Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Syanur
26 Ekim 2012, 02:26
Lan adam 2.7 yakıyormuş.. Kimin içerlemesi gerek ben anlamadım ki...
turbocharge
26 Ekim 2012, 18:32
Nasıl KTM lan bu.... :sunny:
Hayırlı olsun buarada. :cat:
Bence bu kırılma olayı duke için artık kronik bir sorun haline geldi. Yeni modellerinde bari ona bir el atsalar...
wincentt
27 Ekim 2012, 19:43
arkadaşlar termal içlik kullanan ve tavsiye edebileceği ürün olan var mı acaba?
maxi97
27 Ekim 2012, 21:24
On ve arka dişliler değişirse son hızda yüksek devir çevirmez bence. Oturuş çok dik. Çanta baglanmiyor. Bu iki şey olmazsa çok hoş motur.
arkadaşlar termal içlik kullanan ve tavsiye edebileceği ürün olan var mı acaba?
prohel marka termal içlik kullanıyorum çok soğuk havarlarda ilave olarak alt içlik cold killer kullanıyorum termaform içliğide var bende ama prohel daha güzel..decathlon mağazasında kaliteli içlikler var birde oraya bakmanı tavsiye ederim .
Flashock
27 Ekim 2012, 22:52
Motor montu olarak değilde Columbia markası çom tuttuğum bir marka özellikle botları kışın karda motor kullanırken bile üşütmüyor.
wincentt
27 Ekim 2012, 23:38
prohelin bir termal içliğini gördüm sanırım 40-45 liraydı alt-üst takım. http://www.ozenmotor.com.tr/PROHEL-TERMAL-icLiK-TAKIM_272.html#0 çok soğuk havalarda kullanmayı düşünmüyorum ancak sonbaharda işimi görür mü? geçen hafta içi Edirneden gece döndüm ve 80 km ve üzeri hızlarda soğuk rahatsız etti.
Bir iki marka dısında turkiyede motorsiklete ozel guzel bir termal iclik ben gormedim. Bende decathlon ve mark spencer oneriyorum. Bu arada ben elcik ısıtma hakketen motorda titremeden kullanmaya etken bir urun, kask icinden gogus altına kadar inen kesinlikle ruzgar gecirmeyen gogusluklerde olmazsa olmaz. ixs ve bering de guzel modeller var. 5 derece altıda 1-2 saati gececek surusler icin ben zippo cep sobası ve termal ped kullanıyorum incelemenizde fayda var.
Lütfücüğüm
29 Ekim 2012, 15:22
@Umurcan
Koltuk minderi buldum duke 200 uyumlu ; http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Driver-Seat-Gel-Pad-Cushion-for-KTM-1190-RC8R-990-200-125-Duke-/110946939320?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item19d4f3f1b8&vxp=mtr
Syanur
30 Ekim 2012, 01:34
@Umurcan
Koltuk minderi buldum duke 200 uyumlu ; http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Driver-Seat-Gel-Pad-Cushion-for-KTM-1190-RC8R-990-200-125-Duke-/110946939320?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item19d4f3f1b8&vxp=mtr
Bak bu iyimiş... Ben kendime de düşünebilirim. Eğer biriniz sipariş ederseniz bir inceleyeyim... (buradan da bakın ebay - sele jel pad (http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Motorcycle%20Driver%20Seat%20Gel&_sop=15) )
Buarada benim ledler hala gelmedi, gelince haber edicem :wiinkk:
Lütfücüğüm
30 Ekim 2012, 01:45
Almasına alacağım da güvenemedim, tam oturmaz gözüme hoş gözükmezse istediği kadar rahat olsun kullanılmaz.
Adam gibi resim koymamışlar, anlayamadım br türlü şeklini şemalini.
umurcan
30 Ekim 2012, 01:53
Valla öyle tam oturacak gibi görünmüyor doğrusu :silent:
Şurada (http://www.jcwhitney.com/airhawk-universal-seat-cushion/p3074648.jcwx?filterid=c15607d62802u0j1) birşeyler var gibi amasitenin adını ilk defa duyuyorum ben. Güvenilir mi muamma.
Ama her şekilde sabitleme gibi bir durum yok gibi. Yanımızda mı taşıyacakmışız bunu pek anlamadım.
Lütfücüğüm
30 Ekim 2012, 02:00
Oha shipping 40$ mış, olmaz o linkteki ürün.
Shipmentı ucuz bir ürün alıp Ortaya 15 15 atar alırız çöpe giderse de 25tl gider. Olma mı?
umurcan
30 Ekim 2012, 02:17
Evet sadece fiyatına baktım ben onda.
Olabilir aslında o dediğin ya. Yoksa uzun yol yapamayacağız :mrgreen:
h.can
01 Kasım 2012, 01:31
Arkadaşlar aramızda turuncu modeller için üretilen sticker temin edebilmiş olan var mı bilmiyorum ama ben motoru aldığımdan beri yani 4aydır bekliyordum fakat bu akşam artık yeter dedim kendim birkaç tasarım yaptım. Renk uyumu konusunda ufak tefek soru işaretleri var kafamda bu yüzden yorumlarınızı almayı istedim. Diğer modellerin son rötuşlarını yaptıkça ekliyeceğim. Teşekürler
http://img266.imageshack.us/img266/6446/duke125200decals.jpg
umurcan
01 Kasım 2012, 01:37
Valla benim gözde canlandırma yeteneğim pek yoktur :-/ Photoshop'la üzerinde bi resmi olsa daha yardımcı olur ama sanki
wincentt
01 Kasım 2012, 01:51
arkasaşlar 2 saat önce birkezdaha edirneye geldim, 240 km sonunda 33 tllik benzin aldım bir mola verdim yaklaşık 20 dakika toplamda 170 dakikada ulaştım. kalça ağrısı da yaşamadım. 130 kmde durdum o da soğuktan:)) bu arada prohell termal içlik takımının da pek bi artısını göremedim.
Lütfücüğüm
01 Kasım 2012, 02:02
Ankara rider da chrome sticker seti mevcut, ilk sayfalarda bulunan tayfunbora ınn yaptırdığı stickerlar da üretilmiyor anladığım kadarıyla, fakat yabancı ( çoğunlukla İngiltere ) sitelerde satışı mevcut.
Syanur
01 Kasım 2012, 12:33
Valla öyle tam oturacak gibi görünmüyor doğrusu :silent:
Şurada (http://www.jcwhitney.com/airhawk-universal-seat-cushion/p3074648.jcwx?filterid=c15607d62802u0j1) birşeyler var gibi amasitenin adını ilk defa duyuyorum ben. Güvenilir mi muamma.
Ama her şekilde sabitleme gibi bir durum yok gibi. Yanımızda mı taşıyacakmışız bunu pek anlamadım.
Yok ya, benim gördüğüm kadarıyla bir ip gibi bişey var, oradan seleye, selenin altına felan bağlıyorsun sanırım. Olmadı sen kendin bişey diktirirsin, seleyi söker seleye dolarsın. Ne de olsa jel malzeme, dikiş felan sorun olmaz kılıfına.
O diğer, airhawkları da pahalı diye biliyorum ben....
arkasaşlar 2 saat önce birkezdaha edirneye geldim, 240 km sonunda 33 tllik benzin aldım bir mola verdim yaklaşık 20 dakika toplamda 170 dakikada ulaştım. kalça ağrısı da yaşamadım. 130 kmde durdum o da soğuktan:)) bu arada prohell termal içlik takımının da pek bi artısını göremedim.
Hocam şöyle anlayabileceğimiz şekilde, ortalama kaçla gittiniz, kaç litre yaktınız felan yazabilir misiniz? Bir de rüzgar arttıkça termal içlikler işe yaramaz, 10 kat kumaş giyseniz rüzgar yine içinden geçer. İlla rüzgar geçirmeyen bişey olması gerek, ozaman bir nebze daha az üşüyorsunuz ve en azından eklem yerlerine rüzgar girmemiş oluyor...:wiinkk:
Lütfücüğüm
01 Kasım 2012, 12:48
Onun ürün fiyatı kadar shipmentı var, başka bulmak lazım Polat.
cem_fb
01 Kasım 2012, 13:43
Arkadaşlar bir 990 kullanıcısı olarak 100 km'de ortalama 8,5 litre benzin yaktığımı söyleyeyim de, yarım litre için tartışanları rahatlatim.
wincentt
01 Kasım 2012, 18:20
Yok ya, benim gördüğüm kadarıyla bir ip gibi bişey var, oradan seleye, selenin altına felan bağlıyorsun sanırım. Olmadı sen kendin bişey diktirirsin, seleyi söker seleye dolarsın. Ne de olsa jel malzeme, dikiş felan sorun olmaz kılıfına.
O diğer, airhawkları da pahalı diye biliyorum ben....
Hocam şöyle anlayabileceğimiz şekilde, ortalama kaçla gittiniz, kaç litre yaktınız felan yazabilir misiniz? Bir de rüzgar arttıkça termal içlikler işe yaramaz, 10 kat kumaş giyseniz rüzgar yine içinden geçer. İlla rüzgar geçirmeyen bişey olması gerek, ozaman bir nebze daha az üşüyorsunuz ve en azından eklem yerlerine rüzgar girmemiş oluyor...:wiinkk:
240 km yol sonunda 7 litre benzin aldım ortalama hızım motorda 80 km görünüyordu. sanırım yolculuk süresini yapılan kmye bölerek bu veriye ulaşıyor. ben çoğunlukla 90 kmnin üzerinde bir hızla seyehat ettim. karanlık olduğu için görüşümün arttığı aydınlık yerlerde 110-120 aralığında gittim.
umurcan
01 Kasım 2012, 18:29
240 km yol sonunda 7 litre benzin aldım ortalama hızım motorda 80 km görünüyordu. sanırım yolculuk süresini yapılan kmye bölerek bu veriye ulaşıyor. ben çoğunlukla 90 kmnin üzerinde bir hızla seyehat ettim. karanlık olduğu için görüşümün arttığı aydınlık yerlerde 110-120 aralığında gittim.
Evet ortalama hız hesabı o mantıkla çalışıyor sanırım. Işık için durunca falan tık tık tık düşüyor çünkü ortalama hız.
Anarchy
03 Kasım 2012, 04:29
ıslak zeminde lastikler çok kötü. dikkatli olmak lazım. ara sokaklarda köşe dönüyordum, durdum arabanın geçmesini bekledim, sola dönerek kalkıyordum ki, arka lastik sağa doğru savruldu. dengeyi sağladım ama sonra ıslak zeminde fren denemeleri yaptım, arka hemen sapıtıyor.
Syanur
04 Kasım 2012, 00:39
ıslak zeminde lastikler çok kötü. dikkatli olmak lazım. ara sokaklarda köşe dönüyordum, durdum arabanın geçmesini bekledim, sola dönerek kalkıyordum ki, arka lastik sağa doğru savruldu. dengeyi sağladım ama sonra ıslak zeminde fren denemeleri yaptım, arka hemen sapıtıyor.
:) Lastikler kötüdür. Ancak asla benimkiler kadar olamaz. S.dik yarıştırmıyorum ama gerçekten benimkiler kadar kötü olamaz. Islak zeminde motorum 50~60 hp lik bir Special SM oluyor resmen. Devir farketmeksizin gaz açtığımda arka oynuyor, her daim! Viraj(sokak) çıkışlarında hiç gaz açmıyorum. Islak zeminde ortalama hızın ~15, top speed 25 km/h yi geçmiyorum... Frenlemeyi sen tahmin et artık
Lütfücüğüm
07 Kasım 2012, 23:48
Rider da güzel bir koltuk minderi var, siboplu şişirmeli indirmeli :)
Ben rahat edemedim, git bir dene ardına uygunsa ebay neyin bekleme al gitsin.
Syanur
08 Kasım 2012, 02:34
Bana olmaz öyle şeyler. Bikere sele çok dar olduğu için üzerinde düzgün durmaz, oynar. Ve geçen eskişehirden gelirken altıma örtüyü katlayıp koydum, çok rahat oldu ama busefer de ayaklarım yere yetişmedi. Galiba ben seleyi genişleticem sadece. Altıma bişey koyunca yükseliyorum iyice :) Gerçi alıştım gibi seleye, bir sorun yok uzun süredir...
Flashock
08 Kasım 2012, 03:20
ben kendi totomdan şüphe etmeye başladım duke 125 ile 150-200 km'lik yollar yaptım hiç mola vermedim ve baya virajlı yollardı o konuda hiçbir sıkıntım olmadı benimki taştan herhalde arkadaş. :D
sercan2667
08 Kasım 2012, 04:02
Arkadaşlar bir 990 kullanıcısı olarak 100 km'de ortalama 8,5 litre benzin yaktığımı söyleyeyim de, yarım litre için tartışanları rahatlatim.
İlk çıktığından beri hayalini kurduğum 990 Smt.6-7 litre yakıyor diye hep hayal etmiştim.8.5 Litre yakıyormuş.Maşallah.Peki bir depoyla kaç km gidiyor ?Ve sele konforu uzun yolda nasıl ?
cem_fb
08 Kasım 2012, 09:59
İlk çıktığından beri hayalini kurduğum 990 Smt.6-7 litre yakıyor diye hep hayal etmiştim.8.5 Litre yakıyormuş.Maşallah.Peki bir depoyla kaç km gidiyor ?Ve sele konforu uzun yolda nasıl ?
Uzun yolda 6 litreye kadar indiği oldu ama şehir içinde 8 litrenin altına hiç inmedi ki çoğu zaman 8,5'den aşağıya inmiyor. Şehiriçinde bir depoyla kırmızı yanana kadar 180-190 km, uzun yolda ise 250 km kadar gidiyor.
Sele konusunda bir sıkıntım olmadı ve bende orjinal sele var. Rahat edemeyenler için ergo sele opsiyonu da bulunuyor.
Yeni 1190'larda muhtemelen bu yakıt tüketim işini çözecekler.
hindistanda olan arka camurluktan almak lazım arka koltuğa kadar serpinti şeklinde camur atıyor.bajaj firmasına mesaj atsak gönderirlermi acaba ?
umurcan
08 Kasım 2012, 13:52
hindistanda olan arka camurluktan almak lazım arka koltuğa kadar serpinti şeklinde camur atıyor.bajaj firmasına mesaj atsak gönderirlermi acaba ?
Hah. Ula tek değilmişim demek ki. Bana da lazım ondan çünkü sade arka koltuk değil benim montun sırt kısmı, kaskın altları falan baya çamurdu. Fiyatı makul olursa ben varım ona
Hah. Ula tek değilmişim demek ki. Bana da lazım ondan çünkü sade arka koltuk değil benim montun sırt kısmı, kaskın altları falan baya çamurdu. Fiyatı makul olursa ben varım ona
ingilizce bilen bajaj mesaj atcak biri lazım.
bajaj sitesine giriyorum ama müşteri hizmetleri bölümünü bulamadım ceviri programıyla mesaj atcaktım oda pek sağlıklı değil karşı taraf anlamıyor ne demek istendiğini .
Lütfücüğüm
08 Kasım 2012, 14:24
Ben attım başka bir parça için, iki hafta oldu hala cevap bekliyorum. Parça numarasını bulsanız yeter, satan ellibin yer vardır.
Ben attım başka bir parça için, iki hafta oldu hala cevap bekliyorum. Parça numarasını bulsanız yeter, satan ellibin yer vardır.
parca numarasını nasıl bulacağız? elimizde numune veya katalog yokki olsa tamam far anahtarı içinmi cevap bekliyorsun.
Lütfücüğüm
08 Kasım 2012, 14:52
parca numarasını nasıl bulacağız? elimizde numune veya katalog yokki olsa tamam far anahtarı içinmi cevap bekliyorsun.
Evet far anahtarı için.
İşte Google dan duke 125 / 200 fender india vs. yazıp bakacaksınız, yedek parça satan onlarca Hint sitesi var. Parça numarasından sonra eu veya ingiltereden sipariş vereceğiz.
baktımda yok hata şöyle bir site buldum pdf dosyası içinde tüm parcalar gözüküyor ama aradım parca yok http://orange.ap.teacup.com/ktmpartslist/html/my12ktm200duke_c.pdf
Lütfücüğüm
09 Kasım 2012, 01:29
baktımda yok hata şöyle bir site buldum pdf dosyası içinde tüm parcalar gözüküyor ama aradım parca yok http://orange.ap.teacup.com/ktmpartslist/html/my12ktm200duke_c.pdf
EU çünkü bu, bize india lazım.
wincentt
10 Kasım 2012, 01:23
spormotoya soran oldu mu almak isteyenler için fiyat alıp sipariş verebiliyorlar mı? eğer çok uçuk bir fiyatı yoksa ben de taktırmak isterim. arka çamurluk çom güzel duruyor bence.
EU çünkü bu, bize india lazım.
india aradım cıkmıyor normal bize verilen manuel services el kitabının aynısı pdf olarak cıkıyor sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
spormotoya soran oldu mu almak isteyenler için fiyat alıp sipariş verebiliyorlar mı? eğer çok uçuk bir fiyatı yoksa ben de taktırmak isterim. arka çamurluk çom güzel duruyor bence.
sordum getirmiyorlarmış.bana ebay dan bak dedi baktım dedim orda bulsaydım sizi aramazdım dedim.
Anarchy
11 Kasım 2012, 19:30
spormotodan yeni inciler:
* randevu alıp gitmeme rağmen 50OOKM bakımı için motoru bırakıp ertesi gün aldım.
* 360 TL tuttu.
* servisteki elemanlar ayrılmış. yeni bir eleman işe başlamış.
* ellerinde buji yokmuş. bujiler için 10 gün beklemek gerekiyor. ücretini ise aldılar.
# sahibinden satılık KTM 200 DUKE. 10000TL.
* randevu alıp gitmeme rağmen 50OOKM bakımı için motoru bırakıp ertesi gün aldım.
* 360 TL tuttu.
* ellerinde buji yokmuş. bujiler için 10 gün beklemek gerekiyor. ücretini ise aldılar.
hangi işlemler için o kadar fiyat cıkarttılar.
hava filtresi değiştimi ?
Syanur
12 Kasım 2012, 04:16
* 360 TL tuttu.
Güzelmiş...
GP500-1st
12 Kasım 2012, 04:33
* 360 TL tuttu.
Ah şu forumlar yokmu:) Adamı rezilde eder vezirde...(oscar goes to spormoto)
sadece hava filtresine spormoto 45 euro cuk istiyor o yüzden sordum yurdışı parca satan sitelerde 15 euro oem filtre ,45 euro ona verene kadar dna veya K&N hava filtresi alırım .
Syanur
12 Kasım 2012, 12:09
sadece hava filtresine spormoto 45 euro cuk istiyor o yüzden sordum yurdışı parca satan sitelerde 15 euro oem filtre ,45 euro ona verene kadar dna veya K&N hava filtresi alırım .
Hocam, marka filtrelere extra para bayılmamanızı öneririm. Hatta şiddetle öneririm. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan bir farkı yok, uyarayım yani...:wiinkk:
Lütfücüğüm
12 Kasım 2012, 12:33
Hocam, marka filtrelere extra para bayılmamanızı öneririm. Hatta şiddetle öneririm. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan bir farkı yok, uyarayım yani...:wiinkk:
Ben alacağım Polat k&n, arabamda kullanıyordum ve memnundum, parasına değerdi. Stock filtrenin üzerine marka basılmış gibi değildi yani :)
Şimdi duke e de sipariş verdim, bir kaç haftaya gelecek.
Syanur
12 Kasım 2012, 13:22
Ben alacağım Polat k&n, arabamda kullanıyordum ve memnundum, parasına değerdi. Stock filtrenin üzerine marka basılmış gibi değildi yani :)
Bir işe yaramıyor yani, extra bir performans sağlamıyor. Hatta daha fazla tozun geçmesine sebep oluyor bile diyebilirim. Neyse. Zararı olacağını düşünmüyorum, sadece maddi açıdan karşıyım
Bir işe yaramıyor yani, extra bir performans sağlamıyor. Hatta daha fazla tozun geçmesine sebep oluyor bile diyebilirim. Neyse. Zararı olacağını düşünmüyorum, sadece maddi açıdan karşıyım
sanayi yanımızda gittim bana bir numune getir 20 tane alırsan 10 tl den yaparım dediler o yüzden numune bulsaydım vercektim yapsınlar diye ama fazlasını ne yapacağım diye düşündüm vazgectim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
nerden sipariş verdin ,k&N için baktım lapaşa yönlendiriyor lapaşı aradım sipariş verdik 1 ayda gelir dediler ama direk size satışımız yok gittiniz yetkili servis bayimiz onlar bize sipariş gecsin dediler buda artı maliyet demek dna ebay da var direk sitesinden alınırsa temizlik madeleri yanında 75 euro türkiye ye gönderiyor, kargo parası dahil.eğer k&n,daha uygunsa k&n,alayım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
artı performans için değil her hava filtresi değişiminde 45 euro gecirmesinler diye :pale: diye temizler temizler kullanırım :cherry:
Lütfücüğüm
12 Kasım 2012, 15:47
Ne alakası var lan, daha rahat ve temiz hava almasa neden para vereyim? :)
İstanbul k&n distribütöründe test makinesi var, kendi hava filtremi çıkarıp k&n ile yan yana koyup denedik, k&n bariz daha temiz ve çok daha fazla hava alıyordu içeri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
Rider Ankara ya verdim sipariş, k&n in sitesi ile aynı fiyat. Üzerine ücret almıyorlarlar yani; zaten anlaşmalı şirket olduğu için listedeki satış fiyatı neyse o.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO