Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
ee_ee
01 Şubat 2016, 14:58
2014 ve öncesi NC lerin selesi sizinki gibi. 2015 lerde sele değişti. Daha tırtıklı bir döşeme kullanımış. Yukarıda olcayın bahsettiği eklemeyi ben yaptırdım mesela. (2015 olmasına rağmen)
Nerede yaptırdınız derseniz kozyatağı stil oto döşemede.. Metronun arka kapısı karsi sokağında. Tabii yumuşatma ile beraber. Bir de şirinevler tarafında yapan bi yer var ama tam lokasyonu bilmiyorum. Sonuçta döşemecilerde farklı döşeme tercihleri var. Arzu ederseniz değiştirebilirsiniz. Tabii maliyeti farklı olacaktır.Benim yumuşatma artçı yuksetme 250 TL ye bitmişti. Oturupta farkı fark etmeyen olmadı bugüne kadar NC kullanıcılarından.
Razor999
01 Şubat 2016, 15:29
2014 ve öncesi NC lerin selesi sizinki gibi. 2015 lerde sele değişti. Daha tırtıklı bir döşeme kullanımış. Yukarıda olcayın bahsettiği eklemeyi ben yaptırdım mesela. (2015 olmasına rağmen)
Nerede yaptırdınız derseniz kozyatağı stil oto döşemede.. Metronun arka kapısı karsi sokağında. Tabii yumuşatma ile beraber. Bir de şirinevler tarafında yapan bi yer var ama tam lokasyonu bilmiyorum. Sonuçta döşemecilerde farklı döşeme tercihleri var. Arzu ederseniz değiştirebilirsiniz. Tabii maliyeti farklı olacaktır.Benim yumuşatma artçı yuksetme 250 TL ye bitmişti. Oturupta farkı fark etmeyen olmadı bugüne kadar NC kullanıcılarından.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sağolun. Elinizde bahsettiğiniz artçı selesi yükseltmesinin fotoğrafları mevcut mu? paylaşabilir misiniz?
ee_ee
01 Şubat 2016, 16:19
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sağolun. Elinizde bahsettiğiniz artçı selesi yükseltmesinin fotoğrafları mevcut mu? paylaşabilir misiniz?
Yakından yok motora indiğim zaman çekerim.
Bosix
02 Şubat 2016, 10:06
merhaba arkadaşlar 166 sayfa olmuş geri dönüp araştırmak cok vaktımı alacak
kısacası 250cc kullanıcısıyım ve ürkek kullanan biriyim. Nc 700 almak istiyorum.
bu model hakkında kronik veya dikkat edilmesi gerekenler konusunda yardımlarınızı rica ederim.
teşekkürler
Ahmet Turan Peker
02 Şubat 2016, 12:18
x max gitti yerine bu geldi.İlk izlenim dct kullanım açısından bariz şekilde daha rahat.Ben ce dct kesiiiin.Ha uzun yol falan denemek lazım.2008 model 72000 km de
https://imageshack.com/i/pnzIKJ6vjhttps://imageshack.com/i/poCxhPAwj
Razor999
02 Şubat 2016, 13:08
x max gitti yerine bu geldi.İlk izlenim dct kullanım açısından bariz şekilde daha rahat.Ben ce dct kesiiiin.Ha uzun yol falan denemek lazım.2008 model 72000 km de
Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin
_oXXo_
02 Şubat 2016, 15:53
kullanabilecekmiş gibi :D uğur sana bırakırmıki onu :D hayırlı olsun abi. uğrarım bi ara bakmaya
Ahmet Turan Peker
02 Şubat 2016, 16:36
kullanabilecekmiş gibi :D uğur sana bırakırmıki onu :D hayırlı olsun abi. uğrarım bi ara bakmaya
ben bindim dct ten sonra hiç açmadı.attan inmek gibi :)
Razor999
02 Şubat 2016, 17:15
Şimdilik kafama takılan yaptırmam gereken bakım detayları aşağıdaki gibi;
Yağ (Hangi yağları kullanıyorsunuz???)
Yağ fitresi
Hava Filtresi
Fren Hidroliği
Subap ayarı (Motor 21.000Km de 3. senesinde olduğu için)
Buji (Km düşük aslında ama gene de kafam rahat etsin diye 2 Bujiyi de değiştirmeyi düşünüyorum)
Sizce servisten kaç paraya çıkarım :D Günahımız ne olur :D
eminkaptan
02 Şubat 2016, 17:30
Selam arkadaslar araniza yeni uye oldum ama uzun zamandir forumu takip ediyorum. Usenmeden yapmis oldugunuz paylasimlar , foto yuklemeleri, tecrube paylasimlari icin hepinize tesekkur ederim. Sayenizde bir cok konuda bilgi sahibi oldum(k). Bunu soylemeyi kendime borc bildim. Iyi seyirler.
CptHasan
02 Şubat 2016, 18:47
Yakından yok motora indiğim zaman çekerim.
Erdim Abi, motora bindiğimde koltuğa dikkat etmedim. bir ara tekrar buluştuğumuzda koltuğu test edeyim, iyi ise sonuç bende yumuşatma yaptırayım diyorum.
birde şu lastik basınç sensörün var ya, ali express te bir sürü model var, sanırım seninki adı steel ile başlayan değil mi. o model için akü ölçüm yaptığı yazmıyor aliexpresste. sen ayrıca mı bağladın aküye.
ee_ee
02 Şubat 2016, 19:28
Erdim Abi, motora bindiğimde koltuğa dikkat etmedim. bir ara tekrar buluştuğumuzda koltuğu test edeyim, iyi ise sonuç bende yumuşatma yaptırayım diyorum.
birde şu lastik basınç sensörün var ya, ali express te bir sürü model var, sanırım seninki adı steel ile başlayan değil mi. o model için akü ölçüm yaptığı yazmıyor aliexpresste. sen ayrıca mı bağladın aküye.
steelmate hasan kardeş. Aküye elektrık ıcın bağlıyorsun zaten. O zaman o fonksiyonuda çalışıyor.
http://honda.com.tr/motosiklet/adventure/nc-750x-2015/fiyat
Abi bu nedir, bu zamlar ne böyle... Yamaha ayrı honda ayrı. İnsanları teşfik edeceklerine zamlara bak:( sıfır motor alamayacak mıyız bu nedir böyle
kagen00
02 Şubat 2016, 22:25
Ohaa.. Bi de vergi plaka ruhsat dahil değil fiyatı.. 30.500 tl...
Motoruma daha iyi bakmam için bir sebep daha...
ah v storm ah 5 ay motor aradım km ye takılmadım abs li olsun gerisi önemli değil ama 07 mod bile 19999 dan aşşağıya söyleyen olmadı bende gittim nc aldım 6 yaş daha yeni ama parayı bulursam v storm alabilirim çok konforlu oturaklı güçlü kuvvetli sağlam bi motordur artçılı 199 km/h çok çabuk görür yan çanta takılı dahi olsa tık demez nc aynı yükte 160 a zor çıkıyor
CptHasan
03 Şubat 2016, 18:53
bugün mtv ödedim, araba 375, motor 312! bu ne böyle yaa... hırsızlık
eminkaptan
03 Şubat 2016, 19:35
Selam arkadaslar yakin zamanda bir NC 750X almayi planliyorum(insaallah) esimi ikna ettigim surece uzun yolculuklar yapmayi cok severiz. Bu durumda valiz kapasitemiz bizim icin cok baglayici oluyordu. Bu motorun orjinal caseleri ile maximum kac kg tasinabilir. Kapasitesi arttirilabilirmi? Kamp yaptigimiz icin ivir zivir baya malzeme tasiyoruz. Simdiden tesekkurler. Marsilyadan herkese selam.
ee_ee
03 Şubat 2016, 20:37
Selam arkadaslar yakin zamanda bir NC 750X almayi planliyorum(insaallah) esimi ikna ettigim surece uzun yolculuklar yapmayi cok severiz. Bu durumda valiz kapasitemiz bizim icin cok baglayici oluyordu. Bu motorun orjinal caseleri ile maximum kac kg tasinabilir. Kapasitesi arttirilabilirmi? Kamp yaptigimiz icin ivir zivir baya malzeme tasiyoruz. Simdiden tesekkurler. Marsilyadan herkese selam.
Maksimum ağırlık kapasitesi 209 kg (461 lb) Surucu+Yolcu+ve tum ekipmanlar.
eminkaptan
03 Şubat 2016, 21:55
Maksimum ağırlık kapasitesi 209 kg (461 lb) Surucu+Yolcu+ve tum ekipmanlar.
95+55+bagaj =209 diyorsun yani. Peki 59 kilo agirligi topcase ve sidecaselere bolebiliyormuyuz. Benim topcasin icindw max 4.5 kg agirlik yaziyor ben 15 kiloya kadar dolduruyorum. Bu caselerin max agirlik kapasitesi vardir muhakkak
ee_ee
04 Şubat 2016, 06:17
95+55+bagaj =209 diyorsun yani. Peki 59 kilo agirligi topcase ve sidecaselere bolebiliyormuyuz. Benim topcasin icindw max 4.5 kg agirlik yaziyor ben 15 kiloya kadar dolduruyorum. Bu caselerin max agirlik kapasitesi vardir muhakkak
Fazlası motor fren mesafesinin uzamasından tut da dık bir yokuşta kafa dikmeye kadar gider. Tabii yakıt tüketimini saymıyorum bile. Sonra Nc gitmiyor. Ben vurayım bakayım senin sırtına 250 kg yuk bakım sen gidebilecenmi. (Laf sana değil arkadşım soyliyene)
Razor999
04 Şubat 2016, 12:51
Uzun yolda ben de çok fazla yüklerdim eski motosikletlerimde fakat şöyle bir şey var özellikle artçı olduğu zaman topcase i fazla doldurunca ağırlık merkezin arkaya doğru kaydığından yokuşlarda düzde falan gazı birden açınca anlık heyecan yaşamalarına neden olabiliyor. Ben genellikle yan çantalara kıyafetleri doldurup, ağır eşyaları depo üstü çantasına 20-30kg gibi bir ağırlıkla koyardım ve topcase i sadece fotoğraf makinesi, su yiyecek gibi durunca hemen ulaşabilmem gereken hafif şeyler için kullanıyorum.
mehmetenis
04 Şubat 2016, 13:47
ah v storm ah 5 ay motor aradım km ye takılmadım abs li olsun gerisi önemli değil ama 07 mod bile 19999 dan aşşağıya söyleyen olmadı bende gittim nc aldım 6 yaş daha yeni ama parayı bulursam v storm alabilirim çok konforlu oturaklı güçlü kuvvetli sağlam bi motordur artçılı 199 km/h çok çabuk görür yan çanta takılı dahi olsa tık demez nc aynı yükte 160 a zor çıkıyor
Şimdi Fatih Baba biraz düzeltmek lazım,
Şuradan itibaren "çok konforlu oturaklı güçlü kuvvetli sağlam bi motordur frenleri çok zayıftır artçılı 199 km/h çok çabuk görür yan çanta takılı dahi olsa tık demez nc aynı yükte gerekli viteste aynı hızları rahatlıkla görür diye düzelttim.
frenler zayıf ama aynı yükte aynı hızı zor görür aynı gün hem ona hem ona artçı oldum
yani güç olarak nc den 1 gömlek yukarıda :)
nc tüüü kaka
dyavol-77
05 Şubat 2016, 00:11
Şuradan itibaren "çok konforlu oturaklı güçlü kuvvetli sağlam bi motordur frenleri çok zayıftır artçılı 199 km/h çok çabuk görür yan çanta takılı dahi olsa tık demez nc aynı yükte gerekli viteste aynı hızları rahatlıkla görür diye düzelttim.
NC750 199km hız yapıyor mu yaww???...Duy-da inanma...:mrgreen:
aydin-ist
05 Şubat 2016, 00:29
199u hiç denemedim ama, 170-180'e hiç zorlanmadan çıkıyor ve yolda çok dengeli / güvenli gittiğini hissediyorsun. Arkadaşlarımdan 195 leri bastıklarını söyleyenleri de çok duydum. Dolayısıyla, 199 konusunu bilemem ama 195 için kesinlikle güvenli ve yapıyordur diyebilirim.
_oXXo_
05 Şubat 2016, 00:40
gençler ve kendini genç hissedenler.
hız ve yarış olayını racing ci arkadaşlara bıraktık. bizim amacımız sakin sakin sürüp kendimizi ve artçılarımızı geze geze zevk içinde mutluluktan ucurmak . ( birden kendimi magnum reklamında hissettim :D ) . enduro turing bi motor kullanıyosunuz ne işiniz var 200 km hızda. hayattan zevk alın 120 idealdır :D
arada gs leri de kovalamak lazım :P
bu motor yani 700x 193 te kesiciye girer düzde hiç kesiciye sokamadım ama 190 gördüm 1 defa zaten fazla hız sevmem ama otobanda da azcık lazım olmuyor değil...
mucaliskan
05 Şubat 2016, 09:55
Merhaba emin kaptan,
Bende benim nc yi geçen mayısta aldım. şu an 12.000 km ye dayandı nerdeyse. uzun yol çanakkaleye gittik ilk çok fazla yükümüz yoktu günü birlik olduğu için.
fakat Bayramda tekrar çıktık bu sefer 11 günü bulan bir tur olduğu için(ayvalık,çeşme,bodrum,ölüdeniz,antalya,pamukka le,eskişehir) baya bir yüklendik, sana fikir olması açısından yanımızda neler taşıdık anlatayım,
arka çantada decathlondan aldığımız katlanır mangal,pike, çatal,bıçak kaşık,terlik,kamera elektronik ekipman,şişme yatak :)
yan çantaların birinde komple eşimin kıyafetleri, ikincisinin yarısında yine eşimin kıyafetleri :) benim bi kaç tsort ve şort.
bunlara ek olarak sosis çanta bulamadığım için anneme diktirdiğim paraşüt kumaşınan iki adet sosis çantayıda yan çantaların üzerine baladım.
onların içinde ise yine battaniye pike, yağmurluklarımız pantolon ve üst ikişer adet, ve çadır demirleri vardı,
senin anlıyacağın araba yükler gibi yükledik:)
benim kilom 120, eşimde taş çatlasın 60kg, motorun üstündeki yükü sen tahmin et :) çeşme otobanında 160km yi gördüm rahat birşekilde zorlamadan, sonrasına arkamda eşim ve yüklerimiz olduğu için yüklenmedim ama dahada yapardı örnek olması açısından söylüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Enis Beye kesinlikle katılıyorum. tecrübeyle sabittir, az önce emin kaptana yazdığım cevaptaki gibi motoru tabiri caizse eşşek gibi yükledim. 160a rahatlıkla çıktı sonrasına cesaretim yetmedi eşim ve yüküm olduğu için.
CptHasan
05 Şubat 2016, 10:27
arkadaşlar ben 192 yi gördüm. 180 den sonra hız çok yavaş artıyor. bende neden daha fazla çıkmıyor diye düşünüyordum. meğer kesici varmış. ancak 170 gibi hızlara hiç zorlanmadan çıktığına hem fikirim. zaten otobanda hafif gazladın mı hemen 150 oluyor.
nc düşünen arkadaşlara sadece lastik konusuna dikkat etmelerini öneririm. ben sıfır aldığım için biraz dunlop kullanayım azıcık eskisin sonra değiştiririm diye bekliyorum. ancak yaza michelin pilot road 4 e terfi etmeyi planlıyorum.
Merhaba emin kaptan,
Bende benim nc yi geçen mayısta aldım. şu an 12.000 km ye dayandı nerdeyse. uzun yol çanakkaleye gittik ilk çok fazla yükümüz yoktu günü birlik olduğu için.
fakat Bayramda tekrar çıktık bu sefer 11 günü bulan bir tur olduğu için(ayvalık,çeşme,bodrum,ölüdeniz,antalya,pamukka le,eskişehir) baya bir yüklendik, sana fikir olması açısından yanımızda neler taşıdık anlatayım,
arka çantada decathlondan aldığımız katlanır mangal,pike, çatal,bıçak kaşık,terlik,kamera elektronik ekipman,şişme yatak :)
yan çantaların birinde komple eşimin kıyafetleri, ikincisinin yarısında yine eşimin kıyafetleri :) benim bi kaç tsort ve şort.
bunlara ek olarak sosis çanta bulamadığım için anneme diktirdiğim paraşüt kumaşınan iki adet sosis çantayıda yan çantaların üzerine baladım.
onların içinde ise yine battaniye pike, yağmurluklarımız pantolon ve üst ikişer adet, ve çadır demirleri vardı,
benim kilom 120, eşimde taş çatlasın 60kg, motorun üstündeki yükü sen tahmin et :) çeşme otobanında 160km yi gördüm rahat birşekilde zorlamadan, sonrasına arkamda eşim ve yüklerimiz olduğu için yüklenmedim ama dahada yapardı örnek olması açısından söylüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Enis Beye kesinlikle katılıyorum. tecrübeyle sabittir, az önce emin kaptana yazdığım cevaptaki gibi motoru tabiri caizse eşşek gibi yükledim. 160a rahatlıkla çıktı sonrasına cesaretim yetmedi eşim ve yüküm olduğu için.
Hocam mahsuru yoksa birde fotoğraf isteriz yüklü haliyle.
mucaliskan
05 Şubat 2016, 11:55
mahsuru yokta bir bakayım nasıl foto yükleniyor uzun zamandır forumlara foto yüklemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
mahsuru yokta bir bakayım nasıl foto yükleniyor uzun zamandır forumlara foto yüklemedim
http://i.hizliresim.com/lvgWdb.jpg (http://hizliresim.com/lvgWdb)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
motora yüklemeden önce eşyaları motorun yanına yatırınca pansiyon sahibi ne yaptın adammı kestin odada motora yükliyeceksin demişti:)
Bu arada dikkat ederseniz artçı koltuğunda şişme yastık var, onuda çok az hava ile doldurduğunuz zaman airhawk'a rakip olan airsparrow oluveriyor :) oda test edilmiş onaylanmıştır uzun yolda :)
mehmetenis
05 Şubat 2016, 13:23
İnan ki benim motorda geçen yaz Bozcaada yolunda 210 Km hızı gördüm,
İnanıp inanmamak size kalmış.
ee_ee
05 Şubat 2016, 13:27
İnan ki benim motorda geçen yaz Bozcaada yolunda 210 Km hızı gördüm,
İnanıp inanmamak size kalmış.
Aynen benimde 200 um var. (Rüzgar arkadan esiyordu)
mehmetenis
05 Şubat 2016, 13:41
Merhaba emin kaptan,
İşte bu sözünüz evliliği sonuna kadar açıklıyor,
yan çantaların birinde komple eşimin kıyafetleri, ikincisinin yarısında yine eşimin kıyafetleri benim bi kaç tsort ve şort.
Bizim evde de bir dolap komple hanımın ayakkabıları benim ayakkabılar çok küçük bir alanda yaşam mücadelesi vermeye çalışırken.Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Aynen benimde 200 um var. (Rüzgar arkadan esiyordu)
Ama diğer motorlara göre son hızı düşük onu bilmemiz lazım bu motor hız için yapılmamış,mesela benim 2011 cbf1000 de Çerkezköy otobanında 260Km hızları çok rahat görüyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
Bu da benim CBF1000 idi,
https://imagizer.imageshack.com/img922/3338/iXCeuE.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Bu da benim CBF1000 idi,
http://imagizer.imageshack.com/img922/3338/iXCeuE.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Arkadaşlar Elcik ısıtmalar ile gaz kolu kelebeği geldi,elcik ısıtmaları deneme amaçlı iş yerinde laptopun şarjıyla çalıştırdım 1 dk içerisinde el değmeyecek kadar ısındı.Daha ne olsun.Gaz kelebeğine de alışmak zor olsada sonrasında çok rahatmış dedim.
http://imagizer.imageshack.com/img923/3535/qy4min.jpg
http://imagizer.imageshack.com/img923/2088/SIRguj.jpg
Razor999
05 Şubat 2016, 15:58
İşte bu sözünüz evliliği sonuna kadar açıklıyor,
yan çantaların birinde komple eşimin kıyafetleri, ikincisinin yarısında yine eşimin kıyafetleri benim bi kaç tsort ve şort.
Bizim evde de bir dolap komple hanımın ayakkabıları benim ayakkabılar çok küçük bir alanda yaşam mücadelesi vermeye çalışırken.Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Ama diğer motorlara göre son hızı düşük onu bilmemiz lazım bu motor hız için yapılmamış,mesela benim 2011 cbf1000 de Çerkezköy otobanında 260Km hızları çok rahat görüyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
Bu da benim CBF1000 idi,
https://imagizer.imageshack.com/img922/3338/iXCeuE.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Bu da benim CBF1000 idi,
http://imagizer.imageshack.com/img922/3338/iXCeuE.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Arkadaşlar Elcik ısıtmalar ile gaz kolu kelebeği geldi,elcik ısıtmaları deneme amaçlı iş yerinde laptopun şarjıyla çalıştırdım 1 dk içerisinde el değmeyecek kadar ısındı.Daha ne olsun.Gaz kelebeğine de alışmak zor olsada sonrasında çok rahatmış dedim.
http://imagizer.imageshack.com/img923/3535/qy4min.jpg
http://imagizer.imageshack.com/img923/2088/SIRguj.jpg
Ben de dün şu elcik ısıtma olayına bakıyordum. Olcay'ın paylaştığı linkte özellikle aralık sonu ve ocak başında Türkiye'den alımlar olmuş. Bunlar da o siparişlerden birisi sanırım :D Kaç günde geldi? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum
_oXXo_
05 Şubat 2016, 18:58
mehmet gelenlerden biri benimdi sanırım :D
bu arada aliexpresten sipariş vereceğim isteği olan ?
mehmetenis
05 Şubat 2016, 21:16
mehmet gelenlerden biri benimdi sanırım :D
bu arada aliexpresten sipariş vereceğim isteği olan ?
Abi ben onları daha sipariş ederken millet sahiplendi :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
Ben de dün şu elcik ısıtma olayına bakıyordum. Olcay'ın paylaştığı linkte özellikle aralık sonu ve ocak başında Türkiye'den alımlar olmuş. Bunlar da o siparişlerden birisi sanırım :D Kaç günde geldi? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum
Ben aldım :cat:
Bunların siparişini 24.12.2014 tarihinde verdim geliş tarihi:04.02.2015
Arjantinli69
05 Şubat 2016, 21:57
NC 750 ile 190-200 km sürat ? Biz O kadar bastïk 180 km'nin üzerine çíkmadi yüksüz oldugu halde.
Bu arada almak isteyen olursa 2015 md 8000 km de full dolu lastikler michelin NC 750 X 27.000 TL ye satilik var.
ee_ee
05 Şubat 2016, 22:04
NC 750 ile 190-200 km sürat ? Biz O kadar bastïk 180 km'nin üzerine çíkmadi yüksüz oldugu halde.
Bu arada almak isteyen olursa 2015 md 8000 km de full dolu lastikler michelin NC 750 X 27.000 TL ye satilik var.
Kaç kg'sun hocam :)???
aydin-ist
05 Şubat 2016, 22:08
Motora, Flash özellikli, Gri Led Sis Farı eklemeyi istiyorum. Aliexpress de aşağıdakini buldum, sizin öneriniz var mı? Yoksa bunu bu alayım?
http://tr.aliexpress.com/item/New-Brand-Waterproof-led-motorcycle-headlight-HID-35W-CREE-XML-U2-4-LED-Spotlight-with-automatic/1406596594.html?isOrigTitle=true (http://s.click.aliexpress.com/e/vVVBa2R)
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1KG8yIXXXXXaHXVXXq6xXFXXXX/New-Brand-Waterproof-led-motorcycle-headlight-HID-35W-CREE-XML-U2-4-LED-Spotlight-with-automatic.jpg
_oXXo_
05 Şubat 2016, 22:51
Motora, Flash özellikli, Gri Led Sis Farı eklemeyi istiyorum. Aliexpress de aşağıdakini buldum, sizin öneriniz var mı? Yoksa bunu bu alayım?
http://tr.aliexpress.com/item/New-Brand-Waterproof-led-motorcycle-headlight-HID-35W-CREE-XML-U2-4-LED-Spotlight-with-automatic/1406596594.html?isOrigTitle=true (http://s.click.aliexpress.com/e/vVVBa2R)
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1KG8yIXXXXXaHXVXXq6xXFXXXX/New-Brand-Waterproof-led-motorcycle-headlight-HID-35W-CREE-XML-U2-4-LED-Spotlight-with-automatic.jpg
abi ne yaptın sen çinden o paraya sismi alınır . ben siparişini geçiyorum herkezde bunlardan var
http://tr.aliexpress.com/item/1-PCS-125W-2-Color-Motorcycle-Motorbike-3000LMW-Upper-Low-Beam-Flash-CREE-U5-LED-Driving/32309986521.html?spm=2114.13010208.99999999.297.a9 tXAa (http://s.click.aliexpress.com/e/NJIqBm6)
al 1 çift bak keyfine yada 2 çift al biri kısa biri uzun far görevi yapar
aydin-ist
05 Şubat 2016, 23:05
[QUOTE=aydin-ist;3828060]Motora, Flash özellikli, Gri Led Sis Farı eklemeyi istiyorum. Aliexpress de aşağıdakini buldum, sizin öneriniz var mı? Yoksa bunu bu alayım?
Motorda kullandığım var olan sis farları aşağıda görülüyor, ona uygun bir şey eklemek istiyorum. Önerin çok güzel ve ekonomik, ama benim sislerin yanında sırıtacak. Yukarıda seçtiğim sis lambasının ise, benim sisler rengine olanı var, ondan olıp, bendeki sislerin iç tarafına yerleştireceğim. Ve bu sislerden ana isteğim sadece ÇAKAR olarak çalışması olacak.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/12186470_10153323329433040_876582170288354452_o.jp g
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1eh0sIFXXXXcjXXXXq6xXFXXXo/30W-LED-Auxiliary-Lights-3600LM-XML-U2-Cree-LED-Work-Light-Spot-Lamp-Driving-Fog-12V.jpg
Ahmet Turan Peker
06 Şubat 2016, 00:33
Son sürat işi karışık gibi ben 2 kişiyle edirneye giderken 60 km boyunca zorladı 169 dedi 170 olmadı millet 190 falan yazıyor dct çıkmaz bu suratlere bence düz olanı bilemem
ee_ee
06 Şubat 2016, 00:41
Kısmet olurda bir daha yaparsam foto yada videosunu eklerim
schumacher__
06 Şubat 2016, 00:44
ben yüksek cam, topcase ve paraşüt gibi soft yan çantalarla izmir otoyolunda 190ı gördüm. Şahitlerim de var, inanmazsan aha dayıya sor :)
https://pbs.twimg.com/profile_images/668874947209613312/0yp-vzPJ_400x400.jpg
_oXXo_
06 Şubat 2016, 05:15
[QUOTE=_oXXo_;3828103]
Motorda kullandığım var olan sis farları aşağıda görülüyor, ona uygun bir şey eklemek istiyorum. Önerin çok güzel ve ekonomik, ama benim sislerin yanında sırıtacak. Yukarıda seçtiğim sis lambasının ise, benim sisler rengine olanı var, ondan olıp, bendeki sislerin iç tarafına yerleştireceğim. Ve bu sislerden ana isteğim sadece ÇAKAR olarak çalışması olacak.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/12186470_10153323329433040_876582170288354452_o.jp g
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1eh0sIFXXXXcjXXXXq6xXFXXXo/30W-LED-Auxiliary-Lights-3600LM-XML-U2-Cree-LED-Work-Light-Spot-Lamp-Driving-Fog-12V.jpg
abi çakar özellikli istanbulda çok daha iyilerini bulursun yazıktır o kdar para verme :D
Olcay Avşar
06 Şubat 2016, 09:40
[QUOTE=_oXXo_;3828103]
Aydın abi hemen karar verme, aynı ürünü daha ucuza satanlar olabiliyor iyi araştır.
Ayrıca sis lambası alırken ayaklarına, bağlantı demirlerine dikkat et. Montaj yapmayı düşündüğün yere uygun bir yapısı yoksa ekstradan iş çıkar.
Barbaros'un link verdiği sislerin grisi ve koruma zırhsız olanları da var, bi bak istersen.
mehmetenis
06 Şubat 2016, 13:29
Kaç kg'sun hocam :)???
Hemen büyük vitese atarsanız 180-190 larda kalırsınız,Hızlanmanız şu şekilde olmalı;
4-5-6. Viteslerde devir sayacı sona yaklaştıktan sonra büyük vitese geçmeniz gerekiyor. O zaman son hız olarak 200-210 ları rahat görürsünüz
_oXXo_
06 Şubat 2016, 13:44
Hemen büyük vitese atarsanız 180-190 larda kalırsınız,Hızlanmanız şu şekilde olmalı;
4-5-6. Viteslerde devir sayacı sona yaklaştıktan sonra büyük vitese geçmeniz gerekiyor. O zaman son hız olarak 200-210 ları rahat görürsünüz
mehmet insanları özendirmeeeee ::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2:: ::angry2::::rantinp:::pala::::facepalm1::
biz yavaş gitsinler diye uğraşıyoz sen hızlı gitsinler diye :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
kagen00
06 Şubat 2016, 14:41
Bence 120 - 130 km.ye kadar hızlanma gayet güzel. Daha fazla sürat içinse zaten başka motorlar var. Onları kullanın... Siz sağ biz (NC'liler) selamet... Yolumuza bakalım..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO