PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

drumstar
15 Şubat 2013, 00:14
@xawa Aynaların orjinali içe doğru sanmıştım ben. Dışa doğru olan çok seçenek var ama aralardan geçerken sorun olacağını tahmin ediyorum. Ben bar end değil de orjinal aynaların yuvalarından aşağı doğru çıkan aynalardan arıyorum. Bu mesela.

http://car.blogs.com/.a/6a00d83455aeb969e2014e8bef227d970d-500wi

xawa
15 Şubat 2013, 00:38
@xawa Aynaların orjinali içe doğru sanmıştım ben. Dışa doğru olan çok seçenek var ama aralardan geçerken sorun olacağını tahmin ediyorum. Ben bar end değil de orjinal aynaların yuvalarından aşağı doğru çıkan aynalardan arıyorum. Bu mesela.

http://car.blogs.com/.a/6a00d83455aeb969e2014e8bef227d970d-500wi

bu şekilde hiç bir şey göremezsin ben cektiğim resimde üstüne oturdum o şekilde çektim dikkat edersen üstünde oturan kimse yok otursun ancak cok az bir görüş acısı kalır .ben resmi yeni taktığımda cekmiştim sonra sağ tarafdakini yukarı doğru aldım soldaki aşağıda .

ve resimdeki aynanın ikinçi eli ebayda (daha önce bende bakmıştım bu modele ama yenisini bulamadım ) 45 dollar a satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam .

drumstar
15 Şubat 2013, 22:42
Bu fotoğraftakilerin aynısı olmayan ama aynı mantıkla yapılmış aynayı kullanan bir motora binmiştim. Düzgün ayarlanırsa gayet iyi görüş sağlıyordu. Ama bir çift küçücük aynaya 45 dolar vermek çok fazla.

xawa
16 Şubat 2013, 20:34
Bu fotoğraftakilerin aynısı olmayan ama aynı mantıkla yapılmış aynayı kullanan bir motora binmiştim. Düzgün ayarlanırsa gayet iyi görüş sağlıyordu. Ama bir çift küçücük aynaya 45 dolar vermek çok fazla.

bize göre fazla alan var.
birkaç gündür dikkatimi cekti sanki arka lastikte yalpalama var gibiydi sehpa aldım baktım bugün arka lastikte çok hafiften bombe var sert kullanan kaldırımlardan inen biriside değilim en son en fazla 10 cm kaldırıma indim,
acaba ondan mı oldu yoksa merdiven girişine park ediyorum sürekli.
yaklaşık 15 cm sabah akşam in cık yapıyor motoru hızlı bir şekilde itekliyorum ön lastik biraz sert vuruyor durup arka lastiği yavaş bir şekilde içeri alıyorum arka lastik acaba ondan mı oldu ?
yoksa bu kadar kalitesizmi lastikler ?

Lütfücüğüm
16 Şubat 2013, 20:59
bize göre fazla alan var.
birkaç gündür dikkatimi cekti sanki arka lastikte yalpalama var gibiydi sehpa aldım baktım bugün arka lastikte çok hafiften bombe var sert kullanan kaldırımlardan inen biriside değilim en son en fazla 10 cm kaldırıma indim,
acaba ondan mı oldu yoksa merdiven girişine park ediyorum sürekli.
yaklaşık 15 cm sabah akşam in cık yapıyor motoru hızlı bir şekilde itekliyorum ön lastik biraz sert vuruyor durup arka lastiği yavaş bir şekilde içeri alıyorum arka lastik acaba ondan mı oldu ?
yoksa bu kadar kalitesizmi lastikler ?

Yanakta balon mu var?

Sadece kaldırıma, merdivene bağlanamak lazım; gün içinde eminim defalarca çukura girmişsinizdir, motorun süspansiyonları iyi , çukurları fazla hissettirmiyor fakat girdiğiniz sert bir çukur balona sebep olmuş olabilir.

xawa
16 Şubat 2013, 21:25
balon yok .l arka çamurluğa sprey kutusu yasladım bir yere geliyor sürtüyor diğer yerlerde sürtmüyor.

Lütfücüğüm
16 Şubat 2013, 21:41
Jant mı yamuk, lastikde mi problem var?

xawa
16 Şubat 2013, 21:47
yanaklarda sıkıntı yok yukarı, aşağa yapıyor .

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Jant mı yamuk, lastikde mi problem var?

jantta olacağını sanmıyorum sert bir şekilde hiç bir cukura şimdiye kadar düşmedim en fazla asfalt bozuk yoldan gectim.sürekli aynı yolu kullandığım için cukurlar ezberimde zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

yarın birde jantı kontrol edeyim.

Syanur
17 Şubat 2013, 14:45
yanaklarda sıkıntı yok yukarı, aşağa yapıyor .

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

jantta olacağını sanmıyorum sert bir şekilde hiç bir cukura şimdiye kadar düşmedim en fazla asfalt bozuk yoldan gectim.sürekli aynı yolu kullandığım için cukurlar ezberimde zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

yarın birde jantı kontrol edeyim.

Çok büyük ihtimalle jantın durumu o. Ve diğer kullanıcılarda da vardır, siz birtek farketmişsiniz. Ben de benim motorda arka jantın aynı durumda olduğunu zincir gerdirirken farketmiştim.

xawa
17 Şubat 2013, 16:05
sabah kalktığımda ilk benzin likte bir bakayım havasına dedim 10 psi hava dahi yoktu hava vurduktan sonra dükkan da yıkarken fark ettim lastigim patlamış joker le tamir ettim. sorun yok artık.
lastiklerin yanakları run flat gibi cõkmúyor.

sgenjjj
17 Şubat 2013, 20:55
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-orjinal-motor-koruma-takoz-takimi-114454205/deta
sattıgım motorumdan soktum
son derece temızdır herhangı bır sorunu yoktur

vanesy
18 Şubat 2013, 04:05
arka teker çamurluğundaki ızgara hindistanda yasal zorunluluk sanırım. artçının giydiği uzun etekler, elbisiler canta dolanıp da kazaya sebebiyet vermesin diye. saree guard diye geçiyor. saree zaten hint geleneksel kadın kıyafeti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

bu arada o canta bağlı arka çamurlukları ebayda fender filan diye aratırsanız çıkmaz. hugger deniyor onlara. büyük endurolarda önde de olduğu için rear hugger, rear tyre hugger vs diye aratmak lazım. ama ktmdeki bu parçalar sadece hindistanda kullanılıyo olsa gerek, pek bir yere varmıyor amerika, avrupadaki aramalar.
yukarıdaki diğer endurolardan uydurma fikri daha iyiymiş.

umurcan
19 Şubat 2013, 01:47
Ben de sordurmuştum KTM yedek parça servisinde sorumlu birine, dediğiniz gibi o parçalar KTM'den bağımsız sanırım Bajaj'a ait. Getirme imkanı yok dediler.

Forumda TheArcheus mu ne bir eleman var ya hugger ve zindir koruma yapan. Ona mesaj attım böyle birşey lazım diye de bir geri dönüş alamadım :silent:

umurcan
28 Şubat 2013, 00:45
Motoru sordum bugün birşeyi yok dediler. Özgür hoca kullanmış falan. Uyarı falan yok dedi :silent:
Hafta sonu alacağım bakalım.

Syanur
28 Şubat 2013, 01:22
Motoru sordum bugün birşeyi yok dediler. Özgür hoca kullanmış falan. Uyarı falan yok dedi :silent:
Hafta sonu alacağım bakalım.

Tükürürüm ben böyle servise de, ustaya da, yapacakları işe de....

umurcan
28 Şubat 2013, 02:02
Valla ben de ne yapsam bilemedim. Mantıklı bulabildiğim tek açıklama su kaçması mevzuunun branda ve havasız garaj yüzünden buharlaşamaması gibi bir talihsiz serüvenler dizisi içeriyor.

Alınca kontrol edecem zaten seste gidişte sakatlık varsa aynen geri

ferdinandd
28 Şubat 2013, 02:19
Valla ben de ne yapsam bilemedim. Mantıklı bulabildiğim tek açıklama su kaçması mevzuunun branda ve havasız garaj yüzünden buharlaşamaması gibi bir talihsiz serüvenler dizisi içeriyor.

Alınca kontrol edecem zaten seste gidişte sakatlık varsa aynen geri

Geçmiş msjları okumadım ama bende kapalı alanda ve branda ile muhafaza ediyorum, su kaçırma mevzusu nedir acaba :silent:

umurcan
28 Şubat 2013, 22:57
Toprağa soktum motoru akü bitti, debriyaj yandı. Soğuyunca bunlar toparladı sonra. gittim gayet normal. Bi 10 km falan sonra yıkattım motoru çamurlar gitsin diye.
Sonra da bi 3-4 km kullanıldı açık havada bekledi 1-2 saat.
Ondan sonra da bi 5-6 km yaptım ki eve giderken arıza uyarı ışığı yandı motorun, sesi değişti.
Öyle 3 hafta şehir dışında olduğum için brandasıyla kapalı garajda yattı sonra da aynı ışık eşliğinde servise bıraktım. Durum bundan ibaret.

ferdinandd
28 Şubat 2013, 23:24
Abi mevzu çok derinmiş, yaranı deştim resmen, kusura bakma, ben tek mesajdan bambaşka anlam çıkarmışım :(

İnsallah en kısa zamanda, ilk günki tazelğiyle teslim alırsın motosikletini :rendeer:

aTabYz
01 Mart 2013, 04:28
Konuyu baştan sona yedim yuttum resmen :D Bende Ktm Duke sahibi olmak isteyenlerden birisiyim ama 200lük değilde 390 almayı düşünüyorum.Bakalım cumartesi günü spormoto'nun Antalya bayisi oğuz motora bi gidecem önden bilgi almak için..Tahmini fiyatı bence 6bini geçmez...

Syanur
01 Mart 2013, 11:26
Toprağa soktum motoru akü bitti, debriyaj yandı. Soğuyunca bunlar toparladı sonra. gittim gayet normal. Bi 10 km falan sonra yıkattım motoru çamurlar gitsin diye.
Sonra da bi 3-4 km kullanıldı açık havada bekledi 1-2 saat.
Ondan sonra da bi 5-6 km yaptım ki eve giderken arıza uyarı ışığı yandı motorun, sesi değişti.
Öyle 3 hafta şehir dışında olduğum için brandasıyla kapalı garajda yattı sonra da aynı ışık eşliğinde servise bıraktım. Durum bundan ibaret.

Debriyaj yandı deyince bişey sanacaklar, yazma öyle :) Çok ısınınca yapışmıştı, o sırada aklıma gelmedi, o yüzden debriyajı çeksen de bıraksan da ayıramadık balataları. Yanlız o akünün okadar kısa sürede tekrar kendini nasıl topladığını hala anlayamadım :silent:

Benim motorun üzerinde yuasa akü ile geldi, bugüne kadar akü beni şaşırttı doğrusu. sonra baktım yuasa az biraz pahalı bir markaymış daha da şaşırdım :)

...Ktm Duke....390 ...Tahmini fiyatı bence 6bini geçmez...

duke200 5000 iken nasıl 6bini geçmiyecek? Zaten geçen sayfalarda bulabilirsin, bir ara fiyatı açıklanmıştı. XJ6 dan ~1000 TL daha ucuz gibi bişeydi...:farao: Sonra kaldırdılar fiyatını sanırım

aTabYz
01 Mart 2013, 21:17
duke200 5000 iken nasıl 6bini geçmiyecek? Zaten geçen sayfalarda bulabilirsin, bir ara fiyatı açıklanmıştı. XJ6 dan ~1000 TL daha ucuz gibi bişeydi...:farao: Sonra kaldırdılar fiyatını sanırım

Bence max olacagı fiyat 7 bin euro eger 7 binden fazla olursa hic alan olmazki :S sizce olurmu cok güzel motor hatta on numara 5 yıldız bir motor ama cok para...10bin euroye monster var.. ona gelmeden xj6 var.

Lütfücüğüm
01 Mart 2013, 21:49
Bugün Full trafik içinde geçen 70 km ortalaması; 3,1 L/100km.

Ne zaman çıkıp biraz dolaşsam satmaktan vazgeçiyorum, motor gücü çok hoşuma gidiyo; tapagaz gidebilecek kadar güçsüz, patinaja düşecek kadar güçlü :)
Durmuş trafikte manevra çok kolay, hatta yokuş aşağı dururken bile zorlanmadan geri geri bir kaç adım gidip manevra yapabiliyorum.
Tüketimi inanılmaz ekonomik.
Hava karardıksan sonra ışıklarda yanıma gelen envayi çeşit motora kıyasla Farları çok güzel aydınlatıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

Debriyaj yandı deyince bişey sanacaklar, yazma öyle :) Çok ısınınca yapışmıştı, o sırada aklıma gelmedi, o yüzden debriyajı çeksen de bıraksan da ayıramadık balataları. Yanlız o akünün okadar kısa sürede tekrar kendini nasıl topladığını hala anlayamadım :silent:

Benim motorun üzerinde yuasa akü ile geldi, bugüne kadar akü beni şaşırttı doğrusu. sonra baktım yuasa az biraz pahalı bir markaymış daha da şaşırdım :)

16.500 diye hatırlıyorum.

aTabYz
02 Mart 2013, 00:01
Bugün Full trafik içinde geçen 70 km ortalaması; 3,1 L/100km.

Ne zaman çıkıp biraz dolaşsam satmaktan vazgeçiyorum, motor gücü çok hoşuma gidiyo; tapagaz gidebilecek kadar güçsüz, patinaja düşecek kadar güçlü :)
Durmuş trafikte manevra çok kolay, hatta yokuş aşağı dururken bile zorlanmadan geri geri bir kaç adım gidip manevra yapabiliyorum.
Tüketimi inanılmaz ekonomik.
Hava karardıksan sonra ışıklarda yanıma gelen envayi çeşit motora kıyasla Farları çok güzel aydınlatıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

16.500 diye hatırlıyorum.

Sizce hakkı ney Duke 390nın ?

umurcan
02 Mart 2013, 02:20

Geçen elemana jel akü var bunlarda dediler Çetincanda. Ama benim aküye su kondu :silent: Adam özel akü alsa jel akü oluyo da demezler heral. İsyanım yaradana.
La sen ne ara geliyon angaraya. Şu benim çamurluğu bi alam artık :mrgreen:

Işık gücü güzel ama çok önü aydınlatıyor ya alan az. Ona bir çare bulmak gerek ben şikayetçiyim biraz o durumdan.

Sizce hakkı ney Duke 390nın ?
Bence 390 altı hepsinin hakkı 1000'er € aşağısı fiyatlarının ama piyasadaki konumları doğru.

aTabYz
02 Mart 2013, 03:12
Aşık olmamak elde değil motora gerçekten bundan önce gp1 250 sahibiydim çok sevdiğim yakın bir arkadaşımdada şu anda yzf r125 var ama bu motor bambaşka :) inşallah 390 uygun bir fiyata gelir 200 değilde 390 alırım ama 390 alamazsam 200 kesin alıcağım :) Gp1 250 max hızı 130 km iydi şehir içi seri hızlı atik bir motordu,ben trafikte biraz macera arayanlardanım bu yüzden 200lüğün bana yetmiceğini düşünüyorum...390 cc tam bana göre şehir içinde inşallah fiyatı birazda uygun olursa antalya caddeleri tadından yenmez bu motorla :D

http://www.youtube.com/watch?v=WJD4U6LPlzE

Lütfücüğüm
02 Mart 2013, 03:23
Geçen elemana jel akü var bunlarda dediler Çetincanda. Ama benim aküye su kondu :silent: Adam özel akü alsa jel akü oluyo da demezler heral. İsyanım yaradana.
La sen ne ara geliyon angaraya. Şu benim çamurluğu bi alam artık :mrgreen:

Işık gücü güzel ama çok önü aydınlatıyor ya alan az. Ona bir çare bulmak gerek ben şikayetçiyim biraz o durumdan.

Bence 390 altı hepsinin hakkı 1000'er € aşağısı fiyatlarının ama piyasadaki konumları doğru.

Far ayarı vardır muhakkak, kullanma kılavuzuna göz at, vardır yükseklik ayarı yapan bir vida vs.

Duke 125 ve 200 fiyatına bakarsak 14-14.500 TL olması gerekir de distribütörün elinde olmayan vergi dilimi mevzu var.

umurcan
02 Mart 2013, 11:14
Gp1 250 max hızı 130 km iydi şehir içi seri hızlı atik bir motordu,ben trafikte biraz macera arayanlardanım bu yüzden 200lüğün bana yetmiceğini düşünüyorum...

200 aslında şehiriçi için gayet yeterli. Belki şehirdışı yolu için 390 daha iyi olabilir ama o da 18000TL diyor (http://www.ulusanmotor.com.tr/KTM,LA_196-3.html#labels=196-3).

Evet mantıklı bakayım ona bir

xawa
02 Mart 2013, 13:00
ben motoru alırken ilerisi içinde de düşünmüştüm 200 den sonra 350 cıkacağı söyleniyordu zaten motoru rektifiyelik geldiği zaman gerekli değişikleri yaparak 390 yaparım sağolsunlar yurt dışında kazalı motorların parcaları satılıyor o zaman a kadar düşer piyasaya bir tane kazalı,gerekli parcaları alırım :)
390 almam vergisi cok .
bindim motordan sadece hp farkı için o para vermem zaten (138 km görünce rüzgardan dayak yiyoruz ) sonuçta şehir içi kullanan insanım ama uzun yol yapacak olsam 390 verilecek paraya nc 700x alırım veya diğer secenekleri değerlendirim .

ktm duke 200 alanlar zaten verdiği parayla 2 el bir 600cc motor alabilirlerdi hız yapmak istemeyen az yakıt tüketmek ve yakışıklı motorum olsun diyenlerin tercihi bence .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------

su yüzden olduğunu zannetmiyorum şu anda dükkanda motorun soğumasını bekliyorum yıkamak için 130 bar basınç la yıkıyorum motoru 2 haftada bir veya her hafta aldığımdan beri sıkıntı olmadı .ve yağmur, camur, kar demeden kullanan birisiyim işe gidip geliyorum olsa bende olurdu her türlü hava şartalarında kullandım.

aTabYz
02 Mart 2013, 16:31
200 Duke son hızı 139 yani demi peki her vites yükseldiğinde seriliği aynımı ben Antalya'da yaşıyorum buranın trafiği bir motor için çok güzeldir :D 120 km hıza yormadan ulasıyorsa aslında 200de güzel bir tercih Ktm'nin sitesinde diğer modellere baktım 400-450 cc en düşük fiyatta olanı 28.000 Tl çok çok çok yüksek rakamlar zaten bu motordan sonraki düşüncem yani bir naked kullanmayı gercekten ögrendikten sonra XJ6 almayı düşünüyorum...

modoxy
02 Mart 2013, 16:38
Fuarda konuştuğum satış elemanı bu motorun yakıt sarfiyatının 100 km de 2.6lt -2.8lt olduğunu söyledi. Doğruluk derecesi nedir? O kadar az yakıyor mu?

aTabYz
02 Mart 2013, 16:55
Fuarda konuştuğum satış elemanı bu motorun yakıt sarfiyatının 100 km de 2.6lt -2.8lt olduğunu söyledi. Doğruluk derecesi nedir? O kadar az yakıyor mu?

O kadar az yaktığını hiç sanmıyorum 3.5 litre yakıyordur..

Lütfücüğüm
02 Mart 2013, 17:23
Üşenmeyin de okuyun biraz lütfen; tüm kullanıcılar paylaşmış ortalama tüketimlerini. Oraya " sanmıyorum " yazınca bilgi paylaşımı olmuyor maalesef, aksine geyik oluyor.

aTabYz
02 Mart 2013, 17:38
İlk sayfasından son sayfasına kadar hepsini okudum zaten.Sanmıyorum derken işte yakmaz 70 km hızla 100 kmde 3 litre yakıyor demişti bir arkadaş mesela..

xawa
02 Mart 2013, 17:40

kullanıcıya göre değişir benim her kullandığım arac fazla yakar:cherry: çoğunlukla devirli kullanırım yani şöyle izah edeyim her an ok gibi fırlayacak şekilde en düşük 2,7 lt gördüm .ama hafta içi mesafe kısa olduğundan ev le iş arası 6 km 3,2 -3,5 lt görüyorum ısınması için bekliyorum o yüzden yaklaşık 3-5 dakika daha fazla tüketiyor gibi gözüküyor yol bilgisayarına göre.topkapı -yenibosna 10 km geri dönüş yenbosna -esenler 15 km o zaman 2,7 lt gözüküyor.toplam durmadan 25km gidinçe 2,7 lt. dönüşde arada ibre 130 km de görüyür boş bulduğum yerde.

umurcan
03 Mart 2013, 01:11
Aldım bugün motoru :mrgreen: 60 km kadar da sürdüm :mrgreen: Nası özlemişim sıpayı.
Hiç birşeyi de yok nazar değmesin :mrgreen:

brooklynnn
03 Mart 2013, 16:50
depo uzerıne mıknatıslı depo ustu canta yerlestırebılıyor muyuz ?
depo plastik gibi duruyor haksız mıyım ?

brooklynnn
03 Mart 2013, 20:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-yeni-lastik-ve-zincir-ekstralarla-beraber-ihtiyactan-116000513/detay

ne dıyorsunuz bu motora arkadaslar tanıyan bılen ?

xawa
03 Mart 2013, 20:53
depo plastik.

brooklynnn
03 Mart 2013, 21:06
paylastıgım ılanla alakalı dıyecek lafı olan var mı ?
dusunuyorum cıddı cıddı

xawa
03 Mart 2013, 21:14
paylastıgım ılanla alakalı dıyecek lafı olan var mı ?
dusunuyorum cıddı cıddı

bilsem inanki yazardım ama lastiklerin değişmiş olması artı en az 900 tl lastikler.

brooklynnn
03 Mart 2013, 21:16
ben de artıları gordum hosuma gıttı dusunuyorum
aradım sahıbını ulasamadım sahıbındende mesaj attım
bu aksam ulasmam sart motorsuzluk tak ettı canıma
salı alıcam hayırlısıyla

Syanur
03 Mart 2013, 21:18
bilsem inanki yazardım ama lastiklerin değişmiş olması artı en az 900 tl lastikler.

Ne yaptın hocam... 180 arka lastik mi kullanıyorsunuz sanki. 500-700 arası en fazla oynar. O da pirelli, michelin felan olursa.

brooklynnn
03 Mart 2013, 21:23
zinciri değştirmiş
zincir değiştirmenin sizce ne gibi sebebleri olabilir ? keyfi mi yoksa herhangi başka bir durumla alakalı olabilir mi ?

xawa
03 Mart 2013, 21:23
Ne yaptın hocam... 180 arka lastik mi kullanıyorsunuz sanki. 500-700 arası en fazla oynar. O da pirelli, michelin felan olursa.

zaten michelin lastikler yazmış servis lastikleri kaça değiştiriyor biliyormusun ?

brooklynnn
03 Mart 2013, 21:25
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2011-ktm-duke-200-hatasiz-100322143/detay

bu motorda afyondan
1100 kmde ve fıyatı bu kadar dusuk
ınsanın aklına bınbır turlu sey gelıyor :S ne zormus 2. el almak

xawa
03 Mart 2013, 21:28
zinciri değştirmiş
zincir değiştirmenin sizce ne gibi sebebleri olabilir ? keyfi mi yoksa herhangi başka bir durumla alakalı olabilir mi ?

eğer turuncu zincirse keyfe keder diyebilirim .gerci yabancı formalarda yazanlarda zincirden pek memnun değilerdi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2011-ktm-duke-200-hatasiz-100322143/detay

bu motorda afyondan
1100 kmde ve fıyatı bu kadar dusuk
ınsanın aklına bınbır turlu sey gelıyor :S ne zormus 2. el almak

fiyat düşürdü satamayınca.

brooklynnn
03 Mart 2013, 21:30
daha önceden de satıyordu demek
1100 kmde ılgımı cektı
ıstanbuldakıne ulasamazsam afyondakı mantıklı gıbı duruyor
2012 eylulunden berı ılanda
bu kadar zaman neden satamadı acaba

xawa
03 Mart 2013, 21:36
daha önceden de satıyordu demek
1100 kmde ılgımı cektı
ıstanbuldakıne ulasamazsam afyondakı mantıklı gıbı duruyor
2012 eylulunden berı ılanda
bu kadar zaman neden satamadı acaba

10500 tl istiyordu herhalde yanlış hatırlamıyorsam afyonda kaç kişi ktm duke servis yok orda o paraya alır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Syanur ne oldu sesin cıkmıyor sana bir örnek vereyim piyasada 870 tl serviste 435 euro . ve büyük ihtimal 120-70-17 ön 160-60-17 arka takılmıştır.ön camurlukta parmak girmeyecek kadar boşluk gözüküyor bu demektir 120 -70-17 ön lastik takılmıştır ön büyürse arka lastikte büyümüştür .

brooklynnn
03 Mart 2013, 21:37
sen de haklısın
motoru almaya gıtsem nerde baktıracagım orda ? hep sıkntı bunlar
gercı 1100 kmdekı motorda ne sıkıntı olacak o da ayrı mesele ya