PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149

Ramazan Can
02 Mart 2016, 12:40
Akşam 1930 dan sonra isim kaynarca da bitiyor aksam gelebilirim anca yağmur çamur olmazsa sizin yolunuz düşer se bu tarafa haber edin çay çorba ne isterseniz sıkıntı yok

_oXXo_
02 Mart 2016, 15:12
Çaya gel başımızın üstüne,

Bagaj açma işini son yaptığımız partide bazılarında sıkıntı olduğu için revize edeceğim. O yüzden o gün herhangi bir bagaj açma montajı için söz veremem. Yapsak yapsak belki bir tane yaparız. Ama sistemi oturttuktan sonra tekrar toplanıp yapılabilir. O zaman da Turan abinin dükkanında yaparız daha müsait alan var.

Abi olay Umut'a sis lambası bağlama konusu ile başladı, barbaros'a da bagaj için sözüm var. Ama abartma istersen :P

Ayrıca cumartesi hava çok güzel lan ne diye bana amelelik yaptırıyosunuz, kısa bi gezi yapsak ya?

bu daha başlamadan su koydu. mehmetle akrabalık varmı ?

Ramazan Can
02 Mart 2016, 16:08
Çay suyumu ?

Benim.motora 200 ml kadar antifiz ekledim yedek depo minimum da idi.

n4me
02 Mart 2016, 23:23
olcay abi bir konuda intercom hakkında sipariş vereceğini yazmışsın. ürünün siparişini geçtin mi?

Ramazan Can
02 Mart 2016, 23:46
http://hizliresimyukle.com/images/2016/03/02/IMG-20160225-WA0028.md.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/upC)

ddazlak
03 Mart 2016, 01:15
İyi geceler.bugün yağmurlu bir sürüşün ardından şöyle bir dumanla karşılaştım.http://youtu.be/q8yfC0H6QKY
Daha önce de 1-2 defa oldu ama sorun yaratmadı.normal midir?

Ahmet Turan Peker
03 Mart 2016, 01:37
İyi geceler.bugün yağmurlu bir sürüşün ardından şöyle bir dumanla karşılaştım.http://youtu.be/q8yfC0H6QKY

Normal motor kuruyor hareketli olsan görünmez zaten

zenon
03 Mart 2016, 08:55

Bunlar hep camurluk uzatmanın olmamasından :D Olunca da oluyor ama bu kadar çok olmuyor. Merak ettim sende var mı? Benim tahminim olmadığı yönünde. Motorunla alakalı bir sorun değil fizik kuralı son olarak sıvılar sıcak ortamda buharlaşır ;)

ddazlak
03 Mart 2016, 09:05
Çamurluk uzatma yok ama su buharı gibi bir kokusu da yok mübareğin hafif balatamsı bir şey

zenon
03 Mart 2016, 09:39
Çamurluk uzatma yok ama su buharı gibi bir kokusu da yok mübareğin hafif balatamsı bir şey

O yoldaki toz,çamur,yağın birleşimi işte aslında İstanbul'da soluduğun havanın yoğunlaşmış hali ;)

ddazlak
03 Mart 2016, 09:41
Umarım o kokudur :)

Olcay Avşar
03 Mart 2016, 09:48
olcay abi bir konuda intercom hakkında sipariş vereceğini yazmışsın. ürünün siparişini geçtin mi?

Sepete attım ama henüz alım yapmadım, çok da düşünmemek lazım kaç yıldır satılan ürün tipi sürekli her sene yenileyip satıyorlar sitede çok kullanıcısı var bi sıkıntı olmaz sanırım. Hatta verdiğim linkteki üretici ayrıntılı bilgi de vermiş, sahtesi ve orjinali arasında ki farkı anlatmak için ayrıntılı resim vermiş.

bu daha başlamadan su koydu. mehmetle akrabalık varmı ?

Lan olm, söz verip yapamasam daha mıı iyi, gel hele bi bakıcaz uğraşcaz. Vakit yeterse yaparız, ne yapak gece eve mi gitmeyek :P

Sıkıntı yok ıslanıp da soğumaya çalışan metal işte :)

Razor999
03 Mart 2016, 12:10
Cumartesi günü bakım olayına ufaktan başlayayım dedim ve ilk etapta K&N yağ filtremi, motul 7100 motor yağımı ve hava filtremi değiştirdim. 24.000Km deki motorda hava filtresi bu halde oluyor. Servise sorduğumda değiştirmeye gerek yok demişlerdi 24.000Km de :) Motorun içinden yağ değil zift çıktı resmen. Uygun 0,17mm intake, 0,28mm exhaust subap ölçülerine uygun filler çakısı daha bulamadığım için subap ayarı, radyator suyu değişimi (motorun ön kapağı çıkarttığımda alt seviyesinin de altında olduğunu gördüm radyatör sıvısının), fren hidrolikleri ve buji bu hafta sonuna kaldı :) Ayrıca bütün bu saydıklarımı 450 lira gibi bir bütçeye halletmiş olacağım :)

http://i.hizliresim.com/ZkV7lG.jpg

http://i.hizliresim.com/o3ZrJb.jpg

http://i.hizliresim.com/ljyvAJ.jpg

Bakımın 2. aşaması için her şey elverişli :)

Radyatör soğutma suyu için Motul Motocool Expert kullanacağım (fuarda çok fazla motul standı olmasına rağmen 1 tane bile bu üründen bulamadım ve internetten sipariş vermek zorunda kaldım)

Fren hidroliği için gene Motul RBF (racing brake fluid) 325 Derece Kuru, 205 Derece ıslak kaynama noktası olduğu için tercihim oldu sonuçta motorumuz önde tek disk var ve şile teke kandıra gibi yollarda çok fazla fren yapınca fren performansı düşmeye başlıyordu. Bakalım bununla nasıl olacak.

Bujiler için kitapçıkta yazan model NGK sipariş ettim iridyum modelini yazmış honda, ben de değişiklik yapmadım.

Filler çakısı - Sentil denilen ölçü aletini de gene internet üzerinden buldum Hatay'dan geldi. 0.02mm + 0.15mm = 0.17mm emme , 0.03mm +0.25mm = 0.28mm egzoz subapları için yeterli ölçümü yapabileceğim bıçakları mevcut.

http://i.hizliresim.com/y5R1bj.jpg

Cuma gecesi başlarım muhtemelen bakıma :queen:

Ramazan Can
03 Mart 2016, 12:28
Kolay gelsin . .
38 binde benim motor . Şimdi kaç binde bakıma sokayım bunu. Birde benimde radyatör suyu minimum da idi 200 ml kadar ilave ettim .

Bizim motorlarda subab ayarı şim li diye biliyorum . Yani öyle duydum yanlış mı biliyorum

mehmetenis
03 Mart 2016, 13:01
Bakımın 2. aşaması için her şey elverişli :)

Radyatör soğutma suyu için Motul Motocool Expert kullanacağım (fuarda çok fazla motul standı olmasına rağmen 1 tane bile bu üründen bulamadım ve internetten sipariş vermek zorunda kaldım)

Fren hidroliği için gene Motul RBF (racing brake fluid) 325 Derece Kuru, 205 Derece ıslak kaynama noktası olduğu için tercihim oldu sonuçta motorumuz önde tek disk var ve şile teke kandıra gibi yollarda çok fazla fren yapınca fren performansı düşmeye başlıyordu. Bakalım bununla nasıl olacak.

Bujiler için kitapçıkta yazan model NGK sipariş ettim iridyum modelini yazmış honda, ben de değişiklik yapmadım.

Filler çakısı - Sentil denilen ölçü aletini de gene internet üzerinden buldum Hatay'dan geldi. 0.02mm + 0.15mm = 0.17mm emme , 0.03mm +0.25mm = 0.28mm egzoz subapları için yeterli ölçümü yapabileceğim bıçakları mevcut.

http://i.hizliresim.com/y5R1bj.jpg

Cuma gecesi başlarım muhtemelen bakıma :queen:

Hayırlı olsun,Yine benim dediğim :queen:motul marka fren hidroliğini aldınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

Umarım o kokudur :)

Yok yok o koku benim kinden bir koku geliyor sanırsın motor yanıyor.Yoldaki pislik çamur yağ asfalt gibi meteryaller o kokuya sebep oluyor.Ama en kısa zaman da ön çamurluk uzatma taktırmalısın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

yorumlar için teşekkürler

@_oXXo_ sorması ayıptır kaça aldın motoru ?

@aydin-ist bütcem 18-20 civarı temiz 750 ler 24 civarı oda beni aşıyor . anlaşılan 700x de pusuya yatmak lazım .

Barboros motor için çok fedakarlık etti.En son boğazdaki yalıyı arap bir iş adamına satmıştı,kozyatağındaki 51 katlı plazayı da Almanlara sattı diye biliyorum ama sonra ne oldu bende bilmiyorum.:cat:

Razor999
03 Mart 2016, 13:01
Hayırlı olsun,Yine benim dediğim :queen:motul marka fren hidroliğini aldınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

Yok yok o koku benim kinden bir koku geliyor sanırsın motor yanıyor.Yoldaki pislik çamur yağ asfalt gibi meteryaller o kokuya sebep oluyor.Ama en kısa zaman da ön çamurluk uzatma taktırmalısın.

Aynen aynen, alırken aklıma geldi :) motocool experti de siz önermiştiniz almışken en iyisinden alalım dedik. Bu arada bu gece zinciri de söküp temizleyeceğim. Kilitli kaç baklası var üzerinde temizlerken anlaşılmıyor :)

Arenli
03 Mart 2016, 13:19
Aynen aynen, alırken aklıma geldi :) motocool experti de siz önermiştiniz almışken en iyisinden alalım dedik. Bu arada bu gece zinciri de söküp temizleyeceğim. Kilitli kaç baklası var üzerinde temizlerken anlaşılmıyor :)
Kilitli bakla olmayabilir. O zaman zinciri sökemezsiniz. Benim zincirde kilitli bakla yok.

Razor999
03 Mart 2016, 13:24
Kilitli bakla olmayabilir. O zaman zinciri sökemezsiniz. Benim zincirde kilitli bakla yok.

Aldığım arkadaşım zincir değiştirmek için geçen sene servise gitmişti onda da zinciri değil sadece dış baklalarını değiştirmişler ve zincirim sarı siyah renkte detaylıca bir bakmak ve görmek için zinciri söküp öyle temizlemeyi düşünüyorum. Zincir en gergin durumda şu anda eğer kilitlenmiş bir bakla varsa onu çıkartıp zincir ayarını ortaya alabilirim. Belki yaza kadar idare eder. Şu anda 100-110Km üzerine hiç çıkmadım. Zaten genelde de bu hızlarda sürerim ama zincir ve dişliye güvenemiyor insan arkadaşımdan da almış olsam 2. el olduğu için bakımlarını yapıp kafayı rahat ettirmek gerek :)

kagen00
03 Mart 2016, 13:28
Bak ne güzel işte .. Taktın benim kaskı .. İntercom için karar verdin.. Kısık sesle müzik dinlemek ve telefon için durmamak ..Kulanmaya başlayınca bağımlılık yapacak....
Sepete attım ama henüz alım yapmadım, çok da düşünmemek lazım kaç yıldır satılan ürün tipi sürekli her sene yenileyip satıyorlar sitede çok kullanıcısı var bi sıkıntı olmaz sanırım. Hatta verdiğim linkteki üretici ayrıntılı bilgi de vermiş, sahtesi ve orjinali arasında ki farkı anlatmak için ayrıntılı resim vermiş.

Lan olm, söz verip yapamasam daha mıı iyi, gel hele bi bakıcaz uğraşcaz. Vakit yeterse yaparız, ne yapak gece eve mi gitmeyek :P

Olcay Avşar
03 Mart 2016, 14:32
Aldığım arkadaşım zincir değiştirmek için geçen sene servise gitmişti onda da zinciri değil sadece dış baklalarını değiştirmişler ve zincirim sarı siyah renkte detaylıca bir bakmak ve görmek için zinciri söküp öyle temizlemeyi düşünüyorum. Zincir en gergin durumda şu anda eğer kilitlenmiş bir bakla varsa onu çıkartıp zincir ayarını ortaya alabilirim. Belki yaza kadar idare eder. Şu anda 100-110Km üzerine hiç çıkmadım. Zaten genelde de bu hızlarda sürerim ama zincir ve dişliye güvenemiyor insan arkadaşımdan da almış olsam 2. el olduğu için bakımlarını yapıp kafayı rahat ettirmek gerek :)

Bakla düşürmek zincir için çok tehlikeli bir hareket, zincir gerdirilmeyecek kadar uzadıysa değiştirilmesi lazım. Kopması çok büyük tehlike.

Ahmet Turan Peker
03 Mart 2016, 16:14
Arkadaşlar yardım
3 gün önce kaza yaptımYyazmıştım).tramer sonucu çıktı karşı taraf 100% kusurlu masraf onun sigortasından yapılacak sıkıntı şu

aslında motorda görünür hasar ön borular eğildi(çok fazla değil) ama servis 9000 küsür liste çıkarmış
Fiyatı artıran 1500 tl tur cam o düşecek 300 tlye falan.(givi yada kappa takılacak)
egsoz ise 2500 tl. Aslında egsozda sadece cizik var önceden de vardı zaten. exsper onunyerine performans egzsozu takalım demiş bende muayenede sıkıntı olur eskisini de veririseniz olur dedim kabul etmediler
Soru-1 egsoz konusunda ne yapmalıyım.
soru-2 genel olarak masrafı düşürmeye çalışayımmı(ön havalandırma grenajında 0.5 cm lik 2 adet iz var değiştireyimmi.Ayna da küçük zede var değiştireyimmi )gibi şeyler
soru-3 ayna da küçük zede var değiştireyimmi

Razor999
03 Mart 2016, 16:48
Arkadaşlar yardım
3 gün önce kaza yaptımYyazmıştım).tramer sonucu çıktı karşı taraf 100% kusurlu masraf onun sigortasından yapılacak sıkıntı şu

aslında motorda görünür hasar ön borular eğildi(çok fazla değil) ama servis 9000 küsür liste çıkarmış
Fiyatı artıran 1500 tl tur cam o düşecek 300 tlye falan.(givi yada kappa takılacak)
egsoz ise 2500 tl. Aslında egsozda sadece cizik var önceden de vardı zaten. exsper onunyerine performans egzsozu takalım demiş bende muayenede sıkıntı olur eskisini de veririseniz olur dedim kabul etmediler
soru-2 genel olarak masrafı düşürmeye çalışayımmı(ön havalandırma grenajında 0.5 cm lik 2 adet iz var değiştireyimmi.Ayna da küçük zede var değiştireyimmi )gibi şeyler

Performans egzozu ne verecekmiş? Benim orjinal egzozu verebilirim sana :pl:

Ahmet Turan Peker
03 Mart 2016, 17:00
Performans egzozu ne verecekmiş? Benim orjinal egzozu verebilirim sana :pl:

Fiyat söyleki hesap yapabileyim :)

ne verirse versin 2500 diyor orjinaline o fiyata en iyisi alınır herhalde

Razor999
03 Mart 2016, 17:54
Fiyat söyleki hesap yapabileyim :)

ne verirse versin 2500 diyor orjinaline o fiyata en iyisi alınır herhalde

benim önerim trameri çok şişirmeyin çizik varsa değiştirmeyin derim. ileride motoru değiştirirken bunun 9000 liralık hasar kaydı var gibi muhabbetlere girmemek için en uygun nasıl hallederseniz öyle yapın derim :) akrapoviç veriyorsa benim egzoz + 1000 lira işler :D

mehmetenis
03 Mart 2016, 18:02

Bunlar 160 Bakla olması lazım diye biliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Arkadaşlar yardım

Bence Hepsini yaptır gitsin zaten %100 suçlu karşı değil mi?

Senin tramerinde sadece çarpma yazacak rakam yazmayacak.
Yada servisle anlaş çok hayati parçaları değiştir geri kalan ücreti de nakit al.Ama bunu ulu orta konuşma direkt servis müdürüyle konuş.Ama servis sizden bunun için biraz para ister,mesela hayati parçalar değişince kalan ücret 5000TL servise 1500TL verirsin 3500TL de sana kalır.

Olcay Avşar
03 Mart 2016, 19:11
Turan abi bence de hasari cok sisirme, gerekeni yaptir yeter. satarken hasar kaydi sıkıntı yapar.

Kemal33
03 Mart 2016, 20:20
Merhaba, benim bildiğim karşı taraf %100 suçlu olduğu için onun tramerinde gözükecektir o 9000TL. Yinede tecrübeli bir sigortacıya sormak lazım.
Turan abi bence de hasari cok sisirme, gerekeni yaptir yeter. satarken hasar kaydi sıkıntı yapar.

Ahmet Turan Peker
03 Mart 2016, 20:47
Sigorta işi olmasa sadece boru değişecek oda en çok 1500 tutuyor

schumacher__
03 Mart 2016, 21:08
Sigorta işi olmasa sadece boru değişecek oda en çok 1500 tutuyor

bildiğim kadarıyla yaptırmak zorunda değilsiniz onun yerine parasını alıp ileride ben tamir ettiririm deme hakkınız da var. O yolu kullanmayı düşünürdüm ben olsan :)

aydin-ist
03 Mart 2016, 21:28
Arkadaşlar yardım

9000TL.. Malesef satarken bunun faturasını veya ikna edecek şekilde değişenleri vs maliyetini söylemek durumunda kalacaksınız. Fakat çizik vs denilse bilse sizin fark etmediğiniz hasarları veya zararı da olabilir. Bana sorarsanız, bu boyutlu büyük hasar görünümü satışta sorun çıkartabilir, ama rakamı küçültüp acaba sağlam diye parçaları tutmaya tamamen karşıyım. Apromoviç / Performans egzozu takılmasına kesinlikle karşı çıkmayın. Apromoviç takıyorlarsa kesinlikle taksınlar.

Sonuç: Gerekli tüm parçalar değişsin, başa geldikten sonra yapacak bir şey yok.

Ahmet Turan Peker
03 Mart 2016, 21:34
9000TL.. Malesef satarken bunun faturasını veya ikna edecek şekilde değişenleri vs maliyetini söylemek durumunda kalacaksınız. Fakat çizik vs denilse bilse sizin fark etmediğiniz hasarları veya zararı da olabilir. Bana sorarsanız, bu boyutlu büyük hasar görünümü satışta sorun çıkartabilir, ama rakamı küçültüp acaba sağlam diye parçaları tutmaya tamamen karşıyım. Apromoviç / Performans egzozu takılmasına kesinlikle karşı çıkmayın. Apromoviç takıyorlarsa kesinlikle taksınlar.

Sonuç: Gerekli tüm parçalar değişsin, başa geldikten sonra yapacak bir şey yok.

Satış işi sorun değil yakın zaman da olmayacak kaldığı orijinal parçalar takılıyor ve tabiri caiz ise yenileniyor mesela benim on amortisör arkaya gore 10000 km daha fazla dayanacaktır yada o takım bilya keçe...vs bilen içi sıkıntı olmaz masraf az diye kafamda soru kalmasın diye düşünüyorum şimdilik. Egsoz için yarın Konuşayım

aydin-ist
03 Mart 2016, 21:56
Satış işi sorun değil yakın zaman da olmayacak kaldığı orijinal parçalar takılıyor ve tabiri caiz ise yenileniyor mesela benim on amortisör arkaya gore 10000 km daha fazla dayanacaktır yada o takım bilya keçe...vs bilen içi sıkıntı olmaz masraf az diye kafamda soru kalmasın diye düşünüyorum şimdilik. Egsoz için yarın Konuşayım

Akropovic egzoz takılırsa, bayılacağınızı taahhüt edebilirim. Çok pahalı geldiği için taktırmamıştım ben. Ama hem kullanımda daha güzel sesi var, hem de diğer araçlar senı daha iyi fark ediyorlar.

_oXXo_
03 Mart 2016, 22:05

saat 5 oldumu hanım kızar diye kaçıyon nereye gitmeyecekmiş eve :queen::pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Arkadaşlar yardım

abi hepsini değiştirt. eksoz u beğenmessen ben alırım sana benim egsoz u veririrz :D

aydin-ist
03 Mart 2016, 22:09

Akropovic egzoz takılırsa, bayılacağınızı taahhüt edebilirim. Çok pahalı geldiği için taktırmamıştım ben. Ama hem kullanımda daha güzel sesi var, hem de diğer araçlar senı daha iyi fark ediyorlar.

Takıldıktan sonra beğenmezseniz, değişiriz, bende alabilirim uygun fiyata :)

https://honda.com.tr/App_Assets/Kategoriler/10118/aksesuar_10859/92f53c3b-0592-4f94-973c-e1a065e5988a.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=28VYeF88VM0

Honda NC 700/750X 2015 AKRAPOVIC (Titanium) S-H7SO1-HT Egzoz'un sitesi, burada orjinal ve Akrapovic'in seslerini karşılaştırabiliyorsunuz. (https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/product/road/11979/documents?brandId=30&modelId=131&yearId=3664)

_oXXo_
03 Mart 2016, 22:11
ahmet abi ayıp ediyon benim egsoz um senin dir. o performans egsoz u çok benzin tuketir bana ver onu :P:pl::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

bu klemens ten yakında bir yerlerden bulabilirmiyiz ?

http://urun.n11.com/diger/kablo-birlestirici-klemens-18-14-awg-P101191896?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_genel&utm_content=102_210_3070&utm_term=web_product_ng

Ramazan Can
03 Mart 2016, 23:13
http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/160951-kaldigimiz-yerden-devam-nc-700x.html

konu açtım...

el yapımı eğzost yapıyoruz motora işlem bitince resim ve video atarım...

radyatör koruma acil olarak şart benim motora....

F54
03 Mart 2016, 23:31
Arkadaşlar yardım

abi öncelikle geçmiş olsun sana hemen fikrimi söyeyeyim
bende mayıs ta kaza yapmıştım sadece borular değişti 4900 tl karşı taraftan yapıldı ve ne gerekiyorsa değiştirdim
sana tavsiyem hasar kaydı kuydu na bakma motorunu adam gibi yaptır ne gerekiyorsa sigorta neyi kapsama aldıysa değiştir
ben yaptırdım sıkıntı yok satmaya niyetimde yok mutlu mesut biniyorum nc canavar gibi muhtemelen şase de sıkıntı yoksa motor kullanılır nede olsa sıfırdan beri sende 10 yıl satmasan ne olur ciğerini bildiğin motor sonuçta

Ahmet Turan Peker
03 Mart 2016, 23:53
abi öncelikle geçmiş olsun sana hemen fikrimi söyeyeyim
bende mayıs ta kaza yapmıştım sadece borular değişti 4900 tl karşı taraftan yapıldı ve ne gerekiyorsa değiştirdim
sana tavsiyem hasar kaydı kuydu na bakma motorunu adam gibi yaptır ne gerekiyorsa sigorta neyi kapsama aldıysa değiştir
ben yaptırdım sıkıntı yok satmaya niyetimde yok mutlu mesut biniyorum nc canavar gibi muhtemelen şase de sıkıntı yoksa motor kullanılır nede olsa sıfırdan beri sende 10 yıl satmasan ne olur ciğerini bildiğin motor sonuçta

Tesekkurler

Çok hafif eğrilik var dikkatli bakmadan farketmezsin bile görünür en büyük hasar zeus tur çam gitti.mesela denge topuzu çizildi 2 tarfda değişiyor. Egsoz önceden vardı aslında ayna yine öyle . Yaptırmak daha mantıklı gibi doğru söylüyorsun

F54
04 Mart 2016, 00:02
abi sen hasar görenleri değiştir artık ne gerekiyorsa
zaten sadece ön borular 5000 kağıt
bence önemli parçalar düzeltme ile olmaz sakat iş olur

Ramazan Can
04 Mart 2016, 00:12
Tesekkurler

Çok hafif eğrilik var dikkatli bakmadan farketmezsin bile görünür en büyük hasar zeus tur çam gitti.mesela denge topuzu çizildi 2 tarfda değişiyor. Egsoz önceden vardı aslında ayna yine öyle . Yaptırmak daha mantıklı gibi doğru söylüyorsun

herşey, yaptırın satarkende açıkca söylersiniz bişey olmaz.. sağlamca binersiniz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

Tesekkurler

herşey, yaptırın satarkende açıkca söylersiniz bişey olmaz.. sağlamca binersiniz...

mehmetenis
04 Mart 2016, 13:45

Takıldıktan sonra beğenmezseniz, değişiriz, bende alabilirim uygun fiyata :)

https://honda.com.tr/App_Assets/Kategoriler/10118/aksesuar_10859/92f53c3b-0592-4f94-973c-e1a065e5988a.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=28VYeF88VM0

Honda NC 700/750X 2015 AKRAPOVIC (Titanium) S-H7SO1-HT Egzoz'un sitesi, burada orjinal ve Akrapovic'in seslerini karşılaştırabiliyorsunuz. (https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/product/road/11979/documents?brandId=30&modelId=131&yearId=3664)

Ses olarak Benim gpr egzozdan farkı yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

Benim xmax da kaza oldu ön çamurluk kırıldı sadece düşünün satana kadar imanım gevred ki benim tramerim de çarpma yazıyordu %100 karşı taraf suçluydu. Millet tramer kayıtlı motor almak istemiyor.

alkadras
04 Mart 2016, 14:14
Herkese selamlar. Pazartesi NC700s sahibi oluyorum inşallah.

Uzun ön tur camı, topcase ve ortasehpaya ihtiyacım var.
En ekonomik çözüm nedir? Avrupa yakasında nereyi önerirsiniz?

Razor999
04 Mart 2016, 15:51

puig uzun tur camını 200tl ye devir edebilirim :)

mehmetenis
04 Mart 2016, 16:20

Uzun tur camı zeus-175TL,orta sehpa irfan-250TL ve topcase ise shad sh50-550TL

alkadras
04 Mart 2016, 18:29
teşekkürler. Fiyatları değerlendiriyorum.

Koruma Demirini unutumuşum. Koruma Demiri öncelikli ihtiyaç. varsa satmak isteyen ilgilenebilirim. ya da nerden almam gerektiği konusunda tavsiyeleri dinleyebilirim

kagen00
04 Mart 2016, 18:38
Olcay yarın sabah saat 10 gibi tependeyim haberin olsun.. Çayı hazırlarsan börekler benden!!

Ahmet Turan Peker
04 Mart 2016, 22:21
Olcay yarın sabah saat 10 gibi tependeyim haberin olsun.. Çayı hazırlarsan börekler benden!!

Börekmi dedi biri kebapmi hamur işimi deseler tercihim börek tabii ki

Olcay Avşar
04 Mart 2016, 22:33
teşekkürler. Fiyatları değerlendiriyorum.

Koruma Demirini unutumuşum. Koruma Demiri öncelikli ihtiyaç. varsa satmak isteyen ilgilenebilirim. ya da nerden almam gerektiği konusunda tavsiyeleri dinleyebilirim

nerden almaman gerektigini açtığım bir konudan okuyabilirsin.

başım üstüne

_oXXo_
04 Mart 2016, 22:37

ahmet abi sabah kahvaltıya olcayların oraya gidiyoz hazırlan :D

Ahmet Turan Peker
04 Mart 2016, 23:06
ahmet abi sabah kahvaltıya olcayların oraya gidiyoz hazırlan :D

Dükkâna gel beraber gideriz ziyafet var desene hahahahahah