Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
canekin
12 Şubat 2013, 12:01
olayada birşeyde şöyle bakın satış rakamları yüksek bir motor ama hala sahibinden'de X'in 2.eli 2-3tane var :) Onlardan 1-2'side GS alıcam yazıyordu :)
Ve doyumsuzluk hep bir fazlasını isteme :) nc istersin dersin alayım 5 yıl binerim ama 1 yıl sonra sıkılırsın :) bana öyle oluyor mesela akndlaşksmd :D
ayıptır söylemesi buna diyoruz işte maymun iştahlılık :P
twili
12 Şubat 2013, 12:20
aynen coni vaynen arkadaşlar. benim araziye girmem şart. e şehirde de rahat olmam şart. ne yapcaz. wrx450 + nc700 combo olabilir. GS1200 istersem kiralarım diye düşünüyorum. :)
yusufsaid
12 Şubat 2013, 12:38
abi nc700x in cvt şanzumanını getirirse integrayı 23000 tl ye gazlayamaz millete
emresilin
12 Şubat 2013, 13:45
Şeytan dürtüyor. vstromu satıp nc700x al diyor yakıtı az diyor. sağ taraftaki ise boşver beygir düşük sana yetmez diyor.
twili
12 Şubat 2013, 13:48
doğru beygir düşük, ama ben bile kaşınmama rağmen daha yüksek beygirli bir alet yaparsam kullanışımdan korkarım diye değiştirmek istemiyorum. zaten gereğinden agresif kullanıyorum. ne gerek var diyorum. o yüzden sağ taraftakini boşverin soldakine uyun. :)
ferdinandd
12 Şubat 2013, 14:29
:mrgreen: Abi o yetmeme nasıl bi duygu. Ben bile 125cc ile artçılı yokuş çıkarken kamyon/tır sollama harici yetmeme hissini yaşamıyorum. Benim yaşadığım da yetmeme değil aslında canım Türkiyemin insanının sol şeritten sürekli doğuma yetişiyor olması.
Yoksa doğru sollama aynen benim yaptığım gibi oluyor yani o anda bile yetiyor :mrgreen: Bakalım banada sizlerin yaşadığı o eşsiz duyguyu gün gelip yaşamak nasip olacak mı :cherry: Olduğu anda sırada NC var gibi duruyor, oda aşırı fazla ama idare edicez :cherry:
Reşit
12 Şubat 2013, 15:33
:mrgreen: Abi o yetmeme nasıl bi duygu.
150 den sonra arabaların senden yol istemesi yetmeme oluyor. 2 litrelik yeni nesil arabalar feci tokatlıyorlar biz NC kullanıcılarını :pale: Yiyosa 0-150 de görelim :flower: 150 den sonrası zaten bu motor için güvenli değil. Biz yakıta odaklanalım, gazlamak istersem RR alırdım zaten. Aynı paraya 1000RR'da alınabiliyor. NC seçen adamın amacı zaten farklı (yakıt, bakım, uzun ömür, konfor vb)
twili
12 Şubat 2013, 15:41
150 den sonra arabaların senden yol istemesi yetmeme oluyor. 2 litrelik yeni nesil arabalar feci tokatlıyorlar biz NC kullanıcılarını :pale: Yiyosa 0-150 de görelim :flower: 150 den sonrası zaten bu motor için güvenli değil. Biz yakıta odaklanalım, gazlamak istersem RR alırdım zaten. Aynı paraya 1000RR'da alınabiliyor. NC seçen adamın amacı zaten farklı (yakıt, bakım, uzun ömür, konfor vb)
aynen yetmeme bu işte. :)
TheArcheus
12 Şubat 2013, 16:26
yetmeme duygusu genelde uzun yolda yaşanıyor sanırım .hyosung şehir içinde yeterli gelıyor ama uzun yolda 130-140 giderken biri sollayınca kanser oluyorum :D
Reşit
12 Şubat 2013, 16:54
yetmeme duygusu genelde uzun yolda yaşanıyor sanırım .hyosung şehir içinde yeterli gelıyor ama uzun yolda 130-140 giderken biri sollayınca kanser oluyorum :D
İstanbul'da transit yola çıktığın zaman uzun yolda oluyorsun zaten :mrgreen: D-100'de şu ana kadar benden yol isteyen olmadı da, TEM'de çaresiz bir şekilde yol veriyorum. 150+ süratle giderken e350 cdi 4 matic yol istemişti ve acı acı çekilmiştim :sunny: Adamlar gidiyor ya, neyse bizim süratle işimiz yok. 100-110 iyidir :joker:
TheArcheus
12 Şubat 2013, 17:28
İstanbul'da transit yola çıktığın zaman uzun yolda oluyorsun zaten :mrgreen: D-100'de şu ana kadar benden yol isteyen olmadı da, TEM'de çaresiz bir şekilde yol veriyorum. 150+ süratle giderken e350 cdi 4 matic yol istemişti ve acı acı çekilmiştim :sunny: Adamlar gidiyor ya, neyse bizim süratle işimiz yok. 100-110 iyidir :joker:
konyadan gelirken bmf li bi ablayla beraber yola cıktık ,ablam klimasını acmıs sigarasını tüttüre tüttüre solladı beni ,yediremedim tabi ankaraya kadar yardırdım aşti ye doğru giderken sağıma bi baktım abla yanımda :D
canekin
12 Şubat 2013, 18:09
Şeytan dürtüyor. vstromu satıp nc700x al diyor yakıtı az diyor. sağ taraftaki ise boşver beygir düşük sana yetmez diyor.
sağı solu boşver.
bir kağıt al, bir tarafına Nc700 bir tarafına dl650 yaz alt alta önce her motorun + larını, sonra - lerini yaz. alım satım esnasında cebinden çıkacaklarıda yaz.
sonra kağıda bak, mantık ne diyor? sonrada "birazcık" duygusal açıdan bak, hala nc700 istiyor musun? yada mantıkta sana nc700 ü seçtirdiyse git al bitsin gitsin :D
yani herkesin kullanım amacına, stiline, beklentilerine göre çok değişen birşey ancak günlük motosiklet kullanan ve bu esnada min. harcama ile maks. km yapıp, 700cc torklu bir motosiklet kullanmak isteyen kullanıcıların büyük kısmına yeten bir motosiklet.
aynen e5 te sıkıntı yokta, tem de sıkıntı olabiliyor.
asıl dün akılsız bir 116i ye delirdim gerçekten mantığımı kaybediyordum.
tam kozyatağı ndan bağlandım. 110 gidiyorum. trafik yoğun ama süratli. sağda şerit dolu, akıl yerine tatlı patates yerleştirilmiş arkadaş totosunu yerinden kaldıramayan 116i si ile kıçıma girdi hafif frene dokundum (malum stoplarımı yaktım) yok gık demiyor ayrılmıyor kıçımdan, sağda ne benim ne onun gidebileceği yer var oyüzden salak gibi bende öndekine yaklaştım aslında büyük hata ne olursa olsun sağa geçemediğim süre boyunca öndekiyle arayı daha fazla açmam gerekiyordu çünkü önümdeki fren yapsa , arkamdaki afedersiniz ama dangalak tost edecek bizi.
neyse tam çamlıca sapağına 300m kala orta şeritte boşluk oldu(kozyatağından FSM ye giden kavşak ile Çamlıca ya -boğaziçi köprüsüne- giden sapak arasında 1-1.5km var maksimum)
, hadi yürü git nereye gideceksin diye el kol yaptım sol şerit daha hızlı gitmiyor dolu çünkü,benim şeride doğru kaymaya başladı arabayla o an harbi aynasına tekmeyi basmak geldi içimden. neyse başka forumda bir arkadaş yazmıştı böyle anlarsa beyin sapında amigdala denilen fındık kadar bir yer hareketlerimizi kontrol ediyormuş, derin nefes aldım, yürü git dedim içimden..
200mt gitmedik adam en soldan en sağa geçerek çamlıca sapağından çıktı. kafayı yiyecektim.
ohh içimi döktüm rahatladım. :)
böyle durumlarda o hızlarda başka araçlar arasına girmeyi her zaman daha tehlikeli bulduğumdan güçte bir işe yaramadı. :)
casillas00
12 Şubat 2013, 21:26
bende geçen otobanda canım sıkıldı bi mini makaslar makaslar takılıyor dedim neler yapıyo die peşinden gidiorm öyle hıyar bi asıldı gaza bizim cıbır kaldı geride olm sercan sende ya dedim attım 6 ya 100 100 gittim :)
Geçende de bitane Cbr1100xx'i deli ettimdi trafikte yol bi acıldı yanımdan bi 240-250 ile geçti ondan sonra tövbe dedim abim deyip eline sarılasım geldi o nasıl bi rüzgardı :D
viper17
12 Şubat 2013, 21:27
bende geçen otobanda canım sıkıldı bi mini makaslar makaslar takılıyor dedim neler yapıyo die peşinden gidiorm öyle hıyar bi asıldı gaza bizim cıbır kaldı geride olm sercan sende ya dedim attım 6 ya 100 100 gittim :)
Geçende de bitane Cbr1100xx'i deli ettimdi trafikte yol bi acıldı yanımdan bi 240-250 ile geçti ondan sonra tövbe dedim abim deyip eline sarılasım geldi o nasıl bi rüzgardı :D
Silme geçen motorlara da ayar oluyorum ne korna var ne bişey sırf hava a :mrgreen:
casillas00
12 Şubat 2013, 21:29
Silme geçen motorlara da ayar oluyorum ne korna var ne bişey sırf hava a :mrgreen:
bende cok dikkat ederim ona yolda benden yavas ve yanından geçmem gerekirse korna calarım yada uzagından geçmeye calısırım bizede oluyor cunku korkuyor insan acemi olur bişey olur heycanla frene basar düşer ne gerek var yanı baskasının günahına giresin.
ama 1100xx'e ben kaşındım senın cürmün ne lan gidiyon adamın onunde artizlik yapıyon basdbajlskdbnlasd :D
jack_59
12 Şubat 2013, 23:05
bence uzun yolda en tatli hiz 140-150 oda otobanda. Ama sehir icinde weya cewre yollarindada arabalari makas manyagi etmek cok guzel oluyor. Insanlar o an araba icinden bakarken ozeniyor resmen motorcuya :D
Reşit
13 Şubat 2013, 02:58
Ama sehir icinde weya cewre yollarindada arabalari makas manyagi etmek cok guzel oluyor. Insanlar o an araba icinden bakarken ozeniyor resmen motorcuya :D
Bence ana bacı sövüyorlar :rendeer:
audioslave
13 Şubat 2013, 05:46
Beyler sizi teesüf ederim,makas nedir yahu?? :farao:
casillas00
13 Şubat 2013, 06:20
Örnek :) 1:30'dan sonra olaylar olaylar :)
NftWTjlrPcw
canekin
13 Şubat 2013, 12:25
Örnek :) 1:30'dan sonra olaylar olaylar :)
NftWTjlrPcw
Tüm bencil, ahlaksız, akilsizlar neden bu memlekette toplanmış anlamıyorum? Biraz etrafa serpilselermis, seyrelirlermiş en azından!
Ah bu arkadaşı, körfez pistine koysam fiat 500 1.4 ile döndüğüm kadar zamanda dönemez eminim.
jack_59
14 Şubat 2013, 02:40
Bence ana bacı sövüyorlar :rendeer:
sövene rastlamadım. görsem makas manyağından sonra tokat manyağı yaparım zaten sıkıntı yok :bounce:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
sıkışan trafikten bunalarak, ehliyeti bakkaldan alan şöförlerin sağ şerit boş olduğu halde inatla sol şeritten gitmesinden sonra çileden çıkarak hafif bir gaz açmayla aralardan derelerden geçme diyelim :)
audioslave
14 Şubat 2013, 03:19
Dil dökecek halim yok,umarım trafikte diğer sürücülerin kaza yapmasına sebep olmazsınız.Makasın savunulacak bir tarafının olmadığını düşünüyorum.Evde Nfs oynarken istediğiniz kadar atın o ayrı:)
casillas00
14 Şubat 2013, 04:53
bende savunmuyorum valla kesinlikle :) NFS değilde Dirt 3'de ne kadar viraj varsa hep yannn yannn :)
twili
14 Şubat 2013, 10:55
makas: gençken ya da yeni ehliyet alındığında keyifle trafik terörü estirilen, sonrasında belirli bir olgunluğu gelindiğinde ben manyakmıymışım abi dedirten bir olgu. çoook pişmanlıklarım var çook. artık daha sakinim ama motosiklette yeni olmam hala arasıra fişekliyor. :)
casillas00
14 Şubat 2013, 15:12
Bende trafikte gazlamak yerine bu sene TMF lisansımı cıkartıyorum.Cıbırım ile 250 klasmanında yarışmak istiyorum bakalım. Motora lastik dişli ve celık fren hortumları yapıp fazlalıklarıda sokup yavas yavas gazlarız gazımızı atarız :) 2 zamanlı 125'lerde var pek 1-2-3 e sansımız yok ama tecrube olur :)
twili
14 Şubat 2013, 15:18
iyi dedin ya Sercan. bende yapacaktım unuttum. araya iş girdi. önümüzdeki hafta bakim bende o işe bir. :)
jack_59
15 Şubat 2013, 00:17
arkadaşlar nc700x 6. viteste 3000-4000 devir arasında kaç km hız yapıyor
twili
15 Şubat 2013, 00:23
4000 de 130km/h
jack_59
15 Şubat 2013, 00:29
4000 de 130km/h
rahat devirde güzel hız bence :)
Reşit
15 Şubat 2013, 01:17
Hatırladığım kadarıyla
1. vites 60 civarı
2. vites 85-90
3. vites 110-115
4. vites 135-140
5. vites 165-170
6. vites kesiciye soktum 198
Yazığım diğer değerler kesiciye sokmadan yaptıklarım. 5 km/s oynayabilir. 6. viteste 3000 devirde 100, 4000 devirde 130.
jack_59
15 Şubat 2013, 01:33
Hatırladığım kadarıyla
1. vites 60 civarı
2. vites 85-90
3. vites 110-115
4. vites 135-140
5. vites 165-170
6. vites kesiciye soktum 198
Yazığım diğer değerler kesiciye sokmadan yaptıklarım. 5 km/s oynayabilir. 6. viteste 3000 devirde 100, 4000 devirde 130.
senin yazdığın veriler hondanın bilgileri arasında bile yok helal güzel paylaşım :cat:
canekin
15 Şubat 2013, 03:46
en ekonomik hali ; 6.vites 3000d/d 100km/s :)
casillas00
15 Şubat 2013, 05:15
iyi dedin ya Sercan. bende yapacaktım unuttum. araya iş girdi. önümüzdeki hafta bakim bende o işe bir. :)
Hangi classmanda girceksin :)
twili
15 Şubat 2013, 12:47
Ben 700 cc civarı bir klasmana girerim. Isınma ve sıralama turları günlerinde keyif için tur atar yarışa girmem diye düşünüyorum. Maksat piste çıkmak. :)
casillas00
15 Şubat 2013, 18:22
Ben 700 cc civarı bir klasmana girerim. Isınma ve sıralama turları günlerinde keyif için tur atar yarışa girmem diye düşünüyorum. Maksat piste çıkmak. :)
Güzel olur o atmosferi yaşamak :)
okkesh79
16 Şubat 2013, 13:01
arka çamurluğum geldi :queen: ve plakalığında yeni şekli :cherry:
http://g1302.hizliresim.com/16/j/k55xs.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1302.hizliresim.com/16/j/k55zh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Reşit
16 Şubat 2013, 14:54
Hayırlı olsun, nereden ve kaça aldınız acaba?
okkesh79
16 Şubat 2013, 17:05
Hayırlı olsun, nereden ve kaça aldınız acaba?
http://www.skidmarx.co.uk/ siteden gümrük vergileriyle beraber 430 mal oldu , biraz pahalı oldu sanırım ama diğer ürünlere göre biraz daha fazla lastiği örtüyor REŞİT ...
acayüp
25 Şubat 2013, 18:07
Az önce taksim ceylan intercontinental otelin önünde aptal bir taksici yüzünden beyaz nc x kullanıcısı bir arkadaş düştü. Geçmiş olsun kendisine. Buralardanmı diye merak ettim. Motoru ve kendisi iyi durumdaydı. En son kaskını çıkarıp taksicinin üzerine atlarken gördüm :)
Araçlı olduğumdan ve birkaç motosikletli arkadaş olaya hemen müdahele ettiğinden dolayı duramadım. Fakat trefik polislerini ben gönderdim (taksicinin yediği naneyide söyleyerek) umarım fazla sorun yaşaşamıştır.
Çok üzüldüm nazarım mı değdi diye.
Reşit
25 Şubat 2013, 21:58
Az önce taksim ceylan intercontinental otelin önünde aptal bir taksici yüzünden beyaz nc x kullanıcısı bir arkadaş düştü. Geçmiş olsun kendisine. Buralardanmı diye merak ettim. Motoru ve kendisi iyi durumdaydı. En son kaskını çıkarıp taksicinin üzerine atlarken gördüm :)
Araçlı olduğumdan ve birkaç motosikletli arkadaş olaya hemen müdahele ettiğinden dolayı duramadım. Fakat trefik polislerini ben gönderdim (taksicinin yediği naneyide söyleyerek) umarım fazla sorun yaşaşamıştır.
Çok üzüldüm nazarım mı değdi diye.
Arkadaşa geçmiş olsun :pale:
Olayı tam olarak gördüysen nasıl oldu anlatır mısın Eyüp abi?
TheArcheus
25 Şubat 2013, 22:06
fiyatına göre kalitesi biraz düşük gibime geldi en azından kenar kesimi daha düzgün yapılabilirmiş. dikkatli bakarsanız dalgalı duruyor
cako5
26 Şubat 2013, 16:57
Herkese Selam,
Ben geçen hafta NC700S aldım. 2. motorum ama daha önce bisiklete binmişim gibi hissettim pazar günü NC700 ile dolaşınca...:)
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler..
Gezi, organizasyon vs. olursa mail atmanızı rica ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Herkese Selam,
Ben geçen hafta NC700S aldım. 2. motorum ama daha önce bisiklete binmişim gibi hissettim pazar günü NC700 ile dolaşınca...:)
Reşit
26 Şubat 2013, 17:36
Herkese Selam,
Güle güle kullanın:rendeer:
Kayasus
27 Şubat 2013, 12:14
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
mertsnsz
04 Mart 2013, 18:46
Herkeze merhabalar bende siyah nc 700 x imi alıp aranıza katılmak için gün sayıyorum :)) fuarda anes motordan siyah rengini aldım yalnız teslim almam 10 U ile 24 ü arasında olacak sabırsızlıkla bekliyorum :) kutusundan çıkarken bütün fotoğrafları paylaşıcam :)
Sizlere sormak istediğim şu 50 sayfayı okuduktan sonra biraz kafa karışıklığıyla birlikte ( ki bu motoru seçmemi sizlerin yorumları sağlamıştır) motorA ilk etapta ne gibi aksesuarlar takmam motoru korumam açısından faydalı olur kask olarakta schubert o paraya değermi sizlerden bu sorularıma cevap verirseniz çok minnetar kalıcam şimdiden teşekkürler :)))
Öncelikle güle güle kullanın.
Sıfırı motor aldım diye resim paylaştım iki kere. İkisinde de 3 gün içinde kaza yaptım. Ben sıfır motor resmi paylaşma taraftarı değilim. Ama siz bilirsiniz.
İlk önce olmazsa olmaz koruma demiri. İsteğe bağlı olarak ön çamurluk uzatması takılabilir. Diğerleri aksesuar ama koruma demiri bence zorunluluk. İhtiyaç dahilinde uzun ön cam da temin edilebilir.
Kask olarak amaç konforsa schuberth kasklar sessiz ve konforlu ama yeterli değil. yine kulak tıkacı ile kullanmak gerekiyor uzun yolda. Alternatif shoei xr-1100 olabilir. Çok fazla güvenlik takıntınız varsa Arai rx-7 gp vazgeçilmezdir. Kalıbı küçük, şık görünüyor. schuberth ve shoei fanus gibi. Ben xr-1100 kullanıyorum gayet memnunum.
Başka sorularınız olursa cevaplarım.
casillas00
04 Mart 2013, 23:47
len o senin şanssızlığın biz maşallah deriz hatta tatlı felan varsa kalkıp gelirizde teslim alma gününe anese :)
Şimdi ayıptır sorması kaça aldınız ? 21.500 diyorlar ama indirim ne kadar yapıyorlar birde Anes sıfır motorların ilk 6 aylık vergilerini yatırmıyor bazen ona dikkat edin.
len o senin şanssızlığın biz maşallah deriz hatta tatlı felan varsa kalkıp gelirizde teslim alma gününe anese :)
Şimdi ayıptır sorması kaça aldınız ? 21.500 diyorlar ama indirim ne kadar yapıyorlar birde Anes sıfır motorların ilk 6 aylık vergilerini yatırmıyor bazen ona dikkat edin.
İçine kurt düşürdüm değil mi? Her nc alana fiyat soruyorsun ::koop::
casillas00
05 Mart 2013, 00:09
İçine kurt düşürdüm değil mi? Her nc alana fiyat soruyorsun ::koop::
kime sordum olm başka :)
Zaten senin maşallah dediğin 3 gün anca yaşıyormuş öyle diyorlar :)
reeper
05 Mart 2013, 00:09
Arkadaşlar selamlar, ben de bugün itibariyle beyaz NC700X için sipariş vermiş bulunuyorum, bakalım ne zaman kavuşuruz :) Uzun zamandır ara verdiğim motosiklet sürüşüne dönmek için iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. İlerleyen günler, özellikle teknik ve bilgi isteyen konularda (arka çantaya stop lambası eklenmesi, sis farı yapımı vs.) konularda bilgilerinize başvuracağım.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO