Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Ruling
29 Ekim 2016, 13:20
Merhaba arkadaslar.rks cruiser 250 nin gidonunu yukselticem fakat gaz,hidrolik,debriyaj kablolarinida yeniden uzun takmam gerekiyo.aranizda bu işlemi yapan varmi,var ise hangi marka model kablolar uyumludur,tavsiyeleriniz nelerdir.
Tekeriniz duz bassin....
@Polo abimiz haklı :) biri yaptıracağını ve alacağı malzemeleri saymıştı diye hatırlıyorum bir 14 15 sayfa geriye gitmen gerekiyor bütün yorumları okumak uzun iş kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
Kesinlikle yedek parca olayı önemli haklısıniz...bende ondan korkuyorum
..bakalım rks halen aklimin köşesinde ocakta artik ya cruiser ya rks blackstr ya gv250..ama sanırım rkscilerin arasına gelicem :))
Marka olarak hyosung tartışılmadan alınır ama burası Türkiye burada bir şey satın alırken markadan kaliteden çok yedek parçası ve servisi tartışılır :) Bence ülkemizde cruiser motorlarda en fazla satan ve yedek parça olan model cruiser benim gördüğüm yani chooper alacaksan rks iyidir seni ilerde üzmez. Biraz narindir dokunmanı ister o kadar :)
darknife
29 Ekim 2016, 17:11
Sizinle aynı fikirdeyim. İlaveten,
Hyosung'u turkiye' ye uniteks motor getiriyor ve İzmirdeki tek yetkili bayide motoratel
Uzun bir süre gv250 yi arastirdim. Uniteks motorun AOSB deki fabrikasına kadar gittim. Satis temsilcisi arkadaşla gorusmek istedim ancak karşımda muhatap bulamadim. Enteresandır ki benim gibi bir arkadaş daha vardı yetkili ile gorusmek isteyen. Soyledigine Gore 2 aydır parça bekliyormuş. O genç arkadasimlada pek ilgilenen olmadi. Fazla zaman kaybetmeden motoratel de soluğu aldım. Ancak orasida bana pek güven vermedi. Diyeceğim odur ki hyosung gv250 almayı dusunuyorsaniz, detaylı arastirin.
Esenlikle...
Aynen kardeş RKS'de en azından karşında yetkili seni dinleyen birini bulabiliyorsun ki parça sıkıntı olmuyor duymadım yani ben Kuba'da yaşadım bi ara parça stokta kalmamıştı yurtdışından sipariş verildi getirilecek dendi 15 günde elime ulaştı hyosung iyidir hoştur ama ülkemiz için geçerli değil bu :)Blackster'e yanaş daha bi güzel bence.
cem1903
29 Ekim 2016, 17:17
işte bana bu makinanın arka fren diski lazım
bireycell
31 Ekim 2016, 16:45
Güzel bi istek :) Geçen bayideydim birine daha lazımdı :) bayi merkezle görüştü yurtdışından gelen disklerde bi hata varmış geri göndermişler yenilerini bekliyorlar yurt dışından gelmesi de her halde 1 ayı geçer diye tahmin ediyorum sonuçta 1 tane istemiyorlar kargoyla gelsin gümrükte takılıyordur. Geçmiş olsun.
