PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

Lütfücüğüm
19 Mart 2013, 18:20
Çürütcen len motoru, az yıka :)

2 haftada bir diyor olm adam :mrgreen: Yalancı habercilik yapma o kadar da çok yıkamıyormuş :P

Burak hacı benim motoru da verdiğim garajdan alıp sana vereyim benimkini de yıka la :mrgreen: Yazık bi temiz kalamadı makine
En son benzinlikte dayı halime acıyıp farla aynaları sildiydi :mrgreen:

Getirin yıkatayım hayrına, motorlarınız su yüzü görsün :)
Otururuz hemde, ayarlayın da gelin bi gün.

umurcan
19 Mart 2013, 18:52
Bu hafta içi cuma bebeyle motomaxa gidecez. Sen de takıl istersen ordan da bakarız bişeyler :wiinkk:
Yok olmaz dersen sonrasında o tarafa da gelebiliriz(m)

Lütfücüğüm
19 Mart 2013, 18:54
Hafta içi için demiştim, Potansiyel İstanbul yolculuğu var cuma günü.
Haftaya olur ama, ulusana gideriz, şu benim ledleri takrırırız; Yunus'la Poli'den hayır yok bana :) hem de makineleri de geldiyse servis uyarısını sildiririz.

umurcan
19 Mart 2013, 18:59
Haftaya olabilir. Sınavlarım başlarsa olmaya da bilir :mrgreen: Tamamdır bi belli olsun da program hallettirelim o işi

Syanur
19 Mart 2013, 19:25
Hafta içi için demiştim, Potansiyel İstanbul yolculuğu var cuma günü.
Haftaya olur ama, ulusana gideriz, şu benim ledleri takrırırız; Yunus'la Poli'den hayır yok bana :) hem de makineleri de geldiyse servis uyarısını sildiririz.

Valla geçen akşam 100. yıldan geçiyordum da uğrayamadım, bu aralar hep eve gitmem gerekiyor. Aklımdasın valla.

Ledler için de kusura bakma yav. Ama cidden kendi motorumla anca uğraşıyorum, hala sinyallerim çalışmıyor, sen düşün işte :)

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Aslında yapıştırmasakta bişey olmaz sanırım nasıl olsa plakaya kayıtlı.

Kartı algılamadan geçersen 2. veya 3. seferde sanırım cezayı yiyorsun. Yani sen okudu sanıyorsun ama herşey kayıtlı olmasına ve bakiyen olmasına rağmen plakan tespit ediliyor ve ceza kesiliyor.

O senin (ve benim) aklındaki fikir birkaç yıla kadar yapılacak, ona da bir isim verip paraları vuracaklar yine.

wincentt
19 Mart 2013, 21:18
Kartı algılamadan geçersen 2. veya 3. seferde sanırım cezayı yiyorsun. Yani sen okudu sanıyorsun ama herşey kayıtlı olmasına ve bakiyen olmasına rağmen plakan tespit ediliyor ve ceza kesiliyor.

O senin (ve benim) aklındaki fikir birkaç yıla kadar yapılacak, ona da bir isim verip paraları vuracaklar yine.[/QUOTE]

Ptt genel müdürünün açıklamasını okudum bu sistemde kayıtlı araçların ceza yemesi mümkün değil diyordu. Eğer hgs varsa yanında olmasa bile plakadan hesabından düşecek deniyordu. Tabi bakiyenin yeterli olması lazım. Ben sanırım ön çamurluğun üzerine yapıştırıp deniycem. Bu arada hiç hgs kullanan yok mu herkes ogs mi kullanıyor.

I3luee
19 Mart 2013, 21:57
Ben Öndeki küçük siyah camın altına yapıştırdım hgs'yi hiç sorun çıkarmıyor önemli olan 30 km'nin altında bir hızla geçmek sanırım.

wincentt
19 Mart 2013, 22:16
Ben Öndeki küçük siyah camın altına yapıştırdım hgs'yi hiç sorun çıkarmıyor önemli olan 30 km'nin altında bir hızla geçmek sanırım.

Hocam tam olarak nereye yapıştırdın bir dotoğraf yollamanız mümkün mü? Farın en üstüne ortaya mı yerleştirdiniz, düz bir zemin olmadığından sorun yaratır diye oraya yapıştırmaktan vazgeçmiştim.

askeray
20 Mart 2013, 00:35
Bu sorun yalnizca bende var zannediyordum peki bir sorum olacak ıçıne su alan gostergeler zamanla bozulmayacakmıdır ???

xawa
20 Mart 2013, 00:45
http://imageshack.us/a/img17/3041/img0916dr.jpg
http://imageshack.us/a/img26/3638/img0918zc.jpg
http://imageshack.us/a/img18/4605/img0917gn.jpg
http://imageshack.us/a/img23/183/img0919si.jpg

I3luee
20 Mart 2013, 00:51
Hocam tam olarak nereye yapıştırdın bir dotoğraf yollamanız mümkün mü? Farın en üstüne ortaya mı yerleştirdiniz, düz bir zemin olmadığından sorun yaratır diye oraya yapıştırmaktan vazgeçmiştim.

Hocam Öndeki küçük siyah camı 4 adet alyan vida tutuyorya onları söktüm iki tarafı biraz açılı duruyor ama sağa veya sola doru düz bir şekilde yapıştırabilirsin.

wincentt
20 Mart 2013, 01:14
Hocam Öndeki küçük siyah camı 4 adet alyan vida tutuyorya onları söktüm iki tarafı biraz açılı duruyor ama sağa veya sola doru düz bir şekilde yapıştırabilirsin.

Yanlış anlamadıysam söküp içine yapıştırıp tekrar taktın ve ortalamadın sağa veya sola yapıştırmak kafi diyorsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Bu sorun yalnizca bende var zannediyordum peki bir sorum olacak ıçıne su alan gostergeler zamanla bozulmayacakmıdır ???

Yakın zamanda spormotoya gidersem bir sormayı düşünüyorum den de. Başımıza daha büyük bir arıza çıkarmaz umarım.

xawa
20 Mart 2013, 01:18
askeray senden resim istemiştim camurlukla ilgili.

ya merak ettim nasıl yıkıyorsunuz motoru ? bende su alma sorunu yok.

wincentt
20 Mart 2013, 01:25
askeray senden resim istemiştim camurlukla ilgili.

ya merak ettim nasıl yıkıyorsunuz motoru ? bende su alma sorunu yok.

Kova su ve sünger tazyikli suyla hiç yıkatmadım gerçi motorun ilk sahibi ben değilim 800 km de aldım öncesini bilmiyorum. Spormotodan aldım sıfır gibi demişlerdi :)

igloo
20 Mart 2013, 01:28
spormotoya motoru nasıl yıkayayım, nelere dikkat etmem gerekir diye sorduğumda hiç bir şeye dikkat etmene gerek yok dediler. özellikle göstergeyi, dijital aksamı sordum. hiç bir problem olmayacağını, motorun her yerini suyla yıkayabileceğimi söylediler.

I3luee
20 Mart 2013, 01:30
[QUOTE=wincentt;2968960]Yanlış anlamadıysam söküp içine yapıştırıp tekrar taktın ve ortalamadın sağa veya sola yapıştırmak kafi diyorsun.[COLOR="Silver"]

evet sağa veya sola yapıstıman yeter ben 10 kere geçtim hiç sorun çıkarmadı hgs de 30 kmnin üzerinde bir hızda geçersen kaçak geçiş yazıyor hemen okuyamıyor bir kaç kere denedim çünkü 38'le geçtim okumadı ama 28'le geç hemen okuyor.

askeray
20 Mart 2013, 01:33
Bu hafta sonu malatya yagişli oldugundan dolayi motoru garajdan çıkarmadım o yüzdende çamurluk fotoları anca bu hafta sonuna kaldı :)) yıkama işini ben tazyik kullanmadan yapiyorumm ilk sahibiyim motorun ama yine buhar oluor gosterge ıçinde o kadar motor kullandim ilk defa gostergesi su alan bi motor la karsi karsiyayim

marfatih
20 Mart 2013, 01:51
http://imageshack.us/a/img17/3041/img0916dr.jpg
http://imageshack.us/a/img26/3638/img0918zc.jpg
http://imageshack.us/a/img18/4605/img0917gn.jpg
http://imageshack.us/a/img23/183/img0919si.jpg

ne zaman yapıoruz benimkinide abi :)

wincentt
20 Mart 2013, 04:54
spormotoya motoru nasıl yıkayayım, nelere dikkat etmem gerekir diye sorduğumda hiç bir şeye dikkat etmene gerek yok dediler. özellikle göstergeyi, dijital aksamı sordum. hiç bir problem olmayacağını, motorun her yerini suyla yıkayabileceğimi söylediler.

Nasıl yıkamam gerektiğini sormiycam zaten ben, bu içine neden su girdiğini ve bunun ne gibi sorunlar yaratabileceğini sorucam.

xawa
20 Mart 2013, 11:41
ne zaman yapıoruz benimkinide abi :)

ben almadımki ki :salut: sadece nasıl oluyor görüntüsü görün diye buldum resimleri. sayısal loto dan cıkınca alacam.:cherry:

sahibinden.com dan satılanla arasındaki farkı hem görün tek noktadan gelecek darbeyi üç noktaya dağıtıyor ve ayak bölgesine dikkat edin orda ayağın cıkabileceği kadar boşluk oluşturmuşlar .orjinal herzaman orjinaldır sonucta .

marfatih
20 Mart 2013, 12:00
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/580868_592570210771234_1857815800_n.jpg

Syanur
20 Mart 2013, 13:33

O senin (ve benim) aklındaki fikir birkaç yıla kadar yapılacak, ona da bir isim verip paraları vuracaklar yine.

Ptt genel müdürünün açıklamasını okudum bu sistemde kayıtlı araçların ceza yemesi mümkün değil diyordu. Eğer hgs varsa yanında olmasa bile plakadan hesabından düşecek deniyordu. Tabi bakiyenin yeterli olması lazım. Ben sanırım ön çamurluğun üzerine yapıştırıp deniycem. Bu arada hiç hgs kullanan yok mu herkes ogs mi kullanıyor.[/QUOTE]

Ben de plakaya kayıtlı KGS vardı, banka üzerinden aldığın. Direk geçtiğin zaman plakan okunuyor, sonra o plakaya ait KGS veya OGS var mı diye sorgulanıyor ve bakiyenden geçiş ücretin çekiliyordu. Ben bunu öğrenince adamlara sordum, "ozaman niye kart okutuyoruz, her geçtiğimde tespit edilip bakiyemden çekilsin, zaten banka otomatik olarak 30TL altına düşünce 30TL yüklüyor, bakiye sorunum da yok" dedim. Görevli adam 1-2 defa bu şekilde geçebileceğimi, daha sonrasında cezası olduğunu açıklamıştı.

Aynı durum OGS için de geçerliymiş(sordum evet dedi), cihaz plakana kayıtlı ama cihaz aracında olmadan geçmeye çalışınca 1-2 seferden sonra cezası varmış onunda.

Şimdi bu HGS ler hem plakaya hem de ruhsata kayıtlı ama habire "cihazlar nasıl okuyacak" vs, vs, tartışması yapılıyor haberlerde. Bir allahın kulu da demiyor ki madem plakaya kayıtlı direk geçelim... Onu da ilk çıktığında araştırmıştım ve aynı şekilde birkaç geçişten sonra cezası olduğunu öğrenmiştim.

Yani sonuç olarak ya beni yanlış bilgilendirdiler ve sen haklısın ve doğal olarak insanların çoğu henüz bundan haberdar değil. Yada benim öğrendiğim bilgi doğru ve temkinli olmak gerek. Burası TR, hiç bişeye güvenilmiyor, gerekli açıklamalar yapılmıyor işte....

Kendileri istanbulda üretim yaptıkları için çok güveniyorlar motorlarına :) Kutup başlarını ve buji bölgesini de tazikli suyla temizleyebilir miyiz deseymişsiniz keşke:wiinkk:

igloo
20 Mart 2013, 13:59
Nasıl yıkamam gerektiğini sormiycam zaten ben, bu içine neden su girdiğini ve bunun ne gibi sorunlar yaratabileceğini sorucam.

herhangi bir sorun olmaz demeye getirmiştim ama sanırım yanlış anladın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Ptt genel müdürünün açıklamasını okudum bu sistemde kayıtlı araçların ceza yemesi mümkün değil diyordu. Eğer hgs varsa yanında olmasa bile plakadan hesabından düşecek deniyordu. Tabi bakiyenin yeterli olması lazım. Ben sanırım ön çamurluğun üzerine yapıştırıp deniycem. Bu arada hiç hgs kullanan yok mu herkes ogs mi kullanıyor.

Ben de plakaya kayıtlı KGS vardı, banka üzerinden aldığın. Direk geçtiğin zaman plakan okunuyor, sonra o plakaya ait KGS veya OGS var mı diye sorgulanıyor ve bakiyenden geçiş ücretin çekiliyordu. Ben bunu öğrenince adamlara sordum, "ozaman niye kart okutuyoruz, her geçtiğimde tespit edilip bakiyemden çekilsin, zaten banka otomatik olarak 30TL altına düşünce 30TL yüklüyor, bakiye sorunum da yok" dedim. Görevli adam 1-2 defa bu şekilde geçebileceğimi, daha sonrasında cezası olduğunu açıklamıştı.

Aynı durum OGS için de geçerliymiş(sordum evet dedi), cihaz plakana kayıtlı ama cihaz aracında olmadan geçmeye çalışınca 1-2 seferden sonra cezası varmış onunda.

Şimdi bu HGS ler hem plakaya hem de ruhsata kayıtlı ama habire "cihazlar nasıl okuyacak" vs, vs, tartışması yapılıyor haberlerde. Bir allahın kulu da demiyor ki madem plakaya kayıtlı direk geçelim... Onu da ilk çıktığında araştırmıştım ve aynı şekilde birkaç geçişten sonra cezası olduğunu öğrenmiştim.

Yani sonuç olarak ya beni yanlış bilgilendirdiler ve sen haklısın ve doğal olarak insanların çoğu henüz bundan haberdar değil. Yada benim öğrendiğim bilgi doğru ve temkinli olmak gerek. Burası TR, hiç bişeye güvenilmiyor, gerekli açıklamalar yapılmıyor işte....

hgs müşteri hizmetleriyle görüştüğümde özellikle kaçak geçseniz bile daha sonra bakiyenizden düşülür diye söylediler. ısrarla bunun bir cezası olur mu diye sorduğumda hayır olmaz sadece kaçak geçmiş olursunuz o da daha sonra bakiyenizden 1 hafta içinde düşecektir dedi. yani kesinlikle bir cezaya maruz kalmayacağımı söyledi. ilk geçişimden sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve kaçak geçtim ama bakiyeden düşmedi diye belirttim. görüştüğüm kişi plakayı falan sorguladı. herhangi bir ceza da gözükmüyor dedi. ben de konuştuktan sonra 3 kere daha kaçak geçtim ama bakiyeme 5 dakika önce baktığımda değişen, düşen hiçbir şey hala yok.

Kendileri istanbulda üretim yaptıkları için çok güveniyorlar motorlarına :) Kutup başlarını ve buji bölgesini de tazikli suyla temizleyebilir miyiz deseymişsiniz keşke:wiinkk:[/QUOTE]

motorun her yerini korkmadan yıkayabilirsin demişti. yani bir sorun yaşamış olsalardı buralara dikkat et derlerdi diye düşünüyorum.

Syanur
20 Mart 2013, 14:32
motorun her yerini korkmadan yıkayabilirsin demişti. yani bir sorun yaşamış olsalardı buralara dikkat et derlerdi diye düşünüyorum.

Yanlış anlama, sana değil tepkim. Sadece markası ne olursa olsun elektronik aksamı bukadar çok olan motorların her yeri öyle suyla yıkanmaz. Nekadar tazikli yada sık yıkarsan okadar sorun yaşama ihtimalin artar. 1 yılda olmaz da 3 yılda olur. Ayrıca elektronik olmasa da heryere su tutulmaz, bazı yerlerde su kalıyor, bu metal aksamlar için de sağlıklı değildir.

O yüzden yetkili servisin yaptığı yorum "bodoslama" umursamadan olmuş. Hani şekil yapıyorlar akılları sıra, bizim motorlar taş gibidir diye. Hindistan işçiliği ile yapıldığını unutuyorlar :wiinkk:

igloo
20 Mart 2013, 14:46
Yanlış anlama, sana değil tepkim. Sadece markası ne olursa olsun elektronik aksamı bukadar çok olan motorların her yeri öyle suyla yıkanmaz. Nekadar tazikli yada sık yıkarsan okadar sorun yaşama ihtimalin artar. 1 yılda olmaz da 3 yılda olur. Ayrıca elektronik olmasa da heryere su tutulmaz, bazı yerlerde su kalıyor, bu metal aksamlar için de sağlıklı değildir.

O yüzden yetkili servisin yaptığı yorum "bodoslama" umursamadan olmuş. Hani şekil yapıyorlar akılları sıra, bizim motorlar taş gibidir diye. Hindistan işçiliği ile yapıldığını unutuyorlar :wiinkk:

yok estağfurullah. ben de onlardan duyduğumu direkt olarak size aktarmak istedim.

askeray
20 Mart 2013, 15:05
Yagmurlu gunlerde bile binmeye korkar hale gelmeyelimde ... Her yer elektronik su kacar ora bozulur buraya su girer paslanirr. Off ki off

Syanur
20 Mart 2013, 15:17
Yagmurlu gunlerde bile binmeye korkar hale gelmeyelimde ... Her yer elektronik su kacar ora bozulur buraya su girer paslanirr. Off ki off

O ayrı, göz göre göre motorun her yerine su basmak ayrı...

wincentt
20 Mart 2013, 20:23
http://img477.yukle.tc/images/716020130320_174551.jpg (http://bit.ly/V0BZqe)

Böyle birşey yaptım bakalım işe yaracak mı. Deneyimlerimi paylaşırım. Biraz bonbeli oldu ama bakalım:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Ben telefondan bakıyorum zor görüyor, hgs etiketi camın içinde:) dikkatli bakmak gerekiyor.

xawa
20 Mart 2013, 20:32
benmi şanslıyım sizinmi şansınız yok bende öyle sorun yok km saatinin oraya ve fan hariçi heryerini basınçlı suyla yıkıyorum :) alt sakal stickeri bir tarafı fazla yakın girmişim yırtıldı:pale:
yağmur, çamur, kar demeden işe gidip geliyorum.sizinkileri nazik alıştırmışsınız ondan yapıyordur :cherry:

tek sorunum var oda lastikler zerre kadar güvenmiyorum lastiklere o yüzden temkinli gidiyorum .

resimleri koyduğum korumalardan isteyen varsa bir tane alıp kopyalarını yapalım kimseden ses cıkmıyor.kaç kişi istiyorsa söylesin para toplayıp koruma işini halledelim.

paraya kıyıp alırsam tek başıma kopyalarını size pahalıya satarım:cherry:

askeray
20 Mart 2013, 22:47
benmi şanslıyım sizinmi şansınız yok bende öyle sorun yok km saatinin oraya ve fan hariçi heryerini basınçlı suyla yıkıyorum :) alt sakal stickeri bir tarafı fazla yakın girmişim yırtıldı:pale:
yağmur, çamur, kar demeden işe gidip geliyorum.sizinkileri nazik alıştırmışsınız ondan yapıyordur :cherry:

tek sorunum var oda lastikler zerre kadar güvenmiyorum lastiklere o yüzden temkinli gidiyorum .

resimleri koyduğum korumalardan isteyen varsa bir tane alıp kopyalarını yapalım kimseden ses cıkmıyor.kaç kişi istiyorsa söylesin para toplayıp koruma işini halledelim.

spormoto bende güven tazelerse bende alabilirim yoksa motoru satıyorum satış sonra yetersizlikten dolayı :(

xawa
20 Mart 2013, 23:02
spormoto bende güven tazelerse bende alabilirim yoksa motoru satıyorum satış sonra yetersizlikten dolayı :(

ben kimsenin ipiyle kuyuya inmem, o yüzden dikkat edersen forumdaki en çok araştıran benim, aklıma takılan ne varsa araştıran birisiyim.sizinde öyle olmanızı tavsiye ederim :cat: .45 euro hava filtresi dedi yurt dışı fiyatı 17 euro o yüzden k&n hava filtresi söyledik lapaş tan hani türkiye distribütörü ya 13 -11-2012 de sordum ne zaman gelecek siparişimiz var dedi 1 ayda gelir bugün ayın 20-03-2013 5 ayı geçmiş hala gelecek iki gün önce ebaydan satın aldım şimdi onu bekliyorum .45 euro 115 tl yapar yaklaşık diyeyim buraya teslim ingilterede 106,50 tl. en azından ömürlük.
buji dediler özel yapım cıktı bosch tarafından 18,50 euro yurt dışı fiyatı muadilini de buldum ngk dan ümraniyede 40 tl .

marfatih
20 Mart 2013, 23:02

Ben garantiyim ama 2 kişiyiz yani koruma konusunda ;) arttıralım beyler :)

xawa
20 Mart 2013, 23:10
armut piş ağzıma düş diye bekliyorlar belki :)

150 euro koruma %20 vergi 180 euro +38 euro nakliye toplam 218 euro iyi para elini taşın altına koyacak koruma isteyen aranıyor.

wincentt
20 Mart 2013, 23:58
armut piş ağzıma düş diye bekliyorlar belki :)

150 euro koruma %20 vergi 180 euro +38 euro nakliye toplam 218 euro iyi para elini taşın altına koyacak koruma isteyen aranıyor.

Ben hem sağa hem sola yattığımdan motor zaten çizik ancak bacağımı koruması için düşünebilirim:) burada kaça yaptırılır bir fikriniz var mı? Örneğin 4 kişi için 1000 liraya yaptırılabilir mi? 1 orjinal 3 el yapı yani:) eğer 200 - 250 civarının üzerine çıkmazsa ben de katılabilirim.

askeray
21 Mart 2013, 00:35
ben motoru satmaktan vazgeçeyim ki size bi ortak daha çıksın :) ama uzak bi ihtimal soran sorana ama bakalım hayırlısı

xawa
21 Mart 2013, 00:56
bugün birisine sordum resim gösterdim numune lazım dedi tahminen ne tutar dedim 150 tl dedi .malzemeyi verip istediğin ölçülerde ve bükülmüş vaziyete yapan yerler varmış. beni tanıdığı için sana kaynak işi lazerle delik açtırmak ve boya işi kalır dedi. kromdan yap en azından paslanmaz dedi.toplam malzeme parası ve diğer işleri yaptırmak için verdiği tahmini rakam yaklaşık bize maliyeti 150 tl olacak tabi yapmaya başlayınca gerçek maliyet çıkar meydana .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

imkan olsa açardım bir sanal dükkan ktm -fatih shop her türlü yedek parca temin edilir parca kodunu söyleyin en kısa sürede temin edelim distribütörden daha uygun fiyat a :cherry:

wincentt
21 Mart 2013, 01:08
bugün birisine sordum resim gösterdim numune lazım dedi tahminen ne tutar dedim 150 tl dedi .malzemeyi verip istediğin ölçülerde ve bükülmüş vaziyete yapan yerler varmış. beni tanıdığı için sana kaynak işi lazerle delik açtırmak ve boya işi kalır dedi. kromdan yap en azından paslanmaz dedi.toplam malzeme parası ve diğer işleri yaptırmak için verdiği tahmini rakam yaklaşık bize maliyeti 150 tl olacak tabi yapmaya başlayınca gerçek maliyet çıkar meydana .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

imkan olsa açardım bir sanal dükkan ktm -fatih shop her türlü yedek parca temin edilir parca kodunu söyleyin en kısa sürede temin edelim distribütörden daha uygun fiyat a :cherry:

Hocam öncelikle uğraşlarınıza teşekkürler, ben tamam diyorum o zaman. En az 4 kişi olursak maliyet baya uygun oluyor. Kaç kişi olduk şimdi:)

xawa
21 Mart 2013, 01:12
şu an 3 kişiyiz :pale:

ne kadar çok olursak maliyet o kadar düşer malum numune pahalı.

makd
21 Mart 2013, 01:49
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bir zamandır pasif olarak forumu takip ediyorum, şimdi bir şeyler yazmak nasip oldu. Bende bir hafta önce kavuştuğum motoruma koruma demiri arıyorum, malum orjinallerin fiyatları meydanda, ancak http://www.motorradgarage.com.au/product/product&product_id=1191 linkteki ürün yukarıdaki üründen daha uygun fiyatlı. Distribütör 115 Avro ya sattığını söyledi, yani bu durumda demircide yapılmış bir ürüne 150 TL gibi bir rakam vermek mi daha mantıklı yoksa bu tarz belki orjinal katolagta olmayan ama alternatif kalitesini kanıtlamış bir ürüne mi bilemedim. Yorumlarınızı bekliyorum...

umurcan
21 Mart 2013, 02:12
Valla o koruma işine ben de girmek isterim de aile parasıyla girdiğim için işe kesin de konuşamıyorum ama %90 varım diyelim :-/
Bilmiyorum sizi kurtarır mı da

Lakin bir arka çamurluk harekatı olacaksa ona kesin varım

wincentt
21 Mart 2013, 02:33
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bir zamandır pasif olarak forumu takip ediyorum, şimdi bir şeyler yazmak nasip oldu. Bende bir hafta önce kavuştuğum motoruma koruma demiri arıyorum, malum orjinallerin fiyatları meydanda, ancak http://www.motorradgarage.com.au/product/product&product_id=1191 linkteki ürün yukarıdaki üründen daha uygun fiyatlı. Distribütör 115 Avro ya sattığını söyledi, yani bu durumda demircide yapılmış bir ürüne 150 TL gibi bir rakam vermek mi daha mantıklı yoksa bu tarz belki orjinal katolagta olmayan ama alternatif kalitesini kanıtlamış bir ürüne mi bilemedim. Yorumlarınızı bekliyorum...

Türkiye de satışı var mı hocam bu koruma demirinin? Bir de daha ayrınrılı dotoğrafları. Seçenekleri iyi değerlendirmek lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Bu arada yanlış anlasılmasın turuncu koruma demiri içi hala varım:)

xawa
21 Mart 2013, 11:47

ben senin verdiğin ürünede baktım ama duruş yeri hoşuma gitmedi neden dersen durduğu yerde yan yatarsa işe yarar ama ayağımı korumaz yoksa bende koruma takozuda var ama sürtünme esnasında tırt oluyor ve önde kaldığı için ayağın yinede alta kalmış oluyor zaten deponun okadar dışarı doğru cıkıntısı var .
asıl koruması gereken motorun alt kısmı ama önde kalmış oluyor şu anda kullanırken sol ayakla bastığın parcanın değeri vites pegi hariç fiyatı 44 euro almanyadaki fiyatı daha kargo olmadan .sürtünme esnasında asfalt tarafından traş edilmiş oluyor ve parca aliminyum döküm olduğu için düzeltme şansın düşük ısıtıp düzeltmen lazım riski var kırılıp elinde kalabilir .benimki biraz traşlandı ve hafifden yamulma var yani tecrübeyle sabit ne yazik ki.:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

hafta sonu hava güzel olursa toplanalım motor üstünde birebir fikir jimnastği yaparız.

Lütfücüğüm
21 Mart 2013, 17:16
Depo üstü çanta;
http://i49.tinypic.com/d636.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------

http://i45.tinypic.com/142elna.jpg
http://i49.tinypic.com/fjmhht.jpg

turbocharge
21 Mart 2013, 19:46
Birşey soracağım. Hani motorun tüm bakımlarını servisine yaptırmak zorundayız ya garanti dışı kalmasın diye. Tamam iyi hoşta bu garantinin size ne gibi getirileri oldu?
Bir de göstergesine su kaçmış bazı duke cilerin. Kullanıcı hatası değildir heralde bu. Yani motorun kullanma kılavuzunda göstergeye tazyikli su uygulamayın demiyorsa eğer bu kullanıcı hatası değildir. O halde misal, senin göstergeni talebin halinde garantiden değiştirmeleri gerekmiyor mu?
Yani bu garanti ne zaman işe yarayacak? :)
Kafamda deli sorular birikmiş yine kusura bakmayın :mrgreen:

Lütfücüğüm
21 Mart 2013, 20:23
İçine su kaçması gibi bir durum yok, yanlış anlaşılma olmasın: akvaryum gibi su dolaşmıyor panelin içinde, arabaların farlarındaki gibi buğu oluyor, zamanla tahliye kanallarından atılıp, geçiyor.
Sorunuza gelirsek; su veya başka sebeplerle gösterge paneliniz bozulursa garantiden değişim yapılır, ücretsiz.

Eğer garantiyi önemsemiyorsanız bakımlara para bayılmaya gerek yok, ama şans işi; üretilen 100 motordan 99'u sağlam çıkarken o bir tanesi size denk gelip 1500km de yatak dağıtırsa ne olacak, elektrik tesisatından yangın çıkarsa, veya dediğiniz gibi gösterge paneli bozulursa? Tahmin edebiliyor musunuz çıkabilecek masrafı, bakımına 100 lira vermemek için??

marfatih
21 Mart 2013, 20:53
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537377_526010814110717_1786078497_n.jpg

Fatih abi yıkattığın bir yer var mı Fatih'de ben daha aldıgımdan beri yıkatmadım :)

xawa
21 Mart 2013, 21:00
araclara uygulana köpükten uzak dur şasenin boyası matlaşıyor lekeler meydana geliyor. daha önçeki yamaha motorumda da meydana geldi .forumdan bir arkadaşda jantları aynı şekil lekeler oluşmuştu.
ben dükkanda yıkıyorum daha önceki arabamdan kalma sonax cilalı araba şampuanı ile ama bitti pril le yıkıyorum artık.:P

marfatih
21 Mart 2013, 21:46
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/64842_10150570328882003_279968262_n.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250020_10151082378863843_1333366456_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/484655_549727201713904_1601882181_n.jpg
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250517_475753519113125_1303238783_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/318697_4881857688878_459523016_n.jpg

Bu oranları nasıl yapıyorlar ya :)

Lütfücüğüm
21 Mart 2013, 21:52
Yokuşun başında ort. tük. i sıfırlayıp iniyorlar aşağı.

umurcan
21 Mart 2013, 21:56
Benim merak ettiğim nası öyle yaktırdığın :mrgreen:
8500 d/dk'da sürekli giden var mı ya? Ben o devre çakıp o şekilde gidiyorum da bi 4 falan yakıyoruz :silent:

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

hee ben senin sandımdı o resimleri. Bir de bi kaç foto olunca yaktığım benzini motora döküp yakmayı düşündüm bi an