PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

omeroztuna
16 Mart 2016, 23:31
Motora bakmaya gidiyorum usta rks ye hiç bulaşma demiş motordanda anlamıyorum moralimi bozdu akşam akşam yarın sabah göstereceğim inşallah usta yanılıyordur

Her ustaya inanma ben ilk ustaya götürdüm adı usta sadece hatir belasina "rks ne nerden buldun geldin bunu yağ eksiltiyor motor yapılacak "dedi başka bi ustaya götürdüm bu motorun hiç bi şeyi yok yağ eksiltmemis bu motor hiç bi motora benzemez ne cinliye ne japona dedi mugladaki bütün chopperlerin ustasıdır kendisi

Ouzhan07
17 Mart 2016, 17:14
Motorun dişlisi kırılmış orjinal parçayla değiştirilmiş daha 20000 de Çin malı olduğu için mi bu kadar çabuk arızalanıyor

atik216
21 Mart 2016, 01:08
arkadaşlar kullandığınız ekipmanlar hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?

Omar35
22 Mart 2016, 03:13
Nasıl ekipman yani ......blacstar aldınmı kullanıyormusun

atik216
22 Mart 2016, 18:19
henüz gelmedi Blackster. mayıs sonu gibi kullanmaya başlayacağım zaten o başlığın altına bayağı fotoğraf atmayı düşünüyorum. ekipman derken, kask,eldiven,mont,ayakkabı,pantolon. bu tarz kullandığınız ekipmanlar varsa paylaşmanızı istedim.henüz pek bilgim olmadığı için yardım istiyorum sizden

Omar35
23 Mart 2016, 19:54
Atik kardesim özel bişe yok bende .güzel sağlam hafif bi kask al.rüzgar geçirmez bi mont tamam. Haaa özel ürünler istersen aksesuar cılarda acayip şeyler var.korumalı kıyafetler felan.bütçe meselesi.hayırlı olsun.

polo34
23 Mart 2016, 22:11
arkadaşlar kullandığınız ekipmanlar hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?

sanalpazardan sıfır gibi alman malı motorcu derimontu almıştım, sonra onu boyattım, tam sıfır oldu :) ebaydan kevlar korumalı kot getirmiştim, maviydi, onu da siyaha boyattım, terzi bir abimiz var, boyama yapan yer akrabası, garantili iş yaptılar, hatır gönüle oldu, eldivenlerde illa ki deri olmalı :)

yukarıdakileri bu motor için aldım, önceden supermoto vardı, ondan kalanlarda var, hint malı kıyafetler fena değil...

atik216
24 Mart 2016, 02:32
teşekkür ederim bende işte bu kevlar korumalı kotlardan almayı düşünüyorumda ondan sordum. ekipmansız yola çıkmak aklımın ucundan bile geçmiyor

GökhanD
25 Mart 2016, 00:08
Doğru sıfırlanmış olurdu ama, ilk motorum sorunsuz olsun istedim.

exhell
25 Mart 2016, 00:29
Ekipman bende fuar indirimiyle aldığım hudson robocop ,

hediye gelen durt eldiven(ucuz ama kaliteli bir eldiven, sevdim)

4riders poyraz denim jean pantolon

bell qualifer kask.

genelde siyah mümkünse mat rengini tercih ederim motorla uyumundan.

atik216
25 Mart 2016, 18:39
açıkçası fuarda gördüm bende fakat alamadım bütçeden dolayı, ama robocop modeli gerçekten güzel. deri olanı mı aldınız ?

haydabre
25 Mart 2016, 18:50
Arkadaşlar titreşim durumu nedir motosikletin almayı düşünüyorum fakat kararsızım yardımcı olabilir mi deneyimli arkadaşlar. Teşekkürler

polo34
25 Mart 2016, 20:22
Titreşim yok gibi bir şey, v motorların hepsi böyle genel olarak...

atik216
25 Mart 2016, 22:07
bakalım blackster da nasıl olacak titreşim olayı merakla bekliyorum. polo34 birşey soracağım rodaj dönemini biraz anlatırmısın bana ne gibi şeylere dikkat etmem gerekiyor birde orjinal lastiği değiştireyim mi sence?

polo34
26 Mart 2016, 00:15
Rodajı kitapçığına göre yapman lazım, belli km'lere kadar belirli devirleri ve sürati geçmemen lazım, muhtemelen ilk 1000 km son sürat için denemeler de yapmaman gerekiyor, bazı ustalar rodaj diye bir şey yok desede ben inanamıyorum, çünkü motorun rodaj sonrası bariz titreşimi, yakışı vs değişiyor...

Lastikler ne marka gelir, hangi tarihli olur gelince görücen, hamurunda plastik çok olan dandik lastikler yıllanmışsa laylaylom :) çıkıcan otobana 80-90 la giderken motor yolda geziyor mu bakıcan, rahatına düşkün değilsen idare de edebilirsin, bizim motor 180 kg, ben yolda dengesizlik olmasın ön cam da kalsın dedim lastiklerle sorunu çözüm, sizde ön cam olmayacak, bakalım sonuç nasıl olacak, bizim motoru ön camsız süren de çok var

atik216
27 Mart 2016, 21:14
aslında bir motor geçmişim de yok öyle çok. yaklaşık 10 ay kadar scooter kullandım 50 cc lik. o yüzden motorun gezmesi tanımına çok yakın değilim motor nasıl geziyor? birde amortisör ayarlarını biliyorsan anlatabilir misin? mesela senin motorun arka amortisörünün resmini çekip ayarın nereden yapıldığını filan, arkana birisi binerse hangi konuma getirmek gerekiyor? bir arkadaşımın amortisörü patlamıştı sebebini sordum ayar yapmadan arkama birisi oturdu dedi. çok sıkışmadan dolayı patladı dedi, şaşırdım. bilgin varsa birazcık bahseder misin?

polo34
27 Mart 2016, 21:56
istanbuldayız, Avrupa yakası özellikle e6 otobanında rüzgar fazla oluyor, hatta bazen köprü geçişlerinde fırtınadan motorları sağa çekip beklettiklerini bile yaşadık, keza Çanakkale tarafları da fena esiyor, rüzgar türbinleri var, Mersin'i bilmem ama buralar bazen fena esiyor, işte bu şiddetli rüzgarda 90 km/h üzerine çıkmak bu tip ucuz çan çin çon motorlarla cesaret istiyor, çünkü istemsiz olarak şerit değiştirme riski oluşuyor, rüzgar dengeyi bozabiliyor, neyse yaşayan bilir diyelim:)

amortisör bunlarda gazlı değil, yay var, motora iki kişi binmediğimden orijinal ayarında duruyor, ama hatırladığım kadarıyla ayar zorda olsa mümkün gibi, pek kurcaladığım bir yer değildi, bilen arkadaşlar vardır belki ...

yegen70
28 Mart 2016, 09:51
Kardeşim biirçok conta kullandıkama sonuç alamadık çünki benzinle temas ettiği için conta deforme oluyor.onun için benzine dayanıklı birşey olması lazım.

Omar35
28 Mart 2016, 14:01
Arkadaşlar bişe soracam.bir video izledim. Bizim motorun avrupada bir videosu. Adam ayakçayı açıyor motor stop ediyor.bizde yokmu böyle bişey.ayakçanın yanında müşür var ama ayakça ona basmıyor.küçük bi aparat var ayarlanırsa basacak.bi denicem ben.

polo34
28 Mart 2016, 15:21
Arkadaşlar bişe soracam.bir video izledim. Bizim motorun avrupada bir videosu. Adam ayakçayı açıyor motor stop ediyor.bizde yokmu böyle bişey.ayakçanın yanında müşür var ama ayakça ona basmıyor.küçük bi aparat var ayarlanırsa basacak.bi denicem ben.

benimki motor çalışırken ayağı açınca stop ediyor :)

atik216
28 Mart 2016, 23:14
ayak derken yan sehpadan mı bahsediyorsunuz?

