Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
mehmetenis
08 Eylül 2015, 10:44
Merhaba abiler ben cbr 125 kullanıcısıyım ve sonraki motorumun bu olmasını istiyorum ama şöyle bir sorunum var ki boyum kısa. Cbr 125te bile tam basamıyorum yarım basıyorum kullanımımı etkilemiyor ama bu motorun selesi daha ince olduğunu düşündüğümden cbr gibi yarım basarsam kullanabileceğimi düşünüyorum. İstanbul avrupa yakasında beni motoruna oturtacak biri var mı? Sürmeme gerek yok sadece boyumu ölçmek istiyorum. Zira bayilerde bu motor yok. Eğer boyum yetmezse tarz değiştirip cruiser hayalleri kuracağım :/ Lütfen tecrübe ve 1.65 boyunda f 1200 gs kullanan kişilerin örneğini vermeyin yere ayak basamadığım motoru kullanmam.
Eğer avcılara yakınsan gelebilirsin
audioslave
08 Eylül 2015, 11:19
Merhaba abiler ben cbr 125 kullanıcısıyım ve sonraki motorumun bu olmasını istiyorum ama şöyle bir sorunum var ki boyum kısa. Cbr 125te bile tam basamıyorum yarım basıyorum kullanımımı etkilemiyor ama bu motorun selesi daha ince olduğunu düşündüğümden cbr gibi yarım basarsam kullanabileceğimi düşünüyorum. İstanbul avrupa yakasında beni motoruna oturtacak biri var mı? Sürmeme gerek yok sadece boyumu ölçmek istiyorum. Zira bayilerde bu motor yok. Eğer boyum yetmezse tarz değiştirip cruiser hayalleri kuracağım :/ Lütfen tecrübe ve 1.65 boyunda f 1200 gs kullanan kişilerin örneğini vermeyin yere ayak basamadığım motoru kullanmam.
X modeli değilde S modelini rahatlıkla kullanırsın.
F54;
ya böyle bir motor bulacagim ya da kendim bir seyleri modifiye edeceğim.
bekleyin beni anacigim :P
Sana asist yaparız voleyi vurup gol yapmak senin tecrübene kalmış
Bu sistemi yaparsan bravo
Gel gelelim zincir germe işinden başka bir iş gelmez benim elimden
Elimden gelse yardımcı olsam çok isterim yani
Kolay gelsin
Her zaman destekçiniz :)
Olcay Avşar
08 Eylül 2015, 14:07
Sana asist yaparız voleyi vurup gol yapmak senin tecrübene kalmış
Bu sistemi yaparsan bravo
Gel gelelim zincir germe işinden başka bir iş gelmez benim elimden
Elimden gelse yardımcı olsam çok isterim yani
Kolay gelsin
Her zaman destekçiniz :)
En kısa zamanda karaköy pasajına gidip benzer bir motor bakacağım
olmadı küçük bir merkezi kilit motoru, biraz bisiklet teli vs ile bişeyler yapmaya çalışacağım.
heves ettim, çoktandır böyle şeyleri kurcalamıyorum :)
A.Türker
08 Eylül 2015, 14:26
Eğer avcılara yakınsan gelebilirsin
hocam 2 günde 1 geliyorum avcılara bu kadar çabuk cevap alacağımı düşünmüyordum teşekkür ederim geleceğim yanınıza :)
mehmetenis
09 Eylül 2015, 11:46
hocam 2 günde 1 geliyorum avcılara bu kadar çabuk cevap alacağımı düşünmüyordum teşekkür ederim geleceğim yanınıza :)
Bekliyorum.
Olcay Avşar
09 Eylül 2015, 13:36
mehmetenis
telefonunu yazmıştın ama ne olur ne olmaz diye sildim ben, sonra ileride bir sıkıntı çıkmasın, google çok hızlı indeksliyor sayfalarımızı.
Arkadaşa özel mesaj ile iletmen daha sağlıklı olur.
Ha yok benim telefonum ve ismim umuma açık olabilir sıkıntı yok dersen bişey diyemem, benimki sadece içgüdüsel koruma :)
Olcay Avşar
10 Eylül 2015, 15:03
Hacılar ben bu elekrikli otomatik bagaj açma için çalışmalara başladım, şu an için sadece bilgi toplama aşamasındayım :)
Yüksek ihtimal ile şöyle bir küçük merkezi kilit motoru kullanacağım;
http://www.bordootomotiv.com/wp-content/uploads/2011/11/megane8200076240.jpg
bu motor ile şöyle bir teli çekip kilit mekanizmasına hareket vereceğim;
http://www.cevizciogluyedekparca.com/Images/Urun/b02062012131845.jpeg
geriye motoru ve teli oturtup gerdirecek ve motora monte edebilecek demir sac vs parçalarını kesmek biçmek işlemek kalıyor.
Biraz kablo bir mini röle ve uygun bir buton ile hiç zor değil, yaparım inşaallah.
en kısa zamanda başlayacağım fekat aklıma takılan bir nokta var;
bizim bu bagaj kilitlerinde oluşan problemelri gidermek için honda bir revizyon yapıp sms ile çağırmıştı. acaba şu an sağlamken bile gidip değişim yapsam mı? acaba daha mı yumuşar ve kolay olur?
moner
10 Eylül 2015, 15:25
Hacılar ben bu elekrikli otomatik bagaj açma için çalışmalara başladım, şu an için sadece bilgi toplama aşamasındayım :)
Yüksek ihtimal ile şöyle bir küçük merkezi kilit motoru kullanacağım;
http://www.bordootomotiv.com/wp-content/uploads/2011/11/megane8200076240.jpg
bu motor ile şöyle bir teli çekip kilit mekanizmasına hareket vereceğim;
http://www.cevizciogluyedekparca.com/Images/Urun/b02062012131845.jpeg
geriye motoru ve teli oturtup gerdirecek ve motora monte edebilecek demir sac vs parçalarını kesmek biçmek işlemek kalıyor.
Biraz kablo bir mini röle ve uygun bir buton ile hiç zor değil, yaparım inşaallah.
en kısa zamanda başlayacağım fekat aklıma takılan bir nokta var;
bizim bu bagaj kilitlerinde oluşan problemelri gidermek için honda bir revizyon yapıp sms ile çağırmıştı. acaba şu an sağlamken bile gidip değişim yapsam mı? acaba daha mı yumuşar ve kolay olur?
Bence bu işlemi yaptırmadan önce Honda da kilit değişikliğini yaptırmakta fayda var.
Birincisi siz bu modifikasyonu yaptıktan sonra kilit değişikliği gerekirse honda bunu "siz oraya müdahale ettiğiniz için" yapmayabilir.
İkincisi ise hondanın yapacağı kilit değişikliği kilit çalışma sisteminde değişikliğe sebep olabilir. Bu durumda da sizin modifikasyonunuz çalışmayabilir. Yeniden düzenleme yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Olcay Avşar
10 Eylül 2015, 16:02
Bence bu işlemi yaptırmadan önce Honda da kilit değişikliğini yaptırmakta fayda var.
Birincisi siz bu modifikasyonu yaptıktan sonra kilit değişikliği gerekirse honda bunu "siz oraya müdahale ettiğiniz için" yapmayabilir.
İkincisi ise hondanın yapacağı kilit değişikliği kilit çalışma sisteminde değişikliğe sebep olabilir. Bu durumda da sizin modifikasyonunuz çalışmayabilir. Yeniden düzenleme yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Ben o kısımları hiç düşünmedim ve önemsemedim ama değişiklik ile kilit mekanizması yumuşarsa daha rahat bir açılma kapanma olur.
ee_ee
10 Eylül 2015, 18:11
Ha gayret olcay hocam olacak gibi. Yanlız o parçayı biliyorum biraz büyük değil mi o?
Olcay Avşar
10 Eylül 2015, 18:27
merkezi kilit motorunu diyorsan en ufagi bu model, artik bir yere sokacagiz du bakalim :)
bu arada ben servise gidip geldim bile.
degismesi gereken parça basit küçük bir plastik. yarin fotograflarim insaallah.
servis yogundu, parca küçük olsa da baya bi sokme takma islemi var.
bir iki gun icinde soker denemelere baslarim.
aslinda dayanamıyorum belki de yarin soker bi tespit yaparim :)
moner
11 Eylül 2015, 08:52
Ben o kısımları hiç düşünmedim ve önemsemedim ama değişiklik ile kilit mekanizması yumuşarsa daha rahat bir açılma kapanma olur.
Kesinlikle. Hondanın yapacağı değişikliğin böyle bir faydası da olabilir.
Olcay Avşar
11 Eylül 2015, 10:02
Tahminim işe yarayacak olan teli ve bir merkezi kilit motorunu satın aldım dün akşam;
http://i.hizliresim.com/3aGO45.jpg
Elimde mutlaka röle buton vs vardır kurcalamam lazım malzemeleri :)
Çayımı içeyim birazdan girişeceğim motora.
mehmetenis
11 Eylül 2015, 12:13
Üstat çok doğru yapmışsın numaramı kaldırarak ama benim için sıkıntı olmaz
Zaten facebook ta falan da yazıyor,
Ama ellerin dert görmesin.
Bu arada bu bagaj açma işi güzel olacak merakla bekliyorum,
Bu arada dün eşimle giderken çukurdan geçtik bir baktım gidonun sağ tarafından tıkırtı sesleri geliyor
Eşimi bıraktıktan sonra inceledim sağ elcik korumanın alt bağlantısı kırılmış.(oooooo dedim)
Herhalde bozcaada da gün batımına çıkarken fazla araziye girdim,
Hemen kırık parçayı çıkattım yerine 10'luk somun ve pullarra takviye yaptım şimdi sallatı ses yok ama tek bağlantı tutuyor o da zorlamada kırılabilir.
Kırılırsa uçları açık elcik korumalardan alıcam sadece gidonun dışından bağlanan.
Olcay Avşar
11 Eylül 2015, 16:04
Ben başladım projeye haberiniz olsun, şimdilik iyi gidiyor :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
Eveeet, kilidin fabrika tarafından gönderilen plastik zımbırtısını değiştim (bu işi servisler ücretsiz yapıyor normalde, benim ki özel bir durum)
Sonrasında gerçekten anahtar mekanizması yumuşadı. kilit elimde boşta iken sola, yani benzin deposu için çevirdiğimiz kısıma doğru çok rahat dönüyor ama bagaj açma yönüne doğru hissedilebilecek kadar daha sert dönüyordu.
Plastiği değiştikten sonra ciddi bir rahatlama oldu, yerine monte edip denemedim ama daha.
Gelelim otomatik açma sistemine;
bisiklet teli kısmını başarılı bir şekilde kilit mekanizmasına monte ettim.
Şu an hem anahtar ile çalışan teli çektiğimde hem de kendi taktım uzun bisiklet telini çektiğimde mekanizma bagajı açıyor, kilidi yerine monte ettim.
sağ grenajları söküp merkezi kilit motoru için yer baktım, tam ona göre güzel bir yer var ama montaj işini yarına bırakacağım. Bugün spor günüm :P
Allah izin verirse yarın bitiririm bu işi inşaallah.
Bütün aşamaları fotoğraflıyorum en son detaylı anlatırım, hatta ingilizce konusunda birisi de yardım ederse tüm dünyaya bu konuda bir faydamız olur :)
Haydi görüşürüz inşaallah.
ee_ee
11 Eylül 2015, 21:55
Gozum ustunde hocam. Pur dikkat seni takip ediyorum... Ingilizce iöin çok teknik terim olmadıkça yardımcı olmaya çalışırım.
mehmetenis
12 Eylül 2015, 02:46
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum,
Çakmaklığı ve led sislerin açma kapama düğmesini bagaj içine yerleştirecem çünkü dürekt aküden aldım bağlantıyı
Birde aldığım düğme dış kullanıma çok uygun değil o yüzden bagaj içine yerleştirecem fakat bagaj içinde nereye yerleştirirsek daha uygun olur arka tarafında mesafe olmalı
Bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu ve mesut olucam. :)
Olcay Avşar
12 Eylül 2015, 09:25
mehmet enis bu konuda şöyle yardımcı olurum, daha önce çakmaklık montajımla ilgili resimler var, orada bagajın dışını görebilirsin. ona göre montaj yaparsın.
fakat butonu bagaja koyman saçma olur, aldığın düğme dış kullanıma uygun olmasa da kolay kolay su geçirip arıza çıkaracağını sanmam.
yine de sen bilirsin.
mehmetenis
12 Eylül 2015, 11:17
mehmet enis bu konuda şöyle yardımcı olurum, daha önce çakmaklık montajımla ilgili resimler var, orada bagajın dışını görebilirsin. ona göre montaj yaparsın.
fakat butonu bagaja koyman saçma olur, aldığın düğme dış kullanıma uygun olmasa da kolay kolay su geçirip arıza çıkaracağını sanmam.
yine de sen bilirsin.
Sizin paylaşımlarınızı okudum o paylaşımların ekran görüntüsünü de aldım,
Ama yinede insan soruyor işte :)
Butonu bagajın içine yerleştirme sebebim sis farlarına giden tesisatı direkt aküden çektim,motorun tesisastına
Dokunmadım butonu dışarı koyarsam çoluk çocuk oynabilir sis farlarını açıp bende bir haber akünün bitmesini göze alamam ki böyle bir olay yakın zamanda başıma geldi iki saat takviye kablosu aradım.
Bu yüzden butonu kilitli gözün içine koymak istiyorum.
Olcay Avşar
12 Eylül 2015, 18:55
Sizin paylaşımlarınızı okudum o paylaşımların ekran görüntüsünü de aldım,
Ama yinede insan soruyor işte :)
Butonu bagajın içine yerleştirme sebebim sis farlarına giden tesisatı direkt aküden çektim,motorun tesisastına
Dokunmadım butonu dışarı koyarsam çoluk çocuk oynabilir sis farlarını açıp bende bir haber akünün bitmesini göze alamam ki böyle bir olay yakın zamanda başıma geldi iki saat takviye kablosu aradım.
Bu yüzden butonu kilitli gözün içine koymak istiyorum.
O zaman araya bir röle koy (aküden direkt gelen hatta) röleye de kontaktan gelen bir hattan buton ile tetik ver.
Yine de sen bilirsin, ama unutma motorun kontağını kapatıp inip gidip sis farlarını kapatmayı unutma ihtimalin çok fazla :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Beyler proje bitti.
Motoru toplamadan onlarca kez denedim, topladıktan sonra da 5-10 kere denedim.
Şimdilik şıkır şıkır çalışıyor, kullandıkça bir sıkıntı olursa küçük bir revize isteyebilir belki ama bence çok güzel bir çalışma oldu.
Resim video filan yok hadi naş :P
BOl bol resim çektim ve sonucu videoladım, ilk fırsatta güzel bir anlatım ile paylaşacağım.
ee_ee
13 Eylül 2015, 11:03
Resim video filan yok hadi naş :P
Gırrrr Fikir babasına da mı yok??? Ben buldum gordum ilk uleyyyynnnn. Isteruk da isteruk (Yeniceriler kazan kaldırır haa
)
mehmetenis
14 Eylül 2015, 00:39
Bugün bagaja çakmaklık ve Led Sis farları için Düğme takma işini bitirdim hayırlısı bakalım
http://imageshack.us/a/img538/6931/udxdzN.jpg
Baggio1974
14 Eylül 2015, 11:36
merhaba Arkadaşlar 14/08/2015 tarihinde almış olduğum NC750x DCT motorumda bir dengesizlik var 120 km üstüne çıktığında kafa sallamaya başlıyor bunu hem çantalı hemde çantasız denedim ayrıca elleri bıraktığım anda motor hoooop sağa çekiyor geçen gafta 1000 bakımını yaptırdığımda sorunu belirttim ustalar baktı bir şey yok dediler fakat nc750 için çift dengeleyici şaft daha dengeli daha az vibrasyon diye iddalı bir yazıları var sizce bu dengesizlik neden kaynaklanabilir DCT kullananlarda bu varmı ustanın bir tanesi sağda dct şanzuman var disk sağda falan gibi bir şey dedi lastikten diyecem ama sıfır motorun lastiğinde ne olabilirki bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmasını rica ederim.
Olcay Avşar
14 Eylül 2015, 12:20
merhaba Arkadaşlar 14/08/2015 tarihinde almış olduğum NC750x DCT motorumda bir dengesizlik var 120 km üstüne çıktığında kafa sallamaya başlıyor bunu hem çantalı hemde çantasız denedim ayrıca elleri bıraktığım anda motor hoooop sağa çekiyor geçen gafta 1000 bakımını yaptırdığımda sorunu belirttim ustalar baktı bir şey yok dediler fakat nc750 için çift dengeleyici şaft daha dengeli daha az vibrasyon diye iddalı bir yazıları var sizce bu dengesizlik neden kaynaklanabilir DCT kullananlarda bu varmı ustanın bir tanesi sağda dct şanzuman var disk sağda falan gibi bir şey dedi lastikten diyecem ama sıfır motorun lastiğinde ne olabilirki bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmasını rica ederim.
Ustalar baktı derken? gözle mi baktılar, binip kullandılar mı?
gidon amortisör çatal teker vs kontrol edilmeli, basit bir sıkıntı vardır öyle şey olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
Bugün bagaja çakmaklık ve Led Sis farları için Düğme takma işini bitirdim hayırlısı bakalım
http://imageshack.us/a/img538/6931/udxdzN.jpg
beni beklemedin neyle delineceğini söylemem için, yapmışsın hayırlı olsun ama işçilik biraz çirkin olmuş :P
mehmetenis
15 Eylül 2015, 03:35
Ustalar baktı derken? gözle mi baktılar, binip kullandılar mı?
gidon amortisör çatal teker vs kontrol edilmeli, basit bir sıkıntı vardır öyle şey olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
beni beklemedin neyle delineceğini söylemem için, yapmışsın hayırlı olsun ama işçilik biraz çirkin olmuş :P
Sonuçta havya ile deldim olacak o kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
Sonuçta havya ile deldim olacak o kadar
Artı o gözüken kusurlarada bugün siyah silikon çektim hem su geçirmemesi için de hemde estetik olması açısından gayet güzel durdu.
Yalnız ben bugün bir şey farkettim benim göstergede ki saat bir iki çalıştırıp kapadığımdan saat 1:00 gösteriyordu ve ilerlemiyordu bende devamlı ayarlıyordum sebebini bir türlü çözememiştim taki bugüne kadar sis farlarının 9 farklı modda yanmasını sağlayan beyinin sol çıkışında yani sol sis farında kumandadan kapatmama rağmen az da olsa ışık vermesi bugün dikkatimi çekti,
Sistem şu şekilde çalışıyor,taktığım bagaj içindeki düğme haricinde sis farlarını yöneten bir beyin var ister direkt yanma veya çakar moda alma işlemlerini gerçekleştiriyor bunuda yapan küçük bir kumada mevcut.
Bagajın içindeki düğme açık konumda iken kumandadan sis farlarını kapattığımda sol sis farının tam sönmediğini gördüm.Yakından incelediğimde ise sis farının çok kısık bir şekilde yanıp söndüğünü veya devamlı yandığını tespit ettim.Sis farı kumandadan kapatmama rağmen bu şekilde yanık kaldığında ana göstergedeki saat 1:00 konumuna düşüyor ve saat fonksiyonu çalışmıyor,tekrardan ayarlama yapmam gerekiyor.
Büyük ihtimalle sis farının beyni aküye tetikleme yapıyor buda sistemi resetliyor sanki akünün bağlantılarını çıkartmış gibi.
Sebebi buymuş.Yarın eğer vaktim olursa sis farının beynini çıkartıp,gidona aç kapa düğme yapacam ve bu düğmeyi de fara veya farın üstündeki park lambasına bağlıyacam motor çalışır haldeyken düğme vasıtasıyla sisler yanacak veya yanmayacak şekilde ayarlıyacam.Ama çakar modundan fregat etmiş olucam ama ana siteme zarar gelmesinden iyidir.
important22
15 Eylül 2015, 04:01
@mehmetenis
Yeni motorunuz hayırlı olsun.:) Cbf1000'e göre fren performansı nasıl?
Olcay Avşar
15 Eylül 2015, 10:04
gidona aç kapa düğme yapacam ve bu düğmeyi de fara veya farın üstündeki park lambasına bağlıyacam motor çalışır haldeyken düğme vasıtasıyla sisler yanacak veya yanmayacak şekilde ayarlıyacam.Ama çakar modundan fregat etmiş olucam ama ana siteme zarar gelmesinden iyidir.
Aküden sislere hat çek,p araya bir röle koyman lazım, yoksa sis farlarının yükü de far hattına ekstradan binmiş olacak.
Baggio1974
15 Eylül 2015, 10:51
dün servise bıraktım 3. test sürüşü yaptılar ve motorda bir dengesizlik olduğunu kabul ettiler bakalım sorun neymiş umarım sadece lastikten kaynaklanan bir durumdur
Olcay Avşar
15 Eylül 2015, 11:21
Sis dedik de, az önce yeni sis farlarım geldi. Eskisinin aynısı gerçi, iki adetti 4 adet olacak.
montaj yapınca fotoğraflarım.
http://i.hizliresim.com/Myr50a.jpg
mehmetenis
15 Eylül 2015, 21:37
@mehmetenis
Yeni motorunuz hayırlı olsun.:) Cbf1000'e göre fren performansı nasıl?
Berbat :)
Şaka Bir yana hızlı bir motor değil ama torklu güçlü, az yakıyor ilave bagaj da cabası,
CBF 1000 gerçekten çok güçlü bir makine idi, ben hızı seven bir insan değilim ama Çerkezköy yolunda deneme amaçlı 260KM hızı gördüm,
NC 750 x ile maksimum 195-200 arasında kaldım ne yalan söyleyeyim, ki o hızlara ulaşmamda tüm viteslerde devir kesiciye (6000 rpm) girene kadar zorlamama rağmen ancak ulaşabildim.
CBF de devir kesiciye kadar kullanmanıza gerek kalmıyordu,
Sonuç olarak ben bu makineyi almadan çok araştırdım Kawa KLE 650,Suzuki DL 650 Vstrom arasında devamlı gidip geldim ama NC 750X alarak çok güzel bir tercih yaptığımı anladım ben motorumdan oldukça memnunum.
Sonuçta Honda Markasının güvenirliği var 4 yıl garantisi mevcut her yerde parçasını bulabilirsiniz daha ne olsun.
Alacak arkadaşlara da NC750X veya Bütçelerine göre NC700X ve S modelini tavsiye ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Aküden sislere hat çek,p araya bir röle koyman lazım, yoksa sis farlarının yükü de far hattına ekstradan binmiş olacak.
Olcay Hayırlı olsun yeni sisler on numara.
Sis Farı bağlantısını yapacağım dediğin gibi röle bağlamayı düşünüyordum sen de aynısı söyledin gidona bağlayabileceğim su geçirmez bir düğme arıyorum,Grenaja delik açmak istemiyorum,
Gidona bağlayabileceğim bir düğme bulsam hallediceğim de düğmeyi bulamadım.
Olmazsa MstTECH Mesut Abiden alıyım diyorum sis farlarını bakayım keyfime.
Olcay Avşar
15 Eylül 2015, 22:04
http://m.aliexpress.com/item/32410769957.html?productId=32410769957&productId=32410769957&productSubject=Universal-Handlebar-Switch-Motorcycle-Kill-Switch-ON-OFF-Button-Connector&productSubject=Universal-Handlebar-Switch-Motorcycle-Kill-Switch-ON-OFF-Button-Connector&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
mehmet aradigin düğme bende var :)
aliexpress ten lazim olur diye almistim geçen hafta geldi, ama simdilik lazim degil.
ben tekrar siparis veririm.
mehmetenis
15 Eylül 2015, 22:56
http://m.aliexpress.com/item/32410769957.html?productId=32410769957&productId=32410769957&productSubject=Universal-Handlebar-Switch-Motorcycle-Kill-Switch-ON-OFF-Button-Connector&productSubject=Universal-Handlebar-Switch-Motorcycle-Kill-Switch-ON-OFF-Button-Connector&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
mehmet aradigin düğme bende var :)
aliexpress ten lazim olur diye almistim geçen hafta geldi, ama simdilik lazim degil.
ben tekrar siparis veririm.
Olcay o düğmeyi nasıl alabilirim, Benim arkadaşım Pendik'te oturuyor senin yanına gelse veya ortak bir noktada buluşsanız düğmeyi teslim edebilir misin,
Tabi ki ücreti neyse fazlasıyla vermeye hazırım,
Olcay bey benimde motora bu düğmeden lazım ve bağlanması gereken sis farlarım var
Sakarya'da bu işi yapacak adam yok :)
Bi el atsanız nasıl olur
Olcay Avşar
15 Eylül 2015, 23:06
sis fari montaji için toplu bir bulusma mi yapsak :P
F54; o dügmeden bir tane var elimde. acelen yoksa al aliexpress ten, 15-20 gunde gelir.
mehmet istersen kargoya da veririm, sen istanbul da degil misin?
Olcay tenks abi bu motosiklet işi harbiden sıkıntı bazen paran olur usta bulamassın bazen tam tersi
Ve sis farları Haziran Ay'ından beri evde duruyor bağlatmıyorum
Olcay Avşar
15 Eylül 2015, 23:16
tarif edeyim yap, inan cok zor degil.
Elektrik işi bana göre değil şimdi ben onu ellersem emin ol bi daha toplanamayacak hâle gelir :)
Yani elime alacağım son iş
He motor dağıt topla de ona cesaret ederim
mehmetenis
16 Eylül 2015, 01:04
sis fari montaji için toplu bir bulusma mi yapsak :P
F54; o dügmeden bir tane var elimde. acelen yoksa al aliexpress ten, 15-20 gunde gelir.
mehmet istersen kargoya da veririm, sen istanbul da degil misin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
Olcay Yada işimi karşıya ayarlarsam çayını içmeye gelirim
important22
16 Eylül 2015, 03:38
@mehmetenis
Bilgi için teşekkürler.:)
Olcay Avşar
16 Eylül 2015, 10:25
@mehmetenis
sen bu adres telefon vermeyi ne çok seviyorsun ya hu :)
Burası umuma açık unutma, hırsızı da okur arsızı da.
Anadoluya geçeceksen mesaj at ben pek yerimde durmam, denk gelirse çay da içeriz yemek de yeriz. Yoksa kargo yaparım, ya da anadoluda ki işin dudulluya yakınsa ben olmasam da dükkana uğrar alırsın butonu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Elektrik işi bana göre değil şimdi ben onu ellersem emin ol bi daha toplanamayacak hâle gelir :)
Yani elime alacağım son iş
He motor dağıt topla de ona cesaret ederim
valla çok kolay la, korkma yaparsın. tek tek anlatırım. hatta geçmişte bununla ilgili yazdığım makaleler de vardı, oradan da yardım alabilirsin.
ee_ee
16 Eylül 2015, 11:20
Ya muhabbet butona döndü bizim buton arada kaynadı. Olcayyy kerdessss hani resimlerr?????
mehmetenis
16 Eylül 2015, 12:14
@mehmetenis
sen bu adres telefon vermeyi ne çok seviyorsun ya hu :)
Burası umuma açık unutma, hırsızı da okur arsızı da.
Anadoluya geçeceksen mesaj at ben pek yerimde durmam, denk gelirse çay da içeriz yemek de yeriz. Yoksa kargo yaparım, ya da anadoluda ki işin dudulluya yakınsa ben olmasam da dükkana uğrar alırsın butonu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
valla çok kolay la, korkma yaparsın. tek tek anlatırım. hatta geçmişte bununla ilgili yazdığım makaleler de vardı, oradan da yardım alabilirsin.
Olcay sıkıntı olmaz verdiğim adres iş yerinin adresi ki google da var zaten.
Artı benim cep no sürücü kursundan dolayı internette yazıyor.
Ama hassasiyetin için teşekkür ederim.
Karşıya gelince yanına gelirim hem çay içeriz hemde alışverişimizi yaparız
Olcay Avşar
16 Eylül 2015, 13:17
Ya muhabbet butona döndü bizim buton arada kaynadı. Olcayyy kerdessss hani resimlerr?????
Resimleri ve videoları hazırlıyorum. Resimler vs hazır olsada yazım ve anlatım bugün bitmez ama. Az kaldı merak etme :)
Olcay sıkıntı olmaz verdiğim adres iş yerinin adresi ki google da var zaten.
Artı benim cep no sürücü kursundan dolayı internette yazıyor.
Ama hassasiyetin için teşekkür ederim.
Karşıya gelince yanına gelirim hem çay içeriz hemde alışverişimizi yaparız
Dudullu natoyolu'ndayım genelde sabahları kesin burada olurum, önceden haberleşelim.
erkan_74
16 Eylül 2015, 17:54
https://www.wish.com/geek/m/c/549904f9b9cb927770a6c7e7
Bende on off anahtar olarak sıparıs cektım ama daha gelmedı bır hafta sonra işlh.şimdilik sisleri cakmaklıkla yaptım bagajın ıcıne...anahtar gelsın foto atmaya calışırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
Sıslerıde burdan aldım.cıftı 120 tlye geldı ba na15 gunde ulastı elıme...
mehmetenis
16 Eylül 2015, 21:03
https://www.wish.com/geek/m/c/549904f9b9cb927770a6c7e7
Bende on off anahtar olarak sıparıs cektım ama daha gelmedı bır hafta sonra işlh.şimdilik sisleri cakmaklıkla yaptım bagajın ıcıne...anahtar gelsın foto atmaya calışırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
Sıslerıde burdan aldım.cıftı 120 tlye geldı ba na15 gunde ulastı elıme...
Erkan hayırlı olsun senin aldığın açma kapama düğmesi Olcayınki gibi değil bilgin olsun burada küçükçekmecede buldum aynısını ama O düğmeyi takmak için gidondaki tutamağı ve kontrol düğmelerini çıkartman lazım,yani takmak için gidonun ucundan geçiyorsun.
Olcay Avşar
17 Eylül 2015, 16:00
Beyler otomatik bagaj açma sistemi için ayrıntılar burada;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/153356-honda-nc700-nc750-otomatik-bagaj-acma-sistemi-%5Bdiy%5D.html#post3727252
mehmetenis
18 Eylül 2015, 14:21
Olcay valla bravo çok güzel bir çalışma yapmışsın.Ellerine sağlık.
Sen bunlarla uğraşırken bende yeni sis farlarımı takmakla uğraşıyordum bakalım beğenecekmisiniz,
http://imageshack.us/a/img901/3614/AAioME.jpg
http://imageshack.us/a/img540/2418/2FZXoK.jpg
http://imageshack.us/a/img661/5944/ZwZI3N.jpg
http://imageshack.us/a/img911/3748/B0ZA2Z.jpg
http://imageshack.us/a/img905/8757/joFAIt.jpg
Olcay Avşar
18 Eylül 2015, 15:44
Bendeki sislerin aynısı, fakat benim sislerin bağlantı ayakları daha bi kibar :P
dur bende çayımı içip yeni gelen sisleri takıp 4 leyeyim.
yanlız bu sendeki light bar hoşuma gidiyor, koruma demiri ile birlikte takabilir miyim acaba merak ettim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Bu arada yarın şile'ye gideyim diyorum, var mı gelen?
mehmetenis
18 Eylül 2015, 17:44
Bendeki sislerin aynısı, fakat benim sislerin bağlantı ayakları daha bi kibar :P
dur bende çayımı içip yeni gelen sisleri takıp 4 leyeyim.
yanlız bu sendeki light bar hoşuma gidiyor, koruma demiri ile birlikte takabilir miyim acaba merak ettim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Bu arada yarın şile'ye gideyim diyorum, var mı gelen?
Olabilir yarın kaç gibi mesela akşama doğru olur ise tadından yenmez
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO