Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
drfettah
25 Mart 2014, 23:35
İNŞALLAH REIZ.
Red_Whiskers
29 Mart 2014, 01:10
Erdebora ve Drfettah karleşlerim merhabalar bende bu motosikleti uzun süre araştırdım hatta sakaryadaki motora talip oldum sahibiyle uzun süre haberleştik ama iş motora baktırmaya gelince irtibat koptu sahibi bir türlü vakit ayırıp motoru gösteremedi bende başka bir motor aldım. Erdebora kardeşim bende nevşehirdeyim görüşüp sohbet ederiz inşallah gerçi Çin mallarına biraz atmışsın ama Rks de Avrupa üretimi olmadığını biliyorsundur :)
drfettah
29 Mart 2014, 01:15
NASIL GÖSTERMEZ TELEFONDA BANA GELİN SATALIM BAKTIRIRIZ FALAN DEMİŞTİ. NE ALDIN ONU MERAK ETTİM. ERDEM HOCANIN ÜSTÜNE GİTME AMA ALET HAKİKATEN DİĞER ÇİNLİLER GİBİ DEĞİL. TİGER 250 KULLANDIM BİLİRİM.
Red_Whiskers
29 Mart 2014, 01:51
:) tekrar merhaba.
Nöbetdeymiş ertesi gün tekrar aradım haber bekledim arkadaşın yogun bir dönemine geldik demekki kısmet olmamış bize . Regal raptor spyder 250 aldım
erdebora
31 Mart 2014, 14:21
öncelikle selamun aleyküm Red_whiskers kardeşim. Memnun oldun bende ürgüpden Erdem bora. Motorun hayırlı uğurlu olsun. umarım Tekerlerin her daim yere basar.regal raptor kullandım ama benim hoşuma gitmedi. neticede zevkler ver renkler artışılmaz. hayrını gör inşallah :) ne zaman istersen görüşe biliriz kardeşim musait oldukca. soruların olursa istediğin zaman sora bilirsin. amacım nevşehir iline türk chopper mk külübünü kurmak. bunun hakkındada konuşmak isterim. yolun ürgüp e düşerse beklerim. 0536 898 88 90 da numaram kardeşim. Sağlıcakla kal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
rks cruiser 250 modeli aksam olarak macar motor olarak w twin denilen yamahanın motorudur. bu nasıl iş demeyin w twin motor yamahanın patentinde olan bir motor sürümüdür. Herkezin motoru kendine güzel :) Her ne kadar bi yamaha bi honda bi harley olmasada bütceme göre ben en iyi bu motorun olduğuna kanaat getirdim. ürgübe gelince yan yana koyar karşılaştırırız kardeşim. burdada paylaşırız:)
güzel bi paylaşım olur bence :) saygılar.
fatihozveren
31 Mart 2014, 21:02
üstadım bende de rks crusier var hiç merak etmem mükemmel bir motor fazlası var eksiği yok birde 5000 tlye bırakıyorsa sakın kaçırma çok ama çok pişman olursun hız tatmin ediici bütün 250lik bu tarz motorları sollarsın emin ol titreşim hiç yok desem yeridir saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
arkadaşlae rks crusier alacaklar sakın ama sakın düşünmeyin mükemmel motor hem kaliteli hem ilgi çekici ve çok az yakıyor yalnız lastikler edebore arkadaşın dediği gibi değişmesi lazım o kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
arkadaşlar bilindiği gibi lastikler iyi değil lastik araştıran varmı ebatları fiyatları markası nedir
Red_Whiskers
31 Mart 2014, 21:50
Memnun oldum Erdem kardeşim bende Kenan, ,Nevşehirin Kavak kasabasında öğretmenlik yapmakdayım 8 yıl mct 250 kullandıkdan sonra bir yıl honda 600 rr ardındanda aile baskısı nedeniyle cc küçültüp rr spyder'a geçiş yaptım.
Motosikletetin çok güzel ki sen aksesuarlarınla daha da güzel hale getirmişşin güle güle kullan.
Ben Keeway land crusierin Türkiyeye gelmesini 2 yıla yakın bekleyenlerdenim :) 2006-2008 arası .
hatta bir keresinde land crusier almaktan küçük bir anlaşmazlık yüzünden vazgeçmiştim :) yeni versiyonu olan Rks crusieri yakından takip edip beğeniyorum. Bir gün oturup uzun uzun sohbet ederiz kardeşim sanada tekrar hayırlı olsun.
erdebora
31 Mart 2014, 22:32
Allah kaza bela vermesin :) motor sevgisi taşıyan insanlar tanımak ne güzel :) bu arada bu gun ışıklarda senin motordan gördüm sende yeni aldım diyince sensin diye çevirdim. meğersem oda yeni almış başka bi vatandas :) senle tanışmak istiyor. eğer sende arzu edersen 3 ümüz bir oturup bı cay ıcelım turlayalım :) numaramı yazdım :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Fatih bey özelden yazdım reklam olmasın burda diye saygılar :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
YAVAŞ YAVAŞ SAYIMIZ ARTIYOR :) CRUİSER 250 CİLER ÇIKIN ORTAYAA :)
rkskunt
04 Nisan 2014, 22:38
slm arkadaslar motoru alalı 2 ay oldu memnunum sadece lastikler cok kotu ve siss bar koruma demiri bulamadım :)
erdebora
08 Nisan 2014, 19:05
OĞLUMA SONUNDA BİR İSİM BULDUK :)!!THUNDER!!:bounce: VE BUDA SON HALİ :) NAZAR ETMEK YASAKTIR :P:P
http://imageshack.com/a/img856/8606/19sk.jpg
http://imageshack.com/a/img819/6339/8wek.jpg
http://imageshack.com/a/img850/3513/2fjw.jpg
http://imageshack.com/a/img203/2216/ns0a.jpg
http://imageshack.com/a/img513/7760/dsm6.jpg
http://imageshack.com/a/img534/4499/ho0q.jpg
http://imageshack.com/a/img703/185/g0cr.jpg
Red_Whiskers
08 Nisan 2014, 22:22
Erdem kardeşim maşallah motosikletin harika görünüyor baya emek harcamıssın ama değmiş doğrusu.
Yohe nazi kaskıda iyi bir seçim olmuş bende incelemiştim sanki Rks crusier için yapılmış.
rkskunt
09 Nisan 2014, 18:29
arkadaslar sissy bar ve koruma demirini kime yaptırabılırım
erdebora
10 Nisan 2014, 20:15
Allah razı olsun kardeşim 2 aylık emeğin karşılığnı almış olduk sanırım :) Kask konusunda haklısın kardeşim çamurluktaki krem rengi ile aynı :) çok güzel uyum sağlıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Arkadaşlar olarak seslenmene gerek yok kardeşim :) dirak bana seslen çünki şuan bu motorun sahibi olup o demirlere sahip olan benim. 2side özel yapımdır. senin içinde yaptıra bilirim. 200 arka sisy bar. 250 ön kröüma demiri. çift kat nikelaj var ve özel ürün. el yapımı fabrikasyon değil. ihtiyacın olursa. 0536 898 88 90 ulaşırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
ARKADAŞLAR 2 AY SONRA YURT DIŞINA ÇIKACAĞIM BU YÜZDEN ÜZÜLEREK MOTOSİKLETİMİ SATIYORUM. ÜRÜN ORTADA İLGİLENEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİR. CİDDİ ALICALAR ARARSA SEVİNİRİM. MOTOR NEVŞEHİRDE YAKIN İLLERE GETİRE BİLİRİM. 536 898 88 90
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-tertemiz-0-ayarinda-chopper-rks-cruiser-250-160504033/detay/
drfettah
10 Nisan 2014, 21:19
ilanı gördüm üzüldüm tek alıp kullanan ve paylaşımda bulunan erdem hocaydı. neyse hayırlı olsun
erdebora
10 Nisan 2014, 22:01
Hayırlısı olsun kardeşim. İlerde daha iyilerini alırız inşallah. Herşey nasip kısmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
İnşallah şu yurt dışı işi bi sekilde olmazda bende satmak zorunda kalmam. çok koyuyor onca aylık emeğimi satmak.
ustura_01
23 Mayıs 2014, 22:02
Hayırlısı olsun kardeşim. İlerde daha iyilerini alırız inşallah. Herşey nasip kısmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
İnşallah şu yurt dışı işi bi sekilde olmazda bende satmak zorunda kalmam. çok koyuyor onca aylık emeğimi satmak.
nedir son durum
ustura_01
27 Mayıs 2014, 21:39
arkadaslar yokmu kullanan kimse... fikirlerini beyan edebilecek objektif olarak.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
01.06.2014 gunu bir aksilik ol
maz ise montaj fabrikasina gidip motorrru inceleyecegim. Gaziantepde olmasi beni son derece mutlu etdi. Resim ve dusuncelerimi burdan paylasacagim,
ustura_01
03 Haziran 2014, 15:00
bugun (mondial) rks crısuer 250cc incelemek için montaj fabrikasına gitdim. Yedek parca sorumlusu kenan bey güler bir yüzle beni karşıladı, montaj bandındakı bır rks crıuser 250cc motoru inceledım gercekten oyle bahsedıldıgı gıbı sıradan bir çinli degil fiyatına göre cok kalıtelı bir motor, ayrıca oyle bahsedıldıgı gıbı yedek parca sorunu falanda yok cunku gozlerımle gordum herturlu yedek parça ambarlar dolusu var neticede buyuk paralar yatırmışlar bu işe.
tartar
06 Temmuz 2014, 23:34
Arkadaşlar merhaba ismim ahmet gürer yeni uyelerdenim motorum rks 250 curiser özellikle emin bora arkadaşimizin yazilarini takip ediyorum kendisine teşekkür ederim güzel bilgiler paylaşmiş curiser binicilerinin toplanmasi ve bilgi transferi faliyetlerini yürekten destekliyorum
Dedeloy
20 Temmuz 2014, 03:57
Arkadaşlar RKS Cruiser 250 satın alırken çok dikkat edin ve düşünün. Ben Temmuz 2014 de sıfır almaya niyetlendim üstüne bastırarark 2014 model istediğimi belirttim ve 8000 TL.de anlaştık. Ama gelen model 2013 dü. Son anda evraklarda farketmesem benden 2014 parası alıp çamura yatacaklardı. Bir anda 500 TL. birden indirim yapıldı. Savunmaları ise son derece komik ve düşündürücü idi. "Efendim zaten Türkiye çapında 2014 modeli yok ki" şeklinde idi. Neredeyse 2015 modelinin çıkması gerekirken bu elde kalmış tapon ürünleri tutturabildiklerine kakalamaya çalışıyorlar.
Üstelik merkezleri son derece ilgisiz ve soğuk. Devlet memuru ayarında kaçamak ve donuk cevaplar veriyorlar. Yaptığım araştırmalar neticesinde yedek parça sorunu veya geç ulaşım da söz konusu.
Zor güç bela vermiş olduğum kaporayı kurtarıp almaktan derhal vazgeçtim.
Net'te bir sürü yeni almış kişilerin bu aracları sıra olmuş satışta bekliyor.
Benden uyarması, takdir sizlere aittir.
polo34
25 Ağustos 2014, 23:26
Bu motoru Eylul'de alabilirim, tipi cok hosuma gidiyor, bir suru yabanci forumlardan yorum okudum, video izledim, izlenimlerim cok iyi...
KURSAHA71
31 Ağustos 2014, 14:16
SEVGİLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA BEN BİRAZ ATTAN İNİP AFEDERSİNİZ EŞŞEĞE BİNENLERDENİM.RAİZİNG DAHİL YBR -CBR-SHADOW HONDA DRAG STAR YAMAHA HEPSİNE BİNDİM YENİ ÜYEYİM VE SİZE SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTEDİM Kİ ÇOĞU YORUMCUARKADAŞIMIZ EMİNİM YARDIMCI OLMAK İÇİN BURAYA YAZIYOR ANCAK YANLIŞ BİLGİLERDE VERİYORLAR NE YAZIKKİ.RKS ÇİN MALI DEĞİL DİR .HERKES BUNU BÖYLE BİLSİN Kİ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ''MACAR ''MALIDIR.VE ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR MOTOR RKS
CRUISER 250 CC HERKESE İYİ GÜNLER
polo34
31 Ağustos 2014, 18:49
SEVGİLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA BEN BİRAZ ATTAN İNİP AFEDERSİNİZ EŞŞEĞE BİNENLERDENİM.RAİZİNG DAHİL YBR -CBR-SHADOW HONDA DRAG STAR YAMAHA HEPSİNE BİNDİM YENİ ÜYEYİM VE SİZE SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTEDİM Kİ ÇOĞU YORUMCUARKADAŞIMIZ EMİNİM YARDIMCI OLMAK İÇİN BURAYA YAZIYOR ANCAK YANLIŞ BİLGİLERDE VERİYORLAR NE YAZIKKİ.RKS ÇİN MALI DEĞİL DİR .HERKES BUNU BÖYLE BİLSİN Kİ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ''MACAR ''MALIDIR.VE ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR MOTOR RKS
CRUISER 250 CC HERKESE İYİ GÜNLER
siz satıcı bir firmadansanız bu aralar indirimli satış kovalıyorum, 7000 tl den fazlasını veresim hiç yok, sıfır alıcam ...
satıcı değilseniz kaç km bu motoru sürdünüz, motorla bir fotonuzu koyunda görelim, km de kaç lt yakar, son sürat nedir, kaç km süratte titreşim başlar, biraz anlatın, yorumunuz komik şu an, kusura bakmayın da karşınız da çocuklar yok, ben bu foruma 8 senedir üyeyim, çok şey gördük burada...
bu arada bu motor Macaristan üretimi değil, keeway olarak macar lisanslı bir firma olabilir, o kadar ...
gargi amca
31 Ağustos 2014, 19:21
Macar malı diyen dostum. Motorun Tip onay belgesindeki üretici adı ve adresine bir bak ondan sonra bu kadar emin konuşalım. Kaldıki bu motor farklı isimler altında dünyanın pek çok yerinde satılıyor. Diğer rks modelleri gibi. Ama üretim yeri belli. Ama çinli diye biz kötü demiyoruz. Bizde rks ye biniyoruz.
polo34
31 Ağustos 2014, 22:55
sahibinden.com'dan mesajlaşmam:
Merhaba, yakit tuketimi ve son surat nedir acaba? Servis rutin bakima ne kadar aliyor? Lifan 250 motorunun parcalari uyumlu mu, biliyormusunuz?
Merhaba km 20 krş tuketiyo kadran 180 gerisi sana kalmış alman usulü ibrenin arkasi neyi gosteriyorsa o kadar basar motorda servisi 50 tl aliyor bakima dedigin motorla uyumsuz parçaları
bunun gibi bir kaç absürd mesajlaşmam daha var, biz çok mu akıllıyız yoksa milleti aptal mı sanıyorlar, nedir bu işin aslı :) boşuna ilanlara doktordan, polisden, mühendisten, memurdan yazmıyorlar:)
polo34
07 Eylül 2014, 00:21
bunun tek sorunu max 120 yapması mı?
polo34
27 Eylül 2014, 01:36
motorun çin üretimi olduğunu gösteren resmi belgeyi yayınlıyorum :)
http://i57.tinypic.com/2hx69z.jpg
motoru geçen çarşamba Bursa'dan aldım, yani parasını ödedim, sonra ikametimi hanım bilmeden oy vericem diye annesinin yazlığına taşımış, düzelttik, sonra satıcı motor no eksik harf yazmış, çıkmış sigortayı iptal ettirdik, şimdi tekrar sigorta yapılacak, plaka ruhsat çıktı ama teslim alamıyorum :) talihsizlikler biterse çarşamba Bursa'dan teslim alıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
QianJiang motor is one of the largest motorcycle manufacturers in Asia. Founded in 1985, today it is one of the largest manufacturers of 2-wheeled vehicles in China. QJ is a state holding enterprise, with 5 domestic subsidiaries, 10 branches, 1 overseas subsidiary and over 10,000 employees.
Their product range includes motorcycles, scooters and mopeds from 50cc to 1,130cc under the Qjiang, Benelli, Generic and Keeway brands. The present production capacity is 1.5 million 2-wheeled vehicles and 2 million engines per year. Over 22% products are exported to 136 countries all over the world. QJ also operates ATV, mini dirt bikes, garden tools, vacuum pump etc. Today, QJ products are available on every continent except Antarctica.
European design, Japanese quality with Chinese cost is QJ management motto. QJ built 2 R&D centers in Europe and China, cooperating with professional and experienced experts from Italy, Austria, Japan, Germany and France etc. QJ is the only Chinese motorcycle company worldwide to produce high-speed racing motorcycles and touring motorcycles. Every year, QJ develops and launches new products to fulfill customers distinct desires.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
http://europcustom.com/engine_guard_30mm_keeway_land_cruiser_dorado_250
bu koruma demirini kim kaça imal edebilir, bilen var mı ?
Hayırlı olsun, izlenimlerini bekliyoruz. Bu arada ben de Bursa'dayım, imkan olursa bir gün motoru yakından çalışırken görmek isterim. Ben bu motoru bir kez bir bayide görmüştüm, tek hoşuma gitmeyen tarafı selesinin kaplamasının pürüzsüz ve ucuz görünüşlü olmasıydı. Bunun dışında iyi bir motor olduğunu düşünüyorum, üstelik enjeksiyonu da var.
Keeway Macar malı diyen arkadaşa da şöyle söyleyeyim; Mondial ne kadar Türk ise Keeway de o kadar Macar'dır.
polo34
28 Eylül 2014, 18:53
Google dan yurt dışında dünyanın pek çok yerinde satıldığı anlaşılıyor, ancak gelgelelim kullanıcı yorumu aramaya başlayınca bulması zor oluyor :) genelde gittim gördüm çok güzel görünüyor yazmışlar :) illa ki kullanan birilerinin yorumları da var, yurt dışında kötüleyen görmedim, biz de bir takım aksaklıklar olmuş, egzoz saplaması kırıyor, bu sebepten egzoz düşüyor diyen var, enteresan laflar var, bu gibi durumlarda sanayiden özel parça yaptırmak gerektiğini bu sorunu geçmişte yaşamış olanlar neden anlamıyor anlamıyorum, neyse Tayland da sym getiriyormuş, hatta bazı bayiler motorun üzerine sym yazıp satıyorlarmış:) yine orada en çok lifan'ın cruiser'ı ile karşılaştırılıyor, ben çok uygun bir rakama aldım, hyosung da alabilirdim ama uğraşmayı seçtim, zaman içinde yaşadıklarımı yazarım, şimdi ebay'dan süsler bakıyorum, keeway dorado 250 yazınca zibil gibi parça aksesuar çıkıyor, bana göre görüntü dört dörtlük, içi bizi dışı sizi mi yakar görücez:) üretici firması yukarıya yazdığım gibi çok büyük, merdiven altı üretim değil, Japonların parçaları da oluyor deniyor, bir bakmışsınız ömrü biten parçaları japon takmaya başlamışım :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
buji ybr 125 ile aynı, ngk CR6HSA ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
http://ngkbujimarket.com/
yurt dışı ile aynı ücrete satıyorlar, herhalde sahtecilik olmaz, bolca siparişimi geçtim, tavsiye ederim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
http://i62.tinypic.com/2r41uog.jpg
resimdeki sisleri takım olarak aynen sipariş verdim, resimdeki gibi bir koruma demiri, sisi bar, güzel bir plakalık, armode ar750 tipinde bir çanta ile de görünüşü tamamlayacağım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-can-motor-dan-armode-ar-750-canta-180578923/detay
polo34
01 Ekim 2014, 18:09
bugun bursa osmangaziden motoru Istanbula getirdim, 90 km yol yaptim, feribotla gecis oldu, 60-80 arasi motor sifir diye oyle geldim, selede sifir titresim var ama gidonda biraz vardi, belki cin mali lastik, belkide sifir olusu, bilemiyorum, bakicaz caresine illaki...
drfettah
01 Ekim 2014, 18:44
rodajdadır kardeşim. 1000 km den sonra ortaya çıkar. lastiklerin güven vermioyrsa değiştir.titreşimi sonra değerlendir.
polo34
01 Ekim 2014, 20:44
lastikler de yeni ama yeni asfalt dokulmus bir yerde vites degisirken bir an on lastik kizakladi, belki her lastik yapardi bilmiyorum, kuvvetli ruzgarda ya da kamyon tir yanimdan gecerken motorda yolda istemsiz gezinti oldu, lastikler mi yola tutunamiyor, makina 170 kg, yoksa normal mi:)
amortisor biraz sert, yolu hissettirdi bazen, ayarina bakmak lazim...
gidon dandik geldi sanki bana, ici bosmus gibi, istanbulda titresimden gevsemisti, ilk bakimi belki de iyi yapilmadi, simdilik boyle..
otobanlarda cruiser epey keyifliymis, agir oldugu icin virajlar korkutmadi, kalcada uyusma olmadi, bu seferde dizlerde sabit gitmekten oldu:)
drfettah
01 Ekim 2014, 21:45
git git güzel sür açılsın alet. unutma lastiklerin de rodajı var. ilk 2000 km de lastikleri sadece zorlama yeter. aşınınca yola daha iyi tutunacak rahat ol..
Salih_T
02 Ekim 2014, 12:07
lastikler de yeni ama yeni asfalt dokulmus bir yerde vites degisirken bir an on lastik kizakladi, belki her lastik yapardi bilmiyorum, kuvvetli ruzgarda ya da kamyon tir yanimdan gecerken motorda yolda istemsiz gezinti oldu, lastikler mi yola tutunamiyor, makina 170 kg, yoksa normal mi:)
amortisor biraz sert, yolu hissettirdi bazen, ayarina bakmak lazim...
gidon dandik geldi sanki bana, ici bosmus gibi, istanbulda titresimden gevsemisti, ilk bakimi belki de iyi yapilmadi, simdilik boyle..
otobanlarda cruiser epey keyifliymis, agir oldugu icin virajlar korkutmadi, kalcada uyusma olmadi, bu seferde dizlerde sabit gitmekten oldu:)
hayırlı ossssssunnnn!.. Kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Benim için motosiklet değiştirmek için daha erken ama değiştirecek olursam diyede bakmadan yapamıyorum. Tercihimi Cruiserdan yana kullanırsam.. Beğendiğim bütçeme uygun 3 model var.. 1.hyo 2.rks 3.lifan
o yüzden rks hakkındaki yorumlarını bizlerden eksik etmezsen sevinirim..
dugursen
10 Ekim 2014, 19:21
arkadaşlar 3-4 aydır kullanıyorum bu motoru yaklaşık 7 bin km de yol yaptım uzun yolada çıktım gayet sağlam ve güzel bir motor ben tavsiye ederim... şahsen beni hiç yolda bırakmadı sormak istediğiniz soruları aklım yettiğince cevaplamak isterim.
polo34
10 Ekim 2014, 19:34
koruma demiri, arka yolcu dayanağı, ön farların yanına sislerden yaptınız mı? varsa foto da iyi olurdu ..
dugursen
10 Ekim 2014, 21:22
koruma demiri haricinde sissy bar ve sisleri taktım ben. ancak benimki biraz daha farklı oldu...
MotojeN
10 Ekim 2014, 22:01
Ah kymco ah
su venox u getirsende hyosunga adam gibi bir rakip ciksa.
polo34
11 Ekim 2014, 10:24
koruma demiri haricinde sissy bar ve sisleri taktım ben. ancak benimki biraz daha farklı oldu...
bende yaptırıcam, nasıl duruyor diye merak ediyorum, farklı modeller var mı kaçadır arıyorum... foto yüklerseniz iyi olurdu :)
Ah kymco ah
su venox u getirsende hyosunga adam gibi bir rakip ciksa.
bu motor burada pek tutulmasa da yurt dışında biliniyor, Google'dan araştırma yapabilirsin, keeway dorado 250 efi olarak bakman lazım, bir ara distribütörü harley'i getiren efsane motordu, unutmayalım :)
dugursen
11 Ekim 2014, 16:22
bende yaptırıcam, nasıl duruyor diye merak ediyorum, farklı modeller var mı kaçadır arıyorum... foto yüklerseniz iyi olurdu :)
bu motor burada pek tutulmasa da yurt dışında biliniyor, Google'dan araştırma yapabilirsin, keeway dorado 250 efi olarak bakman lazım, bir ara distribütörü harley'i getiren efsane motordu, unutmayalım :)
fotograf yukleyemedim burdan telefonla ama aksam yukleyeceğim mutlaka... cok hoş oluyor ama kesinlikle tavsiye ederim ben ön sinyallerin yerini de değiştirdim mesela... bir de havalı korna var :)) bendekinin tek eksi yönü egzozlarda iki parca benek seklinde yanık var onlarıda kaplatmayi dusunuyorum ya da fikirleri degerlendiricem :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
Bu da benim RKS :)
https://imagizer.imageshack.us/v2/264x407q90/674/11dGMk.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/304x407q90/633/J1GfM3.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/304x407q90/674/SObKvf.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/304x407q90/910/QxbkdL.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/543x407q50/537/6c9p7y.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/305x407q90/661/j4zClK.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/305x407q90/540/F47hoP.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
https://imagizer.imageshack.us/v2/677x677q90/631/f6WdTN.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/407x407q90/673/D0Et24.jpg
polo34
11 Ekim 2014, 17:06
sisi bar iyiymis, nerden kaca aldiniz?
sticker iptali de iyi olmus, on cama ne oldu?
dugursen
11 Ekim 2014, 18:31
sissy barı izmirde bir usta yapmış ama kim olduğunu bilmiyorum, ön cam duruyor odamda bu şekilde görüntü olarak daha çok hoşuma gitti ayrıca böylelikle rüzgar yüzünden hızım da azalmıyor :)
ayrıca malum jantlarda kapalı olduğu için rüzgarda zaten dengesizleşen motor camla hepten sarsılacaktı sökmeseydim...
sticker tasarımı da hazır bugün yarın daha güzel bir şey yapıştırıcam... beğenmenize sevindim :)
polo34
11 Ekim 2014, 20:10
sürat ve yakıt durumunuz nasıl ? yetkili satıcı 150 tl'ye orijinal diyerek sisi bar satıyordu, bu gidişle onu alıcam, onun koltuk kısmını sizinki kadar büyük hatırlamıyorum...
dugursen
11 Ekim 2014, 21:59
tek 130 kmh artçı ile beraber en yüksek 120 km hıza çıktım... full depo 12lt (60TL) ile 460 km gitti. km de 13 kuruşa filan tekabül ediyor... benim motorun koltuk kısmının içindeki süngerler değişti ve biraz daha genişletildi o nedenle o şekilde görünmüş olabilir...
polo34
11 Ekim 2014, 23:53
cantalardan birine bos benzin bidonu, digerine brandasini koydum, gayet sekil durdular:) yan cantadan vazgectim...
dugursen
12 Ekim 2014, 00:10
sizin motorun fotolarını da bekleriz o halde :))
Salih_T
13 Ekim 2014, 12:32
evet, evet bolca fotoğraf isterük...
polo34
13 Ekim 2014, 20:05
http://i60.tinypic.com/4givr.jpg
http://i59.tinypic.com/fjq0k3.jpg
http://i58.tinypic.com/fx9is5.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
supermoto özgürlüktü, chopper hiç de öyle değilmiş:) bu motor gösterişli bir kocakarı gibi :) bununla uzun yol harika, ayakları uzatıp gidiyorsunuz ama şehir içi berbat, otobanda diğer araçlar iri diye görüyorlar, çıkardığı ses de fazla olunca farkediliyorsunuz, sm ile karşılaştırınca manevra özürlü bir motor, tamamen zevk motoru, action hayalleriniz varsa uzak durun, ani tepkiler veremiyorsunuz, İstanbul da yollarda cins cins insan var, şehir içinde sürülmesi ızdırap olabilir, Halkalı Beşiktaş e5 ve e6 da bugün kullandım, yorumlarım böyle şimdilik ...
dugursen
14 Ekim 2014, 16:37
söylediklerine harfiyen katılıyorum :)
manevra konularına gelicek olursak neyse ki ben trafik açısından istanbula nazaran daha iyi bir yerdeyim (izmir) :) her gün işe gidip geliyorum... Allahtan bu zamana kadar tık demeni nazar değmesin :)
polo34
14 Ekim 2014, 17:47
izmir'den aşağı çeşme kuşadası bodrum yukarı ayvalık Çanakkale, tam da gezilesi bir yerlerin merkezindesiniz :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO