Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
karapara
16 Nisan 2013, 12:08
O zaman belirtir, şunlar şunlar değişti diye, ona göre de istediği fiyatı çeker. Biz de işimize gelip gelmediğine karar veririz... Yanlış mıyım ?
DOĞRUSUNUZ :):)
laylow
16 Nisan 2013, 12:10
tramer sorgusu hiçbir işe yaramaz,adamm otoru ağaca çaktıysa?yda virajda düştüyse.Sahibinin hatası kaza yaptığını söylememesi ama bence haklı neden?
Çünkü akbaba dolu,adamın malını ölü fiyatına alıcak.Sonuçta adam tamir ettirmiş ve satıyor.Size soruyorum malınız yn yattı tamir ettirdiniz ilan veriyorsunuz,ve fiyat ne verirdiniz?motorunuzu sıfır gibi yapmışsınız para harcayıp,12 yemi satarsınız 18 e mi?
Yabancı ülkede satsa arkadaş dilediği gib yazar sıkıntıları sonra yaptığı tadilatları yazar fiyatını koyar satardı.Ama ülkemzde bu imkansız insanların ahlak anlayışı çok farklı
Syanur
16 Nisan 2013, 12:16
Ama kimse 12 ye çeksin fiyatı demiyor, sanırım bir yanlış anlaşılma var burada. Şimdi sizin yazdığınız senaryo bana uyar mesela, eğer plastik aksam değiştiyse ve 0'landıysa benim için sıkıntı teşkil etmez ve kafamda bir fiyat oluştururum ve anlaşabilirsek alırım. Kimisi var, plastik aksamın değişmiş olmasını bile istemez, tercih meselesidir, bulaşmaz bile, git gel yapmaz, emek+vakit harcamaz. Ama şöyle de bir sorun var, ya benim önem verdiğim, mekanik-motor-elektrik aksamında sıkıntı vardı ise??? O zaman bana da uymaz. Ee peki nereden bilecez bunu? İlla taa istanbullara mı gidelim yani?
Yani anlatılmak istenen motorun durumunu bilmek öncelikle. Daha sonrasında fiyat uyuşmazlığı olur orası ayrı, ama öncelikle motorun nesinin değiştiğini bilmem lazım. Bu da benim hakkım.
Ama siz diyorsunuz ki dışarıda çok akbaba var biz de akbaba olalım.. Ben olmam, motorumu satarken de olmam, alırken de. Alan adama karşı vicdanım rahat olmaz ise bu işin bir anlamı olmaz benim için. Saygılar.
Bulent78
16 Nisan 2013, 12:37
Ama kimse 12 ye çeksin fiyatı demiyor, sanırım bir yanlış anlaşılma var burada. Şimdi sizin yazdığınız senaryo bana uyar mesela, eğer plastik aksam değiştiyse ve 0'landıysa benim için sıkıntı teşkil etmez ve kafamda bir fiyat oluştururum ve anlaşabilirsek alırım. Kimisi var, plastik aksamın değişmiş olmasını bile istemez, tercih meselesidir, bulaşmaz bile, git gel yapmaz, emek+vakit harcamaz. Ama şöyle de bir sorun var, ya benim önem verdiğim, mekanik-motor-elektrik aksamında sıkıntı vardı ise??? O zaman bana da uymaz. Ee peki nereden bilecez bunu? İlla taa istanbullara mı gidelim yani?
Yani anlatılmak istenen motorun durumunu bilmek öncelikle. Daha sonrasında fiyat uyuşmazlığı olur orası ayrı, ama öncelikle motorun nesinin değiştiğini bilmem lazım. Bu da benim hakkım.
Ama siz diyorsunuz ki dışarıda çok akbaba var biz de akbaba olalım.. Ben olmam, motorumu satarken de olmam, alırken de. Alan adama karşı vicdanım rahat olmaz ise bu işin bir anlamı olmaz benim için. Saygılar.
Katilirim, kesinlikle motor alirken de satarken de herseyi bilmek isterim, onceki motorumu satarken, benden once dustugunu ve bu dususun izlerini yeni sahibi arkadasa gosterdim, Daha sonra sol pegimin kirildigini ve degistirdigimi, degistirdigim tum parcalari ve yaklasik kmlerini soyledim, herkeste bence boyle yapmali ki alirken ne aldiginizi bilerek alin. Motorumu sattiktan sonra gordugum bir er6 ilani da tipki bu nc700 ilani gibi uygun fiyatliydi, adamla konustum cok iyi soyle boyle eksta two brothers egzoz falan gayet guzel dedi, tramer sorgusu yapinca gordum ki 15000 km de ilana konan alet son muayenesine 105000 km de girmis. Gel de simdi millete guven hadi.
Dediginiz gibi buyuk bir kaza degilse, yani motor da sasi de en ufak bir problem yoksa, mesela on depo kismi catladi ya da yamuldu diye orjinali ile degistirildiyse dediginiz mantikli ama bunu da satmadan once kesinlikle soylemesi lazim, adam gibi motoru alip anlayan bir ustaya goturup test ettirilip sonuc gorulebilir, yine de kazasiz olanla ayni fiyatta olmasini bekleyemezsiniz, tamam 12 olmasin ama 20 de olmasin, 17-18 olabilir ilandaki gibi. Koruma demirleri var sonucta yan dustuyse cok da zarar gormez diye dusunuyorum, 8bin liralik hasar icin enteresan bir dusus olmali sanki? belki on masa da falan problem oldu da degistirildiyse o zaman fatura pahaliya cikabilir tabii.
Sonuc olarak dusmeden dolayi sadece kozmetik hasarlar olduysa ve orjinalleri ile degistirildyse sorun olacagini sanmiyorum ve degerinin de fazla dusmemesi gerektigi konusunda da size katiliyorum ama yine soyluyorum, 8bin liralik hasar lafini duyunca insanin istahi kaciyor, en azindan benim kaciyor yani, 8bin lira kozmetik icin biraz fazla bir rakam gibi geldi bana.
laylow
16 Nisan 2013, 12:37
syanur bir olur iki olur söylersin emin ol üçüncüde vaz geçersin çok ölücü insan var.Milleti böyle üç kağıt yoluna sokan
_Uzay_
16 Nisan 2013, 12:45
tramer sorgusu hiçbir işe yaramaz,adamm otoru ağaca çaktıysa?yda virajda düştüyse.Sahibinin hatası kaza yaptığını söylememesi ama bence haklı neden?
Çünkü akbaba dolu,adamın malını ölü fiyatına alıcak.Sonuçta adam tamir ettirmiş ve satıyor.Size soruyorum malınız yn yattı tamir ettirdiniz ilan veriyorsunuz,ve fiyat ne verirdiniz?motorunuzu sıfır gibi yapmışsınız para harcayıp,12 yemi satarsınız 18 e mi?
Yabancı ülkede satsa arkadaş dilediği gib yazar sıkıntıları sonra yaptığı tadilatları yazar fiyatını koyar satardı.Ama ülkemzde bu imkansız insanların ahlak anlayışı çok farklı
Değerli arkadaşım,
Tramer sorgusu nasıl işe yaramaz? Yaradı işte. Ben bu motoru alacaktım. Fiyatı 21.500 idi. En son ne olur dedim 21.000 dedi telefonda. Daha sonra düşündüm ve biraz daha iner belki dedim ve görüşme talep ettim, D&B motorun ustalarına gösterip, briaz daha pazarlık yapıp alacaktım. Gitmeden önce Halaveyapmam için bilgileri istedim, plakayı istedim, bir de motor ile ilgili detay istedim. Bana plakayı göndermedi! Havale numarasını gönderdi ve motorun kendisi tarafından iki kez yana yatırıldığını, önceki sahibi tarafından da bir kez yana yatırıldığını ve başka birşeyi olmadığını söyledi! Gel gör ki tramer sorgusu sonunda bu motoru almaktan kurtuldum! Allah razı olsun Tramer olayını yapanlardan. Ağaca falan çaksa ve kendi yaptırtsa tabii ki tramerde çıkmaz ama en azından böyle durumlarda insanları enayi yerine düşmekten kurtarıyor. Ben de motor öyle çıkınca, hazır D&B Honda'ya gelmişken sıfırını aldım :) Adama da pek birşey demedim. Anladı zaten yaptığı utanmazlığı.
Fakat motoru güzel toplamışlar. Belki de ustalar bile anlamazdı. Usta olan adam tabii ki anlar ama ciddi ciddi bakması lazım. Motorun sahibinin tek hatası yalancı olması. Belki çakmaz demesi. Ben ahirete inanan biriyim. Bana bu motoru çaksaydı bile ben, benden sonrakine çakamazdım. Gerçekten de bana çakmış olurdu yani ahahahah :)
Motorun fiyatı şu anda bence gayet uygun. Güzel toplanmış. Sadece sabıkası yüzünden bu hallerde. Aşık olmuştum gördüğümde. Bir yalan uğruna sıfır motora para vermek durumunda kaldım. Hayırlısı...
karapara
16 Nisan 2013, 12:51
Değerli arkadaşım,
Tramer sorgusu nasıl işe yaramaz? Yaradı işte. Ben bu motoru alacaktım. Fiyatı 21.500 idi. En son ne olur dedim 21.000 dedi telefonda. Daha sonra düşündüm ve biraz daha iner belki dedim ve görüşme talep ettim, D&B motorun ustalarına gösterip, briaz daha pazarlık yapıp alacaktım. Gitmeden önce Halaveyapmam için bilgileri istedim, plakayı istedim, bir de motor ile ilgili detay istedim. Bana plakayı göndermedi! Havale numarasını gönderdi ve motorun kendisi tarafından iki kez yana yatırıldığını, önceki sahibi tarafından da bir kez yana yatırıldığını ve başka birşeyi olmadığını söyledi! Gel gör ki tramer sorgusu sonunda bu motoru almaktan kurtuldum! Allah razı olsun Tramer olayını yapanlardan. Ağaca falan çaksa ve kendi yaptırtsa tabii ki tramerde çıkmaz ama en azından böyle durumlarda insanları enayi yerine düşmekten kurtarıyor. Ben de motor öyle çıkınca, hazır D&B Honda'ya gelmişken sıfırını aldım :) Adama da pek birşey demedim. Anladı zaten yaptığı utanmazlığı.
Fakat motoru güzel toplamışlar. Belki de ustalar bile anlamazdı. Usta olan adam tabii ki anlar ama ciddi ciddi bakması lazım. Motorun sahibinin tek hatası yalancı olması. Belki çakmaz demesi. Ben ahirete inanan biriyim. Bana bu motoru çaksaydı bile ben, benden sonrakine çakamazdım. Gerçekten de bana çakmış olurdu yani ahahahah :)
Motorun fiyatı şu anda bence gayet uygun. Güzel toplanmış. Sadece sabıkası yüzünden bu hallerde. Aşık olmuştum gördüğümde. Bir yalan uğruna sıfır motora para vermek durumunda kaldım. Hayırlısı...
SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM.... Hakkınızda hayırlısı :):)
baybo
16 Nisan 2013, 13:01
merhaba arkadaşlar manisada özel imalat radyatör koruma yapan bir arkadaş var erkan nc700x için sipariş verdim örnekleride aşağıdaki linkte mevcut ilgilenen olursa
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?8840-Kendi-tasar%FDm-ve-imat%FDm-%E7e%FEitli-koruma-ekipmanlar%FD-)&p=168695
karapara
16 Nisan 2013, 13:03
merhaba arkadaşlar manisada özel imalat radyatör koruma yapan bir arkadaş var erkan nc700x için sipariş verdim örnekleride aşağıdaki linkte mevcut ilgilenen olursa
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?8840-Kendi-tasar%FDm-ve-imat%FDm-%E7e%FEitli-koruma-ekipmanlar%FD-)&p=168695
Güzelmiş... Kaç lira acaba birde bunun montajı için motosiklette herhangibir modifikasyona (delik vs.) ihtiyaç var mı?
m.omer
17 Nisan 2013, 18:44
1000 km bakımını yaptırdım. 137 tl tuttu, 4 lt yağ (3,7 si kullanıldı) ve yağ filtresi değiştirildi, zinciri yağladılar. İşçilik ücreti alınmıyor bilginiz olsun.
m.omer
17 Nisan 2013, 22:25
Gidon yükseltici kullanan var mı? Ben kullanmayı düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz bir marka ya da ürün varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler...
MURAT41
18 Nisan 2013, 10:09
Gidon yükseltici kullanan var mı? Ben kullanmayı düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz bir marka ya da ürün varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler...
bende düşünüyorum bulanlar paylaşırsa bende sevinirim
ushuaia
18 Nisan 2013, 10:19
Teşekkürler...
bende düşünüyorum bulanlar paylaşırsa bende sevinirim
http://www.motoplus.com.tr/urun/9966266000004/Gidon-Yukseltme-Aparati-Universal-Siyah-Bar-Riser-LEH-00-039-150-30-B
m.omer
18 Nisan 2013, 10:51
http://www.motoplus.com.tr/urun/9966266000004/Gidon-Yukseltme-Aparati-Universal-Siyah-Bar-Riser-LEH-00-039-150-30-B
5cm lik uygulanabilir mi acaba (kablolar bağlantılar vs.), yoksa 3cm yeterlimidir?
ushuaia
18 Nisan 2013, 10:52
5cm lik uygulanabilir mi acaba (kablolar bağlantılar vs.), yoksa 3cm yeterlimidir?
5 cm buyuk ihtimalle sorun olur. 3 cm sorunsuz.
m.omer
18 Nisan 2013, 10:56
5 cm buyuk ihtimalle sorun olur. 3 cm sorunsuz.
Teşekkürler... Bizim gidonlar Ø 22 mm değil mi?
ushuaia
18 Nisan 2013, 10:57
Teşekkürler... Bizim gidonlar Ø 22 mm değil mi?
Evet 22 mm.
m.omer
18 Nisan 2013, 11:43
3 cm alıp deneyeyim, buradan izlenimlerimi paylaşırım...
canekin
18 Nisan 2013, 11:56
2.5cm kullanıyorum ancak ushuaia nın dediği gibi 3cm daha verimli olabilir. 3cm üzeri olmaz büyük ihtimal.
reeper
18 Nisan 2013, 12:10
Arkadaşlar gidon yükseltmenin ne gibi avantajları var ?
baybo
18 Nisan 2013, 12:17
sanırım bunların yükseltici ve yaklaştırıcısı var.ben alırsam hem yükseltilen hemde yaklaştırandan alırım bilginize.sebebide benim kollar kısa biraz yaklaşması gerek dedi bana bir eğitmen daha iyi olur demişti.
partimepilot
18 Nisan 2013, 12:19
selamlar, motorlarına leo vince egzost uygulaması yapan var mı acaba aranızda? teşekkürler
m.omer
18 Nisan 2013, 12:27
Arkadaşlar gidon yükseltmenin ne gibi avantajları var ?
Daha rahat oturuş ve sürüş pozisyonu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
sanırım bunların yükseltici ve yaklaştırıcısı var.ben alırsam hem yükseltilen hemde yaklaştırandan alırım bilginize.sebebide benim kollar kısa biraz yaklaşması gerek dedi bana bir eğitmen daha iyi olur demişti.
Ben de yükseltici ile birlikte gidonun açısını değiştirerek biraz yaklaştırmayı düşünüyorum...
baybo
18 Nisan 2013, 12:57
http://www.motoplus.com.tr/urun/9966267200007/Gidon-Yukseltme-ve-Yakinlastirma-Aparati-Universal-Siyah-BarBack-LEH-00-039-152-B
3cm uzatma 2 cm yaklaştırma
erol 62
19 Nisan 2013, 10:20
Arkadaşlar, touring camların rüzgarı kesmesi yeterli mi?
Vstrom kullanıcısı olarak, ilerde düşündüşüm bir makina,
laylow
19 Nisan 2013, 10:22
kesiyor vstrom gibi tasarım hatası yok.vstorm un camı çok uzakta kalıyor.Yanlız hafif bir spoiler takman gerekebilir kaskda ses yapmaması için.Ben önümüzdeki hafta mısıra gidicem motorla bakalım yeni cam ne kadar iyi geldiğimde söylerim.
karapara
19 Nisan 2013, 10:48
kesiyor vstrom gibi tasarım hatası yok.vstorm un camı çok uzakta kalıyor.Yanlız hafif bir spoiler takman gerekebilir kaskda ses yapmaması için.Ben önümüzdeki hafta mısıra gidicem motorla bakalım yeni cam ne kadar iyi geldiğimde söylerim.
Abi ''ben Mısıra gideceğim'' derken sanki ''bakkala'' gideceğim der gibi bahsetmişsin. Ben motosikletle 20 km yol yapacak olsam gözümde uzaya gideceğim gibi hissediyorum :)
laylow
19 Nisan 2013, 11:07
haha :) şöyle söylim ben motorla günde 120 km yapıyorum.Şi yerim uzakta biraz.Ve her senede yurt dışına giderim motorla.UZak ülkelerdede mesela Vietnam gibi,gider motor kiralarım orda öyle dolaşırım.Bu sene mısırla açıcam sezonu sonrada tour da france ın 100 . yılı etkinliklerine katılmak için parise gidicem.Nc700x çok avantajlı motor yol yapan için.Öndeki depo yeri harika,bu motoru almamdaki tek sebep o.Gittiğim yerde rahatça eşya taşımadan fotoğraf çekebiliyorum.Eski motorlarımda inanılmaz yorulurdum eşyaları otele çıkar kapıları kitle of of offf
_Uzay_
19 Nisan 2013, 11:43
haha :) şöyle söylim ben motorla günde 120 km yapıyorum.Şi yerim uzakta biraz.Ve her senede yurt dışına giderim motorla.UZak ülkelerdede mesela Vietnam gibi,gider motor kiralarım orda öyle dolaşırım.Bu sene mısırla açıcam sezonu sonrada tour da france ın 100 . yılı etkinliklerine katılmak için parise gidicem.Nc700x çok avantajlı motor yol yapan için.Öndeki depo yeri harika,bu motoru almamdaki tek sebep o.Gittiğim yerde rahatça eşya taşımadan fotoğraf çekebiliyorum.Eski motorlarımda inanılmaz yorulurdum eşyaları otele çıkar kapıları kitle of of offf
Maşallah.
Resimleri falan görebileceğimiz bir link varsa ziyaret etmek isterim. Kazasız ve zevkli yolculuklar dilerim.
laylow
19 Nisan 2013, 13:28
FACEBOOK da var herşey ama burdan söylemim özel mesajdan atim sana
karapara
19 Nisan 2013, 15:19
FACEBOOK da var herşey ama burdan söylemim özel mesajdan atim sana
facebook adresini banada verirmisiniz?
reeper
19 Nisan 2013, 22:20
Arkadaşlar, pazar günü Kandıra - Ağva arası bir tur niyetindeyiz, şu anda yol kazı vs çalışmalar var mı o civarda?
tworule
20 Nisan 2013, 05:38
Arkadaslar sanirim motorun ön caminin biraz ufak olmasi sebebi ile 120km den sonra ruzgar baya rahatsiz etmeye basliyor:( hiza alisik olmadigim icin mi bilemiyorum ama dengem bozulacakmis gibi hissediyorum. On cam yukseltince sorun cozulur mu acaba?
_Uzay_
20 Nisan 2013, 20:26
Arkadaslar sanirim motorun ön caminin biraz ufak olmasi sebebi ile 120km den sonra ruzgar baya rahatsiz etmeye basliyor:( hiza alisik olmadigim icin mi bilemiyorum ama dengem bozulacakmis gibi hissediyorum. On cam yukseltince sorun cozulur mu acaba?
Touring camlar var. Daha uzun. Onlardan almaz isen o hızlarda çok rahatsız olursun evet.
suzeko
20 Nisan 2013, 20:41
Slm, baybo NC 700 X S ve Integra lar için yaptığım radyatör korumalardan bahsetmiş. Ben de bilgi vereyim dedim. Korumaları 1.5 mm paslanmaz sac dan yapıyorum. Üzeri statik toz boya ile kaplanıp fırınlanıyor. Motora bağlamak için hiçbir yeri delmeye gerek yok. Mevcut radyatör bağlantılarının arasına giriyor ve kendi vidası ile sıkılıyor. İşte resmi.
http://i897.photobucket.com/albums/ac174/suzekom/NC700X_zps882c418b.jpg
mertsnsz
20 Nisan 2013, 23:59
Slm, baybo NC 700 X S ve Integra lar için yaptığım radyatör korumalardan bahsetmiş. Ben de bilgi vereyim dedim. Korumaları 1.5 mm paslanmaz sac dan yapıyorum. Üzeri statik toz boya ile kaplanıp fırınlanıyor. Motora bağlamak için hiçbir yeri delmeye gerek yok. Mevcut radyatör bağlantılarının arasına giriyor ve kendi vidası ile sıkılıyor. İşte resmi.
Fiyat nedir arkadaşım
Reşit
21 Nisan 2013, 01:49
vstromturkiye'de 70 liraya yaptığınızı gördüm. Burada da aynı fiyat geçerliyse özelden adres vs bilgilerini size yollayacağım. Yalnız benim motorum naked ve "x" yerine "s" yazmasını istiyorum. Detayları özelden konuşuruz. Hoşça kalın.
suzeko
21 Nisan 2013, 10:31
Fiyatı 70 tl, s modeli için de s yazanı var. Talep eden olursa turkkan.erkan@hotmail.com e-mail adresim. Ad soyad tel. Ve istediği modeli yazıp yollarsa ben ürünler bitince arar bilgi veririm. Çünkü şu an kesimdeler. Haftaya cuma gibi hazır olacaklar.
canekin
21 Nisan 2013, 16:30
hayırlı yolculuklar..
Bir arada hindistan a giden vardı ama hindistan yerinde duruyor ama gidecek arkadaştan bir ses çıkmadı bir daha, sizin ki de o hesap olmaz umarım.
m.omer
21 Nisan 2013, 18:26
3 cm gidon yükseltici takıldı. Kesinlikle çok daha rahat oturuş pozisyonu oldu. Sürüş zevkini artırdı, düşünenlere tavsiye ederim.
reeper
21 Nisan 2013, 21:22
Arkadaşlar gidon yükseltici aparatları kendi imkanlarımızla yapma-yaptırma şansımız nedir? Küçümsemek için değil ama alüminyum takoz, sırf motosiklet aksesuarları üreten bir firmanın logosunu taşıdığı için 150 - 200 TL olmamalı diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Bu konuda örnek olarak "Suzeko" nickli Erkan beyin çalışması olan radyatör korumasını gösterebiliriz. Markalı ürünlerle aynı ve hatta daha üst kalitede olmasına rağmen fiyat %50 daha uygun.
m.omer
21 Nisan 2013, 23:18
Arkadaşlar gidon yükseltici aparatları kendi imkanlarımızla yapma-yaptırma şansımız nedir? Küçümsemek için değil ama alüminyum takoz, sırf motosiklet aksesuarları üreten bir firmanın logosunu taşıdığı için 150 - 200 TL olmamalı diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Bu konuda örnek olarak "Suzeko" nickli Erkan beyin çalışması olan radyatör korumasını gösterebiliriz. Markalı ürünlerle aynı ve hatta daha üst kalitede olmasına rağmen fiyat %50 daha uygun.
Kesinlikle haklısınız ama bizim yan sanayimiz bunlarla ilgilenmiyor, bir takoza 100 lira vermek bana da koydu ama alternatifiniz olmayınca mecbur kalıyorsunuz.
reeper
21 Nisan 2013, 23:30
Kesinlikle haklısınız ama bizim yan sanayimiz bunlarla ilgilenmiyor, bir takoza 100 lira vermek bana da koydu ama alternatifiniz olmayınca mecbur kalıyorsunuz.
Estağfurullah üstat, yanlış anlaşılmasın, alan arkadaşlara laf etmek gibi bir niyetim asla olmadı. İşin özür, mümkün olan en az maliyetle ihtiyaçlarımı tamamlamaya çalışıyorum :) Bu konu ile alakalı olarak çin malı scooterların gidon bağlantı aparatını ters çevirerek yaklaış 2 cmlik bir yükseltme yapabileceğimiz fikri bile var :)
suzeko
21 Nisan 2013, 23:52
Arkadaşlar, gidon yükseltici ve yaklaştırıcı ile ilgili olarak reeper arkadaşımızın isteği ile bir çalışma yapıyorum. Yarın fiyat olarak net bir rakam söylerim. İsteyenlere üretir gönderirim. Yaklaşma ve yükselme mesafesini isteğe göre de değiştirebilirim.
hllcan
22 Nisan 2013, 00:04
guzel olur, maksimum 4cm uzatabiliyoruz degil mi?
reeper
22 Nisan 2013, 00:07
Bu arada, NC700X için, 3 cm yükseltme ve 2 - 2.5 cm yaklaştırma mümkün müdür, uygulayan arkadaşlar kablo mesafeleri ne durumda yazarlarsa daha iyi olur.
suzeko
22 Nisan 2013, 00:13
Hortum ve kablolar ne kadar izin verir şimdi bilemiyorum.
reeper
22 Nisan 2013, 00:18
3 cm gidon yükseltici takıldı. Kesinlikle çok daha rahat oturuş pozisyonu oldu. Sürüş zevkini artırdı, düşünenlere tavsiye ederim.
m.omer hocam, sen yaptırdın anladığım kadarıyla, kablolarla alakalı bir sorun oldu mu ve 3 cm yükseltmeden sonra hala pay var mıydı ?
canekin
22 Nisan 2013, 00:51
Bu arada, NC700X için, 3 cm yükseltme ve 2 - 2.5 cm yaklaştırma mümkün müdür, uygulayan arkadaşlar kablo mesafeleri ne durumda yazarlarsa daha iyi olur.
2cm yukari 2cm geri hiç fena olmaz. 2.5cm yükseltme kullanıyorum, iyi.
Boyum 1.83.
Belki biraz daha geri gelse "çok daha iyi"olabilr diye düşünüyorum.
m.omer
22 Nisan 2013, 09:03
m.omer hocam, sen yaptırdın anladığım kadarıyla, kablolarla alakalı bir sorun oldu mu ve 3 cm yükseltmeden sonra hala pay var mıydı ?
Ben aslında 5 cm yükseltmek istedim fakat servis yetmeyeceğini söyledi. Takan usta da 3 cm in tam geldiğini daha fazlasının olamayacağını söyledi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO