Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Yusuf -_-
15 Şubat 2017, 18:18
Merhabalar;
geçen yıl, bu konunun yüzden fazla sayfasını sıkılmadan okuyarak duke 250 almaya karar verdim ve aldım.
burası gerek motosiklet gerek aksesuarlar için karar vermemde gerçekten çok yardımcı oldu.
aldıktan sonra da gördüm ki malzeme kalitesi ve donanımları burada anlatıldığı gibi çıktı.
şimdi ise motorumu satmak istiyorum. ilgilenenler için ayrıntılar linktedir.
buradan duyduğunu söyleyen için daha farklı pazarlık yapılacaktır.
teşekkürler...
link... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ilk-sahibinden-aksesuarli-bakimli-hatasiz-2016-duke-250-abs-397635249/detay/)
Hocam motor artçılı uzun yolda nasıl ? Ve Titreşim rahatsız ediyor mu ?
erhan_p
16 Şubat 2017, 14:17
Hocam motor artçılı uzun yolda nasıl ? Ve Titreşim rahatsız ediyor mu ?
şöyle ki; alma sebebim istanbul trafiğinde kolay hareket edebilmek ve haftasonları kilyos, ağva şile gibi küçük küçük seyahatler yapmaktı.
ama farkettik ki motosikletin daha büyük potansiyeli var. sadece bir alüminyum çanta ilavesiyle resmen bir gezi motoruna dönüştü.
ben 82 kiloda ve 174cm boyundayım. eşim de 54 kilo ve 166 boyunda.
başladık ufaktan sayahatlere.
yalova, bursa, çanakkale, eskişehir, ankara, izmir. baktık sorun yok kayseriye mersine kadar sorunsuzda gittik geldik.
çanta alüminyum olduğu için artçı güvenle arkasına yaslanabiliyor ve daha az yorulmasını sağlıyor.
bagaj dersen 38L 2 kişinin 1 haftalık eşyasını rahatlıkla alıyor.
çadır sandalye de alacam dersen onu da alüminyum çantanın üzerine bağlayabiliyorsun. mis.
titreşime gelirsek tek silindirin titrememe gibi bi ihtimal zaten yok.
ama bence abartılacak kadar değil.
zaten adamlar bize ne dememişler. hem sürücü hem artçı ayak peglerinde ve gidonla üst mesnet arasında plastik var.
bu da ellere, ayaklara gelen titreşimi azaltıyor.
uzun yol yaparken istasyonlarda verdiğin molalar yeterli olur.
hiç problem yaşamazsın.
şahsen ben yamaha mt-07 ile tek başıma üstelik artçısız bagajsız yaptığım gezilerde daha çok yorulduğumu biliyorum.
Archidraw
23 Şubat 2017, 18:49
Ktm Duke 250 2017 kasasıyla neden fuara gelmemiş bilgisi olan var mı
Anfibi
24 Şubat 2017, 20:49
Selam arkadaslar bende duke 250 sahibi olucam insallah bi ilan bile buldum 13.500 tl uzerinde ancak ilan 7 aydir duruyormus sormak istedigim bu motorun sikintisi birseyi varmidir onceden nasil ogrenebilirim yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden ☺
dyavol-77
24 Şubat 2017, 22:23
Ktm Duke 250 2017 kasasıyla neden fuara gelmemiş bilgisi olan var mı
Fuarda sordum-yetişmedi dediler....Duke 200'de Euro4 standartlarına uymadığı ve uydurulamadığı için artık gelmeyecekmiş, yani küçük Duke'ler artık 125,250 ve 390 olacak-aradan ortanca kardeş vefat etti.
Lépompa
26 Şubat 2017, 19:10
merhaba ktm duke 250 tur camı arıyorum fakat internette gördüğüm ürünler şekil şemal olarak pek içime sinmedi , şöyle bir fotoğrafla karşılaştım internette. nerden nasıl temin edebiliriz. Bilgisi olan varsa çok makbule geçer.
http://www.xbhp.com/talkies/attachments/news/109277d1374426180-ktm-duke-390-launched-india-rs-1-8-lakhs-ex-showroom-delhi-69027_554884587904780_503263727_n.jpg
aydin_78
02 Mart 2017, 13:55
Paylaştığın fotodaki tur camı gerçekten çok şık duruyor. Bununla ilgili öğrendiklerini bizlerle de paylaş lütfen.
muratcan7
02 Mart 2017, 23:41
Merhabalar. Uzun bir aradan sonra tekrar aranıza katılıyorum. Son motosikletimi ki 2 sene dolu dolu bindiğim 2005 model Hyosung GT250'yi , tank tokadı yememle düşmem sonucu satmamın ardından neredeyse 3 yıldır motosikletten uzak kaldım. Uzun zamandır ne alsam diye araştırıyordum. Mt 25 ağır basıyordu sonra CBR 250 derken Duke 250'nin en mantıklı seçenek olduğuna karar verdim. 2016 model sıfır kilometredeki makinam önümzüdeki hafta elimde olacak. Herkese sağlıklı ve güvenli sürüşler diliyorum.
dyavol-77
03 Mart 2017, 01:26
Paylaştığın fotodaki tur camı gerçekten çok şık duruyor. Bununla ilgili öğrendiklerini bizlerle de paylaş lütfen.
Fotodaki cam: MRA Touring smoke wind screen, E-bay de var....
Arkadaşlar merhaba,01.03.2017 tarihi itibarı ile bende aranıza 2016 duke 250 ile katıldım:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Duke'den önce CF 150 NK kullandım yeni olduğu için mi yoksa yapısal bir durum mudur anlayamadığım ama beni şuan rahatsız eden bir durum var.
Forumun tüm sayfalarını okumamakla beraber okuduğum kadarı ile 190cm boyun üzerindeki arkadaşlarda sorun yok gibi ancak ben şöyle bir sorunla karşı karşıyayım özellikle ayak fren pedalına basarken dizlerim depoya dayanıyor ve frenlemeyi rahat yapamıyorum.Aynı sorun debriyaj pedalında da var ama o biraz idare ediyor.Siz duke kullanan ve daha tecrübeli arkadaşlar pedalların konumu ayar ile yukarı kaldırılabilir mi? yada bu sorunu nasıl çözebilirim.
teşekkür ederim.
teşekk
KrosKafası
04 Mart 2017, 23:18
Duke 200 ilk motor alsam olurmu Pulsar200 NS 2017 fiyati 11.500 oldu duke daha çekici geliyor ama çok haylaz makine ilk olmaz diyen var Kullanıcıları akıl verirse iyi olur :)
-ZERO-
05 Mart 2017, 07:38
Duke 200 ilk motor alsam olurmu Pulsar200 NS 2017 fiyati 11.500 oldu duke daha çekici geliyor ama çok haylaz makine ilk olmaz diyen var Kullanıcıları akıl verirse iyi olur :)
yakında 125 lik motora da ilk motor olmaz derler. onu diyen muhtemelen kendi motoruna "bak benimki şöyle güçlü motor böyle gider yeni başlayanlar binemez" deyip satın alamadığı yüksek cc motor yüzünden tatmin edemediği egosunu küçük meyve suyu kutusu kadar hacme sahip motoruyla tatmin etmek istiyordur. yazık, zavallılar. bu arada yerinde olsam para varsa 500 lükle başlardım veya ikinci el duke390 ile. sollamada başın ağrımaz en azından uzun süre kullanır al sat ile uğraşmazsın. bu arada pulsar ile 200 lük duke arasında fark yok. gidiş olarak hemen hemen aynı motorlar. bizzat test ettim ikisini de. geri kalan farklıdır tabi.
sukrucand
05 Mart 2017, 12:51
Merhabalar arkadaşlar 250 duke ile aranıza yeni katıldım. Çok hoş bir motor yalnız sele yüksekliğiyle alakalı bir sorunum var ayaklarımı yere tam basamıyorum bunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim. Bir de siz sticker işine girdiniz mi ben üstünde gelen stickerları sökmek ve ya değiştirmek istiyorum bu durum mantıklı mıdır? Herkese iyi forumlar cevaplarınız için ise şimdiden teşekkürler.
Burnone
09 Mart 2017, 06:49
Merhabalar,
Duke200 için 15000-20000km arasinda motor almanın sakıncaları var mıdır, var ise nelerdir acaba?
Bir de kullanıma göre cok değişir tabi ama lastikler icin ortalama değiştirme kaç km olmalıdır?
Şimdiden teşekkürler
Ultraviolet
09 Mart 2017, 21:39
Merhabalar, ben de bu seneki fuardan sıfır 2016 duke 250 aldım. Motora daha 3-4 gündür biniyor olmama rağmen emektar Ybr'den sonra bu motora aşık oldum. Sesi olsun, gidişi olsun, duruşu olsun. Boyum 1.76 açıkcası pegler de rahatsız etmedi. Titreşim söylendiği gibi var evet ama ben rahatsız olmuyorum şimdilik. Daha rodajını yapıyor olmama rağmen 3.1L/100km gibi bir yakıt tüketimi var ki beni çok memnun etti yüksek ihtimalle biraz daha azalacaktır.
En yakın zamanda koruma demiri ve yan çanta da takmayı planlıyorum. Bez yan çanta önerisi olan var mı ?
muratcan7
09 Mart 2017, 23:29
Merhabalar. Sonunda KTM Duke 250'me kavuştum. Hava kötü olduğundan ve plaka ruhsat işlemlerinden dolayı pek gezemedim ama ilk elden şunları söyleyebilirim. Makina kesinlikte küçük değil. 176 ve 87 kilo biriyim ve altımda küçük kalmıyor. Arkaya oturanda aşırı kilolu biri değilse sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Onun dışında motorda titreşim yok. Peglerde belli devirlerde var o da belli belirsiz. Rodajda olduğundan 100 km'nin biraz üzerine çıktım hiç zorlamadan ve motor gayet akıcı ve o süratlerde de titreşim yok. Oldukça rüzgar alıyor naked yapısından ötürü. Bir tur camı uzun yol için şart gibi görünüyor. Boğazına kadar doldurdum yakıtla bakalım ilk depoda kaç km yapacağız.
http://i66.tinypic.com/264tjfb.jpg
Görenlerin ilgisini çeken bir motor. Bir bakan bir daha bakıyor. Ben buradayım diyor adeta. Lastikler Metzeller M5. Üzerindeki koruyucu atmadığından herhalde malum 0 km lastikler şu aşamada bazen kayıyor hissiyatı veriyor. Bunda yolların yağmurdan ıslak olmasının da etkisi vardır. Yakın zamanda tam randımana kavuşacaklarına eminim.
İlk 1000 km yi devirdikten sonra Motul'un 7100 serisi 15W50 yağını koymayı düşünüyorum. Ayrıca aliexpress.com üzerinden yanlarına KTM stompgrip, arkaya heybe çanta ve ktm eldiven siparişi verdim. Kendime de Caberg'in Stunt modeli kaskı aldım. Onu pek deneme şansım olamadı ama ses ve rüzgar almıyor oldukçada rahat bir kask.
Yarın biraz yol yapmayı planlıyorum. Umarım hava şartları müsaade eder. Herkesin tekerinin düz basması dileğiyle...
muratcan7
11 Mart 2017, 10:57
Dün yaklaşım 200 km lik bir yolculuk yaptım. Motosikletimden son derece memnunum. Naked olduğu için oldukça rüzgar alıyor. Daha önceki motosikletim Hyosung GT250 de ön cam olduğundan pek rüzgar almıyordum. Şimdi güzel bir öncam almaya karar verdim. Önerisi olan varsa sevinirim.
Ultraviolet
12 Mart 2017, 09:37
Muratcan merhaba,
Nasıl bir çanta aldınız, linkini paylaşabilir misiniz? Bir de koruma demirini serviste mi taktırdınız ne kadar tuttu?
muratcan7
13 Mart 2017, 15:12
Merhaba @Ultraviolet. Aliexpress.com üzerinden sipariş ettim. Komine Sa212 model heybe çanta. Sipariş vereli bir hafta oldu. Mart sonu gibi gelmesini ümit ediyorum. Gelince fotoğraflarını çekip paylaşacağım. Fikir vermesi açısından çanta şu şekildeymiş.
http://image.dhgate.com/0x0/f2/albu/g4/M00/92/79/rBVaEFckFYqAesh9AAHDuwDApB0169.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=O8qqmTyopxA
Not: Sele üstündeki çanta dahil değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Muratcan merhaba,
Bir de koruma demirini serviste mi taktırdınız ne kadar tuttu?
Motoru alırken taktırdım. 310 liraya mal oldu.
Herkese merhaba,
Önümüzdeki hafta ilk motorum olacak olan 2.el bir Duke200 alacağım. Yalnız motorun zinciri paslanmış ve ön freni kullandığımda balata sesi geliyor.
motor henüz 5000km'de, balataların bitmiş olacağını sanmıyorum. Balatası bitmediyse balata spreyi ile sesi giderebilir miyim?
Zincir için de pas çözücü sprey kullanıp yeniden yağlasam değiştirmeden kurtarabilir miyim?
Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
http://i.hizliresim.com/GBRRgy.jpg
Bahsi geçen zincirin durumu bu..
Ultraviolet
16 Mart 2017, 21:32
Merhaba @Ultraviolet. Aliexpress.com üzerinden sipariş ettim. Komine Sa212 model heybe çanta. Sipariş vereli bir hafta oldu. Mart sonu gibi gelmesini ümit ediyorum. Gelince fotoğraflarını çekip paylaşacağım. Fikir vermesi açısından çanta şu şekildeymiş.
Valla güzel çantaymış. Güle güle kullanın. Artçıyla kullanımı mümkün değil gibi sanırım bir de o olsaydı tadından yenmezdi.
Mexico
17 Mart 2017, 09:20
Herkese merhaba,
Önümüzdeki hafta ilk motorum olacak olan 2.el bir Duke200 alacağım. Yalnız motorun zinciri paslanmış ve ön freni kullandığımda balata sesi geliyor.
motor henüz 5000km'de, balataların bitmiş olacağını sanmıyorum. Balatası bitmediyse balata spreyi ile sesi giderebilir miyim?
Zincir için de pas çözücü sprey kullanıp yeniden yağlasam değiştirmeden kurtarabilir miyim?
Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
http://i.hizliresim.com/GBRRgy.jpg
Bahsi geçen zincirin durumu bu..
Hocam bu ne allah aşkına? Ben Duke 200 satarken 4-5 bin km civarıydı. Zincir ilk günkü gibiydi. Bu motorun zinciri bile bu haldeyse, motora genel olarak nasıl bakmıştır sahibi bilemedim.
nalpergok
17 Mart 2017, 16:30
Arkadaşlar merhaba.. KTM duke 200 motorumu kasım ayında sıfır almıştım. Geçen haftasonu 1.000 km. bakımına servise götürdüm. 180 TL. ücret ödedim. Yapılan işlem yağ ve yağ filtresinin değişimi. Bunlar haricinde sağına soluna baktılar. Aslında yapılan işe göre ücret fazla ancak motorun garantisinin bozulmaması için bu ücreti vermekten başka çare de yok.
RookieWest
19 Mart 2017, 23:09
Yaklasık 7 aydır kullandıgım duke 200 ümü cc yükseltmek için satıyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilirler.
muratcan7
21 Mart 2017, 10:59
Valla güzel çantaymış. Güle güle kullanın. Artçıyla kullanımı mümkün değil gibi sanırım bir de o olsaydı tadından yenmezdi.
@Ultraviolet sele üstü çanta dahil değil sadece yan çantaları aldım. Yani artçı rahatlıkla oturabilecek.
http://i63.tinypic.com/ojjoft.jpg
Çantalar daha gelmediği için resmini koyamıyorum. Ancak stompgripler geldi ve uyguladım.
http://i63.tinypic.com/x0zmgx.jpg
Stompgrip yani yan depo pedlerini buradan aldım. 16 günde geldi. (https://tr.aliexpress.com/item/100-new-high-quality-For-KTM-125-200-250-390-Motorcycle-Tank-Traction-Pad-Knee-Grip/32744588033.html?spm=2114.13010608.0.0.4SVlcc)
Ultraviolet
29 Mart 2017, 19:12
Arkadaşlar merhaba, servis duke 250 ye hangi yağı koyuyor biliyor musunuz
artizz
03 Nisan 2017, 15:45
Arkadaşlar selam,
2 senedir kullandığım 2014 model duke 200 ABS'siz düz model motorumu Xmax almak niyeti ile satmak istiyorum.
Kullanım rahatlığı, keyiften ön plana çıkmış durumda bende :)
Motorum henüz 5000kmde. pek binemedim geçtiğimiz sene üzerine desek yeridir.
Spormoto Abssiz 13500tl yazıyor sitesinde elinde var mıdır? plaka mtv derken 14e sıfırı var desek kaça verelim makinayı?
Yan yatma çamura batma yok, tertemiz makinem.
Buradan almak isteyen olursa da yazsın bana engingry@gmail.com mailime.
En kötü bulabilir isem az kmli Xmax 250 ile galeride takas yapayım diyorum.
Ne dersiniz? Kaça gider, üstünü ne yapmalı?
diaboliciq
03 Nisan 2017, 16:21
Arkadaşlar merhaba,ben de duke 200 modeli var ve topcase takmak istiyorum. Alüminyum 45 lt topcase takma fikri cazip geliyor bu konuda sıkıntı yaşar mıyım. Alüminyum topcase takan tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim. Denge konusunda problem yaşatır mı? Arka çanta demirlerinin sağlamlıkları nasıl oluyor duke serilerinde. Teşekkürler,Saygılar..
tuğrul t.
06 Nisan 2017, 15:45
Herkese merhaba. Duke 250 ile uzun yol yapmayı düşünüyorum. Naked tecrübem yok. İki kişi günlük en fazla 300 km giderek 5000 km tur yapmayı düşünüyoruz.yorucu olması beklemediğim birşey değil ama yol işkenceye dönsün istemiyorum. Şuan bana en yakın motor duke 250 bu yolu çıkartır mı?
uzun yol için yan çanta bağlantı aparatı mevcut mu? 0 km 2016 model 16000 TL'ye anlaştım.f/p nedir?
k_ayhn
06 Nisan 2017, 22:40
Slm atkadaşlar duke 250 için servislerin dılında nerden zincir bulurum ve kac bakla oluyor?
byanmaz
09 Nisan 2017, 09:11
Arkadaşlar merhaba, servis duke 250 ye hangi yağı koyuyor biliyor musunuz
Merhaba, servis 10-50 castrol sentetik koyuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
Slm atkadaşlar duke 250 için servislerin dılında nerden zincir bulurum ve kac bakla oluyor?
Slm, KMA'da var. www.kmadepo.com. Markaya göre listeleniyor zaten, baklasını bilmiyorum ama dişli de alacaksınız dikkatli olun : motorun spormoto sayfasında dişliler 15:45 olarak listelenmiş (390 ile aynı). Kullanıcı kitabında 14:46 (doğrusu bu). Ben yanlışlıkla 15:45 aldım. Titreşim ve yakıt düştü bayağı ama tabi her viteste devir de düşüyor %10 kadar.
KqRTqL
12 Nisan 2017, 18:19
Tuğrul bey nerden aldığınızı rica etsem söyler misiniz? Bnde 0 almak istiyorum bütçem kısıtlı çünkü
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Herkese merhaba. Duke 250 ile uzun yol yapmayı düşünüyorum. Naked tecrübem yok. İki kişi günlük en fazla 300 km giderek 5000 km tur yapmayı düşünüyoruz.yorucu olması beklemediğim birşey değil ama yol işkenceye dönsün istemiyorum. Şuan bana en yakın motor duke 250 bu yolu çıkartır mı?
uzun yol için yan çanta bağlantı aparatı mevcut mu? 0 km 2016 model 16000 TL'ye anlaştım.f/p nedir?
Tuğrul bey nerden aldığınızı rica etsem söyler misiniz? Bnde 0 almak istiyorum bütçem kısıtlı çünkü
suganzm
14 Nisan 2017, 15:33
Herkese Merhaba ,
Ben de yaklaşık 600 KM'dir 250 kullanmaktayım. Motoru rüzgar konusu dışında çok beğeniyorum. İstediğim herşeyi açıkçası buldum diyebilirim.
Şu an beni zorlayan tek konu rüzgar meselesi. Yanlış düşünüyor isem lütfen beni düzeltin, 90-110 arası giderken rüzgar yol tutuşu ve hakimiyeti bence oldukça etkiliyor. Bunda karşıdan gelen rüzgarın herhangi bir kesiciye uğramadan direkt göğüse gelmesinin de etkili olduğunu düşünüyorum. Rüzgarın üşütmesi o kadar önemli değil o halloluyor da hakimiyet konusu bence konforu olumsuz etkiliyor.
Bu konuda Tur Camları'nın ne kadar başarılı olduğunu bilmiyorum ancak okuduğum kadarı ile çok da memnun olan yok. Ancak yine de fikir almak isterim.
Boyum 1,70 olduğu için biraz yüksek bir tur camı ile rüzgarın kaskı teğet geçme ihtimali açıya bağlı olarak mevcut diye düşünüyorum.
Aynı dertten muzdarip arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
-Dün de aliexpress'ten Stompgrip siparişi verdim 25 USD'ye bakalım bekliyorum.
tuğrul t.
15 Nisan 2017, 00:34
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
12 nisanda Karabük'ten aldım motoru. Yalnız kredi kartına taksit yaptırdım 16.500'e geldi bana.
Selamlar,
Duke 250 ile aranıza katıldım. Lokasyon istanbul.Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
ibooo
19 Nisan 2017, 18:36
Arkadaşım motosikletini satıyor.
Sahibinden üzerinden mesaj atabilir veya arayabilirsiniz.
KTM DUKE 200 > SAHİBİNDEN.COM :
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-2014-model-415435122/detay (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-2014-model-415435122/detay)
https://image5.sahibinden.com/photos/43/51/22/x16_415435122ttp.jpg (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-2014-model-415435122/detay)
sarpo
20 Nisan 2017, 08:05
Selam arkadaşlar duke 200 almayı düşünüyorum.Bir kaç duke 200 e baktım ekstraları yoktu.Ekstra yan koruma demiri takozlar vs. baya pahalıydı.Bunları fason yapan bir usta falan var mı?
Lifester
22 Nisan 2017, 17:38
Arkadaşlar merhaba bugün ktm bayiinden duke 200 2016 modeline bakma fırsatım oldu daha önce arkadaşın 2014 model duke 200 kullandım 2 yıllık modeller arasında farklar varmı bayide baktığım bana sanki biraz makyajlı geldi çamurluğu farının orası yada ben yanıldım bilmiyorum temmuzda almayı düşünüyorum tavsiyelernizi lüften yazın.(birde bayideki arkadaş yeni gelecek olan duke 125leri 15den satılacağını söyledi sizce 2016 dukelarda indirim olur mu fiyatlarında adamlar 13500e satıyolar)
Aydin1966
22 Nisan 2017, 19:48
Duke 200 ABS(2015) ile Duke 250 ABS (2017) arasında sürüş kontrolu arasında fark var mı? yani 250 cc nin gaz alcik tepkimesi cok mu hassas , biraz acemi biri kullanamaz mı. Burada acemi olan ben :)) Yamaha ve Honda nın eğitimlerine katıldım
Ultraviolet
23 Nisan 2017, 00:11
Duke200 kullanmadım yorum yapamayacağım ama 250'nin öyle çılgın bir gaz tepkisi olduğunu söyleyemem. 7500km Ybr tecrübesinden sonra geçtim ve gaz tepkisinden yana hiç zorlanmadım. Siz eğitim de almışsınız. İlk motorunuz olacaksa ilk birkaç bin km ekstra dikkatli ve şımarıklık yapmadan sürerseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
suganzm
24 Nisan 2017, 20:04
Merhaba ön cam / rüzgar konusuna yorum yapacak yok mu
tuğrul t.
29 Nisan 2017, 18:03
Merhaba ön cam / rüzgar konusuna yorum yapacak yok mu
up up up...
Lifester
30 Nisan 2017, 15:57
12 nisanda Karabük'ten aldım motoru. Yalnız kredi kartına taksit yaptırdım 16.500'e geldi bana.
Demek o üç kişiden biri sizmişsiniz bende karabükdeki ktm bayisiyle konuştum ama duke 250 yoktu duke250 ilk motrunuz mu ve şuan memnunmusunuz?
tuğrul t.
01 Mayıs 2017, 22:22
Demek o üç kişiden biri sizmişsiniz bende karabükdeki ktm bayisiyle konuştum ama duke 250 yoktu duke250 ilk motrunuz mu ve şuan memnunmusunuz?
sonuncuyu almış olmalıyım. ilk motorum değil ama tecrübeli de sayılmam. şuan 450 km de.sınırları zorlamadan biniyorum. crf rally düşünürken son dakikada bulaştım bu motora iyiki almışım diyorum. uzun yol için uyarlamaya çalışıyorum şu sıralar tek sıkıntım bu.
Selamlar.Duke 250 kullanıyorum.Aranızda yurt dışından koruma demiri siparişi vermiş kimseler var mı?Tr de uygun fiyata nerede taktırabiliriz?Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler.
Ultraviolet
05 Mayıs 2017, 18:52
Arkadaşlar merhaba, bozuk yollarda giderken ve kasisten geçerken özellikle 1. Ve 2.viteste arka dan bir yerlerden rahatça duyulan bir tık tık sesi geliyor. Düzgün yollarda giderken hiçbir sıkıntı yok. Ön ve arka amortisorlere yukleniyorum öyle vurma veya çok yumuşak olma gibi bir durum da yok. Plakalık tan olabilir deyip plakayı direk vida ile camurluga taktım ancak devam ediyor. Alet çantasından olabileceğini düşünüp cikarip cebime koydum yine devam etti. Benzer durumla karşılaşan var mi varsa sebebi nedir?
groovebiker
07 Mayıs 2017, 18:12
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza ilk motorum olan 2016 Duke 200 ile katılıyorum. Nisan'da sıfır aldım. Fakat bir problemim var, motor ile yokuş tırmanırken her defasında "Düşük Yağ Basıncı" uyarısı veriyor, motoru stop edip tekrar çalıştırınca uyarı siliniyor. Motor şuan serviste, başına bu tarz bir durum gelen yada fikri olan var mı diye sormak istedim.
Saygılar.
hellmaster
08 Mayıs 2017, 21:57
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza ilk motorum olan 2016 Duke 200 ile katılıyorum. Nisan'da sıfır aldım. Fakat bir problemim var, motor ile yokuş tırmanırken her defasında "Düşük Yağ Basıncı" uyarısı veriyor, motoru stop edip tekrar çalıştırınca uyarı siliniyor. Motor şuan serviste, başına bu tarz bir durum gelen yada fikri olan var mı diye sormak istedim.
Saygılar.
ben 2014 modelde sürüş esnasında aniden ateşlemeyi kesme sorunu yaşamıştım. uyarı ekranındaki ışık yanıyordu o esnada ve motor istop etmeden çalışmaya devam ediyordu. ilk olarak karaköy atamoto ya gösterdim diagnostic kayıt oluşturmamış spormoto ya göstermeni tavsiye ederiz dediler. spormoto ya 2-3 gün kadar bıraktım motoru teslim aldığımda bir sorun görmedik tekrarlarsa getirin dediler ama bir daha tekrarlamadı motor.
İstanbul'daysan spormoto ya götürmeni tavsiye ederim.
denizsrkn
12 Mayıs 2017, 05:24
Aranizda 16 binde zinciri bitiren var mi 😂 Degistirmem gerekiyor tavsiyelerinizi beklerim.
groovebiker
12 Mayıs 2017, 18:07
Merhaba Arkadaşlar,
Saygılar.
Merhabalar,
Servis yağ pompasinda sıkıntı buldu, garantiden degistirilmis. Yarın almaya gideceğim.
Teşekkürler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO