Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Ahmet Turan Peker
18 Mayıs 2016, 23:15
Turan abi al bi tane gelsin değişelim kaliteye bakalım.
Yarın gelmeyi çok isterdim ama bugün eve geç geldim, yarın da geç gelirsem çocuklar eve almaz :P
Yan cizdiiiiiim hem anama hem babama
Bacıma gız gardasima yan cizdiiiim
Diye türkü var(Osman Öztunç)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
F54 , fikirlerin kesinlikle doğru TA 2008 eski efsane kasa 4 yıldır bende ve çok memnunum sadece değiştirip yeni bir versiyona girmek amacım, versys ise bana biraz hızlı geldi ben konforlu sürüş olmasından yanayım o yüzden değiştirmek istedim
Ustam az yakan şehir içi rahat kullanim bakımı uygun aksesuarı bol arıyorsan al ama Devirli motor. Selesi rahat,bastigin anda 140 tan 200 yapan rüzgar sorunu olmayan motor arıyorsan alma derim
Ha birde forumda ki en canlı sayfada olmak istersen al :)
F54 , fikirlerin kesinlikle doğru TA 2008 eski efsane kasa 4 yıldır bende ve çok memnunum sadece değiştirip yeni bir versiyona girmek amacım, versys ise bana biraz hızlı geldi ben konforlu sürüş olmasından yanayım o yüzden değiştirmek istedim
bizim 3 tane arkadaşta var eski kasa ta gerçekten motosiklette his var :)
motosiklet e bindiğini anlarsın ona binince
nc daha sessiz daha yumuşak daha konpakt bi motor
kullanım amacına göre karar ver abi
ben arazide dağda yay la da gezmeyi severim nc o yollarda azcık zorlanıyor
ama ta tam tersi yani tel jant az rüzgar alır
Ahmet Turan Peker
19 Mayıs 2016, 11:12
https://www.google.com/maps/dir/Beykoz+Sosyal+Tesisleri/41.1317219,29.0945153/@41.1136109,29.0873705,18.81z/data=!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x0:0x2d1306da3ab6913!2m2! 1d29.0871533!2d41.1139841!1m0
Beyler yarın akşam saat 19.00 da semaver yanar gelemek isteyene
herkes yanında 1,5 lt su getirsin kurabiye pasta kuruyemişe kimsenin itirazı olmaz gönlünden kopan getirsin
HERKESİ BEKLİYORUZ (cam bardak var haaaaaa)
Katılanlar
1-Ahmet TUran peker
2-Barbaros Dökmez (_oXXo_)
Evet beyler kimler geliyor
Olcay Avşar
19 Mayıs 2016, 12:19
Belki süpriz yapabilirim :P
Ahmet Turan Peker
19 Mayıs 2016, 12:40
Belki süpriz yapabilirim :P
Saat 4 e kadar beklerim liste çoğalmazsa iptal olur
Ramazan Can
19 Mayıs 2016, 13:13
Ahmet abi dukkandamisin
Murat Ustaoğlu
19 Mayıs 2016, 15:39
Saat 4 e kadar beklerim liste çoğalmazsa iptal olur
Nerde bulusuyoruz abi? Beykoz korusu mu?
Ahmet Turan Peker
19 Mayıs 2016, 15:59
Nerde bulusuyoruz abi? Beykoz korusu mu?
Evet te 3 kişiyiz yav yazan olmaz ise iptal edelim
Murat Ustaoğlu
19 Mayıs 2016, 16:39
Evet te 3 kişiyiz yav yazan olmaz ise iptal edelim
:) tamam abi. koca istanbulda dorduncuyu bulamadik.
Ahmet Turan Peker
19 Mayıs 2016, 16:41
Çay iptal duyurulur
antilop_skul
19 Mayıs 2016, 17:48
Nie iptal ettiniz yahu internet paketimiz bitti giremiyoruz siteye yorum atamiyoruz die cay iptalmi oldu .
Ramazan Can
19 Mayıs 2016, 18:02
Nie iptal ettiniz yahu internet paketimiz bitti giremiyoruz siteye yorum atamiyoruz die cay iptalmi oldu .
katılım az diye iptal oldu.. 3 - 4 kişi vardık toplam...
Ahmet Turan Peker
19 Mayıs 2016, 21:55
Küstüm. Daha çay yok 😂
Olcay Avşar
20 Mayıs 2016, 10:05
Birazdan zincire girişeceğim, 1 lt gazyağı aldım nalburdan. 10 TL anasını satayım, benzincide 3-4 lira eğer bulsak.
Temizleyip gres ile yağlayıp deneyeceğim.
antilop_skul
20 Mayıs 2016, 10:08
gres az pis oluyo ama ben su motoru alana kadar hep kacuklu gresle yagladım ses hic kalmıyor . bide zincir yag 200 km sonra ötmeye baslıyo gres 500-600 km gidiyor
YouSuffer
20 Mayıs 2016, 16:23
nc 700x arıyorum 20 20,5 a kadar aksesuarlı mumkunse 35000 km geçmemiş, aksesuar olarak egzoz olması önceliğim varsa tanıdıgınız yönlendirebilirsiniz bana
ceyhun485
20 Mayıs 2016, 16:54
selamlar arkadaşlar ben balıkesirden ceyhun bende geçen hafta 2012 model 16000km beyaz bir nc 700s alarak aranıza katıldım tabi kabul ederseniz :) motorla ortalama 1000km yol yapıp ısparta antalya denizli manisa yapıp balıkesire döndüm gerek yakıt tüketimi olsun gerek kullanım kolaylığı olsun memnun kaldım.. fakat ön tekerden acaip bir uğultu sesi geliyor kaskın vizörü açık olduğunda direk kulakları tırmalıyor motoru çift ayağa alıp denediğimizde bir sıkıntı yok fren balataları eskimişti onları değiştirdim ses hala aynı sizce neden yapıyor olabilir daha önce başına böyle bişey gelen var mı şimdiden teşekkürler..
Olcay Avşar
20 Mayıs 2016, 17:45
nc 700x arıyorum 20 20,5 a kadar aksesuarlı mumkunse 35000 km geçmemiş, aksesuar olarak egzoz olması önceliğim varsa tanıdıgınız yönlendirebilirsiniz bana
Barbaros satıyor, kırmızı.
YouSuffer
20 Mayıs 2016, 19:23
Barbaros satıyor, kırmızı.
İlan lınkını alabılır mıyım :)
Olcay Avşar
20 Mayıs 2016, 20:19
İlan yok sanırım, burada yazdı.
_oXXo_
20 Mayıs 2016, 21:45
ilan yok. şu anda kendi aramızda dillendirdik.
selamlar arkadaşlar ben balıkesirden ceyhun bende geçen hafta 2012 model 16000km beyaz bir nc 700s alarak aranıza katıldım tabi kabul ederseniz :) motorla ortalama 1000km yol yapıp ısparta antalya denizli manisa yapıp balıkesire döndüm gerek yakıt tüketimi olsun gerek kullanım kolaylığı olsun memnun kaldım.. fakat ön tekerden acaip bir uğultu sesi geliyor kaskın vizörü açık olduğunda direk kulakları tırmalıyor motoru çift ayağa alıp denediğimizde bir sıkıntı yok fren balataları eskimişti onları değiştirdim ses hala aynı sizce neden yapıyor olabilir daha önce başına böyle bişey gelen var mı şimdiden teşekkürler..
daha önce bir arkadaşımız da bu sesten rahatsız olmuştu sanırım... Kronik problemi olabilir mi bu motorun? Nasıl düzelttiğini bizimle paylaşırsa iyi olur :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
ilan yok. şu anda kendi aramızda dillendirdik.
Abi başka bir modele mi geçeceksin?
Birazdan zincire girişeceğim, 1 lt gazyağı aldım nalburdan. 10 TL anasını satayım, benzincide 3-4 lira eğer bulsak.
Ben geçen marketten 6 tl ye aldım çok Pahalı yav bu ne benzin alsan daha ucuz
Piyasada kolay bulunmadığından fiyat böyle
Ahmet Turan Peker
21 Mayıs 2016, 13:39
bugün 5 lt aldım kadosandan 5 tl lt si uçarlar diye bir dükkan yağ falan satıyor
antilop_skul
21 Mayıs 2016, 14:28
selam o dert bendede vardı hala varmı alıstımmı bilmiyorum bilyalar falanda değişti ses gitmedi en son lastikten olduguna kanı vardılar .
hala kullanıyorum sıkıntı yok
the end
21 Mayıs 2016, 15:11
merhaba,
1 ay önce ilk motorumu 6500km'de 2015 nc750x dct aldım ve bugüne kadar 2500km yaptım aldığım kişi 6bin km de bakımını yaptırmış ve bana honda servisinin (ümraniyedeki DB MOTOR) 9 binde servise tekrar getirmesinin motor için iyi olacağını tavsiye ettiklerini söyledi ama bana çok az geldi ve ticari bir tavsiyemi sorusunu çağrıştırdı,bunların periyodik bakımları kaç km de bir oluyor ve motorun bakımı ile alakalı dikkat etmem gereken hususları belirtirseniz çok memnun olurum.
antilop_skul
21 Mayıs 2016, 15:17
merhaba,
1 ay önce ilk motorumu 6500km'de 2015 nc750x dct aldım ve bugüne kadar 2500km yaptım aldığım kişi 6bin km de bakımını yaptırmış ve bana honda servisinin (ümraniyedeki DB MOTOR) 9 binde servise tekrar getirmesinin motor için iyi olacağını tavsiye ettiklerini söyledi ama bana çok az geldi ve ticari bir tavsiyemi sorusunu çağrıştırdı,bunların periyodik bakımları kaç km de bir oluyor ve motorun bakımı ile alakalı dikkat etmem gereken hususları belirtirseniz çok memnun olurum.
6-12 yaptırın bakımları grisi gereksizir bence
Olcay Avşar
21 Mayıs 2016, 16:10
merhaba,
6-12-18 bin diye devam ediyor bakım aralığı. 3 binde bir de tağ değişimi tavsiye ediyorlar ama saçma ve gereksiz.
Avrupa'da 10 bin bakım aralığı, hatta bize ilk gelen nc lerin de servis kitapcığı 10 bine göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
bugün 5 lt aldım kadosandan 5 tl lt si uçarlar diye bir dükkan yağ falan satıyor
Abi ben aynı yerden 10 tl ye aldıydım 1 litre. öptüler mi beni?
neyse bir daha ki sefere gazyağım senden demek ki :P
ben de bugün sanayi mahallesindeki eski po ya gittim, eskiden pompadan gazyağı satıyorlardı. artık yokmuş.
the end
21 Mayıs 2016, 16:16
6-12-18 bin diye devam ediyor bakım aralığı. 3 binde bir de tağ değişimi tavsiye ediyorlar ama saçma ve gereksiz.
Avrupa'da 10 bin bakım aralığı, hatta bize ilk gelen nc lerin de servis kitapcığı 10 bine göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
ben de bugün sanayi mahallesindeki eski po ya gittim, eskiden pompadan gazyağı satıyorlardı. artık yokmuş.
teşekkür ederim. 12 bine kadar devam o zaman.
birde zincir temizliği rahatlıüı için o.sehpa veya padok düşünüyorum fiyat performans averajı iyi ürün tavsiyenis olurmu acaba?
antilop_skul
21 Mayıs 2016, 16:27
sanauyideki po ya akdar gidiyon 5 dk tarabyaya yanımıza ugramıonmu abi ? ayıp ettin bak :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bide diyorumki motora lastik le cin malı egzozmu alsam
Olcay Avşar
21 Mayıs 2016, 16:33
teşekkür ederim. 12 bine kadar devam o zaman.
birde zincir temizliği rahatlıüı için o.sehpa veya padok düşünüyorum fiyat performans averajı iyi ürün tavsiyenis olurmu acaba?
kesinlikle orta sehpa, uygun yerli üretimler var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
sanauyideki po ya akdar gidiyon 5 dk tarabyaya yanımıza ugramıonmu abi ? ayıp ettin bak :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bide diyorumki motora lastik le cin malı egzozmu alsam
lan zaten bu tarafta idim, uygun ölçüde olmayan eksoz sübap sıkıntısı yapar.
antilop_skul
21 Mayıs 2016, 16:41
yav bence egzoz egzozdur iş boş boru heps sonucta :cherry:
lastiklerden memnunmusun abi bugun 90 la viraja daldım yerde ıslaklık varmıs ölmediğime şaşırdım normalde ölmem gerekti o yolda
acayip bi kaydı motor . road 4 buldum 1060 tl ye
Olcay Avşar
21 Mayıs 2016, 19:38
Lastiğin değişme zamanı geldiyse değiştir.
eksoz hepsi boş boru ama orj den daha dar bir çap olursa sıkıntı olur.
Murat Ustaoğlu
21 Mayıs 2016, 19:39
Gazyagini petrol istasyonlari uzun zamandir satmiyor, yasaklanmis. Sanayi siteleri icindeki oto tamircileri ya da yedek parcacilarina bakin. Bugun ben izmit te sanayi sitesinde buldum. Daha 2800km deydi ilk kez temizledim cillop gibi oldu. Yarim litresini 3.5tl ye aldim.
Ahmet Turan Peker
21 Mayıs 2016, 20:03
Lastiğin değişme zamanı geldiyse değiştir.
eksoz hepsi boş boru ama orj den daha dar bir çap olursa sıkıntı olur.
Gazi yagcidan aldım orda banada 10 dediler gerçek gazyagiymisssssssss
Murat Ustaoğlu
21 Mayıs 2016, 20:04
Herkese hayirli kandiller bu arada.
Ahmet Turan Peker
21 Mayıs 2016, 22:33
Herkese hayirli kandiller bu arada.
Amin cümlesine
ben 6 tl ye aldım on numara oldu zincir daha önce mazotla temizliyordum artık gaz yağına devam ederim beğendim
hayırlı kandiller
mehmetenis
22 Mayıs 2016, 12:55
yav bence egzoz egzozdur iş boş boru heps sonucta :cherry:
lastiklerden memnunmusun abi bugun 90 la viraja daldım yerde ıslaklık varmıs ölmediğime şaşırdım normalde ölmem gerekti o yolda
acayip bi kaydı motor . road 4 buldum 1060 tl ye
Aman aman hemen değiştir abi canından önemli değil.
parolakan
22 Mayıs 2016, 15:57
Gazyagini petrol istasyonlari uzun zamandir satmiyor, yasaklanmis. Sanayi siteleri icindeki oto tamircileri ya da yedek parcacilarina bakin. Bugun ben izmit te sanayi sitesinde buldum. Daha 2800km deydi ilk kez temizledim cillop gibi oldu. Yarim litresini 3.5tl ye aldim.
Arkadaşlar merhaba ;
14-15 Mayıs buluşmasına Samsun'da olduğumdan dolayı katılamadım.
Orada olmak isterdim , çok güzel geçmiş tebrik ederim.
Biraz faydamız olsun diye Gaz Yağı hakkında konu açtım.
Buyrun :)
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/165010-zincir-temizligi-icin-istanbul'da-gaz-yagi-arayanlar.html
aydin-ist
22 Mayıs 2016, 23:41
Konfor Sele Forum Kaydı (http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100659-honda-nc700x-750x-and-nc700s-750s-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-241.html#post3913091)'nda motosiklete Motosay'da silikon destekli sele yaptırdığımdan bahsetmiştim.
Bu silikon destekli konfor sele ile, 5 günde 2300km yaptım, seyahat, iki gün konaklama, seyahat, iki gün konaklama seyahat, bir gün konaklama seyahat şeklinde oldu. Yani 2300km'yi , 4 parçada yapmış oldum, bunlardan birinci ve dördüncü 400-500 civarı olup, diğer ikisi 600-700km civarı idi.
Uzun süre sürüş yapınca, ayak uyuşması ve popo acıması dışında bir şey yaşamadım. İşin güzeli motordan kalktığımda tüm ağrı kesiliyor. Çok daha uzun süre, sorunsuz sürüş yapabildim.
Kısacası konfor sele gerçekten değer bir aksesuar diyebilirim. Yaptırmayanlarımız varsa ve uzun yol sürüşü yapacaklarsa muhakkak yaptırmalarını öneriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
mehmetenis bir ara, yakıt ne kadar yetecek diye test etmiş, ve sonunda benzin istasyonuna yürümesi gerekmişti.
Bende denedim :) Antalya'dan depoyu doldurup, Eskişehire doğru yola çıktım. Eskişehir'e 110km vs kala ilk kez ışık yandı. Önce 0.0 kaldı diye uyarmaya başladı, 70km kala yakıt alırım riske girmemek için diye düşünüyordum, ama oraya geldiğimde, 1.5 - 2.3lt var filan demeye başlayınca hadi hayırlısı diyerek devam ettim :)
Eskişehir 8km tabelasında göstergem 3.2lt var diyordu ! Takiben Eskişehir girişinde, ileride (500m mesafede) bir Shell görmemle, makine öhö dedi ve motor durdu :) Şansıma tam da trafik denetleme yapılan yere, Polis arkadaşlar hayrola diye bakarlarken, dörtlüler yanarak girdim ve park ettim.
Shell'den 24.80 TL'lik bidonla yakıt aldım, takiben doldurup tekrar shell'e geldim, 40TL'lik bir yakıt daha aldım. Depo 64,80TL ye tam doluyormuş ve ilk uyarı işaretinden itibaren 110km gidebiliyormuş, ayrıca Antalya, Eğirdir gölü vs gezmeleri dahil, Eskişehir arası 65TL'lik yakıtla alınabiliyormuş, tecrübelerine sahibim artık :cherry:
Ahmet Turan Peker
22 Mayıs 2016, 23:55
Konfor Sele Forum Kaydı (http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100659-honda-nc700x-750x-and-nc700s-750s-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-241.html#post3913091)'nda motosiklete Motosay'da silikon destekli sele yaptırdığımdan bahsetmiştim.
Bu silikon destekli konfor sele ile, 5 günde 2300km yaptım, seyahat, iki gün konaklama, seyahat, iki gün konaklama seyahat, bir gün konaklama seyahat şeklinde oldu. Yani 2300km'yi , 4 parçada yapmış oldum, bunlardan birinci ve dördüncü 400-500 civarı olup, diğer ikisi 600-700km civarı idi.
Uzun süre sürüş yapınca, ayak uyuşması ve popo acıması dışında bir şey yaşamadım. İşin güzeli motordan kalktığımda tüm ağrı kesiliyor. Çok daha uzun süre, sorunsuz sürüş yapabildim.
Kısacası konfor sele gerçekten değer bir aksesuar diyebilirim. Yaptırmayanlarımız varsa ve uzun yol sürüşü yapacaklarsa muhakkak yaptırmalarını öneriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
mehmetenis bir ara, yakıt ne kadar yetecek diye test etmiş, ve sonunda benzin istasyonuna yürümesi gerekmişti.
Bende denedim :) Antalya'dan depoyu doldurup, Eskişehire doğru yola çıktım. Eskişehir'e 110km vs kala ilk kez ışık yandı. Önce 0.0 kaldı diye uyarmaya başladı, 70km kala yakıt alırım riske girmemek için diye düşünüyordum, ama oraya geldiğimde, 1.5 - 2.3lt var filan demeye başlayınca hadi hayırlısı diyerek devam ettim :)
Eskişehir 8km tabelasında göstergem 3.2lt var diyordu ! Takiben Eskişehir girişinde, ileride (500m mesafede) bir Shell görmemle, makine öhö dedi ve motor durdu :) Şansıma tam da trafik denetleme yapılan yere, Polis arkadaşlar hayrola diye bakarlarken, dörtlüler yanarak girdim ve park ettim.
Shell'den 24.80 TL'lik bidonla yakıt aldım, takiben doldurup tekrar shell'e geldim, 40TL'lik bir yakıt daha aldım. Depo 64,80TL ye tam doluyormuş ve ilk uyarı işaretinden itibaren 110km gidebiliyormuş, ayrıca Antalya, Eğirdir gölü vs gezmeleri dahil, Eskişehir arası 65TL'lik yakıtla alınabiliyormuş, tecrübelerine sahibim artık :cherry:
Senin gibi tedbirli biride tongaya düşermiş demekki 😂 anı olmuş . Sele işi için sevindim sizin adınıza ben airhawk aldım bi dünya para deneyecez bakalım nasip olursa
aydin-ist
23 Mayıs 2016, 00:04
Senin gibi tedbirli biride tongaya düşermiş demekki anı olmuş . Sele işi için sevindim sizin adınıza ben airhawk aldım bi dünya para deneyecez bakalım nasip olursa
Airhawk'ı da siz deneyin. Eğer uzun yolda hiç ağrı yaşamazsanız, bende alabilirim :)
Öte yandan ayak uyuşması için, diğer bazı motosiklet sürücülerinin ayaklarını sürüş sırasında aşağıya saldıklarını gördüm, sanırım bu boyu benim kadar uzun olmayanlar için seçenek olabilir. Ben dururken deneyeyim dediğimde, ayaklarım yere basıyor, o nedenle bana uygun değil. Bu konuda bana önerisi olanlar var mı?
Ahmet Turan Peker
23 Mayıs 2016, 00:11
Airhawk'ı da siz deneyin. Eğer uzun yolda hiç ağrı yaşamazsanız, bende alabilirim :)
Öte yandan ayak uyuşması için, diğer bazı motosiklet sürücülerinin ayaklarını sürüş sırasında aşağıya saldıklarını gördüm, sanırım bu boyu benim kadar uzun olmayanlar için seçenek olabilir. Ben dururken deneyeyim dediğimde, ayaklarım yere basıyor, o nedenle bana uygun değil. Bu konuda bana önerisi olanlar var mı?
Benim motorda var ayak uzatma için çözüm yarın paylasirim
A.ALTUG
23 Mayıs 2016, 10:08
Merhabalar 2016 model nc 750x hakkında bilgisi olan kullanan varmı acaba ? Bazı değişiklikler varmış. Altın elbiseli adamın videosunu izledim. fiyatı 32.400 ne dersiniz alınır mı?
Murat Ustaoğlu
23 Mayıs 2016, 10:41
Altın elbiseli adamı İspanya'ya goturup yedirip icirmis honda. O da tav olup cark etmis :) yürüyen aksami ayni. Cam, gosterge paneli, grenaj, kuyruk, egsoz ve lastikleri farkli. Hala ayni makine. 2016 dct versiyonunu kullaniyorum. Bir de 3000tl farkla pazara sokmuslar. En goze batani bu.
Olcay Avşar
23 Mayıs 2016, 11:05
Önce 0.0 kaldı diye uyarmaya başladı, 70km kala yakıt alırım riske girmemek için diye düşünüyordum, ama oraya geldiğimde, 1.5 - 2.3lt var filan demeye başlayınca hadi hayırlısı diyerek devam ettim :)
Eskişehir 8km tabelasında göstergem 3.2lt var diyordu!
Abi bir yanlışı düzeltelim, o gösterge kalan yakıtı değil harcadığın yakıtı gösteriyor.
Yani yedek depoya düşünce 0.0 litrden başlıyor ve yol yaptıkça artıyor.
Yani demek istiyor ki bak yedek deponun 2.3 litrsini yaktın, 3.2 lt oldu bak benzin al :P
Ayrıca yanına bir şişe benzin almadan denenir mi bu yaptığın :)
aydin-ist
23 Mayıs 2016, 11:44
Abi bir yanlışı düzeltelim, o gösterge kalan yakıtı değil harcadığın yakıtı gösteriyor.
Yani yedek depoya düşünce 0.0 litrden başlıyor ve yol yaptıkça artıyor.
Yani demek istiyor ki bak yedek deponun 2.3 litrsini yaktın, 3.2 lt oldu bak benzin al :P
Ayrıca yanına bir şişe benzin almadan denenir mi bu yaptığın :)
Bilgi için teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu. 3.2 yi gördüğümde en çok 8-10 km gidiyormuş motor :)
BP ve Shall den 'Nitro' denilen destekli yakıt kullanıyorum. O kadar mesafe de BP veya Shell'e girmek üzere devam ettim, ışık ilk yandığında değil, 2 kademe kaldığı andan itibaren bir BP veya SHELL'e girmek üzere yol alıyordum. Bahsi geçen 110km yolun ortaları civarında bir tabela da 2 km sonra Shell var dedi, ama yolun üstünde o bahsi geçen Shell yoktu. 110km boyunca değil, daha öncede BP / Shell yoktu, hiç Shell veya BP olmaz mı?
Ahmet Turan Peker
23 Mayıs 2016, 11:56
Bilgi için teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu. 3.2 yi gördüğümde en çok 8-10 km gidiyormuş motor :)
BP ve Shall den 'Nitro' denilen destekli yakıt kullanıyorum. O kadar mesafe de BP veya Shell'e girmek üzere devam ettim, ışık ilk yandığında değil, 2 kademe kaldığı andan itibaren bir BP veya SHELL'e girmek üzere yol alıyordum. Bahsi geçen 110km yolun ortaları civarında bir tabela da 2 km sonra Shell var dedi, ama yolun üstünde o bahsi geçen Shell yoktu. 110km boyunca değil, daha öncede BP / Shell yoktu, hiç Shell veya BP olmaz mı?
Aydın abi ayak dinlendirmek için bendeki koruma demirine oldu sendeki nasıl bilmiyorum bisikletcilerde var :)
https://imageshack.com/i/pmJPtZIgj
A.ALTUG
23 Mayıs 2016, 12:47
4 model arasında sürekli gidip geliyorum.bayilere gidip hepsini gördüm. Vstrom, versys , nc750x dct , tenere . Vstrom ve nc 750 fiyat olarak yakın, versys tenere biraz daha uygun.Hepsinin artı eksileri mevcut.Aea nın önceki karşılaştırma video sunda hondayı yerden yere vurmuştu. Buda kafa karışıklığına yol açtı bende.2015 ve öncesi dct ile kıyaslarsak 2016 dct sanzıman vites geçişleri sürüş olarak nasıldır. 2016 modelinde led far göremedim galiba trye ledsiz model gelmiş
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO