PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

ferdinandd
29 Mart 2013, 18:17
bence düşme gibi sıkıntı yaşamayacakdır, o kadar kötümser olmayın bana sorarsanız scooter sürmek daha zor

Haklısın, kaza bela olmadıktan, yok yere saçma deneyler yapmadıktan sonra düşmek kolay değil çaba harcamak lazım :mrgreen: Hatta muhtemelen arkadaş düşse bile motosiklet yola devam eder.

Scooter konusunda da aynı fikirdeyim, hakikaten çok zor, ilk U dönüşünde düştüm diyene şaşırmam :) Gerçi scooterine göre değişir ama genelleyecek olursak büyük çoğunluk sakat :mrgreen:

xawa
29 Mart 2013, 18:18
Kıyma olacak o :mrgreen: Kıyma eğitimle ekipman parasına iyisini alman gerekiyor diyecektim

Ya düşmez herhalde diyosun da ne olacağı hiç belli olmaz. Her ne kadar çok hata affeden bir motor olsa da dük. Fizik kuralları affetmiyor zaman zaman

ilk bindiği zaman daha çok dikkatli olacağı için riske gircek hareketlerde bulunmas diye düşündüm.

Tolga Can
29 Mart 2013, 18:28
en pahalı motor ama ninjayla aynı fiyat :) ablanın fiyatlardan haberi yok anlaşılan :)b

Bence de yok, birde serap hanım'a dealim versek yine en güzel benim motorum derdi.
KTM naked motorlar arasında bana her zaman en asi duran gözükmüştür. Serap hanımın kendiğini beğenmişliğine rağmen soğumam. :P
En sempatik adamda deamlim kullanıcısı geldi. yazık la :P

igloo
29 Mart 2013, 18:41
pazar günü bir buluşma yapalımmı istanbuldaki arkadaşlar.

hava yağışlı olmazsa katılabilirim.

umurcan
29 Mart 2013, 18:47
ilk bindiği zaman daha çok dikkatli olacağı için riske gircek hareketlerde bulunmas diye düşündüm.

Öyle hareketlerde bulunmasa bile önü kilitlemek oldukça kolay, hadi diyelim ABS'li aldı vs o zaman da kimsenin ona çarpmayacağının garantisi yok.
4000km oldu ben alalı, hala bazen şurda hata yaptık bak falan diyorum. Hata yapacak, şansı yaver gitmezse de bir sonucu olur. Hele ki İstanbul gibi keşmekeş trafikli bir yerde.
12000'tl ye yakın paraya motor alıyorsun, üstüne başına idareten birşeyler almak yakışmaz. Fırsat bulur bulmaz arabaya geçecem de demiyor. Yani kullanılacak uzun zaman.

Üst başta kalitelilerden al sonra baktın para kalmıyo dük alacağına cbr alırsın en kötü ihtimalle. O da üzecek, pişman edecek bir motor değil.

xawa
29 Mart 2013, 18:47
b

Bence de yok, birde serap hanım'a dealim versek yine en güzel benim motorum derdi.
KTM naked motorlar arasında bana her zaman en asi duran gözükmüştür. Serap hanımın kendiğini beğenmişliğine rağmen soğumam. :P
En sempatik adamda deamlim kullanıcısı geldi. yazık la :P

barkın dedi ya piskopat motor istiyorsan ktm duke .

Tolga Can
29 Mart 2013, 19:02
barkın dedi ya piskopat motor istiyorsan ktm duke .

Aslında hep içinden KTM geçiyordu. Anlatımlardan sonra Suzuki Gözümde puan kazandı.
Hem yakıt serfiyatı, Hemde gösterge konsolu çok güzel, Yakından görmedim ancak 250 cc içersinde Suzuki inzumayı tercih ederim.
KTM kadar asi değil yine de bir sürücünün aradığı her şey mevcut. Yiğidi öldür ama hakkını yeme :P

marfatih
29 Mart 2013, 20:18

İstanbul / Fatih / Fındıkzade her zaman böyle organizasyonlara evet :)

Biz 3 kişiyiz geziniyoruz boş boş sizlerle tanışmak güzel olur.

Bu arada diğer arkadaşlar Regal Raptor Daytona'cı :)

xawa
29 Mart 2013, 20:23
İstanbul / Fatih / Fındıkzade her zaman böyle organizasyonlara evet :)

Biz 3 kişiyiz geziniyoruz boş boş sizlerle tanışmak güzel olur.

Bu arada diğer arkadaşlar Regal Raptor Daytona'cı :)

pazar hava acık gözüküyor .cumartesinden yer belirleyelim orda buluşuruz.

umurcan
29 Mart 2013, 20:28
Aslında hep içinden KTM geçiyordu. Anlatımlardan sonra Suzuki Gözümde puan kazandı.
Hem yakıt serfiyatı, Hemde gösterge konsolu çok güzel, Yakından görmedim ancak 250 cc içersinde Suzuki inzumayı tercih ederim.
KTM kadar asi değil yine de bir sürücünün aradığı her şey mevcut. Yiğidi öldür ama hakkını yeme :P

He ya şunu görünce o da geldi aklıma. Ula göstergelerde KTM'ci hariç hiçbiri dük demedi ya la :mrgreen:

xawa
29 Mart 2013, 20:32
He ya şunu görünce o da geldi aklıma. Ula göstergelerde KTM'ci hariç hiçbiri dük demedi ya la :mrgreen:

ninja kullanan ktm yi saymadı iki motor ismi söyledi diğerlerinde vites göstergesi yok dedi iyi bakmamış sol üst köşeye.

Tolga Can
29 Mart 2013, 20:40
Serap hanım, KTM de KTM diyor. Ben onu ne yazık ki samimi bulmadım. Kendi motorunu överken başka motorunda şu özelliği çok güzel dese neyse...!!!
Bu işi şuan en iyi yapan barkın, daha iyisi çıkana kadar o, Şu KTM yi görmek için İST kadar geleceğim yav, çok merak ettim. yakından görmek isterim.

Birde şu gösterge gibi kaliteli bir görsellik KTM Duke de isterdim
http://b1303.hizliresim.com/17/x/ll1w5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

xawa
29 Mart 2013, 20:44
Serap hanım, KTM de KTM diyor. Ben onu ne yazık ki samimi bulmadım. Kendi motorunu överken başka motorunda şu özelliği çok güzel dese neyse...!!!
Bu işi şuan en iyi yapan barkın, daha iyisi çıkana kadar o, Şu KTM yi görmek için İST kadar geleceğim yav, çok merak ettim. yakından görmek isterim.

bakmaya geliyorum deyip alıp gidersin birtane belki.:P

umurcan
29 Mart 2013, 20:45
Hacı inazumaya ve ninjaya baya bşi dedi ama en güzeli benim motorum havası verdi sürekli. Herhalde en nesnel daelimciydi diycem o da pek değildi.
Git gör bi tavsiye ederim resimlerdeki gibi durmuyo pek :wiinkk:

Lakin senin dağ adamı işlerine pek gelmez. Resim ve isimden çözdüğüm kadarıyla sana bi CRF yakışır

Tolga Can
29 Mart 2013, 20:46
bakmaya geliyorum deyip alıp gidersin birtane belki.:P

O fırsatı haziran 2012 de hyosung alarak kaçırmıştım. 2. şans arkadaşım alacaktı. O kadar araştırdık. tam alacağız adam evlendi.
Halk arasında Allah'ın hakkı 3 derler. Belki tuttururuz. Belli olmaz :P

wincentt
29 Mart 2013, 23:48

Birde şu gösterge gibi kaliteli bir görsellik KTM Duke de isterdim
http://b1303.hizliresim.com/17/x/ll1w5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bence göstergenin iyi mi kötümü yorumunu yapabilmek için özelliklerini bilmek lazım. İnzuma da yol bilgisayarı yoksa tabiki ktm nin göstergeleri daha iyi denebilir. İnzumanın göstergesinin görsel olarak daha iyi göründüğü söylemek mümkün ancak bence ktmninki daha şık.

umurcan
29 Mart 2013, 23:55
İnazuma kocaman bir kafaya sahip o yüzden öyle bir göstergeyi kaldırır ama Duke'de bu mümkün değil. Öyle yapsalar düke herkes daha küçük ve kompakt birşey daha iyi olurdu derdi kesin

Tolga Can
30 Mart 2013, 00:46
Lakin senin dağ adamı işlerine pek gelmez. Resim ve isimden çözdüğüm kadarıyla sana bi CRF yakışır

Yok ya ben her zaman naked ve racing tipi sevenlerdendim. 2012 de aklımı çeldiler. Enduro yerine kross aldık. Action yaşamak için yaşadık da yeter :P
Doğa tutkunu birisiyim. Göl, şelale, dere, tepe gezerim. Bunlar Racer ile zor. GT250 R ile ölüm idi. Duke keşke o zamanlar görseydim. Nasip değilmiş.
Naked konusunda inzumayıda, KTM yi de tutuyorum. Allah ikisini de bana nasip etsin :P

İnazuma kocaman bir kafaya sahip o yüzden öyle bir göstergeyi kaldırır ama Duke'de bu mümkün değil. Öyle yapsalar düke herkes daha küçük ve kompakt birşey daha iyi olurdu derdi kesin

Bunlar tabii ki zevk meselesi, Ben devir görmek isterim. Sen görmek istemezsin. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Sonu yok bi kere.
Benim motorda devir, vites, benzin, hararet hiç bir gösterge yok. km sayacı ve analog hız göstergesi var.
O yüzden siz yokluk nedir bilmezsiniz. Ben bilirim Ben bilirimmm...!!! :salut:

Şaka bi yana güzel seçim yapmışsınız. Allah kaza bela vermesin.
Güle güle kullanın arkadaşlar.

umurcan
30 Mart 2013, 00:55
Hacı doğa diyorsun bak :mrgreen: Hani stabilize yol, kuru toprak buralarda ilerlersin de çamurda pişman eder. Deneyimle sabit bu
Ama yol ve şehir içi için 10 numaradır :wiinkk:

makseli
30 Mart 2013, 01:20
çamuru bilmem ama yolda harika bir alet.

kısa süreli umurcanın motura bindim.

binmez olaydım, kendi motoruma binince neyin ne olduğuna aydım :)

gidişi duruşu, tepkileri ve yakıt sistemi. hepsi onnumero beş yıldız fakat lakin çok paradır :D

ama kesinlikle parasının motoru ;)

bide malzemeden çalmayıp arkayı az uzatalarmış ii miş :)

umurcan
30 Mart 2013, 01:24
Abi valla yol için biçilmiş kaftan da :mrgreen: toprak görünce kaşıntı başlıyor bende
Polat bebesiyle her girişimde bi iş geliyor motorun başına ama dur da diyemiyorum kendime. CRF'lerin 2. elleri olsa takasa falan girebilirdim hani

xawa
30 Mart 2013, 01:37
bide malzemeden çalmayıp arkayı az uzatalarmış ii miş :)[/QUOTE]

ben kısa diye aldım uzun olsaydı almazdım :)

umurcan
30 Mart 2013, 01:40
Senin ne çok kıstasın varmış la :mrgreen: Değiştirmeye kalksan ne alacan aceba merak içindeyim

xawa
30 Mart 2013, 01:52
Senin ne çok kıstasın varmış la :mrgreen: Değiştirmeye kalksan ne alacan aceba merak içindeyim

almak istediğim ducati monsterdi ama kimle konuştuysam parca pahalı uzak dur, çok keyifli ,alırsan satamazsın,benzini içer servis pahalı ve düzgün km oynanmamış 2 el bulamadım bulduklarım beni aştı 6 ay boyunca sahibinden ve diğer sitelerde artık motorları ezberlemiştim hele birtane sarı monster vardı 6 ayda satan 27 000 km yazmış 2 ay sonra satıldı ilan veren 20 000 km yazdı motor iç anadolu bölgesine gitti 3 el değiştirdi ilk sahibini buldum en az şu 60 000 km olması lazım dedi .

monster le yan yana getir kısa şase oluşu kuyruk iptali yapılınca arka lastiğin dışta kalması agresif olması v.s hayalim monsterdi kismet olursa bir gün alaçam ( dukeyi satmadan alaçam dukeyi satmak için almadım ömürlük diye aldım çocuklarıma miras bırakacağım :) ) eskide olsa alaçam şöyle pazar günleri bir tur atıp temizleyip karşısına gecip bir sigara yakıp keyifle seyredecem.:cherry: yaş 40 oldu zevkler değişiyor.

umurcan
30 Mart 2013, 02:00
Monster benim de aklımda olan bir makine ya :mrgreen: Çıplak kral
İşte bu toprak şeysi çok kafamı kurcalıyor bir yandan. Bi de gören de motoru değiştiricem sanar.

Haliyle 1 haftadır binemedim benim matura, kaşıntısı başladı. Yarın biraz turlamak vaktidir !!!

Lütfücüğüm
30 Mart 2013, 02:10
Ben ucuz yollu bir cross alacağım, alalım sana da bir tane; turlarız dağ bayır, bana da arkadaş olur :) 2500-3000 e var iş görecek motorlar.

umurcan
30 Mart 2013, 02:34
Hacı bundan inip o da pek acayip olmaz mı ya? Hani enjeksiyon falan tuşa basıyorsun tak alıyor falan. Polat az güreşmiyor sanki onunla
Keza STR de aynı. Az evvel bakınmaktaydım da buna olabilecek tek şey crf ile kafa kafaya bir takas gerçekten.

Lakin şu makina :salut:
http://www.twowheelmania.com/wp-content/uploads/2012/11/2012-KTM-690-Enduro-R-Photo_Mitterbauer_H.jpg
Ben de isterem..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-keyfe-keder-96230542/detay/ Şu da süper duruyor valla. Ben şuna emin oldum işim falan olsa ne kadar para kazandığım fark etmeksizin parasız kalırım. Bütün sermayeyi bırakırım kedi canına şu bebeklerin :joker:

Lütfücüğüm
30 Mart 2013, 03:10
Orasını tartışmaya gerek yok, kalite farkı olacak illa ki, o yüzden cross bakıyorum zaten, aynı tarz ucuz moto alıp durmadan hayıflanacağıma, değişik zevkler denemek daha iyi olur kanısındayım.
Çin malı bakıyorum ben, Asya rx 250 olabilir, mondi, Küba vs.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

Bide plakasız ve ucuz ktm ler var, onları trafiğe sokmanın masrafı nedir acaba?

Deryali
30 Mart 2013, 09:17
Yanlış duymuşsunuz aradım öyle bir indirim söz konusu değilmiş..

seni 15 hp kesmez 10 hp fark deyermi diye sorarsan benim için değerdi o yüzden aldım :)

sıfır alacaksan iyi indirim yapıyorlarmış öyle duydum ktm duke 125 de 400 euro luk indirim yapılmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

yakıt dersen senin nasıl kullandığına bağlı en düşük 2,7 lt gördüm .daha bu hafta pazartesi günü yaklaşık 15 km de ama eve gidiş geliş mesafe kısa 6 km 3,2 lt-3,4 lt akşamları gösteriyor . bugün sabah 2,9 lt gördüm hava filtresinin etkisi olabilirmi acaba ?

xawa
30 Mart 2013, 11:10

alan kişi söyledi .spormotoya gidersen 1 tl dahi indirim yapmaz bayisine git sor.

Tolga Can
30 Mart 2013, 12:56
Orasını tartışmaya gerek yok, kalite farkı olacak illa ki, o yüzden cross bakıyorum zaten, aynı tarz ucuz moto alıp durmadan hayıflanacağıma, değişik zevkler denemek daha iyi olur kanısındayım.
Çin malı bakıyorum ben, Asya rx 250 olabilir, mondi, Küba vs.[COLOR="Silver"]?

Çin malı düşünüyorsan Önc Motoran250 sonra Asya 250 öneririm. Sonrasında STR250, sıralama bana göre böyle
Sadece arazi için ise apachi 250 derim. Bugün sayısalı tutturursanda CRF250 derim :D

umurcan
30 Mart 2013, 16:07
Asyayı burada Mustafa almaya kalktı da (Makseli) pek olumlu konuşmuyordu.
Gelmez mi ne demişler. XL200 falan zorlasan temiz bulabilirsen? Aslında en temizi bu konuları yunus ustayla polata sormak

Deryali
30 Mart 2013, 20:30
Arkadaşlar Plaka masrafları dahil sıfır KTM 125 Duke. 8750 TL ye alabiliyorum. 11.100TL'yede 2012 sıfır KTM200Duke alabiliyorum.
İnanılmaz derecede kararsızım. 125 mi yoksa 200lük mü almalıyız. Bu motoru uzun yıllar kullanmak ve 2.motor yapmak üzere alacağım. 125'lik acaba beni üzer mi ?
Kullanan arkadaşlar 200 lükle arasındaki farkı kıyaslayabilir mi?
Şimdi 125 liğe binip hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum keşke test edebilme şansı olsaydı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

Anadolu yakası Sahil tarafına gelirseniz tanışmak isteri m:)

Arkadaşlar KTM 200 veya 125 kullanan biri telefonunu verebilir mi aklımdakileri sorayım vallahi rahat edemiyorum motoru alma arefesindeyim teşekkürler.

xawa
30 Mart 2013, 21:13
Arkadaşlar Plaka masrafları dahil sıfır KTM 125 Duke. 8750 TL ye alabiliyorum. 11.100TL'yede 2012 sıfır KTM200Duke alabiliyorum.
İnanılmaz derecede kararsızım. 125 mi yoksa 200lük mü almalıyız. Bu motoru uzun yıllar kullanmak ve 2.motor yapmak üzere alacağım. 125'lik acaba beni üzer mi ?
Kullanan arkadaşlar 200 lükle arasındaki farkı kıyaslayabilir mi?
Şimdi 125 liğe binip hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum keşke test edebilme şansı olsaydı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

Anadolu yakası Sahil tarafına gelirseniz tanışmak isteri m:)

Arkadaşlar KTM 200 veya 125 kullanan biri telefonunu verebilir mi aklımdakileri sorayım vallahi rahat edemiyorum motoru alma arefesindeyim teşekkürler.

hakkımda bölümünde numaram var .

sana bir test motoru lazım en iyi kararı öyle verirsin .zaten bir şöyle bir kalkış yapsan anlarsın hangisin alman gerektiğini o kadar çok motor değiştirinçe :)

cbr 250 vardı sende o yüzden bence 125 bakma bile bende senin gibi çok düşünmüştüm hata spormoto aradım 125 liği alıp pişman olursam diye 200 cc yaparsak ne kadara mal olur diye .

xxmelihxx
30 Mart 2013, 21:35
yaklaşık bir ay önce aldım duke 125,inanılmaz memnunum ilk motorum 500 km yaptım,sizin aldığınız duke 125 için süper bir fiyat,,

vanesy
30 Mart 2013, 23:30

http://www.istanbulmotor.com.tr

ben bu bayiyle görüşmüştüm, 2012 duke 200 lerde de 2013 duke 200 lerde de peşin alımda direk 500-600tl inerim demişti. 2012 lerde biraz daha pazarlık payı var gibi konuşmuştu. ata motor da 2012 lerde pazarlık yaparız abs şart değil dersen ama 2013 lerde bir şey yapamam diyordu. 125 düşünmediğim için hiç sormadım.

spormoto'nun sitesinde ata motorun da istanbul motorun da numarası var, bence ikisini de aramadan karar vermeyin.

spormoto yalvarsan kuruş inmez...

romeo.
30 Mart 2013, 23:39
Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu faydalı başlık ve içerikten ötürü hepinize teşekkürler , şahsen katılım göstermeden takib etsem de motoruma karar verme aşamasında deneyimleriniz , paylaşımlarınız çok etkili oldu ve sonuçtan çok hoşnutum :)
Kendisiyle iki haftadır beraberiz (duke 200) ve bu gün 200. kilometremi yaptım , henüz ehliyetim olmadığı ve eğitim almadığım için trafiğin olmadığı tenha yollarda alıştırma yapmaya çalışıyorum (bizim buralarda bolca var beylikdüzü sahil tarafı) .. direkt eğitim almak yerine biraz alıştıktan sonra alacağım eğitimden daha çok istifade edeceğimi düşündüm ..

Sizlere sormak istediğim ilk şey öncelikle iyi bir rodaj dönemi atlatabilmek verebileceğiniz tavsiyeler olacak , 7000 devri geçmiyorum kesinlikle ancak sanırım 5500 - 6500 arasında seyrediyorum genelde , birde birkaç sefer u dönüşü çalışırken vs. 8000 e yaklaşmış olabilirim saçmasapan .. eyvah yaktık rodajı diye birşey olmaz değil mi? :)

ikincisi ise bazen gaz açtığımda daha çok 1-2 . viteste çok yumuşak ivmelenebilirken bazen fırladığını hissediyorum , bunun bir kısmının bilek hassasiyetiyle alakalı olduğunun farkındayım ama sanırım motorun da gaza verdiği tepkiler henüz standart bir hale kavuşmadı , bu rodaj ile ilgili bir durummudur?

ve rodajdan sonra ne gibi değişiklikler gözlemlediniz motorlarınızda ..

iyi akşamlar iyi forumlar dilerim . tekrar teşekkürler .

umurcan
30 Mart 2013, 23:57
Hoşgeldin kardeş :wiinkk: Süper motor almışsın valla tebrik ederim :mrgreen:

Rodaj konusunda genel olarak tavsiye edilen değişken devir ve vites aralıklarında gezmektir diye biliyorum. Öyle bir iki sefer geçmekle de hiç birşey olmaz.

ilk 4 viteste oldukça atak bir araç Duke. Rodajdan sonra performansı gözle görülür derecede artacak o yüzden gaz hassasiyeti çalışsan biraz daha keyif alırsın diye düşünüyorum.

Eğitim konusunda da madem başladın rodajı bitir ,tabii trafiğe çıkmadan, sonra direk eğitime. Kesinlike paranı sakınman gereken en son şey eğitim.

Tekrar hayırlı olsun :cat: iyi günlerde keyifle kullanman dileğiyle :bestmt:

romeo.
31 Mart 2013, 01:15
Hoşgeldin kardeş :wiinkk: Süper motor almışsın valla tebrik ederim :mrgreen:

Rodaj konusunda genel olarak tavsiye edilen değişken devir ve vites aralıklarında gezmektir diye biliyorum. Öyle bir iki sefer geçmekle de hiç birşey olmaz.

ilk 4 viteste oldukça atak bir araç Duke. Rodajdan sonra performansı gözle görülür derecede artacak o yüzden gaz hassasiyeti çalışsan biraz daha keyif alırsın diye düşünüyorum.

Eğitim konusunda da madem başladın rodajı bitir ,tabii trafiğe çıkmadan, sonra direk eğitime. Kesinlike paranı sakınman gereken en son şey eğitim.

Tekrar hayırlı olsun :cat: iyi günlerde keyifle kullanman dileğiyle :bestmt:

Teşekkürler dostum rahatladım gerçekten , trafiğe çıkmaya hiç acelem yok araba kullanıyorum şimdilik şehir içinde , motorla olsam burdan nasıl geçerden şurdan nasıl dönerdim diye düşünüp duruyorum :) eğitim hususunda aynı fikirdeyiz , ertelememin tek nedeni az da olsa tecrübe edinerek eğitimden daha fazla verim alabilmek ..

bu arada böyle yazınca güzel teoride de yanlış model olmıyalım , bugün neredeyse yatırıyodum motoru :) neyseki düşük hızdaydım .. ama motorun ağırlık dağılımını heycanlı da olsa anlamış olduk , motoru nerdeyse yatacak hale gelip son gücüyle gidonu doğrultmaya çalışan arkadaşlara tavsiye ! :) vazgeçmeyin !! 5-6 derece kaldırmayı başarırsanız hacı yatmaz gibi doğruluyo bi açıdan sonra :)

marfatih
31 Mart 2013, 05:41
pazar hava acık gözüküyor .cumartesinden yer belirleyelim orda buluşuruz.

Böyle 1-2 kişi değil abi en az 5-6 ktm ci olsak süper olur.

şuan gece saat 04.40 taksimden geliyorum galatasaray lisesi nin orda gördüm.Öğlen 4.5 gibi darphane'nin aşağısında Regal Raptor servisi var oraya gidiyodum.Karaköy'de ve barboros'da gördüm.Baya duke ci olduk galiba toplanma vakti geldi artık :)

wincentt
31 Mart 2013, 12:28
Arkadaşlar koruma demiri için var mı bir gelişme sayıyı çıkaramadık mı 5e :)

igloo
31 Mart 2013, 12:34
arkadaşlar hava çok güzel görünüyor, çıkmayı düşünürseniz uygun bir yer belirleyip bir buluşma ayarlayalım

xawa
31 Mart 2013, 13:20
arkadaşlar hava çok güzel görünüyor, çıkmayı düşünürseniz uygun bir yer belirleyip bir buluşma ayarlayalım

yer söyleyin orda buluşalım.

igloo
31 Mart 2013, 13:31
anadolu yakasından geleceğim, isterseniz beşiktaşta ya da leventte buluşup sarıyer taraflarına doğru gezebiliriz.

xawa
31 Mart 2013, 13:43
anadolu yakasından geleceğim, isterseniz beşiktaşta ya da leventte buluşup sarıyer taraflarına doğru gezebiliriz.

2 kişi varız şu an .
marfatih yatıyor herhalde gece saat 04.40 forumda yazdığına göre :)

igloo
31 Mart 2013, 13:47
2 kişi varız şu an .
abi gelecek olan olursa telefondan bildirim yaparız artık :)

Tolga Can
31 Mart 2013, 17:25
Bilmediğim için sormak durumunda kalıyorum.
2013 modeller ABS li mi üretiliyor. İlanda ABS li okudum da...!!!

marfatih
31 Mart 2013, 17:35
2 kişi varız şu an .

abi sabah 10:00 da 12 tl ye fırsat sitesınden 2 tane İstinye sahilde kahvaltı aldım :) (beleş style).
Kız arkadaşla İstinye'ye gittik.Beşiktaş'tan İstinye'ye kadar trafik vardı çok sıkıcıydı :)
Ama bir o kadarda motor trafigi vardı.Şuan yeni geliyorum çok yoruldum yavaş gitmekten dur kalklardan

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

http://www.istanbulmotor.com.tr

ben bu bayiyle görüşmüştüm, 2012 duke 200 lerde de 2013 duke 200 lerde de peşin alımda direk 500-600tl inerim demişti. 2012 lerde biraz daha pazarlık payı var gibi konuşmuştu. ata motor da 2012 lerde pazarlık yaparız abs şart değil dersen ama 2013 lerde bir şey yapamam diyordu. 125 düşünmediğim için hiç sormadım.

spormoto'nun sitesinde ata motorun da istanbul motorun da numarası var, bence ikisini de aramadan karar vermeyin.

spormoto yalvarsan kuruş inmez...

almayı düşünenler fuardan alsaydı keşke ben fuardan 10.500 tlye aldım

wincentt
31 Mart 2013, 17:37
Bilmediğim için sormak durumunda kalıyorum.
2013 modeller ABS li mi üretiliyor. İlanda ABS li okudum da...!!!

2013 lerde 500 € farkla abs seçeneği sunuluyor sanırım 2013 olup abssiz olan var mı bilmiyorum gerçi :) absli 5500 € abssiz 5000 € gibi bir durum var sanırım.

xawa
31 Mart 2013, 21:21
abi sabah 10:00 da 12 tl ye fırsat sitesınden 2 tane İstinye sahilde kahvaltı aldım :) (beleş style).
Kız arkadaşla İstinye'ye gittik.Beşiktaş'tan İstinye'ye kadar trafik vardı çok sıkıcıydı :)
Ama bir o kadarda motor trafigi vardı.Şuan yeni geliyorum çok yoruldum yavaş gitmekten dur kalklardan

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

almayı düşünenler fuardan alsaydı keşke ben fuardan 10.500 tlye aldım

satışa geldik desene :)

igloo ve bir arkadaşı daha buluştuk bizde sahil tarafına gittik trafik yüzünden kıçımız terledi 18.15 de sahilden beşiktaşa kadar beraber gidip orda evlere dağıldık.