Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba Kuba KEE100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
bireycell
05 Mayıs 2017, 17:14
10 tl benzinle 95 km gittim motosikletim 600 km de Kaporta kısmı diğer bir çok cup göre daha iyi
Kee 100 yıllardır üretildiği için Kuba'nın vazgeçmeyeceği bir modeldir. Yakıt tüketimi bu kadar az mı emin misin 10 TL ile 95 km gittiğine ? neredeyse km başına 10 krş yakmış ? normal 100cc cublarda 13 14 krş yakması lazım
Kee 100 yıllardır üretildiği için Kuba'nın vazgeçmeyeceği bir modeldir. Yakıt tüketimi bu kadar az mı emin misin 10 TL ile 95 km gittiğine ? neredeyse km başına 10 krş yakmış ? normal 100cc cublarda 13 14 krş yakması lazım
Bende normal kullanımda 100 km ye 2Lt yi yakalıyorum.Bugünki benzin fiyatlarıyla yaklaşık 10.28 krş yapıyor.
Ama devamlı maximum kullanımda yakıtta hemen artıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Motosiklet kullanan arakdaşlar net yakıt tüketimi ve yedek parça fiyatları hakkında bilgi verebilir mi ? Özellikle dış aksam kaporta vs. hakkında fiyat bilgisi alabilirsem çok makbule geçer.
Geçen sene aldığım KEE100 den genel olarak memnunum.Yakıt yaklaşık 100 km ye 2 lt normal kullanımda.Hız olarak açıldıktan sonra max 90-100 civarı.
Kaporta malzemesi güzel kaliteli.Sele altındaki geniş bagajıda çok kullanışlı.Aynalar biraz daha geniş olsa daha iyi olurdu.Ben tavsiye ederim.
haydabre
12 Mayıs 2017, 22:36
Bende normal kullanımda 100 km ye 2Lt yi yakalıyorum.Bugünki benzin fiyatlarıyla yaklaşık 10.28 krş yapıyor.
Ama devamlı maximum kullanımda yakıtta hemen artıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Geçen sene aldığım KEE100 den genel olarak memnunum.Yakıt yaklaşık 100 km ye 2 lt normal kullanımda.Hız olarak açıldıktan sonra max 90-100 civarı.
Kaporta malzemesi güzel kaliteli.Sele altındaki geniş bagajıda çok kullanışlı.Aynalar biraz daha geniş olsa daha iyi olurdu.Ben tavsiye ederim.
Yakıt tüketimi çok iyide 90 100 düz yolda mı yapıyor ve rampa çekişleri nasıl ? Kuvvetli mi son olarak yedek parça fiyatları nasıl ?
Yakıt tüketimi çok iyide 90 100 düz yolda mı yapıyor ve rampa çekişleri nasıl ? Kuvvetli mi son olarak yedek parça fiyatları nasıl ?
Düz ve rüzgarsız havada ancak yapıyor.Rampalarda tabiiki düşüyor.Rampaya göre değişiyor.İnternetteki parça fiyatları oldukça uygun.
Benim henüz parça temasım olmadı.100 cc motordan çok büyük beklentide olmamak lazım.Şehir içi pratik kullanımı,ekonomikliği çok güzel.
Başka talepler varsa o zaman diğer modellere bakmak lazım.
mates
24 Mayıs 2017, 15:14
Evet eminim hatta 10 tl ile 100 km gittim. Yalnız motosikleti fazla zorlamıyorum bu aralar. motosikletim şu an 1700 km de
darknife
27 Mayıs 2017, 14:19
Evet eminim hatta 10 tl ile 100 km gittim. Yalnız motosikleti fazla zorlamıyorum bu aralar. motosikletim şu an 1700 km de
Motosikletin yeni sayılır yakıt tüketimi 1000 km'den sonra biraz daha düşer normalde ama 10 krş'tan daha düşeceği bir nokta yoktur her halde ülkemiz şartlarında.
gezgin41
27 Mayıs 2017, 14:42
Yıllardır üretiliyor ve 100cc kategorisinde bence cc yükseltilmesi gerekilen bir model. Bu arada arkadaşlar 50cc motosikletlerde sigorta zorunluluğu kalmış umarım 125cc'ye kadar kalkar. B sınıfı ehliyet ile de kullanılabilir.
Balc10
11 Temmuz 2017, 17:44
Yıllardır üretiliyor ve 100cc kategorisinde bence cc yükseltilmesi gerekilen bir model. Bu arada arkadaşlar 50cc motosikletlerde sigorta zorunluluğu kalmış umarım 125cc'ye kadar kalkar. B sınıfı ehliyet ile de kullanılabilir.
125cc modellerde kalkmaz :) KEE 100 modeline alternatif 150cc olduğundan dolayı üretimi böyle devam eder güncel yakıt tüketimi hakkında bilgi verecek arkadaşlar var mı ?
mates
15 Temmuz 2017, 10:47
Motosikletim şu anda 2500 km'de 100km 'de 2 lt yakıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Motosikletin yeni sayılır yakıt tüketimi 1000 km'den sonra biraz daha düşer normalde ama 10 krş'tan daha düşeceği bir nokta yoktur her halde ülkemiz şartlarında.
Evet katılıyorum size daha düşeceği bir nokta yoktur.
beyaban
29 Temmuz 2017, 13:47
Motosikletim şu anda 2500 km'de 100km 'de 2 lt yakıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Evet katılıyorum size daha düşeceği bir nokta yoktur.
10 Kuruş mu yakıyor? Bence daha fazla yakması lazım yani 100cc kullanıcı ile beraber 200 kg olan bi motor
SeCReTBoY
19 Ağustos 2017, 16:52
Kee 100 modelide 50cc olarak üretilecek mi ? bilgisi olanlar var mı ?
motokeyf
24 Ağustos 2017, 16:54
Kee 100 modelide 50cc olarak üretilecek mi ? bilgisi olanlar var mı ?
Kee 100 modeli şuana kadar üretilmedi 50cc olarka üretileceğini de sanmıyorum. Fighter Reiz Rainbow Ege RX9 derken yeterli geldi yani.
Mr.Yldrmdmr
18 Ekim 2017, 18:02
HOORTTT!!!
Arkadaşlar sanırsam r25'de alamadığım düşük yakıt tüketimi zevkini bu motosiklette alacağım :queen:
Kendimi henüz yüksek cc bir motosiklete hazır olmadığını anladım. Bu yüzden KEE100 modelinden tercih edicem.
Benim tercih sebebim sırasıyla şunlar;
1. Düşük yakıt tüketimi (r25'den çok dilimiz yandı çoookk)
2. Vergi dilimi.
3. Sele altı bagaj.
4. Şehir için kıvraklık.
5. Uygun fiyat yüksek memnuniyet sunduğu için
Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda :)
Eğer öneriniz varsa da beklerim.
srknsnyz
28 Aralık 2017, 13:25
buralar çok sessiz.. :)
EpaddaiC
05 Ocak 2018, 16:22
buralar çok sessiz.. :)
Web sayfasından modelide kaldırmışlar çok şaşırdım yıllardır satılan bir model
Geçen gün Kuba servisi olan arkadaşım artık KEE 100 ün artık gelmeyeceğini söyledi
srknsnyz
05 Ocak 2018, 17:14
Web sayfasından modelide kaldırmışlar çok şaşırdım yıllardır satılan bir model
Yillardir motosiklet alayim diye plan yaparken simdi Satin aldim diye boyle oldu galiba :)) hayirlisi olsun ne diyelim.. ama guzel memnunum su an icin
beyaban
06 Ocak 2018, 12:07
Yillardir motosiklet alayim diye plan yaparken simdi Satin aldim diye boyle oldu galiba :)) hayirlisi olsun ne diyelim.. ama guzel memnunum su an icin
:) bende kullandım bir zamanlar az arıza düşük yakıt kaliteli malzemesi vardı. Tekrar getirirler bence boş bi ürün değil
srknsnyz
15 Ocak 2018, 19:11
Selamlar.. motosikleti aldigimda kullanim klavuzu yoktu, rodaji nasil yapilir birsey bulamadim nette, zorlamiyorum 60/km gecmedim henuz.. su an 150 kmye yaklastim.. kullanan arkadaslar nasil yaptilar acaba rodaji.. İlk bakimi ne zaman yaptirmam uygun olur yag degisimi ve varsa diger bakimlar
Selamlar.. motosikleti aldigimda kullanim klavuzu yoktu, rodaji nasil yapilir birsey bulamadim nette, zorlamiyorum 60/km gecmedim henuz.. su an 150 kmye yaklastim.. kullanan arkadaslar nasil yaptilar acaba rodaji.. İlk bakimi ne zaman yaptirmam uygun olur yag degisimi ve varsa diger bakimlar
https://i.hizliresim.com/rOmr4m.jpg (https://hizliresim.com/rOmr4m)
srknsnyz
15 Ocak 2018, 20:56
https://i.hizliresim.com/rOmr4m.jpg (https://hizliresim.com/rOmr4m)
@Uğur tesekkur ederim cevabi icin
Geldigim km itibariyle sanirim yanlis yaptim :)
35 km/h gecmeden devam edeyim artik, peki bu aralikta vites ne olmali ? Degisken mi ? 2, 3 sonra 3,2 Gibi?
srknsnyz
20 Ocak 2018, 18:04
Selamlar
Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?
darknife
20 Ocak 2018, 18:08
Selamlar
Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?
Büyük ihtimalle kopmuş olabilir sen motosikleti sıfır mı aldın ? Yoksa ikinci el mi ?
srknsnyz
20 Ocak 2018, 18:09
Büyük ihtimalle kopmuş olabilir sen motosikleti sıfır mı aldın ? Yoksa ikinci el mi ?
Sifir aldim daha ilk bakimi falanda gelmedi, 158de küt diye gitti :)
srknsnyz
27 Ocak 2018, 10:03
Bugun goturmeyi dusunuyorum servise ama benden para alirlar mi km sayaci icin yapacaklari isleme?
@Uğur tesekkur ederim cevabi icin
Geldigim km itibariyle sanirim yanlis yaptim :)
35 km/h gecmeden devam edeyim artik, peki bu aralikta vites ne olmali ? Degisken mi ? 2, 3 sonra 3,2 Gibi?
Bol vites değişimi iyidir.
Yola göre uygun devir ve hızı ayarlayabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Selamlar
https://i.hizliresim.com/A16OpX.jpg (https://hizliresim.com/A16OpX)
Şu kırmızı ile çevirdiğim alanda km redüktörü var. Ya kablosu çıkmıştır,ya km teli kopmuştur.
srknsnyz
27 Ocak 2018, 20:36
Bol vites değişimi iyidir.
Yola göre uygun devir ve hızı ayarlayabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
https://i.hizliresim.com/A16OpX.jpg (https://hizliresim.com/A16OpX)
Şu kırmızı ile çevirdiğim alanda km redüktörü var. Ya kablosu çıkmıştır,ya km teli kopmuştur.
Cevap icin tesekkur ederim, goturdum bugun servise, isaretlediginiz yeri acti bakti biraz, ufak tefek dokunuslar yapti, ön tekeri cevirdi ve sonra sayacin ve kadranin komple degismesi lazim diyerek not aldi, bir haftaya gelir dedi, :) bence bir haftayi gecer ama gorecegiz artik
Cevap icin tesekkur ederim, goturdum bugun servise, isaretlediginiz yeri acti bakti biraz, ufak tefek dokunuslar yapti, ön tekeri cevirdi ve sonra sayacin ve kadranin komple degismesi lazim diyerek not aldi, bir haftaya gelir dedi, :) bence bir haftayi gecer ama gorecegiz artik
Gecmis olsun diyelim :)
srknsnyz
27 Ocak 2018, 23:17
Gecmis olsun diyelim :)
Tesekkurler :)
Tesekkurler :)
Rica ederim,yardımcı olabileceğimiz konular olursa hiç çekinmeyin.
Ben bazen cevap yazmayı unutuyorum ama sonra mutlaka gelip,bildiğim birşeyse yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bundan dolayı pek kusura bakmayın :)
srknsnyz
27 Ocak 2018, 23:26
Rica ederim,yardımcı olabileceğimiz konular olursa hiç çekinmeyin.
Ben bazen cevap yazmayı unutuyorum ama sonra mutlaka gelip,bildiğim birşeyse yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bundan dolayı pek kusura bakmayın :)
Hic problem degil cevap veriyor olmaniz onemli zaten :) İlgi alakaniza tesekkur ederim
srknsnyz
06 Şubat 2018, 23:06
Acaba uygun yan canta ve tur cami bulmak mumkun mudur modele uygun
srknsnyz
03 Mart 2018, 09:08
Lastigi degisip tubeless yapmak istiyorum, biraz arastirdim ama anlamadim, kuba kee icin uygun olan mastik hangisidir acaba? Biraz daha kalin kastik takilabilir mi ?
Acaba uygun yan canta ve tur cami bulmak mumkun mudur modele uygun
Tur camı için her modele uyumlu camlar var,onlardan uydurabilirsiniz.
Lastigi degisip tubeless yapmak istiyorum, biraz arastirdim ama anlamadim, kuba kee icin uygun olan mastik hangisidir acaba? Biraz daha kalin kastik takilabilir mi ?
2.50 – 17 -2.75 – 17 lastik ebatlarınız.
Bütçenize göre hangi marka uygunsa onu alabilirsiniz.
Jantlar problem çıkarmazsa tubeless yapabilirsiniz.
srknsnyz
03 Mart 2018, 20:03
Tur camı için her modele uyumlu camlar var,onlardan uydurabilirsiniz.
2.50 – 17 -2.75 – 17 lastik ebatlarınız.
Bütçenize göre hangi marka uygunsa onu alabilirsiniz.
Jantlar problem çıkarmazsa tubeless yapabilirsiniz.
Ugur hocam tesekkurler cevabin icin
srknsnyz
10 Mart 2018, 15:33
İlk bakimi yaptirdim 500 km bakimi ama sadece yag degisti baska bise yok, 60 tl aldi servis..
srknsnyz
15 Nisan 2018, 21:29
İlk bakimdan sonra gitmiyordu, titrek manda gibiydi.. yagini kendim degistim bakimda ki yagi bosaltip.. Her yola gidiyor kopek gibi ya :) orman yollari ve toprak yollara dahi giriyorum, canavar gibi. Sele alti bagaji da genis baya.
Arada bir yazayim da konu bosa gitmesin.
srknsnyz
22 Mayıs 2018, 10:40
selamlar
motor kazasından sonra yetkili servis 1000 tl masraf çıkardı.. serviste yapmasam da istanbulda tamir edebilecek herhangi bir yer var mıdır ? yoksa serviste yaptırmak mantıklı mı ? ne dersiniz nasıl yapmalı ?
srknsnyz
09 Temmuz 2019, 08:07
piyasası ölü ama konu ölmesin :) 5.000 km oldu aldığımdan bu yana, severek kullanıyorum istanbul içi bazen yakın şehir dışı.. normal bir cub motosikletten ziyade yüksek olmasına rağmen denge problemi yaşatmıyor.. lastikler çok kayabiliyor ıslak zeminde.. (değişemeim henüz) yakıt 100 km'de 2 lt ortalama.. yokuş performansı çok güzel ama son zamanlarda bir çekiş problemi var gibi.. yağını falan değişiyorum kısa aralıklarla, vites geçişleri kemikli oluyor bazen çok zor geçiyor, çok az gazı açıp vitese basınca normale dönüyor ama yolda tehlikeli olabiliyor, çözemedeim.. şimdilik böyle :)
srknsnyz
11 Temmuz 2019, 13:30
ön lastiği değiştirdim, michelin city pro aldım, işçilik dahil 350 tl aldılar ön lastik için, tubeless lastiğe çevirdim, bugun arka lastiği değiştireceğim, ön lastiği 100/80 17" yaptım.. bilinen marka tabi ama teoride ve pratikte farklı oluyor hep, michelin nasıldır sizce ?
MCV
05 Ağustos 2021, 07:57
Motorumun yağını değiştim. Paylaşmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=1rgu1oTF0dg
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:53 ----------
Motoruma seyir esnasında radyo dinlemek adına küçük bir raf ilave yaptım. Düşünen arkadaşlara fikir verebilir.
Çokda güzel ve faydalı oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=oENy_ekYPME&t=96s
srknsnyz
25 Ekim 2021, 14:15
@MCV hocam merhaba,
çok güzel olmuş radyo montajı
ben de hala duruyor ve kullanıyorum fakat grenaj değişimi yapmak istiyorum ve bir türlü set halinde bulamadım, fabrikayı aradım yok dediler, aldığım bayi de yok dedi
sizin bildiğiniz bir yer var mıdır set halinde alabileceğim?
vites geçişi çok zor oluyor sebebi ne olabilir sizce?
@MCV hocam merhaba,
çok güzel olmuş radyo montajı
ben de hala duruyor ve kullanıyorum fakat grenaj değişimi yapmak istiyorum ve bir türlü set halinde bulamadım, fabrikayı aradım yok dediler, aldığım bayi de yok dedi
sizin bildiğiniz bir yer var mıdır set halinde alabileceğim?
vites geçişi çok zor oluyor sebebi ne olabilir sizce?
Teşekkürler, grenajla ilgili bir bilgim yok.
Yağ değişimi vitesleri rahatlatıyor. Benim motorumda vitesler gayet rahat. Sadece 2. viteste bazen biraz
zorlanma oluyor. Bilhassa sabah motor soğukken.
Yağ değişimi ve debriyaj ayarı kontrolü yapılabilir. Kolay gelsin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO