PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Erhan Erdil
20 Nisan 2012, 17:08
http://img19.imageshack.us/img19/8071/44226787.jpg (http://www.rksmotor.com.tr)

Çarpıcı tasarım, yenilikçi teknoloji, ekstra güç ve üstün kalite kısacası motosikletten bekleyebileceğiniz herşey...

Titanic performansa yeni bir form kazandıran akıcı, dinamik tasarım hatlarından gözünüzü alamayacaksınız.

Titanic yenilikçi şasi teknolojisi, sürüş deneyimini yepyeni ufuklara taşıyor.

Titanic ile “Sürüş aşkınızı tazeleyin”

RKS Titanic 150 Modelleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.rksmotor.com.tr (http://www.rksmotor.com.tr) websitesini ziyaret ediniz.

http://www.rksmotor.com.tr/pageContent/motorcycle/7_over.jpg
Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın (http://www.rksmotor.com.tr/sellers.php)

Ramazan Can
20 Nisan 2012, 17:21
birebir deneme fırsatım oldu bu modeli.. kakış çekiş tork baya güzel.. vibrasyon apache yi andırıyor...

adem80
20 Nisan 2012, 18:31
sevgili üstad lar bu formu açanlar. Teknik veriler ve foto lar istiyoruz.

eren özer
20 Nisan 2012, 18:50
Motor gücü çok zayıf 149cc ama 11.1 hp :farao:

fat280
20 Nisan 2012, 19:13
birebir deneme fırsatım oldu bu modeli.. kakış çekiş tork baya güzel.. vibrasyon apache yi andırıyor...

apaçhe ile karşılaştırma şansın var mı ramazan abi sürdüğüne göre az çok belli olur

Ramazan Can
20 Nisan 2012, 19:16
apaçhe ile karşılaştırma şansın var mı ramazan abi sürdüğüne göre az çok belli olur

2008 apache gibi titriyor.. apache daha kuvvetli ama rks nin vites aralığı daha güzel.. yanlış hatırlamıyorsam göstergenin solunda bir adet vites göstergeside var.. ama ben en fazla bir kaç k kullandım 150-200 lük motorunuda ..test motoruydu...

fat280
20 Nisan 2012, 19:18
2008 apache gibi titriyor.. apache daha kuvvetli ama rks nin vites aralığı daha güzel.. yanlış hatırlamıyorsam göstergenin solunda bir adet vites göstergeside var.. ama ben en fazla bir kaç k kullandım 150-200 lük motorunuda ..test motoruydu...

anladım abi sağol burdada var da deneme şansım olmadı tipi baya hoş

s.e.c
20 Nisan 2012, 19:48
Aslında titanic 200 modelinide test eden birileri olsa güzel olur. 150 lik model gerçekten güç olarak biraz zayıf.

power türk
24 Nisan 2012, 14:23
benimde hoşuma gitti fakat ne doğru dürüst bayi ağı var nede satış platformu yani demek istediğim dereyi görmeden paçayı sıvamışlar + sahibinden.comda fiyatlarıda takip ettiğim kadarı ile uçuk fiyatlar.sen bu motoru tanıtmak istiyorsan ilk kafadan uygun fiyat vereceksin.kullanıcı kitlen artacak yorumlar daha anlaşılır olacak satışlarıda olumlu veya olumsuz ama bir şekilde sonuç verecek.internet sitesi amatör bir sitegibi duruyor .

bilemiyorum yanlışmı düşünüyorum.

Tolga Can
01 Mayıs 2012, 20:25
Arkaşlar bu motora sahip biri var mıdır ? km de ne yakıyor.
Benim arkadaşda var ama daha adam akıllı rodajı tamamlayamadı. km de 12 krş diyor doğru mudur ?
Ölçen biçen varsa cevap bekliyorum.

Tolga Can
07 Mayıs 2012, 16:18
Sanırım bu motordan alan yok. Yada sessizlik hoşuna gidiyor.
En azından almayı düşünenler için bilgi düşeyim. 16 lt de 470 km yedek hariç tüketimi var. km de 0.13 krş yakıyor.
Titreşim yok denecek kadar az, ses hiç yok. Cbf 150 gibi, fısı fısı gidiyor. vites göstergesi, devir saati mevcut. Çok hoşda bir kafa yapısı + olarak sis farları mevcut.

