PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

mastarci
24 Haziran 2013, 16:00
Arkadaslar insallah 24 agustosta sinava giricem alicam a2 yi sonrada motosiklet daha önce hic motorsiklet kullanmisligim yok ama kucuklugumden beri icimde bi motorsiklet istegi var gezmk istiyorum bol bol

brooklynnn
26 Haziran 2013, 20:19
duke 200umun amortısor kecesı patlamıs
basına gelen var mı kaca yaptıdınız ?
sol on amortısorden bayagı yag kacırıyor
cuma ıstanbula gıdecegım c.kaleden istanbulda c.tesi yaptırıcam on arastırma yapyorum fıyatlar ıcın
ben bu ısı uyguna yaptırtırım dıyenlerden de haber bekliyorum

Syanur
26 Haziran 2013, 21:47
Umurcan yazar şimdi... Galiba +300 lü bişeyler tutmuştu onunki de, tek taraf patlamıştı. Serviste yaptırmıştı

85mm
26 Haziran 2013, 22:17
cuma ıstanbula gıdecegım c.kaleden istanbulda c.tesi yaptırıcam on arastırma yapyorum fıyatlar ıcın

Motorun kaç kilometrede ? Bir de sadece caddede mi kullandın yoksa arada bi' off road yaptın mı ?

ayhan.s
27 Haziran 2013, 00:53
Arkadaşlar arka çanta taşıyıcısını kendisi monte eden var mı bir şey soracağım montaj ile ilgili. Mereti taktıktan sonra iki tarafını birleştirmek için kullanılan bir alt demir parçası var. İçinden çıkan montaj görsellerine göre iki vida ve o vidaların geçeceği iki tane dişi vida ile sabitlenmesi gerekiyor ama çıkan parçalar birbirine geçecek gibi değil sadece ara parça gibi. Sağlam oldu ama sanırım o parçanın da takılması gerekiyor.

umurcan
27 Haziran 2013, 01:48

İki taraf patladı benim. 150 işçiliğe aldılar. 300-330 civarı bir rakam yedik toplamda.
Garantiye yürür parçalar girmediği için bence servisle uğraşma boşuna. Kendin yapsan yarı fiyatına taş çatlasa halledersin. Daha bir de servise götürmesi var onu vs.

Flashock
27 Haziran 2013, 02:30
Zaten benimde başıma geldi patladı biri değişmiyor ikisinide değiştirmek lazım. Ama fiyatı aklımda değikl o konuda yardımcı olamam. :)

ayhan.s
27 Haziran 2013, 11:48
anladığım kadarı ile amortisör keçesi yedekleyeceğiz. :)

xawa
27 Haziran 2013, 19:32
böylemi kullandın http://www.youtube.com/watch?v=dnV2GSeHURQ :P

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

yaptırdıktan sonra şöyle bir şey yap veya al bence http://www.youtube.com/watch?v=CxA2pa3zHZc

mastarci
28 Haziran 2013, 18:06
Arkadaşlar sahibinden.com da gördügüm ilanların çoğu 10.000 km altında hiç fazla km yapılmış duke görmedim memnun kalmayıp hemen satmayamı çalışıyorlar yoksa çok memnunlarda satmayı dusunmuyorlarmı yuksek km si olan duke lerini.

xawa
28 Haziran 2013, 18:59
Arkadaşlar sahibinden.com da gördügüm ilanların çoğu 10.000 km altında hiç fazla km yapılmış duke görmedim memnun kalmayıp hemen satmayamı çalışıyorlar yoksa çok memnunlarda satmayı dusunmuyorlarmı yuksek km si olan duke lerini.

genel olarak alanlar başlangıc motoru diye aldılar , biraz kullanınca tamam ben öğrendim deyip daha yüksek cc geciş yapmak istiyorlardır diye düşünüyorum km düşüklüğü bundandır .

diğer secenekte benim gibi gezmeyenler evle iş arasında gidip gelenler 11 ayda 5800 km olmuş daha rodaj döneminde 1000 km tamamlamak için gezdim yoksa km daha düşük olurdu:)

benim gibi satmak için almayanlarda vardır ilaki bana şehir içinde gayet yeterli ve ekonomik motora her bindiğimde yeniden aşık oluyorum :) iyiki almışım diyorum :)

mastarci
28 Haziran 2013, 19:56
arkadaşlar 2. el duke var güzel bi tane sahibindende 750 km de 2012 model 10750 tl uygunmu fiyatı

onur1517
29 Haziran 2013, 16:52
merhabalar. benim motorda nazara geldi sanırım:) hareket halindeyken benzin göstergesi 3 birim dolu gösterirken birden boş ikazı verdi. garantiden değişecek lakin parça stokda yokmuş. bu veya garanti kapsamında arıza yaşarsanız stokda bulunmaması durumuna karşılık arıza tespiti esnasında arızalı parçanın fotoğrafının çekilmesini hatırlatın. yoksa işgüzar servis çalışanları yüzünden resim çekimi için bi daha servise gitmek durumunda kalmayın benim gibi:)

brooklynnn
30 Haziran 2013, 22:31
Keçeler değişti 200 tuttu

ayhan.s
30 Haziran 2013, 22:35

geçmiş olsun, bizim yollarda çok soğuk bozuk, mecburen çok ama çok yavaş gidiyorum. Neler yapmak lazım dikkatli kullanmaktan başka keçelerin ömrünü uzatmak için?

xawa
30 Haziran 2013, 22:42

neden kaynaklandığını sordunmu ?.

brooklynnn
01 Temmuz 2013, 12:22
Çamurdan dediler
yağmurda da kullanamayacaksak ne yapıcaz bilmiyorum

acosta
01 Temmuz 2013, 12:42
Merhaba,
belki merak eden vardır, dün spormoto'da Duke 390 fiyatını sordum. 6750€ civarı olacak dediler.

xawa
01 Temmuz 2013, 22:53
Çamurdan dediler
yağmurda da kullanamayacaksak ne yapıcaz bilmiyorum

şansım var demek benim her türlü hava şartalarında kullanıyorum sorun yok ama yine böyle bir şey http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-honda-yamaha-ktm-amartisor-coraplari-52360118/pasif-ilan/#classifiedTitle almak aklımdaydı asya yakasında

olmasaydı alırdım şimdiye kadar ama ilk fırsata almam lazım şart oldu.

ayhan.s
01 Temmuz 2013, 23:39
şansım var demek benim her türlü hava şartalarında kullanıyorum sorun yok ama yine böyle bir şey http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-honda-yamaha-ktm-amartisor-coraplari-52360118/pasif-ilan/#classifiedTitle almak aklımdaydı asya yakasında

olmasaydı alırdım şimdiye kadar ama ilk fırsata almam lazım şart oldu.

Hocam bunlar ne işe yarıyor, amortisör çamurlanmasın diye mi?

ehil
02 Temmuz 2013, 00:08
''Çamurdan dediler'' Hindistan'dan

xawa
02 Temmuz 2013, 00:20
Hocam bunlar ne işe yarıyor, amortisör çamurlanmasın diye mi?

çamur gelmesini engeliyor .
.

agilty
03 Temmuz 2013, 07:45
arkadaslar gecenlerde duke 200 icin egzos bakayim dedim bitane leovince bulabildim oda sahibinden.com da siz egzos yada diger parcalari nereden temin ediyorsunuz ? yurtdisi felanmi ? birde bulabilecegimiz en iyi sesi verebilecek egzoz hangisidir ?

brooklynnn
03 Temmuz 2013, 19:50
leodan ıyısını bulamazsın
kişisel gorusumdur
birebir dinledim leo en iyisi

brooklynnn
04 Temmuz 2013, 12:05
https://www.youtube.com/watch?v=MR4IE351Y6M

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

http://www.ebay.com/itm/7-8-Dirt-bike-ATV-Hand-Guards-Honda-Suzuki-Yamaha-Kawasaki-Husqvarna-KTM-GasGas-/281117787432?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4173ed0528&vxp=mtr

bizim motora olur mu ne dersiniz ?

poweranimal
04 Temmuz 2013, 19:44
Merhaba arkadaşlar; 125 duke sayfasına da yazdım, motoruna scott oiler taktıran var mı?

xawa
04 Temmuz 2013, 20:40
Merhaba arkadaşlar; 125 duke sayfasına da yazdım, motoruna scott oiler taktıran var mı?

sadece şimdiye kadar sahibinden satılık bir duk 125 gördüm .

brooklynnn
04 Temmuz 2013, 21:42
fatih abi
yukarıda paylastıgım elcik koruma uyar m bızımkııne ne dersin

xawa
04 Temmuz 2013, 22:04
fatih abi
yukarıda paylastıgım elcik koruma uyar m bızımkııne ne dersin

olur her halde .

sirkecide 45 tl satıyorlar iç kısmı metal ben alacak olsam onu alırım .zaten adı üstünde koruma carpma veya cizilme anında üzülmessin

karbon kaplamalısını gördüm güzel duruyorda :)

MertGoren
05 Temmuz 2013, 03:02
Duke 200 un son hız performansından memnun degilim 150 falan gormek istiyorum

Suana kadar motorda tek lastik degistim diablo rosso 2

Performans icin ne yapabilirim power commander falan deniyen varmı

Yada egzoz taktırıpda tavsıye eden birde egzoz takmaya calıssam kaca hallederim
Buyuk ihtimal egzoz takıcam ama polislerle ugrasmakda istemiyorum susturu falan takılıyomu

Syanur
05 Temmuz 2013, 10:39
PowerCommander deneyen TR de yoktur herhalde.

Egzoz mantıklı, son sürate etki edecektir ama sizde "limiter" yok mu ? Bence ilk olarak o konuyu araştır derim.

Sanırım en sağlıklı ve verimli sonuç alınabilecek yöntem limiter'ın kaldırılması ve egzoz değişimi ile birlikte yakıt sisteminin yeniden düzenlenmesi-yazılması(pow.commndr) olur.

brooklynnn
05 Temmuz 2013, 21:41
koruma takozlarım ve turuncu manetlerım geldı
takozlar takıldı manetler takılmayı beklıyor
yukarıdakı elcık korumaya ne dersınız ? ona gore spariş geçicem

kakare
06 Temmuz 2013, 01:03
Cbr250r sayfası olarak küçük bir buluşma ayarladık yarın saat 2'de İstanbul- Bostancı sahildeki Çamlık kafede buluşuyoruz

Gelebilecek herkesi bekliyoruz, duruma göre ordan biyerlerede gidebiliriz...
Saat 2'de güzel zaman geçirmeye herkesi bekleriz maksat muhabbet ve gazlama :)

Burak Sword
06 Temmuz 2013, 23:20
Selamlar Arkadaşlar,
Duke 200 üme bugün kavuştum. Bir heyecanla daha plakası bile çıkmadan kapalı alanda dolanmaya başladım. Sanırım 3 saatten fazla dolanmışım. Saat geç olmaya başlayınca hadi bir tur daha atayım dedim. Deyiş o deyiş. Sağa yattık. Arka fren çıt. Ön fren yamuk. Güzel pazar günü sabahtan akşama kadar tepinmeyi hayal ederken kaldım böyle. Pazar günü parça bulabileceğim bir yer varmıdır diye aranırken sizleri gördüm. Böyle bir grubun olması çok güzelmiş. Düşünüp başlatana da yaşatanlara da teşekkürler.

brooklynnn
07 Temmuz 2013, 21:42
o kadar aktıfız katılımcıyız kı bu kadar yardımlasmaya ben faydalı olamadıgım ıcın yazmama kararı aldım
ezık hıssediyorum !!

Syanur
08 Temmuz 2013, 13:56
Selamlar Arkadaşlar,
Duke 200 üme bugün kavuştum. Bir heyecanla daha plakası bile çıkmadan kapalı alanda dolanmaya başladım. Sanırım 3 saatten fazla dolanmışım. Saat geç olmaya başlayınca hadi bir tur daha atayım dedim. Deyiş o deyiş. Sağa yattık. Arka fren çıt. Ön fren yamuk. Güzel pazar günü sabahtan akşama kadar tepinmeyi hayal ederken kaldım böyle. Pazar günü parça bulabileceğim bir yer varmıdır diye aranırken sizleri gördüm. Böyle bir grubun olması çok güzelmiş. Düşünüp başlatana da yaşatanlara da teşekkürler.

Geçmiş olsun. Aksi olsa şaşardım. Duke'un kronik sorunu :)

SudoThrottle
09 Temmuz 2013, 09:54
Selamlar Arkadaşlar,

Geçmiş olsun, bende 2. haftamda sola yatmıştım. Yatar yatmaz vites kolum kırılmıştı, buradan KTM mühendislerinin beyinsizliğini kutluyorum.

Canını sıkma, yeni motorun keyfini çıkarmaya bak.

Rudolf99
09 Temmuz 2013, 16:21
S3lqm arkadaslar bn 23 yasinda 190 boyunda 125 kg biriyim gidip denemedim ama sizce boyuma kiloma uygunmudur yada bu olculerde kullanan varmi aranizda yardimci olursaniz sevinirim bu arada yeniyim ilk motorum olcak

Rudolf99
09 Temmuz 2013, 23:28
Telefondan girdigim icin ufak tefek harf hatalarım var k.bakmayın

SudoThrottle
10 Temmuz 2013, 15:13
senin boyutlarında biri için küçük kalıyor.

Eren Amca
10 Temmuz 2013, 18:45
herkese merhaba, foruma da motosiklete de yeni biriyim. Duke almayı düşünen biri olarak 102 sayfayı baştan sona okudum. gerçi şimdi hatırlamıyorum başları :) Sizlere bir sorum olacak, duke 200 ün sele altı bagajı var mı? bir kaç kişi ruhsat falan konulan bi yer olduğunu söylemişti ama ben hiç bir resimde göremedim. Elinde fotoğraf olan varsa bana cevap olarak onu da kullanabilir :cat:

Rudolf99
10 Temmuz 2013, 19:44
Peki ne önerirsiniz bu tarzlarda

Burantay
10 Temmuz 2013, 20:11
Peki ne önerirsiniz bu tarzlarda

suzuki inazuma ya da hyosung gt comet 250cc

Rudolf99
10 Temmuz 2013, 20:25
Hyasung gayet guzel gozukuyor gercekten tesekkur edrrim

ayhan.s
10 Temmuz 2013, 22:44
herkese merhaba, foruma da motosiklete de yeni biriyim. Duke almayı düşünen biri olarak 102 sayfayı baştan sona okudum. gerçi şimdi hatırlamıyorum başları :) Sizlere bir sorum olacak, duke 200 ün sele altı bagajı var mı? bir kaç kişi ruhsat falan konulan bi yer olduğunu söylemişti ama ben hiç bir resimde göremedim. Elinde fotoğraf olan varsa bana cevap olarak onu da kullanabilir :cat:

Selamlar, hoşgeldiniz.

yok olarak kabul edin çünkü orası çok ufak. arka selenin altında çok çok ufak, kendi alet çantasının ve belki dediğiniz gibi sadece ruhsatın sığabileceği bir yer var. Onun dışında herhangi bir bölmesi mevcut değil.

Burak Sword
10 Temmuz 2013, 23:17
Selamlar, Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.
Avrupa yakasında oturduğum için ve ehliyet sıkıntımdan dolayı en yakın KTM servisine başvurdum. Maslak Atatürk Sanayi KTM. Fren pedalı kaynaklandı. Fren maneti düzeltildi. 200TL.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

O tarzı seviyor olsam inazuma derdim.

Eren Amca
10 Temmuz 2013, 23:35
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki bu alet çantası nasıl bir şey. Yani demek istediğim alet çantasını taşımasak bu bölmeye güneş gözlüğü kabı veya ufak tefek bir şeyler koymak mümkün olur mu? Alet çantasını da kullanan vardır eminim ama ben yeni olduğum için bi süre motora müdahale etmem gibi gözüküyor.

Eğer çok kullanışlı değilse KTM nin ufak bi çantası var artçı selesinin üstünde görmüştüm Ulusanda. Onu kullanan var mı? Spormotoya sorduğumda öyle bi ürün olmadığını söylemişlerdi. Ben de forumdaki yorumları hatırlayıp üstelememiştim.

En kötü sırt çantasıyla gezicez gibi.

Burak Sword
11 Temmuz 2013, 00:33
Alet çantası güneş gözlüğü kabı kadar.
Bence en mantıklısı sırt çantası fakat çantayı takınca ceketin reflektörleri kapanmış oluyor. Duke 200 önden ne kadar canlı kanlı görünsede arkadan bakınca çok koyu hatta yok. Gece görünürlüğü arkadan çok düşük. Ya reflektörleri olan motora özel sırt çantası (Givi gibi) yada reflektörlü çanta brandası. Givi çanta 250 TL veya üzeri. Çanta bırandası 35 TL. Çanta brandası daha ekonomik ve daha efektif bir çözüm. Normal çanta ve çanta bırandası kullanırken dikkat edilmesi gereken yeni çanta alıyorsanız omuz askılarını göğüsten klipsle bağlayan bir tip almak. Benim gibi mevcut çantanızı kullanacaksanız outdoor malzemesi satan yerlerde normal çantaları klipsli hale getiren ucuz ve sağlam parçalar mevcut. Böylece omuzlara doğru kaymıyor.

ayhan.s
11 Temmuz 2013, 12:08
Valla ben hernekadar motorun güzelliğini biraz gölgelediğini düşünsem de pratiklik açısından Feyizoğlundan Givi arka çanta aldım. Motoru bir yerlere bıraktığımda kaskımı, dizliklerimi, sırt&bel korumamı ve eldivenlerimi koyabiliyorum. Eğer arka çanta istemiyorsanız benzin deposu üstü bir şey ya da o filelerden alabilirsiniz. File de baya bir işe yarıyor. http://www.feyizoglu.com/E42N-Arka-canta-Topcase_47831.html#0

Spormotodaki arkadaş "bizde yok demek" istemiş herhalde. Bahsettiniz çanta şu olsa gerek. Oldukça şık... http://shop.ktm.com/com_en/powerparts/travel/luggage-street/rear-bag-2.html

Alet çantasını çıkartmanızı tavsiye etmem, acil bir durumda işe yarayabilecek pratik eşyalar var içerisinde. Arkadaşın dediği gibi çıkarsanız sadece gözllük kabı sığar, manasız bence.

ayhan.s
11 Temmuz 2013, 14:36
Selamlar, Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.
Avrupa yakasında oturduğum için ve ehliyet sıkıntımdan dolayı en yakın KTM servisine başvurdum. Maslak Atatürk Sanayi KTM. Fren pedalı kaynaklandı. Fren maneti düzeltildi. 200TL.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

O tarzı seviyor olsam inazuma derdim.

Selamlar, servisten memnun kaldınız mı. Ben istanbul motor'a gitmek istemiyorum karşıda olduğu için. Anladığım kadarı ile burası da yetkili servis ve yapılan işçilikler garanti'yi bozmuyor. Memnun kaldıysanız ben de motorumu buraya götüreyim benim için çok uygun konumu.