kaanklky
31 Ekim 2016, 20:49
Ben yanlış mı anladım yoksa siz bulması pek kolay olan bu parçayı mı arıyorsunuz? http://www.motosi... (http://www.motosikletsepeti.com/urun/arka-disk-rks-cruiser-250/3309)
motokeyf
01 Kasım 2016, 09:57
Ben yanlış mı anladım yoksa siz bulması pek kolay olan bu parçayı mı arıyorsunuz? http://www.motosi... (http://www.motosikletsepeti.com/urun/arka-disk-rks-cruiser-250/3309)
Parça bayide yok diye bazı arkadaşlar bulamıyor yani dışarıda aramak istemiyorlar yoksa bütün parçaları bulunur Hyosung ülkemizde biraz zor ama :)
kaanklky
01 Kasım 2016, 15:46
Parça bayide yok diye bazı arkadaşlar bulamıyor yani dışarıda aramak istemiyorlar yoksa bütün parçaları bulunur Hyosung ülkemizde biraz zor ama :)
Dedigim gibi ben konunun kendisini de kacirdim ama bence cok kasmaya gerek yok hocam. Parca yoksa disarda arayacaksin, Hyosung diyorsun; kullandigin motorun Turkiye'deki durumunu hic mi bilmiyorsun. Dagitimi firmadan firmaya gece gece p*c oldu. Daha cok beklerler bayide parca. :)
SeCReTBoY
01 Kasım 2016, 16:48
Dedigim gibi ben konunun kendisini de kacirdim ama bence cok kasmaya gerek yok hocam. Parca yoksa disarda arayacaksin, Hyosung diyorsun; kullandigin motorun Turkiye'deki durumunu hic mi bilmiyorsun. Dagitimi firmadan firmaya gece gece p*c oldu. Daha cok beklerler bayide parca. :)
Tehlikeli konuşmalar :) Ciddi bişey yok ortada arkadaşlar her markanın bayiisnde parça problemi yaşanır işin üzücü kısmı bu olayın başımıza gelmesi firmaları suçlu buluyoruz ama mantıklı düşününce adamlar para kazanıyor bizden fazla istiyorlardır getirtmeyi. Bütün markalarda bu problemler yaşanıyorsa vardır gümrükle yada yurt dışı ile ilgili bir problem. çok kasmamak gerek :)
smryna79
03 Kasım 2016, 10:03
Mrhaba kankyly.bende gifonu yukselticem ama kablolarda hic pay birakmamislarhang marka model kablo kullandin,tavsiyen nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
Kafan rahatlasında sonucu öğrenelim. :) Disk kilidi ben de düşünüyorum. Motorun çalınacağını hiç sanmıyorum Çanakkale'de, ama kurcalanmasından şüpheleniyorum. Açıkçası ben motorun içine senin kadar girmeyi sevmiyorum, motorun teknik kısmına dair aklımdaki tek şey arızalanan her parçanın yerine Virago üstünden daha kaliteli olanı ile değiştirmek. :) Haftasonu iş için uçakla İstanbul'a gitmiştim, motor havalimanının otoparkında acaip tozlanmış, yarın sabah motoru temizleyeceğim, o sırada 1-2 tane çekip atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:10 ----------
Genel görünümler:
http://i.hizliresim.com/b20Lkj.jpg
http://i.hizliresim.com/4knG1q.jpg
http://i.hizliresim.com/J4GOqn.jpg
http://i.hizliresim.com/OZlyVA.jpg
Gidonu 32mm yaptım, orjinal gidondan ekipmanların takılı olduğu son kısmı kesip 32mm'e kaynakla tutturduk, ilerde değişimler olursa diye biraz pay bırakıldı:
http://i.hizliresim.com/5kvGLd.jpg
Orjinal gidonda olduğu gibi kabloları içerden geçirdim:
http://i.hizliresim.com/0kZGlL.jpg
Slm kaanklyk,bende gidonu yukselticem ama kablolarda hic mesafe birakmamislar,kablolarida degistirmem gerekiyor.hangi marka model kablolar uyumlu,sen hagilerini kullandin ?
Tekerin duz bassin
kaanklky
03 Kasım 2016, 11:09
Tehlikeli konuşmalar :) Ciddi bişey yok ortada arkadaşlar her markanın bayiisnde parça problemi yaşanır işin üzücü kısmı bu olayın başımıza gelmesi firmaları suçlu buluyoruz ama mantıklı düşününce adamlar para kazanıyor bizden fazla istiyorlardır getirtmeyi. Bütün markalarda bu problemler yaşanıyorsa vardır gümrükle yada yurt dışı ile ilgili bir problem. çok kasmamak gerek :)
Yurtdisindan gelen kargolar hakkinda ekstra sikinti oldugunu bir kargo calisanindan duymustum, ohal vs. sebebiyle. Adam fren maneti satmak icin can atmiyor bence emin olabilir, Turkiye'deki esnaftan bahsediyoruz. :)
Slm kaanklyk,bende gidonu yukselticem ama kablolarda hic mesafe birakmamislar,kablolarida degistirmem gerekiyor.hangi marka model kablolar uyumlu,sen hagilerini kullandin ?
Tekerin duz bassin
Merhaba hocam, benim gidonun yuksekligine dair bir degisiklik olmadi; ayni kablolarla devam ettim. Kablolar ne kadar degiskenlik gosteriyor bilmiyorum ama gidonu kendim degistirecegim diyorsan bolgendeki bir parcaciya git, motosikletini goster bana bu kablolarin daha uzunu lazim de fazla fazla al keser takarsin. :)
hacıyatmaz
03 Kasım 2016, 16:23
Yurtdisindan gelen kargolar hakkinda ekstra sikinti oldugunu bir kargo calisanindan duymustum, ohal vs. sebebiyle. Adam fren maneti satmak icin can atmiyor bence emin olabilir, Turkiye'deki esnaftan bahsediyoruz. :)
Merhaba hocam, benim gidonun yuksekligine dair bir degisiklik olmadi; ayni kablolarla devam ettim. Kablolar ne kadar degiskenlik gosteriyor bilmiyorum ama gidonu kendim degistirecegim diyorsan bolgendeki bir parcaciya git, motosikletini goster bana bu kablolarin daha uzunu lazim de fazla fazla al keser takarsin. :)
Bence bölgendeki bi oto elektrikçisine git kablolar ile ilgili uzatmaları yaparlar
polo34
06 Kasım 2016, 16:33
Bugün iki saat temde beşiktaş-ıspartakule arasında sabahtan sürdüm, giderken şiddetli rüzgara rağmen konforlu titreşimsiz olarak hep 90-100 gittim, dönüşte rüzgarı arkama alınca 110 da yapmaya başlamıştım ki trafik oldu:) bir ara gv250 olsa kaçla giderdim diye düşündüm, sonra yasal hız zaten bu diyerek, radar cezasına vs gerek yok dedim :)
Kamyonlar otobüsler 90-100 gitselerde bayırda bayılıyorlar, bizim motor aynı tempo çıkıyor ve o araçlar sorun olmuyor, yakında dişli denemesi yapıcam, bayır çıkma performansının azıcık düşme ihtimali var, kararsız kaldım:)
seyralem
07 Kasım 2016, 17:38
Bugün iki saat temde beşiktaş-ıspartakule arasında sabahtan sürdüm, giderken şiddetli rüzgara rağmen konforlu titreşimsiz olarak hep 90-100 gittim, dönüşte rüzgarı arkama alınca 110 da yapmaya başlamıştım ki trafik oldu:) bir ara gv250 olsa kaçla giderdim diye düşündüm, sonra yasal hız zaten bu diyerek, radar cezasına vs gerek yok dedim :)
Kamyonlar otobüsler 90-100 gitselerde bayırda bayılıyorlar, bizim motor aynı tempo çıkıyor ve o araçlar sorun olmuyor, yakında dişli denemesi yapıcam, bayır çıkma performansının azıcık düşme ihtimali var, kararsız kaldım:)
Allahtan trafik olmuş ceza yemek iyi bişey değildir :) bir kaç sayfa öncede bi dişli değiştirme muhabbeti olmuştu bu gidişle kesin değiştireceksin sen :) Şimdiden pişman olmazsın inş diyelim. Hayırlı olsun.
Omar35
10 Kasım 2016, 14:27
Arkadaşlar selamlar hepinize. Dün akşam üzücü bir olay yaşadım. Çarşıda park etmiştim. Bankaya yetişcektim acilen. Çıktığımda baktımki motorun yönü değişmiş. Bir ne göreyim motoru rüzgar yan yatırmış. Sağ ayna ön cam ve fren maneti kırılmış. Sağlık olsun dedik sineye çektik. İyiki milletin arabasına zarar vermemiş.
Arkadaşlar selamlar hepinize. Dün akşam üzücü bir olay yaşadım. Çarşıda park etmiştim. Bankaya yetişcektim acilen. Çıktığımda baktımki motorun yönü değişmiş. Bir ne göreyim motoru rüzgar yan yatırmış. Sağ ayna ön cam ve fren maneti kırılmış. Sağlık olsun dedik sineye çektik. İyiki milletin arabasına zarar vermemiş.
Geçmiş olsun dostum. Allahtan birini üstüne düşmemiş yada bir arabaya doğru devrilmemiş. Çok bi masrafı yoktur. Tekrar geçmiş olsun.
Omar35
10 Kasım 2016, 17:04
TEŞEKKÜR EDERİM EVET ZARAR KENDİME İYİ BAŞKASINA Bİ ZARAR VERMEMİŞ.KABAHAT BENİM ACELEM VAR DİYE DENGELİ BIRAKMADIM GALİBA.RÜZGARDA YATIRMIŞ.MANETE TAMİRCİ 70 DİYOR İNTERNETTE 25 CİVARI. SL 200 MANETİ AYNI GİBİ.AYNA TAKIMI ÖN CAM MASRAF İŞTE KIŞ GÜNÜ. BUNA ŞÜKÜR.
Balc10
10 Kasım 2016, 17:33
TEŞEKKÜR EDERİM EVET ZARAR KENDİME İYİ BAŞKASINA Bİ ZARAR VERMEMİŞ.KABAHAT BENİM ACELEM VAR DİYE DENGELİ BIRAKMADIM GALİBA.RÜZGARDA YATIRMIŞ.MANETE TAMİRCİ 70 DİYOR İNTERNETTE 25 CİVARI. SL 200 MANETİ AYNI GİBİ.AYNA TAKIMI ÖN CAM MASRAF İŞTE KIŞ GÜNÜ. BUNA ŞÜKÜR.
Başka illerdeki servisler ile görüş onlardan da fiyat iste fiyatlar bayiden bayiye göre değişiyor serbest piyasa yani internetten de tabi ki araştır @polo34 fiyatları daha iyi bilir :)
smryna79
18 Kasım 2016, 13:07
2017 yilinda honda yeniden rebel modelini rektefe ederek piyasaya surecekmis 300 ve 500 cc olarak.bayi yi aradim martta belli olcak gelecegi dedi.makine cok degismis yamaha bolt gibi olmus,aklim kaldi 😕
Belki honda geldi diye yamaha,suzuki ve kawasaki de kucuk cc cruiser leri geri getiriler de çin hanedanligindan kurtuluruz .buda reklam filmi https://youtu.be/m5wQrfO-hQs
Ulgio
18 Kasım 2016, 15:24
Ben kymco venox gelsin istiyorum. Manasızca getirmeyi kestiler.Bir gelse piyasayı duman eder.
fazil
18 Kasım 2016, 18:05
Rebel 500 cok guzel gorunuyor. Tam kivaminda olmus. Dediginiz gibi, Yamaha da Rebel'in muadili olan Virago serisini tekrar getirmeye baslasa, pek degisiklik yapmasa da olur aslinda. Kawasaki de Elliminator 250'yi guncellese. Suzuki de GN 250'yi, 90'lar motorlari canlanirdi.
reberemo
20 Kasım 2016, 07:36
merhabalar. dün satın alarak aranıza katıldım ve sormak istediklerim var yardımcı olursanız
1) peşin 10bin tl cruiser 250 için nasıl?
2) doğru seçim yaptım mı? başta regal olmak üzere birçok farklı önerileri oldu zira.
3) güzelleştirmek donatmak istiyorum neler yapabilirim masraf yapabilirim biraz?
4) mümkünse bursa değilse herhangi bir yerde bu motora uygun aksesuar donatım malzemesi nelerde bulabilirim?
ilgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
polo34
20 Kasım 2016, 18:51
merhabalar. dün satın alarak aranıza katıldım ve sormak istediklerim var yardımcı olursanız
1) peşin 10bin tl cruiser 250 için nasıl?
2) doğru seçim yaptım mı? başta regal olmak üzere birçok farklı önerileri oldu zira.
3) güzelleştirmek donatmak istiyorum neler yapabilirim masraf yapabilirim biraz?
4) mümkünse bursa değilse herhangi bir yerde bu motora uygun aksesuar donatım malzemesi nelerde bulabilirim?
ilgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
1. Azıcık fazla gibi olmuş sanki, bence max 9000 tl verilirdi, artık almışsınız hayırlı olsun...
2. Regal kendini artık epey kanıtlamış bir motor, şanzıman arızası araştırılmalı, sevenleri çok, regalraptor.net artık yurda mal olmaya başladı, uzun gezilere çıkıyorlar, regal alsan kötü bir seçim demezdim.
3. Konuda yaptıklarımız var, ne yapmak istediğini yazarsan yardımcı olmak daha kolay olur, ebay ve aliexpress den ben çok mal getirdim.
4. Ne alacağını yazmazsan yardımcı olamayız:)
bu arada blackster konusunda cruiser 250 ve blackster 250 kullanmış bir arkadaş vardı, cruiser 250'yi övüyordu, ondaki blackster problemliydi, bizim motor ile uzun yol yaptığını ve pek sorun yaşamadığını yazmıştı, mondial de bir v motorlu makine getirdi, motor kodu aynıysa yaşadık, parça fiyatlandırmada alternatifler olacak, küba sl200'de fiyatı nedeniyle çok satıldı, bu motorda küba zamanında fiyatı rekabetçi yapmadığı için kullanıcı az ne yazık ki ...
reberemo
21 Kasım 2016, 09:24
yanıtınız için çok teşekkür ederim. önce kuba m550 atv aldım. ilk deneyimimdi. şimdi de motora geçiyorum ki bu da ilk deneyimim. :)) dün ilk kez motor sürdüm. ne yapmak istediğimi ne alarak güzelleştirebileceğimi bilmediğim için şunu yapayım diyemiyorum ama hevesim had safhada. sanırım sissy bar koruma demirleri lastik değişimi çanta değişimi gidon yükseltme ile başlamalıyım. sonrasında başta depo olmak üzere renk değişimi olabilir. lastik ebatları değişebilir.. egzost delinmeli ve uzatılabilir sanıyorum başta ön jant olak üzere biraz boya ya da değişim istiyor gibi geldi ve de bu yolu benden önce gitmiş siz ustaların tavsiyeleri önerileri ile hareket edebilirim. :))
polo34
22 Kasım 2016, 13:53
yanıtınız için çok teşekkür ederim. önce kuba m550 atv aldım. ilk deneyimimdi. şimdi de motora geçiyorum ki bu da ilk deneyimim. :)) dün ilk kez motor sürdüm. ne yapmak istediğimi ne alarak güzelleştirebileceğimi bilmediğim için şunu yapayım diyemiyorum ama hevesim had safhada. sanırım sissy bar koruma demirleri lastik değişimi çanta değişimi gidon yükseltme ile başlamalıyım. sonrasında başta depo olmak üzere renk değişimi olabilir. lastik ebatları değişebilir.. egzost delinmeli ve uzatılabilir sanıyorum başta ön jant olak üzere biraz boya ya da değişim istiyor gibi geldi ve de bu yolu benden önce gitmiş siz ustaların tavsiyeleri önerileri ile hareket edebilirim. :))
Ne var ne yok yazmışsın, maşallah, bir de foto isterük:) nerdensin?
reberemo
22 Kasım 2016, 20:31
bursadayım :)
smryna79
23 Kasım 2016, 10:06
Slm ahali,sizin seleler de rahatsiz,beli desteklemeyen,surerken surekli öne kayan durumdamisiniz,yoksa bende mi ariza var
polo34
23 Kasım 2016, 10:45
Slm ahali,sizin seleler de rahatsiz,beli desteklemeyen,surerken surekli öne kayan durumdamisiniz,yoksa bende mi ariza var
Bende öne kayma yok, aslında deridir diye deri parlatma süngeri vs falan kullanıyorsan o da yapar, ayrıca ince mi iri biri mi olduğuna göre de değişir:) bel için sırt dayama yaptırdım, acayip konforlu oldu, onsuz motor düşünemiyorum:) fotolar arka sayfalarda var...
Bu arada bugün beklediğim dişli de geldi, bu akşam taktırma ihtimalim var, ön arka farklı ölçülerde zincir boyutunu bozmayan bir şey olacak...
smryna79
23 Kasım 2016, 13:23
Yayli tekli sele yaptirip bu sorunu cozcem sanirim,hem bu vesile ile motorun icine profilden daha cok hirip,yere daha cok yaklasip yol tutusunu arttiririm diye dusunuyorum.185cm 90kg yim 15dk surdukten sonra sirtim desteklenmedigi icin agriyor
polo34
23 Kasım 2016, 17:59
185cm 90kg yim 15dk surdukten sonra sirtim desteklenmedigi icin agriyor
Sırt için dediğim şeyi yapmanız lazım, araba konforu oluyor uzun yolda:)
Bugün sürekli gittiğim, küba ve rks servisi, mecidiyeköydeki prestij motor suat ustaya motorumu bıraktım.
Ön tekere spike takılacak
Debriyaj pedalı bir tık yukarı alınacsk
Ön arka modifiyeli dişliler takılacak
Ön çamurluğa highway hawk kartal takılacak
kuba sl200 yan çanta demiri takılacak
reberemo
24 Kasım 2016, 16:38
pirelli için 600 küsür istiyorlar diğerleri 100 lerde geziyor. ne yapsam bilemedim bugün değiştirmek istiyorum stok lastikleri. ne alayım bilemedim. iyisi kötüsü orta hallisi hangileridir acaba?
polo34
24 Kasım 2016, 23:42
pirelli için 600 küsür istiyorlar diğerleri 100 lerde geziyor. ne yapsam bilemedim bugün değiştirmek istiyorum stok lastikleri. ne alayım bilemedim. iyisi kötüsü orta hallisi hangileridir acaba?
bende michelin city grip var, sorun yok, güven veriyor
exhell
25 Kasım 2016, 00:11
spike'ı merak ettim,
koruma demiri için hala arayışlardayım 250 tl çok geldi nette,
ayrıyetten sisibar bakıyorum bilginize..
reberemo
25 Kasım 2016, 12:14
orjinal ebat michelin bulamıyorum. yeni motorcu olarak da ebat değişikliği akıllıca olmayabilir :)
polo34
25 Kasım 2016, 18:29
Cepten girince olmuyor:) yani kredi kartı ödeme tarafı çıkmıyor, bilgisayardan misafir girişi, hemen al, gerçek adresin, ödeme, paypal yerine kredi kartı seçimi, kartın ülkesi için kıbrısın seçimi, kartın bilgilerinin yüklenmesi, iş bankası sanal kartla sorun olmadı...
Misafir kaydı sırasında email veriyorsunuz, o emaile posta izleme vs bilgiler geliyor, bir kere böyle aldım, şimdi ikinci olacak, dişli aliexpress de ya da buraya satış yapan başka sitelerde bulamadım, JT marka epey iyi marka, ucuza bu sefer kaçmadım, ön dişliyi çok ucuza bir doğu bloku ülkesinden almıştım, uyuyor ama iki deliği eksik galiba, tıpkısının aynısı değil, malzemesi dayanımı ne olacak bilmiyorum.
Artık kredi kartından önce adres kısmından bizi kilitlemişler, adresi TR yapınca kredi kartı opsiyonu kapanıyor, paypal başka bir ülkeden yoksa geçmiş olsun :) adresi kıbrıs seçince oluyor ama ülke olarak kıbrısa gidecekmiş gibi oluyor, şimdi satıcıyı ikna etmeye çalışıyorum :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
orjinal ebat michelin bulamıyorum. yeni motorcu olarak da ebat değişikliği akıllıca olmayabilir :)
kuba sl200'de onlarca kullanıcı var, aynı şekilde yaptılar, herkes memnun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
http://i64.tinypic.com/2e64lkp.jpg
http://i66.tinypic.com/x3eqkw.jpg
http://i68.tinypic.com/10pw0bb.jpg
kerempan
29 Kasım 2016, 21:39
Merhabalar tuzla üçerlerde ki sonuncuyu aldık. Depoda ufak bir çizik vardı ama sonradan hallederiz diye sorun etmedim. Boyum 200 cm kilom 110. İlk motorum o yüzden yakın uzak mesafe demeden dizlik takıyorum. Tahmin edeceğiniz üzere gidon dizlerime çarpıyor. Gidonu yukseltmek istiyorum. Yapan bir yer var mı? Parçayı nerden bulabilirim? Bana kaça patlar? Blackstarı da denedim ama cruiser daha çok hoşuma gitti. Blackstarın gidonu daha yüksek. Ortasında bir yükseltici aparat var. Ondan alıp kromaj mı yaptırsam acaba? Boş vakitlerimde başından sonuna kadar konuyu okumaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler.. Selamlar..
polo34
29 Kasım 2016, 22:25
Merhabalar tuzla üçerlerde ki sonuncuyu aldık. Depoda ufak bir çizik vardı ama sonradan hallederiz diye sorun etmedim. Boyum 200 cm kilom 110. İlk motorum o yüzden yakın uzak mesafe demeden dizlik takıyorum. Tahmin edeceğiniz üzere gidon dizlerime çarpıyor. Gidonu yukseltmek istiyorum. Yapan bir yer var mı? Parçayı nerden bulabilirim? Bana kaça patlar? Blackstarı da denedim ama cruiser daha çok hoşuma gitti. Blackstarın gidonu daha yüksek. Ortasında bir yükseltici aparat var. Ondan alıp kromaj mı yaptırsam acaba? Boş vakitlerimde başından sonuna kadar konuyu okumaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler.. Selamlar..
hangi semttensiniz? denk gelip gezmek lazım ara sıra :) hayırlı olsun ...
Omar35
01 Aralık 2016, 21:10
Moturumuzdan yeni alıp aramıza katılan arkadaşlara hayırlı olsun . Allah kaza bela vermesin. Bizim tarz motorların en güzel taraflarından biride üzerinde oynamalar yapabiliyorsun. Uygun parça yetenekli usta ve hayal gücü lazım. Lastikleri mutlaka değiştirin. 120 ön 140 arka yapın city grip iyidir. Hem güzel hem hesaplı. Herkese hayırlı sürüşler dicem ama kışta geldi . Neyse güzel hava bulursak anca.
Potenza
01 Aralık 2016, 23:01
Daha bugün Üçerlerde idim.
Halen 1 adet rks250 var...
polo34
01 Aralık 2016, 23:39
Daha bugün Üçerlerde idim.
Halen 1 adet rks250 var...
Sonlar bitmiyor galiba:) bu motor blackster geldiği halde satılıyor, hayret:) belki de daha sorunsuz olduğu ortaya çıktı...
EpaddaiC
02 Aralık 2016, 16:17
Web sayfasından kaldırılmıştı en son baktığımda epeyi bir zaman oldu bence son stoklardır çünkü bayiler toplantısında yayınlanan fotoğrafların içinde fark etmedim.
reberemo
03 Aralık 2016, 05:03
canlar son resimlerde benzin deposu üzerindeki nedir nerede nasıl bulunur:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:59 ----------
http://www.motosikletsepeti.com/urun/arka-sirt-dayanak-sisi-bar-kuba-superlight/3682 bundan sipariş verdim deneyen var mı uyuyor mu? bir de araya kendime de sissybar düşünüyorum ne yapabilirim bu uyar mı?
polo34
03 Aralık 2016, 12:05
canlar son resimlerde benzin deposu üzerindeki nedir nerede nasıl bulunur:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:59 ----------
http://www.motosikletsepeti.com/urun/arka-sirt-dayanak-sisi-bar-kuba-superlight/3682 bundan sipariş verdim deneyen var mı uyuyor mu? bir de araya kendime de sissybar düşünüyorum ne yapabilirim bu uyar mı?
Bende depo üstünde deri kaplama var, sl200 sisi bar bizede oluyor. Deri için adresi önceki sayfalarda fotolu olarak vermiştim. Bir de fermuarlı çanta var, kendinden mıknatıslı, ebay ya da aliexpress'den bulunuyor.
muhtar7
07 Aralık 2016, 02:12
arkadaşlar merhabalar bajaj boxer sürücüsü olarakdan satıp bir crusier makine almak istiyorum yazın güzelce uzun bir rota var kafamda rks modelini araştıyorum uzun zamandır ne diyosunuz sizce alınırmı çok baş ağrıtırmı bu motor bana?
braveman
08 Aralık 2016, 17:55
arkadaşlar merhabalar bajaj boxer sürücüsü olarakdan satıp bir crusier makine almak istiyorum yazın güzelce uzun bir rota var kafamda rks modelini araştıyorum uzun zamandır ne diyosunuz sizce alınırmı çok baş ağrıtırmı bu motor bana?
Cruiser almayı düşünüyorsan sıfır üretimi durdu yerine Blackster geldi oda yeni olduğu için alanlarda pek bişey anlamamış görünüş çok güzel ama sıkıntı yaşayanda yaşamayaanda mevcut yaza kadar araştırmaya devam et tipinden dolayı blackster on numara ama arızası çıkar mı bilemem
muhtar7
08 Aralık 2016, 18:49
Ya nakit 6 çıkıyo üzerine benim motoru da satıp yada koyup alıcam maksimum 8e çıkıyo yani nakit blackstara yetmiyor para 8binede ne alıcağımı şaşırdım
polo34
09 Aralık 2016, 07:52
Ya nakit 6 çıkıyo üzerine benim motoru da satıp yada koyup alıcam maksimum 8e çıkıyo yani nakit blackstara yetmiyor para 8binede ne alıcağımı şaşırdım
Hangi şehirdensiniz? Her gün kaç km biniyorsunuz? Çevrenizde küba servisi ya da çok iyi bir usta var mı? Boy pos nasıl?
Bizim motorlar bajaj boxer gibi seri değil, manevra kabiliyeti düşük, bozuk yola girmez, onun gibi ekonomik değil, onun gibi sorunsuz olduğunu da sanmıyorum. Boxer ile ülkeler arası gezen bir arkadaş forumda var.
Şehir içinde otobanlarda gidecekseniz bizim motor keyifli olur, titreşim sıfır gibidir, oldukça gösterişlidir:)
muhtar7
09 Aralık 2016, 14:34
İstanbul kartaldayım brn hergün uzun mesafe gitmiyorum ama dediğim gibi yazın yol yapma planım var 2500kmlik yol bunun için alıcam zaten kafamda hep bi crusier makine vardı ama o zman bütçe boxera yetti şimdide kısıtlı bi bütçe var elimde ama yeticeek bi şekilde mesala boxerda 90a gelince hatun ayakları kaldırıyo çok kötü titriyo artçı için arkası daha rahat zevkli bi makine almak istiyorum tabikide bu aralar bide sl 200e bakıyorum biraz ama hala bakıyorum. Boy 173cm olması lazım boxer gibi seri değil diyosun ama boxerda 120ye zor çıkıyor ve çıkınca patlıcakmış gibi oluyor motor :)
polo34
09 Aralık 2016, 19:35
İstanbul kartaldayım brn hergün uzun mesafe gitmiyorum ama dediğim gibi yazın yol yapma planım var 2500kmlik yol bunun için alıcam zaten kafamda hep bi crusier makine vardı ama o zman bütçe boxera yetti şimdide kısıtlı bi bütçe var elimde ama yeticeek bi şekilde mesala boxerda 90a gelince hatun ayakları kaldırıyo çok kötü titriyo artçı için arkası daha rahat zevkli bi makine almak istiyorum tabikide bu aralar bide sl 200e bakıyorum biraz ama hala bakıyorum. Boy 173cm olması lazım boxer gibi seri değil diyosun ama boxerda 120ye zor çıkıyor ve çıkınca patlıcakmış gibi oluyor motor :)
Seriden kastım hafiflikten gelen ara hızlanmalardaki farklar, manevradaki kıvraklıklardır. Sonuçta bunun motoru 250cc, kendini dünyada kanıtlamış virago motoru, bayırlarda illa ki daha iyi tırmanacak, son sürati daha fazla olacak, titreşim v motor olduğu için minimumda olacak, kısaca bu gücü kalıbı itibarıyla otobanlarda yol alacağın konforlu gezi motoru, gücü çok coşkulu değil ama yasal hız sınırlarına uyan biriysen idare edersin, performans sorunu pek yaşamazsın. Blackster konusunda bu motorla uzun km yol yapmış bir arkadaş var, onun da yorumlarını okuyabilirsin, 400-500 tl lastik masrafı var, sonrasında süslüyorsun o kadar :) motorun orjinal ekipmanları kaliteli, beyni delphi, bujiler ngk, akü yuasa, başka ne olsun:) insaf etsin bilmeyenler artık ... Sl200ün fiyat avantajı vardı, o yüzden çok satıldı, çinli motorlar kız gibidir diyorlar, bakmazsan kaybedersin:) zincirine dikkat etmezsen paslanır, edersen sorun yok, wd40 sürüyorum tertemiz oluyor, çok iyi marka zincir taksam ve öyle salsam kendi haline paslanır mı bilmiyorum, zincirin kalitesinden şüphem var:) ama wd40 sağolsun
Balc10
10 Aralık 2016, 13:21
Sıfır alma niyetin varsa superlıght'ı bi düşün tabi fiyatları zamlanmamış ise yada ikinci el cruiserlerde güzel sağlam makinalardır tabi polo abimizin dediği gibi yanında sağlam bi kuba rks servisi olacak.
EpaddaiC
10 Aralık 2016, 15:37
Sıfır alma niyetin varsa superlıght'ı bi düşün tabi fiyatları zamlanmamış ise yada ikinci el cruiserlerde güzel sağlam makinalardır tabi polo abimizin dediği gibi yanında sağlam bi kuba rks servisi olacak.
Superlıght'ın fiyatında bi miktar yükselme olmuş ama kullanıcı sayfasına baktığında 3.000 küsür yorum var o yorumlarda şikayet değilde hep fotoğraf ve aksesuar önerileri bi arızası yok ama kalite dersen tabi bi cruiser olamaz cruiserde gv 250 olamaz.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO