldım ama beceremedim takmasını. Halledince fotoğraflarını koyarım. İşe yarara benziyor.

http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-ktm-duke-125-200-koruma-demiri-130831527/detail

emdr
04 Ağustos 2013, 22:22
selam arkadaşlar..Bende dün kaporasını verdim ve bayramdan sonra duke200 teslim alıcam inşallah..Google'dan Duke200 diye arama yaptığımda en çok kullanıcının bu sitede olduğunu gördüm ve üye oldum. Aklıma takılan bazı noktalar var ve engin tecrubelerinizden yararlanmak isterim.

1- Topcase demiri yaptırıp taktıran arkadaş varmı? Feyizoğlunda arka bağlantı aparatını gördüm baya maliyetli gibi geldi bana..Yan sanayide benzer işlem yaptıran arkadaş varmı?

2- Naked motor olduğu için rüzgarı pek dert etmesemde işe yarar siperlik tavsiyeleriniz varmı?

3-Özellikle sürüşte dikkat etmem gereken noktalar varmı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..Allah hepimize bu keyifli motoru kazasız belasız sürmek nasip etsin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

Duke 200 için bir arkadaşım şu an üzerinde çalışıyor ve test aşamasında..Gayet makul bir fiyata satacağını söylüyor test bitince bilgilendiririm sizi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Evet İnazuma nispeten daha rahat ama bu soru direkt olarak artçıyla ne kadar süre/km seyahat edeceğiniz ilede alakalı..Uzun mesafelerde İnazumanında ekstra konfor sağlayacağını düşünmüyorum..