Seko
14 Mayıs 2012, 11:40
Arkadaşlar Apache gibi titrediğini söylemişler ama... ?

Tolga Can
14 Mayıs 2012, 13:44
Ben bu motorda titreşim namına bir şey hissetmedim. Ya ben kütük gibi adamım ya arkadaşlar çok hassas.
Sonuçta motor bu titrer ama rahatsız edici bir titreşim söz konusu değil. Apache'ye binmek nasip olmadı. İnşallah ona da bineriz.
Zaten iş yerime gelen her motora atlıyıp test ediyorum. Çok yüzsüz biri oldum çıktım. Her gelen ziyaretçiye ver anahtarı diyorum :P

Naked77
20 Mayıs 2012, 15:16
arkadaşlar benim kirmizi titanic 150 im var kısaca bahsediim isterseniz 1500 km de yakıt oranı 12-13 krş civarında bazı abartan arkadaşlar 10-11 diyor itimat etmeyin çünkü bu motor yürüyor 120 i km yi rahat yapıor ve şuna dikkat çekmek istiyorum 120 kmyi sapma payı olmaksızın yapıyor yani çin malı bi motor yanınızda 100 km ile giderken siz 75 le gidiyorsunuz :D bunu 5 farklı motorla denedim en az 10 km düşük diğer motorlara göre bi arkadaşımda aldı dişli+iridium buji+ egzoz taktı motor 140'ı rahat görüo ama oldukça gereksiz olduğunu düşünüorm, vites aralıkları çok güzel hemen bitmiyor titreşim yok denecek kadar az seviyede inceleme fırsatı olanlar görmüştür ön takım ve amortisör sistemi çok çok çok güzel tam türkiyenin yollarına göre çukur falan hissettirmiyor yanlız bu motorda dikkat edilmesi gereken en önemli husus YAĞ çin malı yağ kullanmayın biraz kıyın paraya ilk zamanlarda viteslerin alışması için oldukça önem arz ediyor genel anlamda motorumdan çoookk memnunum bu fiyata alınabilecek en güzel motorlardan biri diyorum servis ağıda çok güzel ve ilgililer yurt dışındada rkv olarak satılıyor inceleyebilirsiniz aslında köklü bi motorsiklet markası sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Tolga Can
25 Mayıs 2012, 16:04
Selam Naked77
Önemli husus yağ derken, yağı kaliteli alın demek istedin galiba ? Yoksa motorun yağ mı yakıyor. Açıklayıcı yazar mısın.
Bu motorda hoşuna gitmeyen nedir ? Dirft 125 ve RKS 150 arasında kaldım. ikisini de 2012 2.el buldum. alacağım.
Arkadaşımda var. Gayet memnun olduğunu söylüyor ama ilk motoru onun dediği şimdilik yararlı bir bilgi değil diye düşünüyorum.
Uzun zamandır motor kullanan birisiysen eğer, bunları da yakından gördüysen deneme fırsatın olduysa, Mondial Drift125-RKS150-Asya150 mi alınır. + Mondial MC150 katabilirsin.
RKS ve diğerleri ile ilgili Uzun uzun kullanımın ile ilgili bilgi yazarsan okurum. şimdiden ilgin için teşekkür ederim. Kal Sağlıcakla

burakdo
31 Mayıs 2012, 17:04
Biraz daha fazla bilgi alsak süper olcakk Naked77

Naked77
31 Mayıs 2012, 19:02
a.s tolgacan motorda şu anlık hoşuma gitmeyen birşey yok yağ konusuda evet kaliteli yağ kullanın demek istedim bahsettiğin motorları inceleme fırsatım oldu kullanma fırsatımda oldu mondialin mc 150 modeli gerçekten güçlü sebebi 150 cc denmesine karşın silindir hacmi 162 olmasıdır beygir olarakta titanikten daha fazla ama bunların yanında şöyle bi faktör var mc 150 nin gücüne göre ön takım ve fren sistemleri yetersiz kalıyor fiyatı düşürmek için motorun diğer parçalarından haddinden fazla kısıtlama yapılmış. drift 125 ise o fiyata alabileceğin piyasadaki en iyi giden ve sorunsuz motor diye bilirim ama tekrar söylüyorum o fiyata eğer iyi bir sürücüysen ve tecrübeliysen motoru hor kullanmassan gerçekten güzel motor mondial den beklenmicek bi motor fakat mondialin bu iki modelindede en büyük sorun fren sistemleri ve suspansiyon olayı ,gazlı motor olmasına rağmen çok sert ama titanikte böyle bir sorun yok istediğin çukura gir çoğunu hissetmiyorsun bile bende bu saydığın motorlar arasında sıkışıp kalmıştım ama şimdi iyiki rks diyorum yada bunlara alternatif tvs rtr 150 yi de tavsiye ederim oda çok güzel bi motor ama rks ye göre titreşimi çok fazla sebebide beygirinin yüksek olması karar senin bence her birinin servisine git teker teker incele ben öyle yaptım ve rks de karar kıldım servis olayıda çok güzel sıkıntı çekeceğini sanmam

brds
31 Mayıs 2012, 20:14
foto yokmu vidyo yokmu...ben de motoru çok beğeniyorum..2.motor alasım var...

ayaz_09
07 Haziran 2012, 19:53
çok güzel bir motor gerçekdende.

motorbilgi
25 Haziran 2012, 22:11
Ya bu motor hakkında bılgı verebılecek kımse yokmu motor sık hosta kalıtelımı alınca sorun cıkarırmı kullanan kımse yokmu burda

burakdo
30 Haziran 2012, 09:57
Beyler bu motorun beyazını aldım Motor tek kelimeyle harika size şöle yazıyım Honda CBR125R ile kafa kafa kalkıyom ama hızım 80falan oldumu o uzuyo düz yolda 5. vitesde motor kesiciye giriyor hız için bu motoru asla alın ama stuntcuysanız hiç kaçırmayın lastik sistemi harika ama arka kampna lastikler ısınmadımı kampana biraz kotu oluyo 15 sn. lastik yak ondan sonra asla kaymaz şu anda rahatsız edici bi titreme yok ilk aldığınızda cok yakıo normal bişey 700 km de giddikce düşüyor yakıtı

Gkmenn
01 Temmuz 2012, 20:14
Arkadaşlar RKS Titanic 150 kullanıcısıyım, şuan motor 120 Km'de ama + ve - yönlerini söyleyım gordugum kadar,
İlk olarak arkadaşlarında dediği gibi titreme denilen birşey yok, benzin deposuna koy çayı dursun
2. olarak frenleme sistemi oldukça iyi,
Vites araları o kadar kısa değil motor güzel uzuyor,
Düz yolda rahatla 100km'yi görüyorum ama yeni kullanıcı oldugum ıcın fazla basmak iistemıyorum, 100km'ye gelince daha deviri 5000'de filan oluyor ki 10.000 devire kadar yolu var,
Kötü yanına gelınce o da benden kaynaklanıyor diye tahmın edıyorum motor hızlanınca biraz oynuyor gibi başka bir sıkıntısı yok.

Ve ayıptır söylemesi, gerçekten motor çok göz alıcı arkadaşlar gerçekten trafiğe çıkın insanların gözü hep üstünüzde, motoru alalı 5 gün oldu ama 30 40 kişi sadece durdurup markasını nerden ne kadar aldıgımı sordu. Binilicek bir motor gerçekten. birazcık faydam olduysa ne mutlu bana

altaygncasln
02 Temmuz 2012, 12:37
Bi dünya yazdım ama 150'likmiş :D kusura bakmayın :) 200 diye atladım resmen :D

altaygncasln
05 Temmuz 2012, 14:17
Arkadaşlar hiç ses seda yok ne RKS 150'de ne 200'de biraz foto / video gönderiverinde bi fikrimiz otursun iyice yaa :)

Syanur
05 Temmuz 2012, 14:38
Arkadaşlar RKS Titanic 150 kullanıcısıyım,...
Düz yolda rahatla 100km'yi görüyorum ama yeni kullanıcı oldugum ıcın fazla basmak iistemıyorum, 100km'ye gelince daha deviri 5000'de filan oluyor ki 10.000 devire kadar yolu var,,,,

Bir GPS lazım bu olaya...

altaygncasln
05 Temmuz 2012, 14:41
arkadaşlar benim kirmizi titanic 150 im var kısaca bahsediim isterseniz 1500 km de yakıt oranı 12-13 krş civarında bazı abartan arkadaşlar 10-11 diyor itimat etmeyin çünkü bu motor yürüyor 120 i km yi rahat yapıor ve şuna dikkat çekmek istiyorum 120 kmyi sapma payı olmaksızın yapıyor yani çin malı bi motor yanınızda 100 km ile giderken siz 75 le gidiyorsunuz :D bunu 5 farklı motorla denedim en az 10 km düşük diğer motorlara göre bi arkadaşımda aldı dişli+iridium buji+ egzoz taktı motor 140'ı rahat görüo ama oldukça gereksiz olduğunu düşünüorm, vites aralıkları çok güzel hemen bitmiyor titreşim yok denecek kadar az seviyede inceleme fırsatı olanlar görmüştür ön takım ve amortisör sistemi çok çok çok güzel tam türkiyenin yollarına göre çukur falan hissettirmiyor yanlız bu motorda dikkat edilmesi gereken en önemli husus YAĞ çin malı yağ kullanmayın biraz kıyın paraya ilk zamanlarda viteslerin alışması için oldukça önem arz ediyor genel anlamda motorumdan çoookk memnunum bu fiyata alınabilecek en güzel motorlardan biri diyorum servis ağıda çok güzel ve ilgililer yurt dışındada rkv olarak satılıyor inceleyebilirsiniz aslında köklü bi motorsiklet markası sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Bir GPS lazım bu olaya...

Naked77 isimli arkadaş bunun bi kaç araca göre denemesini yapmış ama...

Syanur
05 Temmuz 2012, 15:24
Naked77 isimli arkadaş bunun bi kaç araca göre denemesini yapmış ama...

Okudum arkadaşın yazdıklarını. Ve yinede 100 km/h - 5000d/d olayına bir GPS lazım diyorum... Hani üstüne binsem, görsem yine ikna olmam. Hata payı nekadar bilemem ama 5000 devir baya bir düşük...

altaygncasln
05 Temmuz 2012, 15:34
Okudum arkadaşın yazdıklarını. Ve yinede 100 km/h - 5000d/d olayına bir GPS lazım diyorum... Hani üstüne binsem, görsem yine ikna olmam. Hata payı nekadar bilemem ama 5000 devir baya bir düşük...

RKS 150ci arkadaşlar cevap bekliyoruz :)

makseli
05 Temmuz 2012, 15:34
150 lik motor için 5000 devir 100 km/h zor. yokuş aşağı da olsa

uğursakarya
06 Temmuz 2012, 01:43
palavra atma aynısı bende var ybr ve apache getir hangisi güclü hangisi zayıf görürsün. marka karalamaktan vazgecin. apache motor bunu gecsin ben sana motorumu bedava vericem bende kuba motor rks 150 kullanıcısıyım palavra atma !

kuba motor fabrikasınada burdaki yazıların resimleri cektim gönderecegim motosiklet.net nasıl reklam aldıysa kubadan adam gibi savunmasınıda bilmeli. resmen kuba ve rks motoru her konuda karalamak icin ellerinden geleni yapıyor üyeler...

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528002_458326507511749_1123391142_n.jpg

altaygncasln
08 Temmuz 2012, 22:15
Arkadaşlar bu makinenin maksimum sabit gittiği hız nedir? Anlık istemiyorum.. TVS rodajdan sonra ve motor açılınca sabit 110-120 ile falan gidilebiliyor sanıyorum. Bu arkadaşta durum nedir? Bir de dişli büyütme olayları mevcutsa kaç km fark ettiriyor?.. Teşekkürler, kazasız sürüşler inşallah..

Seko
10 Temmuz 2012, 11:07
Ben anlamadım şimdi, Kuba ile RKS arasında bir bağlantı mı var ?

ilkantek
14 Temmuz 2012, 13:07
Beyler merhaba,
Dün izmit bayisi ustalar motosiklette kırmızı bir titanic 150 satılmış plakası takılmıştı makinaya binip çok kısa bir turladım ciddi anlamda kalite hissi veriyor.
Zaten motosikletin makinasının mimarisi Suzuki GN serisinin 125 ve 250cc motorunun yapısı.Yani mimari ve tarafım Suzuki patentli.Titreşim yönünden benim çok hoşuma gitti ayrıca makina seside fısır fısır bana Gn250 yi hatırlattı çok hoşuma gittiğini açık yüreklilik ile söylemek istiyorum.Titanic 200 alamayan kullanıcıların 150 almalarını tavsiye ediyorum.Parasını hakettiği görüşündeyim.

eren özer
14 Temmuz 2012, 13:22
palavra atma aynısı bende var ybr ve apache getir hangisi güclü hangisi zayıf görürsün. marka karalamaktan vazgecin. apache motor bunu gecsin ben sana motorumu bedava vericem bende kuba motor rks 150 kullanıcısıyım palavra atma !

İşte bu idda çok ilginç arkdaşım sen altındaki motorun gücünü bilmiyormusun altındaki motor 11.1 hp apache 13.5 hp yani fazla iddalı konuşma apache nini tozunu yuttururlar sana bak sonra

piranha dört
15 Temmuz 2012, 00:54
Suzuki nin gn 250 si ile aynı tekniğe sahipse motor kısmı sakın almayın.Benin başım yandı zamanında.Külbütör de mil rulman sız.Direk silindir kapağını yiyor.Belki bilyalı hale gelmiştir iftira atmayayım lakin servisin motorun teknik detayı ile ilgili bilgi sahibi olması ve cevap vermesi gerekir.İllaki servisleri teknik egitim esnasında bu detayı görmüştür diye düşünüyorum.3-5- 10 bin km lerden bahsetmiyorum.30-40-50 bin km lere gelindiğinde olay patlak veriyor.Parça fiyatlari ile orantılı olarak neredeyse komple üst kafayı tam takım almak zorunda kalıyorsunuz yoksa tadilat felan hikaye.Motor zaten yağ eksiltiyordur ki üst kafa yağsız kalmıştır artı üst kafa.Yarı motor parası.Servis ile arası iyi olanlar varsa yedek parça katoloğuna bakıp merakını giderebilir.

ilkantek
15 Temmuz 2012, 03:39
Suzuki nin gn 250 si ile aynı tekniğe sahipse motor kısmı sakın almayın.Benin başım yandı zamanında.Külbütör de mil rulman sız.Direk silindir kapağını yiyor.Belki bilyalı hale gelmiştir iftira atmayayım lakin servisin motorun teknik detayı ile ilgili bilgi sahibi olması ve cevap vermesi gerekir.İllaki servisleri teknik egitim esnasında bu detayı görmüştür diye düşünüyorum.3-5- 10 bin km lerden bahsetmiyorum.30-40-50 bin km lere gelindiğinde olay patlak veriyor.Parça fiyatlari ile orantılı olarak neredeyse komple üst kafayı tam takım almak zorunda kalıyorsunuz yoksa tadilat felan hikaye.Motor zaten yağ eksiltiyordur ki üst kafa yağsız kalmıştır artı üst kafa.Yarı motor parası.Servis ile arası iyi olanlar varsa yedek parça katoloğuna bakıp merakını giderebilir.

Bir çok japon tek ve çok silindirli motosikletlerinde üstten egzantrik sistemi kullanılmış ve halihazırda da kullanılmaktadır.Piyasada en yaygın olanları GS500,XT600 gibi yıllardır üretilen ve kendini kanıtlamış makinalardır.GN250,125 modelleride bunlardan sadece birisidir.Kam mili kullanılan motorlarda yağ özelliği ve yağlama sisteminin sağlıklı olması hayati önem arz eder.Sizin motosikletiniz problemli ise tamamına bu şekilde çamur atmak bence doğru değil.Zaten Suzuki GN kalitesinde bir motosiklet olmayacağı kesindir.Fakat çinliler gibi 15bin kmde kendini parçalayacak bir makinaya benzemiyor.Tavsiyem incelemeniz.Benden bu kadar saygılar

Seko
15 Temmuz 2012, 09:28
Kuba keeway motorlarının yeni ithalatçısı, RKS markası aslında keeway'in bir modeli, RKS ve RKV diye modelleri var. RKS Titanic'in asıl adı Keeway RKS

Peki Kuba bayileri aynı zamanda RKS de satıyorlar mı ? Öyleyse ben de gidip bir bakacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------

Beyler merhaba,
Dün izmit bayisi ustalar motosiklette kırmızı bir titanic 150 satılmış plakası takılmıştı makinaya binip çok kısa bir turladım ciddi anlamda kalite hissi veriyor.
Zaten motosikletin makinasının mimarisi Suzuki GN serisinin 125 ve 250cc motorunun yapısı.Yani mimari ve tarafım Suzuki patentli.Titreşim yönünden benim çok hoşuma gitti ayrıca makina seside fısır fısır bana Gn250 yi hatırlattı çok hoşuma gittiğini açık yüreklilik ile söylemek istiyorum.Titanic 200 alamayan kullanıcıların 150 almalarını tavsiye ediyorum.Parasını hakettiği görüşündeyim.

Bu tip bilgilere pek itibar etmemek lazım. Genelde çoğu bayilerin, ustaların uydurmasıdır.

Zippo's
15 Temmuz 2012, 11:47

kuba motor fabrikasınada burdaki yazıların resimleri cektim gönderecegim motosiklet.net nasıl reklam aldıysa kubadan adam gibi savunmasınıda bilmeli. resmen kuba ve rks motoru her konuda karalamak icin ellerinden geleni yapıyor üyeler...

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528002_458326507511749_1123391142_n.jpg

Turbotuning sponsuru kuba'nın izni he :)

http://www.turbotuning.gen.tr/konugoster-561-honda-cbr-125-2011-model-kendim-cektim-resimleri.html

Burdada benim motorumun fotoğraflarını ben çektim diye paylaşmışlardı..

Bu arada,5.000 devirde 100 km yapamaz.

Syanur
15 Temmuz 2012, 13:10
Beyler merhaba,

Konu ile alakasız olacak ama sanırım başkasına satılmış olan motoru kullanmışsınız. Sahibinden izin aldınız mı? Sahibinden pek bahsetmediğiniz için merak ettim.

makseli
15 Temmuz 2012, 13:21
Turbotuning sponsuru kuba'nın izni he :)

http://www.turbotuning.gen.tr/konugoster-561-honda-cbr-125-2011-model-kendim-cektim-resimleri.html

Burdada benim motorumun fotoğraflarını ben çektim diye paylaşmışlardı..

Bu arada,5.000 devirde 100 km yapamaz.

Bu ezikler, RKS Titanic 200 başlığında benim önce yayınladığım fotoları da aynı şekilde paylaşmış...

ilkantek
15 Temmuz 2012, 17:56
Konu ile alakasız olacak ama sanırım başkasına satılmış olan motoru kullanmışsınız. Sahibinden izin aldınız mı? Sahibinden pek bahsetmediğiniz için merak ettim.

Detayını bilmediğiniz konu hakkında detaylara takılmayın konunun sizi ilgilendiren tarafı motosiklet ile ilgili olan yorumum diğer konu ayrıntıdır.Eğer ilgileniyorsanız motosiklet ile ilgili yorum yapınız.

Syanur
15 Temmuz 2012, 19:23
Detayını bilmediğiniz konu hakkında detaylara takılmayın konunun sizi ilgilendiren tarafı motosiklet ile ilgili olan yorumum diğer konu ayrıntıdır.Eğer ilgileniyorsanız motosiklet ile ilgili yorum yapınız.

Ne yorum yapacağımı senden öğrenmemeliyim sanırım. Bende detaylarını bilmediğim konuyu kibarca sana sordum öğrenmek için. İlgimi çekmiş demekki. Bir sıkınrı var herhalde böyle cevap verdiğine göre. ?

ilkantek
16 Temmuz 2012, 10:35
Merak ettiğiniz konuları PM olarak atarsanız seve seve yanıtlarım.Olur olmadık konularda sağ duyulu vatandaş rollerine soyunmamıza hiç gerek yok.Bunun akabinde konuşmaları konunun dağılmaması için lütfen özel mesaj ile devam ettirelim.

Kudret78
18 Temmuz 2012, 02:55
Arkadaşlar ben de dün bir adet ikinci el RKS 150 Titanic sahibi oldum :) Öncelikle söylemek istiyorum ilk vitesli motorsikletim. Motorun tipi çok güzel bence özelliklle işçilik çok kaliteli mesela koltuğundaki dikiş işçiliği olsun dijital göstergesi olsun süspansyonu olsun çok başarılı bana sorucak olusanız cbf 150 den daha başarılı bu saydığım özellikleri.tabi bunları yaklaşık 200 km lik cbf eğitim sürüşlerimin verdiği tecrübeye dayanarak söylüyorum nacizane :) bir de gaz verince devir uzayıp gidiyo insana hoş bir his veriyor.Motor hakkında herhangi bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım.Bu arada benim de birkaç sorum olacak İstanbul Avrupa yakasında bu motorların bir yetkili servisi var mı acaba ben sitesinde bulamadım da yardımcı oluranız sevinirim. Bir de bana bu motorun lastikleri iyi yol tutmuyomuş gibi geldi 90 90 17 ve 110 80 17 ölçilerinde tavsiye ediceğiniz en kaliteli ve iyi yol tutan lastik hangisidir bilgisi olan varmı. Bide bu lastikler en ucuz yollu nerden temin edilip taktırılabilir.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

altaygncasln
18 Temmuz 2012, 16:57
Selam Kudret78, RKS 200 ile ilgileniyordum ancak maddi sıkıntım dolayısıyla 150'liğe bakmaya başladım. 2.el aldığına göre makinanın rodajı tamamlanmış olabilir diye soruyorum, bu güzel vatandaşın koruyabildiği son hız nedir acaba? Bir duyumun, bilgin vs var mı? Ayrıca vites göstergesi var mı? resim video vs. birşeylere baktım ama göremedim. Yakından inceleme fırsatım da olmadı.. Vites göstergesi dijital ekranda mı yoksa yanda ışıklar mı var?

a.akın
18 Temmuz 2012, 18:36
acaba 2. elde satarken sorun çıkarmı?

altaygncasln
18 Temmuz 2012, 21:35
acaba 2. elde satarken sorun çıkarmı?

Bu konuda bende kararsızım. İlk zamanlar sahibinden.com'da 10 tane kadar 2. el mevcuttu, fiyatları da 3100 - 3800 arası.. Şimdi 2-3 tane mi ne kaldı. Acaba kapışıldı mı bilemedim ki :)

Kudret78
18 Temmuz 2012, 23:40
Slm altaygncasln bu gün motoru şirinevlerdeki yamaha servisine götürdüm baktırdım sağına soluna motorandaki ustalardan biri vallaha ilk defa bir çinli motoru beğendim dedi bi de ybr 125 kullanıcısı RKS nin dijital ekranı gördü fren pedalının kalitesini gördü aynen japonlar gibi dedi adamın yüzünden motoru ne kadar beğendiği gayet iyi okunuyordu açıkçası.ben adama keeway ı bu rks getiriyo artık diyince macar malı değilmi bu dedi onunda ilk motoru bir keeway mış neyse uzattım lafı. Gelelim senin soruna evet vitesleri gösteriyor.Dijital göstergenin sol tarafında alt alta dizilmiş 5 adet ışık var her birinin üzerinde rakamlar var hangi vitesteysen onun ışığı yanıyor.Bu ışıklar çok işe yarıyor en azından benim işime yarıyor çünkü eğer benim gibi acemiysen ve yanlış viteste elini debriyaj dan çekersen motorun arka tekeri kilitleniyor kendimden biliyorum :cherry: bu açıdan bence faydalı.Son hıza gelince bu gün yağ değişince biraz bastım gaza motor 10100 veya 10200 devirde falan devir kesici devreye giriyor sanki 20 bin liralık motor gibi vay be dedim kırmızı ışıkta kalkarken sıkıştıran bir araba olursa birinci vitesi ikiye almıyıp biraz yüksek devire çıkıyosun araba motorun sesinden hemen uzaklaşıyo zaten sen de sollamış oluyorsun o esnada :) beşinci viteste 8000 devire çıktım 100-101 falan gördüm sonra araba çıktı karşıma 10000 devir yaparsa 120-130 falan yapar herhalde resimlere gelince bu gün fotolarını çektim motorun ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum biri tarif ederse yüklerim şimdilik bu kadar başka sorularınız varsa seve seve cevaplarım bu arada bu motor güzel yaa kendi motoruma nazar değdircem diye korkuyorum yazan arkadaşlar bi hayır dua larını eksik etmezlerse ziyadesiyle sevinirim herkese saygılar...

altaygncasln
19 Temmuz 2012, 11:31
Slm altaygncasln bu gün motoru şirinevlerdeki yamaha servisine götürdüm baktırdım sağına soluna motorandaki ustalardan biri vallaha ilk defa bir çinli motoru beğendim dedi bi de ybr 125 kullanıcısı RKS nin dijital ekranı gördü fren pedalının kalitesini gördü aynen japonlar gibi dedi adamın yüzünden motoru ne kadar beğendiği gayet iyi okunuyordu açıkçası.ben adama keeway ı bu rks getiriyo artık diyince macar malı değilmi bu dedi onunda ilk motoru bir keeway mış neyse uzattım lafı. Gelelim senin soruna evet vitesleri gösteriyor.Dijital göstergenin sol tarafında alt alta dizilmiş 5 adet ışık var her birinin üzerinde rakamlar var hangi vitesteysen onun ışığı yanıyor.Bu ışıklar çok işe yarıyor en azından benim işime yarıyor çünkü eğer benim gibi acemiysen ve yanlış viteste elini debriyaj dan çekersen motorun arka tekeri kilitleniyor kendimden biliyorum :cherry: bu açıdan bence faydalı.Son hıza gelince bu gün yağ değişince biraz bastım gaza motor 10100 veya 10200 devirde falan devir kesici devreye giriyor sanki 20 bin liralık motor gibi vay be dedim kırmızı ışıkta kalkarken sıkıştıran bir araba olursa birinci vitesi ikiye almıyıp biraz yüksek devire çıkıyosun araba motorun sesinden hemen uzaklaşıyo zaten sen de sollamış oluyorsun o esnada :) beşinci viteste 8000 devire çıktım 100-101 falan gördüm sonra araba çıktı karşıma 10000 devir yaparsa 120-130 falan yapar herhalde resimlere gelince bu gün fotolarını çektim motorun ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum biri tarif ederse yüklerim şimdilik bu kadar başka sorularınız varsa seve seve cevaplarım bu arada bu motor güzel yaa kendi motoruma nazar değdircem diye korkuyorum yazan arkadaşlar bi hayır dua larını eksik etmezlerse ziyadesiyle sevinirim herkese saygılar...

Bilgiler için çok teşekkür ederim. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.. Resim işi şöyle oluyor.. http://www.hizliresim.com/ sitesine giriyorsun. "Seç"e tıklıyor ve yüklemek istediği resmi seçiyorsun ve "Resimi Yükle" butonuna basıyorsun. Yükleme süresi resmin boyutlarına göre değişir zaten. Gelen 3 satırdan ben şahsen doğrudan erişim linkini kopyalıyorum buraya "resimadresi" olarak yazıyorum. (tırnak işaretleri yok..)

Mesela bir örnek: resimadresi yazan yere http://e1207.hizliresim.com/z/m/9v53y.jpg adresini yapıştıracağım.

http://e1207.hizliresim.com/z/m/9v53y.jpg

Kudret78
19 Temmuz 2012, 15:18
http://f1207.hizliresim.com/z/m/9vbx3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)