Omar35
29 Mart 2016, 14:26
evet atik216 yan sehpayı açınca motor stop ediyor.benimkinin orda bi parça var. ayakçanın basacağı şekilde.ayarlı.ama şu anda basmıyor. alyanla ayarlıcam pozisyonunu .polo34 stop ediyor diyor.

haydabre
30 Mart 2016, 11:03
Titreşim yok gibi bir şey, v motorların hepsi böyle genel olarak...

Peki diğer artı ve eksi yönleri nelerdir tavsiye ediyormusun?

Omar35
30 Mart 2016, 15:00
Şiddetle tavsiye olunur.:cherry::thumleft:

polo34
30 Mart 2016, 18:51
Peki diğer artı ve eksi yönleri nelerdir tavsiye ediyormusun?

bunlar çin malı olunca bakım aralığı daha sık oluyor, motorun sağına soluna sık sık bakman lazım, paslanma emareleri olabilir, dikkat etmek gerekiyor, gv250 300 cc olunca fiyat olarak uçacak diyorlar, dolayısıyla ortalık regal-daelim-rks'ye kalacak, daelim'in malzeme kalitesi daha iyi olabilir, yakından bakmak lazım, regal raptor daytona da epey şekil bir motor, rks de harley kopyası, rks bu üçlü içinde iki ya da üçüncü sırada olabilir, bana göre daelim birincidir ama tipi en ufak ince olandır, ben rks'yi şekline bakıp masraf açarsa adam ederim diye aldım, süslemekle meşgulüz :)

atik216
30 Mart 2016, 20:24
daelim daystar,rks cruiser 250 ye göre daha yakışıklı görünüyor bencede fakat tek silindir olmasından ötürü bence kaybediyor, insan GV250 alacağı paraya neden daelim daystar almak istesinki

haydabre
31 Mart 2016, 09:27
bunlar çin malı olunca bakım aralığı daha sık oluyor, motorun sağına soluna sık sık bakman lazım, paslanma emareleri olabilir, dikkat etmek gerekiyor, gv250 300 cc olunca fiyat olarak uçacak diyorlar, dolayısıyla ortalık regal-daelim-rks'ye kalacak, daelim'in malzeme kalitesi daha iyi olabilir, yakından bakmak lazım, regal raptor daytona da epey şekil bir motor, rks de harley kopyası, rks bu üçlü içinde iki ya da üçüncü sırada olabilir, bana göre daelim birincidir ama tipi en ufak ince olandır, ben rks'yi şekline bakıp masraf açarsa adam ederim diye aldım, süslemekle meşgulüz :)
Teşekkür ederim eee motosikleti alacaksak alet edavatımızda olacak severim zaten :) biraz daha araştırıp alacam inş

polo34
01 Nisan 2016, 12:40
http://i68.tinypic.com/9hn95j.jpg
Bir sürü parça oldu, vakitsizlikten takamadım, çantalara devam:)

Salih_T
01 Nisan 2016, 14:27

Sürekli süslüyosun..

hiç kullanmıyosun.. :) azıcık yolda çekilmiş fotoğraflar eklesen diyorum..

polo34
01 Nisan 2016, 16:47
Sürekli süslüyosun..

hiç kullanmıyosun.. :) azıcık yolda çekilmiş fotoğraflar eklesen diyorum..

ah ah sen benim günlük programımı bilsen:) çocuğu yuvaya bırak, eşimi metrobüse bırak, babayı işe bırak:) sonra geri topla hepsini :) ailenin taksi sürücüsü olduk son zamanlarda, haftada bir maça diye binebilir oldum :) kaç lt yakıyor diyorlar, cevap veremiyorum :)

Omar35
02 Nisan 2016, 14:24
Polo34 çok güzel kazasız belasız kullan inşallah. Valla ben bindikçe daha sever oldum bu motoru. Acaba diyordum. Ama hoş gerçekten.bin km den sonra titreşim kayboldu gibi. Aydınlatmalar yeterlimi senin. Sisler işe yarıyormu.

polo34
02 Nisan 2016, 14:50
Polo34 çok güzel kazasız belasız kullan inşallah. Valla ben bindikçe daha sever oldum bu motoru. Acaba diyordum. Ama hoş gerçekten.bin km den sonra titreşim kayboldu gibi. Aydınlatmalar yeterlimi senin. Sisler işe yarıyormu.

sisler acayip işe yarıyor, şiddetle tavsiye ederim, elbette hep açık gezmiyorum, görülmem farkedilmem gerektiği zaman açıyorum...

70-80'le giderken bu motordan epey keyif alıyorum, yüksek hızlarda süren biri değilim, beklentimi karşılıyor, bayırları zorlanmadan 250cc olduğunu göstererek gayet güzel çıkıyor, arkadaki dişli 45 olması lazım, onun sayesinde bayırlarda tıkanmıyor...

Balc10
02 Nisan 2016, 17:23

Ellerine sağlık güzel olmuş. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. yedek parça konusunda bilgi verebilirmisin. bulunuyor mu yoksa ?

polo34
02 Nisan 2016, 20:39
Ellerine sağlık güzel olmuş. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. yedek parça konusunda bilgi verebilirmisin. bulunuyor mu yoksa ?

henüz yedek parçalık bir durum olmadı, v motorların çoğu parçası aynı, zamanında araştırmıştık, problem şu ki yeni v motor diğer markalarda gelmiyor:) yamaha virago, Osmanlı motor, keeway landcruiser, keeway supershadow, bisan roadstar, monero, zealsun vs zamanında getirildi ve artık yoklar :) iyi bir haber olarak üzerindeki motor dünyaca meşhur bir kopya olarak biliniyor, dolayısıyla yurt dışından bir şeyler bulmak mümkün, ayrıca rks'de illa ki arkasında, bu motorların parça stokunu 10 sene tedarik etmesi lazım...

Balc10
05 Nisan 2016, 13:34
henüz yedek parçalık bir durum olmadı, v motorların çoğu parçası aynı, zamanında araştırmıştık, problem şu ki yeni v motor diğer markalarda gelmiyor:) yamaha virago, Osmanlı motor, keeway landcruiser, keeway supershadow, bisan roadstar, monero, zealsun vs zamanında getirildi ve artık yoklar :) iyi bir haber olarak üzerindeki motor dünyaca meşhur bir kopya olarak biliniyor, dolayısıyla yurt dışından bir şeyler bulmak mümkün, ayrıca rks'de illa ki arkasında, bu motorların parça stokunu 10 sene tedarik etmesi lazım...

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için illaki 10 yıllık stok yapmışlardır :) bu arada firmayı aradım müjdeci grub'u yedek parça konusunda sıkıntı olmadığını sürekli tedarik edildiğini söylediler.

polo34
06 Nisan 2016, 20:33
Rks titanik 150 konusunda da bir arkadaş yazmış, antepteki merkezde stok çok varmış, bu motor bir ara eski harley distribütörü tarafından getiriliyordu, çok el değiştirdi, bir türlü dikiş tutturamadılar, pazarlama reklam nerede bajaj nerede keeway, benelli de çin de aynı fabrikadan çıkıyor, bakalım o nasıl pazarlanacak...

bireycell
08 Nisan 2016, 13:03
Rks titanik 150 konusunda da bir arkadaş yazmış, antepteki merkezde stok çok varmış, bu motor bir ara eski harley distribütörü tarafından getiriliyordu, çok el değiştirdi, bir türlü dikiş tutturamadılar, pazarlama reklam nerede bajaj nerede keeway, benelli de çin de aynı fabrikadan çıkıyor, bakalım o nasıl pazarlanacak...

Bütün markalar üretimlerini çinde yapıyor fakat ortada şöyle bi durum var rks ve benelli Türkiye distribütörü müjdeci gruptur aynı zamanda müjdeci grup kuba motorun üretimi Türkiye'de yapıyor bugune kadar bu markaları getirenlerin büyük bir motosiklet geçmişi yoktu bunlar en azından işi biliyor ve ülke genelinde büyük bi bayi ve yetkili servisleri var bu duruma gelebilmek için heralde epeyi uğraşmışlardır ve şuanki piyasada adamlar başarılı bence hiç çamur atmayın.

haydabre
08 Nisan 2016, 13:06
Ewet bende almayı düşündüğüm için biraz araştırdım markayı üretimini falan hatta bir kaç yerde şöyle bir şey okudum RKS üretimlerini kuba motor fabrikasında gerçekleştiriyor.

Ulgio
08 Nisan 2016, 13:42
Arkadaşlar RKS Blackster piyasaya girmiş, bilen kullanan eden var mı

atik216
08 Nisan 2016, 20:58
@haydabre ben rks yi bu yurt dışındaki keeway markası üretiyor diye biliyordum yani macaristan malı diye düşünüyordum. ozaman şöyle diyebilir miyiz? motorbloğu vs. üretimi macaristan fakat montaj Türkiyede yapılıyor. bilen varsa yazabilir mi doğrusunu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

@ulgio daha henüz girmedi fakat eli kulağında, ben fuarda satın aldım 15 nisanda geleceği söylendi. son 1 hafta yani :)

polo34
08 Nisan 2016, 20:59
Satış yapan firma ile uzaktan yakından alakanız var mı? Genel olarak bu son yazıları yazanlara sorayım...

Bu konuyu iyice okuyun, belgeleriyle video linkleriyle ney nerede yapılıyormuş görürsünüz...

Keeway kaç distribütör değiştirdi, sayalım mı? Ben hak ettiği yerde değil demek istedim...

atik216
08 Nisan 2016, 23:49
son yazıyı ben yazdığım için cevap vereyim;
satış yapan firma ile(üçerler motor) yeni motor alacağım için ilk defa irtibata geçtim,onun dışında uzaktan yakından hiç bir ilgim yok.
konuyu 2 defa baştan sona okumama rağmen 2 sindede 4.sayfayı atlamama gerçekten şaşırdım.
sen söyleyince tekrar baştan okumaya başladım ve 4. sayfada belgeyi gördüm ve cevabı aldım teşekkür ederim polo34 :)
keeway in sence hak ettiği yer neresi?

polo34
09 Nisan 2016, 14:59
yıl 2006, 10 sene önce:) artık bir sürü firma el değiştirdi, ilk kim getirmişti, motomaxmıydı, unuttum gitti:) herneyse keeway supershadow 250 vardı, ilk v çinli motor, o kadar çok satmıştı ki herkes memnundu, fiyatı 4000 tl gibiydi, bisan roadstar / borelli vs 3100 tl idi, onlara rağmen iyiydi, sonra kar eden firma nasıl olduysa bıraktı, bu işler nasıl oluyor bilmiyorum, aç bak halen gıcır gıcır supershadow 250'ler sahibinden de var, motosikletin reklamının nasıl yapılacağını diğer firmalar Bajaj'dan örnek alıp görsünler, keeway de çok büyük bir marka, dünyanın her yerinde var, biz ne isteriz firma sürümden kazansın, çok satsın, böylece parça servis sorunu olmasın, bu motor için sizce distribütör firma bu zihniyet içinde mi? reklamı yapılıyor mu? test motoru çinden çıkıp istanbula geldi mi? hadi türkiye içi gezdi mi? ben mi öğreticem nasıl reklam yapılacağını! mondial rx3 yarı dünya turu attı, eski motorum hyosung rx125sm koreden avrupaya gidip gelmişti, bunlar güven veren olaylar, çok önemli ... burada konu var, firmadan biri burada bizimle ilgilenmiş mi? motoru anlatmış mı?

forumda enteresan küba fanatikleri var, yıllar önce 250cc bir racing gelmişti, görüntü 10 numara, sonra çok kısa süre sonra vazgeçilmişti getirilmekten, o zamanda o motor için çok yazılıp çizilmişti, son olarak ne olacak o motor alanların hali demiştik, ses çıkmamıştı ...

ülkemizde montajı yapılan motor var, üretilen motor yok, markalı markasız çin malı olmayan motorda pek yok:) diğer arkadaşın forumda 3 sayfa yazısı var, 2.5 sayfasından fazlası benelli konusuna, ben 2006'dan beri forumdayım, bize hikaye anlatmasınlar...

atik216
09 Nisan 2016, 20:34
yazdıklarını okuyunca aslında esas konumuzdan çok daha farklı şeyler düşünmeye başladım nedense, öncelikle ufkumu genişlettiğin için teşekkür ederim.:) 2006 yılından beri forumdayım diyorsun öncelikle şöyle bir sorum olacak sana motosiklette kâr oranı sence nedir? 18 dolara üretilip 3 bin tl ye satılan bir iphone marka telefon kadar uçurumlar var mı ? konuyu şuradan bağlayacağım bajaj ı örnek verdiğine sevindim, bajaj gerçekten çok fazla reklam yapıyor insanalara tanıtıyor,denemeye açıyor hatta 2 gün önce iett otobüsünün birinde bajaj rs200 giydirmesi vardı.reklamın dibi dedim içinden :) sence bugün ürünü 100 bin tl ye satılan bir motor markası neden hiçbir tv kanalında reklam yapmıyor? motosiklet reklamı yapmak mı zor yada değmeyecek kadar basit bir şey mi ? bugün keeway markasına çin malı diyip acaba beni yolda bırakır mı diyende var,avrupa görmüş bir çin markası diyip güvenen alanda var. biz Türkler olarak birbirimizden çok etkilenen bir toplumuz yaklaşık 2-3 hafta önce Barkın Bayoğlu(altın elbiseli adam) ile bajaj arasında bir tartışma oldu ve 10larca bajaj almayı düşünen kişi bir anda sildi kafasından bajajı. lafı çok dolandırdım kusura bakmayın umarım birgün karşılıklı oturup konuşma fırsatı bulabilirim sizinle polo34 :)

polo34
10 Nisan 2016, 00:39
geçen gün bir arkadaş falcon freedom aliexpress de 700 usd, getiremezmiyim diye konu açmıştı, kar oranları, vergiler vs bilmiyorum, kimse kar etmeden satmaz heralde, bugün 100000 tl ye satılan motoru herkes markasına bakıp güvenip alıyor, o markanın reklama ihtiyacı yok, ne olurdu yani en azından bir iki kişi desteklense de motor önce ülkemizi, sonra da avrupayı vs gezseydi, günü gününe de böyle forumlardan, facebook'dan fotoğraflar vs ile yolculuk anlatılsaydı, çok şey mi istiyorum :) herkes kullanıcı yorumu arıyor, motor satılmayınca yorum da olmuyor:)

atik216
10 Nisan 2016, 20:51
Bavyeralılar zamanında dediğin reklamı yapıp sanırım 3 tane motosiklet ile Dünya turuna çıkmışlardı. yolculuklarında bir sürü sorunla karşılaşmışlardı ve o yıl bmw işte bu motorumuz ile dünya turuna çıkıldı diyerek bayağı sağlam bir gelir elde etmişti. Sorun şu ki dediğin gibi bir şeyi yapmaya sanırım cesaret edemiyorlar. Eminim bir çok kişi dediğin gibi bir olay görmek ister. Mesela Rks Cruiser ile İstanbul'dan yola çıkıp Karadeniz turu atıp geri gelecek 2-3 kişilik bir ekip. Ne dersin biz mi yapsak bunu :P şaka bir yana çok iyi olurdu.

haydabre
11 Nisan 2016, 10:05
Son yorumu yapanlardan biride benim marka fanatikliği yaptığım yok sadece üretimlerini kuba motor fabrikasında yapılıyor diye biz yazı okudum %100 tabi ki üretimi ülkede yapılmıyor ama yerli bir marka biz destek olmazsak kimse olmaz

polo34
11 Nisan 2016, 14:04
Son yorumu yapanlardan biride benim marka fanatikliği yaptığım yok sadece üretimlerini kuba motor fabrikasında yapılıyor diye biz yazı okudum %100 tabi ki üretimi ülkede yapılmıyor ama yerli bir marka biz destek olmazsak kimse olmaz

çin malı motor nasıl bilinir? çöp tabir edilen hurdalardan yapılan motor.

ben ne malı aldım? çin malı.

çin malı motor neden alınır? öncelikle bütçe, sonra görüntü.

daha çok kişi nasıl alır? güven duyarsa alır.

güven duymaları için ne lazım? reklam + kullanıcı uzun yol testleri + bol yedek parça + ulaşılabilir kurumsal servis

bence küba cruiser 250 motor için nerede? bol yedek parça + ulaşılabilir servis

yeterli mi? yukarıdaki şartlarda motor virago 250 kopyası olmasa, motor kodu olarak tüm dünyada var olmasa hayatta almazdım, evrensel bir motor getirdiler, bana göre tanıtamıyorlar, blackster daha da güzel, bakalım onda nasıl bir politika izlenecek, o konuya arkadaş modifiyeli blackster için video koymuş, harley yani, o modifiye parçalarını da keşke getirseler ...

https://www.youtube.com/watch?v=Fja647BeNYo

atik216
11 Nisan 2016, 21:27
bir sorum olacak, acaba mevcut kullandığınız egzozların mat siyah rengini bulmak mümkün mü? nasıl temin edilebilir?

haydabre
12 Nisan 2016, 12:47
çin malı motor nasıl bilinir? çöp tabir edilen hurdalardan yapılan motor.

ben ne malı aldım? çin malı.

çin malı motor neden alınır? öncelikle bütçe, sonra görüntü.

daha çok kişi nasıl alır? güven duyarsa alır.

güven duymaları için ne lazım? reklam + kullanıcı uzun yol testleri + bol yedek parça + ulaşılabilir kurumsal servis

bence küba cruiser 250 motor için nerede? bol yedek parça + ulaşılabilir servis

yeterli mi? yukarıdaki şartlarda motor virago 250 kopyası olmasa, motor kodu olarak tüm dünyada var olmasa hayatta almazdım, evrensel bir motor getirdiler, bana göre tanıtamıyorlar, blackster daha da güzel, bakalım onda nasıl bir politika izlenecek, o konuya arkadaş modifiyeli blackster için video koymuş, harley yani, o modifiye parçalarını da keşke getirseler ...

https://www.youtube.com/watch?v=Fja647BeNYo

Motosikleti aldığına pişman gibi konuşuyorsun. Bildiğim kadarıyla tüm rks motosikletlere kuba servisleri bakıyor. yedek parça konusunda bilgim yok fakat ülkemizde vergilerden dolayı hepimiz çin malı motosikletlere yöneliyoruz.Çin malları arasında da kalite farkı vardır. Reklam olmadığı doğrudur buda firma ile alakalı bir durum gerek duymuyorlar yada başka birşey orasını bilemem. Ben motosikleti almayı düşünüyorum fakat senin yorumun almayın der gibi bişey reklam, yedek parça vs. istiyorsan firma satış yapmalıki getirtsin tutulmayan bi model olduğunu sanmıyorum çünkü sahibinden.comda epeyi bir ilanı var. Bu arada modifiye güzel olmuş