Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
blueway2
16 Mart 2022, 08:35
Nc alma amacım zaten ekonomiydi. Tek alışamadığım şey 6. Viteste motor gitmiyor resmen. 5.vitese kadar güzel ivmeleniyor. Sanki 6.vitesi atlatıp motora 7.vites koymuşlar gibi onun dışında pek bir eksiği yok gözümde ne kadar ekmek o kadar köfte.
Kazasız belasız uzun km'ler dilerim.
blueway2
17 Mart 2022, 13:44
Yeni kasası güzel olmuş da eskisi hem ruhsuz hem arada bir motor gibi. 2020 sonrası gelen yakıt zamlarının üstüne ilaç gibi gelebilir, Honda yapıyor bu işi.
Nc ile mutluyuz, herhalde motosiklet kültürümüz yetersiz ya da fakir fukaranın tekiyiz, kim bilir belki de zevksizin tekiyiz, ne nc'ymis arkadaş, ruhu motorda arıyorsanız o ruhtan sizde pek kalmamış, bayağı bir uzağına düşmüşsünüz.
XGAMER
19 Mart 2022, 23:00
Geri çağrılma hakkında. dakika 6:45
https://www.youtube.com/watch?v=sirBh1HFhDw
ergunerbaş
24 Mart 2022, 22:50
Arkadaşlar merhabalar herkese, bugün 2014 750 x motorumu yirmi km yol yaptıktan sonra park ettim.Aradan yarim saat geçti çalıştırmak istedim ,kontağı açtığımda ne ekran ne far nede benzin pompasi çalıştı.Sinyal ve kornada ona keza. Akü yeni ,marş rölesi üzerindeki dahil tüm sigortlar sağlamdı.Son çare vurduralalim dedik istemesekte,daha sonra kendi kendine geldi fakat sorunu çözene kadar yola çıkmam.Bu arada motor geri çağrıldı yakın zamanda serviste marş rölesi değişti garanti kapsaminda.Bu tarz bir şey başına gelen varsa yardimlarinizi rica ediyorum
tommygun
24 Mart 2022, 22:55
Arkadaşlar merhabalar herkese, bugün 2014 750 x motorumu yirmi km yol yaptıktan sonra park ettim.Aradan yarim saat geçti çalıştırmak istedim ,kontağı açtığımda ne ekran ne far nede benzin pompasi çalıştı.Sinyal ve kornada ona keza. Akü yeni ,marş rölesi üzerindeki dahil tüm sigortlar sağlamdı.Son çare vurduralalim dedik istemesekte,daha sonra kendi kendine geldi fakat sorunu çözene kadar yola çıkmam.Bu arada motor geri çağrıldı yakın zamanda serviste marş rölesi değişti garanti kapsaminda.Bu tarz bir şey başına gelen varsa yardimlarinizi rica ediyorum
Benzer bir sıkıntıyı yaşadığımda statörümün yandığını gözlemlemiştik. Bu nedenle akü şarj olmuyor, ekran vs patates oluyordu. Ben orijinal sargı almaktansa sanayide sardırmıştım, yağ ve işçilik dahil 1100 TL param gitmişti. Sizinki de belki aynı sıkıntı olabilir. Yine de konuya benden daha hakim üyeler sizi daha doğru yönlendirecektir.
ergunerbaş
24 Mart 2022, 23:13
Teşekkür ederim hocam ama akü sıfır, kendi kendine düzeldi sıkıntısız marş ve diğer fonksiyonları yerine getirdi
Ahmet Turan Peker
24 Mart 2022, 23:26
Teşekkür ederim hocam ama akü sıfır, kendi kendine düzeldi sıkıntısız marş ve diğer fonksiyonları yerine getirdi
Aklıma gelen bağlantı gevşekliği. Ya da Kontak bozulmuş olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Benzer bir sıkıntıyı yaşadığımda statörümün yandığını gözlemlemiştik. Bu nedenle akü şarj olmuyor, ekran vs patates oluyordu. Ben orijinal sargı almaktansa sanayide sardırmıştım, yağ ve işçilik dahil 1100 TL param gitmişti. Sizinki de belki aynı sıkıntı olabilir. Yine de konuya benden daha hakim üyeler sizi daha doğru yönlendirecektir.
NC lerde daha statör, marş yada konjektor sorunu hiç duymadım
Servise geri götürün dokundukları ne varsa tek tek kontrol etsinler, bir yeri düzgün takamamış veya sabitleyememişler.
ergunerbaş
31 Mart 2022, 21:26
Arkadaşlar sorunu hallettim. Kontağı parçaladım temizledim,kablolarını yeniledim.Soketleri felaket oksit yapmıştı içini temizledim Başına gelen olursa diye yazmayi düşündüm
denizlilignc
18 Nisan 2022, 21:53
Arkadaşlar yağ değişimlerinizi kaç km lik bakım aralıklarında yapıyorsunuz🤔
Ahmet Turan Peker
19 Nisan 2022, 01:11
Arkadaşlar yağ değişimlerinizi kaç km lik bakım aralıklarında yapıyorsunuz🤔
Servislerde 6 bin km yada bir yıl şartı var. Ama birçok kişi garanti dışında 10 bin km de bakım yapıyor. Aslında 12 bin ama sonuçta mal değerli riski kimse almıyor
blueway2
19 Nisan 2022, 14:33
Servislerde 6 bin km yada bir yıl şartı var. Ama birçok kişi garanti dışında 10 bin km de bakım yapıyor. Aslında 12 bin ama sonuçta mal değerli riski kimse almıyor
Servislerde 6000 km yada 6 ay şartı var abi.6 ay saçmalığından dolayı servise gitmeyeceğim artık,kış sert geçtiğinden 6 ay oldu 3000 km yapabilmişim.
zosima
29 Nisan 2022, 19:46
arkadaslar selam 2012 honda nc 700 s var yag değişimine goturdum 750tl fiyat cektiler yag filtresi+ castrol yağ
normal mi bu yetkili servis degil usta bu fiyati veren
tommygun
29 Nisan 2022, 20:13
arkadaslar selam 2012 honda nc 700 s var yag değişimine goturdum 750tl fiyat cektiler yag filtresi+ castrol yağ
Kendiniz internetten yağ filtresi ve yağ fiyatlarını araştırdınız mı?
Ahmet Turan Peker
29 Nisan 2022, 20:33
99800...99900 ve 100000 km yi gördük.
2018 model X dct
2 set. Ön fren balatası (%20 var)
3.set Arkaf fren balatası ( % 90 var)
2 defa Buji değişti..
Ön arka teker bilyeleri degiti
1 kez on amortisör yağ ve keçeler değişti ( keçeler sağlamdı)
Kontak seti komple değişti ( garantiden)
6-7 takım lastik
2 adet zincir dişli seti bitti ( dişliler duruyor 3. Zincir takıldı
Kaç depo benzin onu bilmiyorum 🤣🤣🤣
NC candır..gerisi heyecan
zosima
29 Nisan 2022, 20:36
Kendiniz internetten yağ filtresi ve yağ fiyatlarını araştırdınız mı?
araştırdım şimdi ustanın günahını almışız aradım ozur diledim.
artık ne kac para ediyor anlamaz oldum o kadar hızlı arttı ki fiyatlar
750 tl yag degisimi olmamalı ya ben 5bin kazanıyorum nasıl olacak bu işler bilmiyorum
agır bakıma soksak 2 aylık maasımızı verecez herhalde
iyi bayramlar herkese
tommygun
29 Nisan 2022, 20:41
750 tl yag degisimi olmamalı ya ben 5bin kazanıyorum nasıl olacak bu işler bilmiyorum
iyi bayramlar herkese
Maalesef iğneden ipliğe herşeyin fiyatı arttı. Sizin motor 3 küsür lt yağ aldığı için ya 4 lt yağ alacaksınız ya da 4 tane 1 lt. O nedenle masraf çok gibi gözüküyor ama muhtemelen yakıt tasarrufuyla o farkı kompanse edersiniz.
levend84
29 Nisan 2022, 23:27
4 litre yag 400tl olsa(castrol dediginiz için)Yoksa fiyat yag markasina gore 500-600 tl de olabilirdi.
Hiflo filtre 180-200 arasi
150 de işçilik.almiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
iyi bayramlar herkese
Motor bir şekilde satin alinabilir.
Ama işletme maliyetleri önemli,kisaca yürütmek mesele..
Zorlaniyorsaniz,hacim düşürün.daha genç bir motor alin.
Zira,ilerleyen süreçlerde,egzantrik zinciri,stator,debriyaj gibi parcalarin degismeside gerekecek.
250cc bir motorun orta kalite lastik seti 2.000tl olsa
Bu meblağ nc de 4.000 tl
Sarf giderleri hesaplarken X2 yapabiliriz
Hee,NC nin bakim periyotlari uzun,ama sarf malzeme ve işçilik yüksek.
blueway2
30 Nisan 2022, 00:10
4 litre yag 400tl olsa(castrol dediginiz için)Yoksa fiyat yag markasina gore 500-600 tl de olabilirdi.
Hiflo filtre 180-200 arasi
150 de işçilik.almiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Motor bir şekilde satin alinabilir.
Ama işletme maliyetleri önemli,kisaca yürütmek mesele..
Zorlaniyorsaniz,hacim düşürün.daha genç bir motor alin.
Zira,ilerleyen süreçlerde,egzantrik zinciri,stator,debriyaj gibi parcalarin degismeside gerekecek.
250cc bir motorun orta kalite lastik seti 2.000tl olsa
Bu meblağ nc de 4.000 tl
Sarf giderleri hesaplarken X2 yapabiliriz
Hee,NC nin bakim periyotlari uzun,ama sarf malzeme ve işçilik yüksek.
100.000 km geçmişini yazmış Ahmet abi,dediğiniz şeylerin hiçbiri değişmemiş ama.Nc seleflerine göre İşletmesi en uygun maliyetli motorlardan birisi yinede.
levend84
30 Nisan 2022, 00:19
100.000 km geçmişini yazmış Ahmet abi,dediğiniz şeylerin hiçbiri değişmemiş ama.Nc seleflerine göre İşletmesi en uygun maliyetli motorlardan birisi yinede.
Arkadasin motor 2012 700S manuel,10 yaşinda bir motor.
Ilk sahibi degilse,kullanimdan kullanima farkeder.
0km alip,tek binicinin kullanimi farkli olur.
Dct nin balata omru farkli
Manuelin farkli olur.
Debriyaj manetindeki ayarsizlik bile,ilerleyen surecte balata omrunu dogrudan etkiler.
Ben ilerleyen sureclerdeki bakimlarin masrafindan bahsetmistim.
Bu arada,konuyu acan arkadasin km durumunu merak ettim.
Exzina
25 Haziran 2022, 13:56
Merhaba
ufak bir kaza yaptım. El freni videoda görüldüğü gibi zarar gördü. Tamamı honda'dan alırsam 7.000 TL tutuyor. Sanırım tamamen değişmesi gerekmiyor. Sadece değişmesi gereken parçaları uygun fiyatlı nasıl bulabilirim?
https://www.facebook.com/597308476/videos/561126848724889/
https://www.facebook.com/597308476/videos/561126848724889/
blueway2
20 Temmuz 2022, 09:10
Merhaba Lastik seçiminde hangi markayı tercih etmeliyiz,anlaş capra ve road 4 arasında 1.400 tl fark var.Bu fark gözünde büyüyor insanın bu farka değermi?Mitaş ta anlaş ile aynı para.Ama anlaşda çatlama yarılma problemi yaşayanlar olmuş sizin tecrübeleriniz ne yönde acaba?
blueway2
26 Temmuz 2022, 17:59
Merhaba Lastik seçiminde hangi markayı tercih etmeliyiz,anlaş capra ve road 4 arasında 1.400 tl fark var.Bu fark gözünde büyüyor insanın bu farka değermi?Mitaş ta anlaş ile aynı para.Ama anlaşda çatlama yarılma problemi yaşayanlar olmuş sizin tecrübeleriniz ne yönde acaba?
Cyan
26 Temmuz 2022, 21:45
Fark %35 altı ve yağmurda da kullanıyorsanız Pilot Road 4.
blueway2
27 Temmuz 2022, 08:18
Fark %35 altı ve yağmurda da kullanıyorsanız Pilot Road 4.
Yağmurda kullanmıyorum,Fark kaç olmalı?
Cyan
27 Temmuz 2022, 15:23
Yağmurda kullanmıyorum,Fark kaç olmalı?
Anlas Capra RD alın geçin bence.
orumcekadam
28 Temmuz 2022, 07:33
selamlar, NC 700S'e Pirelli Angel ST taktirdim. Özellikle viraj performansından çok memnunum. Yeni taktırdığım için ıslak performansı ve omur ile ilgili yorum yapamam. Motolastik yetkilisi, omur önemliyse Angel GT modelini önermişti.
Nikkfurie
31 Temmuz 2022, 01:35
iyi geceler arkadaşlar , arkadaşın Nc750 sağa devrildi kaldırdık çalışmıyor , akü başlarını söktüm 10 dk bekledim taktım marş basıyor ama yine çalışmadı , bujileri söktüm tertemiz çıktı silindire yağ yürümemiş , buji piposundan baktım ateşleme yok , bu denge sensörünü biryerden bişekilde resetlemek mi gerekiyor bu motorda , ekranda bir menü içerisinde resetmi yapılıyor , Nc kullananlar bilgisi olanlar kestane kebap acele cevap :D
Cyan
31 Temmuz 2022, 10:46
iyi geceler arkadaşlar , arkadaşın Nc750 sağa devrildi kaldırdık çalışmıyor , akü başlarını söktüm 10 dk bekledim taktım marş basıyor ama yine çalışmadı , bujileri söktüm tertemiz çıktı silindire yağ yürümemiş , buji piposundan baktım ateşleme yok , bu denge sensörünü biryerden bişekilde resetlemek mi gerekiyor bu motorda , ekranda bir menü içerisinde resetmi yapılıyor , Nc kullananlar bilgisi olanlar kestane kebap acele cevap :D
Halledebildiniz mi sorunu?
Nikkfurie
31 Temmuz 2022, 12:04
Halledebildiniz mi sorunu?
Maalesef , sabah marş bastık yine çalışmadı , telefondan serviste çalışan bir kişiye ulaştık motoru sağa sola sallayın dedi , devrilme sensörü takılmış olabilirmiş ama sonuç yok..
M.Tugay
31 Temmuz 2022, 16:20
Maalesef , sabah marş bastık yine çalışmadı , telefondan serviste çalışan bir kişiye ulaştık motoru sağa sola sallayın dedi , devrilme sensörü takılmış olabilirmiş ama sonuç yok..
Sorunu çözebilince yazar mısınız? Başımıza gelirse biz de bilelim.
Nikkfurie
02 Ağustos 2022, 02:13
Sorunu çözebilince yazar mısınız? Başımıza gelirse biz de bilelim.
Sorunu bugün bulmuşlar , devrildikten sonra NC de kontağı kapatıp kaldırılınca ilgili sensör devre dışı kalıyor ve çalışıyor yani farklı bir şey yapılmıyor , bu motorda araç takip sistemi takılıymış ve nasıl olduysa devrilince bir kaç kablosu ayrılmış , sanırım kabloların klemenslerini tam sıkmamışlar , takip sisteminin modülüne ulaşınca sorun hallolmuş..
M.Tugay
02 Ağustos 2022, 21:08
Sorunu bugün bulmuşlar , devrildikten sonra NC de kontağı kapatıp kaldırılınca ilgili sensör devre dışı kalıyor ve çalışıyor yani farklı bir şey yapılmıyor , bu motorda araç takip sistemi takılıymış ve nasıl olduysa devrilince bir kaç kablosu ayrılmış , sanırım kabloların klemenslerini tam sıkmamışlar , takip sisteminin modülüne ulaşınca sorun hallolmuş..
Hadi ya. Neyse ki basit bi sorunmuş ama basit sorun için uğraşmak da can sıkmıştır
md054
13 Ağustos 2022, 17:53
bu gün itibariyle benelli trk 502 motorumu satıp nc 700x almaya kara verdim. (fiyattan dolayı) inş gönlümüze göre bi mtor bulursak alıcaz yakın zamanlarda burda olurum.
blueway2
14 Ağustos 2022, 09:27
bu gün itibariyle benelli trk 502 motorumu satıp nc 700x almaya kara verdim. (fiyattan dolayı) inş gönlümüze göre bi mtor bulursak alıcaz yakın zamanlarda burda olurum.
İnşallah gönlünüze göre bir motor bulursunuz kısa zamanda.
mucoti
14 Ağustos 2022, 16:43
Selamlar arkadaşlar, ben de yaklaşık 10 gün önce 2015 model 14.000km’de bir NC750S alarak aranıza katıldım. Forumdaki arkadaşlar Pulsar NS200’ü bir süre daha kullanmamı, çok tecrübeli olmadığım için yüksek CC’nin tehlikeli olabileceğini söylemişti ama bir yaramazlık yaptım ve aldım. 🙄
Fakat hissiyatım şöyle:
1- Kendimi çok daha güvende hissediyorum.
2- Rüzgar artık benim için çok daha az korkutucu. (Pulsar’ı bayağı sallıyordu fakat NC bu konuda çok daha stabil.
3- Pulsar ile aynı hızlarda kullanıyorum, çok daha güçlü, çok daha atik. Pulsar ile 4 ya da 5. viteslerdw yakaladığım hızı NC ile 2–3. Viteslerde yakalayabiliyorum bu da şehir içinde daha az vitesle oynamak anlamına geliyor benim için.
4- Amortisörleri çok sert geldi bana Pulsar’a göre. Pulsarla yaylana yaylana gidiyorduk, bununla yerdeki bütün engebe, çukur, çakıl çok daha hissedilir seviyede. Servisi çok normal olduğunu söyledi ama Pulsar bu konuda daha konforluydu :)
5- Bir de en çok korkutan efsaneler vardı forumlardan okuduğum, ruhsuz, gitmez, bir tır sollayana kadar kaç kere kesiciye girer vs. gibi. Ben buna kesinlikle katılmıyorum arkadaşlar. Tamam yüksek cc tecrübem yok ama ne sollamada sorun yaşarsınız ne de gitmiyor dersiniz. Bu sanırım racing motor kullanan ya da mt-07 gibi çok hafif ama çok yüksek beygir’li aletleri kullananların yorumları. Racing yapmayacak insanları tatmin edeceğini sanıyorum. İlk aldığım gün 3’e atmaya korktum eve dönerken, gitmiyor falan diyenler bence gerçekten hakkını yiyor motosikletin.
6- Pulsar ile yakıt tüketimi olarak arasında 0.5 litre bir fark var benim kullanımımla. Pulsar 2.9 yakıyordu (3500km ortalaması) bu ise 3.4 litre. Max hız 120 olacak şekilde bir kullanım ile. Aradaki hp ve tork farkını göz önüne alırsak muhteşem değerler.
7- Kendi aydınlatması orijinal ampulü. Sis farı vs. yok. Geceleri aydınlatmasız yollarda pek tat vermiyor, yolu aydınlatma amacı ile kullanacağım kısa ve uzun ayarı olan güçlü f/p ürünü sis farı tavsiyelerinizi alırım. :)
Benim gözlemlerim bunlar :) Teşekkürler.
blueway2
14 Ağustos 2022, 21:17
Selamlar arkadaşlar, ben de yaklaşık 10 gün önce 2015 model 14.000km’de bir NC750S alarak aranıza katıldım. Forumdaki arkadaşlar Pulsar NS200’ü bir süre daha kullanmamı, çok tecrübeli olmadığım için yüksek CC’nin tehlikeli olabileceğini söylemişti ama bir yaramazlık yaptım ve aldım. 🙄
Fakat hissiyatım şöyle:
1- Kendimi çok daha güvende hissediyorum.
2- Rüzgar artık benim için çok daha az korkutucu. (Pulsar’ı bayağı sallıyordu fakat NC bu konuda çok daha stabil.
3- Pulsar ile aynı hızlarda kullanıyorum, çok daha güçlü, çok daha atik. Pulsar ile 4 ya da 5. viteslerdw yakaladığım hızı NC ile 2–3. Viteslerde yakalayabiliyorum bu da şehir içinde daha az vitesle oynamak anlamına geliyor benim için.
4- Amortisörleri çok sert geldi bana Pulsar’a göre. Pulsarla yaylana yaylana gidiyorduk, bununla yerdeki bütün engebe, çukur, çakıl çok daha hissedilir seviyede. Servisi çok normal olduğunu söyledi ama Pulsar bu konuda daha konforluydu :)
5- Bir de en çok korkutan efsaneler vardı forumlardan okuduğum, ruhsuz, gitmez, bir tır sollayana kadar kaç kere kesiciye girer vs. gibi. Ben buna kesinlikle katılmıyorum arkadaşlar. Tamam yüksek cc tecrübem yok ama ne sollamada sorun yaşarsınız ne de gitmiyor dersiniz. Bu sanırım racing motor kullanan ya da mt-07 gibi çok hafif ama çok yüksek beygir’li aletleri kullananların yorumları. Racing yapmayacak insanları tatmin edeceğini sanıyorum. İlk aldığım gün 3’e atmaya korktum eve dönerken, gitmiyor falan diyenler bence gerçekten hakkını yiyor motosikletin.
6- Pulsar ile yakıt tüketimi olarak arasında 0.5 litre bir fark var benim kullanımımla. Pulsar 2.9 yakıyordu (3500km ortalaması) bu ise 3.4 litre. Max hız 120 olacak şekilde bir kullanım ile. Aradaki hp ve tork farkını göz önüne alırsak muhteşem değerler.
7- Kendi aydınlatması orijinal ampulü. Sis farı vs. yok. Geceleri aydınlatmasız yollarda pek tat vermiyor, yolu aydınlatma amacı ile kullanacağım kısa ve uzun ayarı olan güçlü f/p ürünü sis farı tavsiyelerinizi alırım. :)
Benim gözlemlerim bunlar :) Teşekkürler.
Öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla binin İnşallah.
Benim bildiğim pulsar’ında amörtisörletinin sert olduğuydu,çünkü ben inazuma kullanıyordum ve öyle muhteşem konfordan Nc ye geçtiğimde resmen amörtisör yok bu motorda dedim,o kadar sert geldi.Ama zamanla alışıyor insan.
Nc müthiş derecede dengeli,stabil,ekonomik ve pratik bir motor.Düşük devirden itibaren tüm gücünü size sunan bir yapısı var.Sollayamayacağınız pek bir araç olmaz.mt07 tracer ve Nc serileri sürekli karşılaştırılıyor.Bu konun sizin yapınız ve beklentileriniz ile ilgili.Aslında iki motor aynı kategoride değil.Nc huzur motoru touring motor sınıfında,mt ise spor motor,touring geni taşımıyor.
Sis farı için hepsi uygun diye bir site var ben oradan uyguna almıştım
blueway2
20 Eylül 2022, 08:51
Satabildinizmi motorunuzu,bu ara piyasa çok durgun,yaprak kımıldamıyor.
16.500 km de aldığım nc 750s ile 26.500 km deyim ilk sürdüğümde amortisör gerçekten sert ve hissiz idi. İstanbul'da motoface Eyüp ustaya kesinlikle amortisör bakımlarını yaptirin ve yağını kesinlikle değiştirin. O hissiz motor gitti bambaşka bir motor oldu. Kısacası efendim amortisör bakimi nc de çok önemli.
blueway2
22 Eylül 2022, 09:29
16.500 km de aldığım nc 750s ile 26.500 km deyim ilk sürdüğümde amortisör gerçekten sert ve hissiz idi. İstanbul'da motoface Eyüp ustaya kesinlikle amortisör bakımlarını yaptirin ve yağını kesinlikle değiştirin. O hissiz motor gitti bambaşka bir motor oldu. Kısacası efendim amortisör bakimi nc de çok önemli.
Sadece Arka amörtisör bakımımı yaptırdınız,kaça maloldu ve ne kadar zamanınızı aldı acaba?
Arka da problem yoktu sökülüp kontrol edilip temizlendi. Ön Amortisör bakımını yaptırdım. Yağ değişti keceler ve bilezikler kontrol edildi onlarda problem yoktu. 22.06.21 tarihinde 600tl ödemiştim. Şuan fiyati nedir bilmiyorum açıkçası. Nasil kullandığımı kullanım biçimim artçılı yüklü yüksüz vs. sorup ona göre bir referans aldılar. Bende genelde uzun turlara 3'lü Çanta Seti ve artçılı şekilde seyahat ettigimi. Ara ara canım sıkılırsa işten sonra 1 saat falan gezmeye turlamaya çıktığımı belirtmiştim. Gerçekten fark ediyor. Önümüzdeki günlerde fırsat bulursam genel bakıma gideceğim tekrardan.
maxell
26 Eylül 2022, 10:23
https://www.youtube.com/watch?v=P47wjofp4gI&t=711s
ramsay
11 Ekim 2022, 13:01
slmlar arkadaşlar, geçen hafta şile gezisi sonrası ertesi gün arka lastiğin yerde olduğunu gördüm,
çokta araştırmadım lastikleri yenilediğim yere (motolastik - el değiştirmiş sanırım) gittim,
arka lastik sök-tak yama 250TL istediler,
nedir durumlar yakın tarihte yama onarım yaptıran var mıdır ?
slmlar arkadaşlar, geçen hafta şile gezisi sonrası ertesi gün arka lastiğin yerde olduğunu gördüm,
çokta araştırmadım lastikleri yenilediğim yere (motolastik - el değiştirmiş sanırım) gittim,
Mayıs ayında Michelin Motosiklet lastiği bayisinde (Şirin Lastik-Şirineveler) de 200 liraya arka lastik sökme-takma, içten yama yaptırmıştım.
250 lira normal görünüyor.
2 hafta önce alacağım Anlas WG2 kış lastikleri için,
Yaz lastiklerinin sökümü, WG2 nin takımını sordum 300 lira istediler.
aydin_78
12 Ekim 2022, 14:27
Merhaba herkese,
İşyerimin Kapalı otoparkında Nc750s dct marka motorumun ön aksamını çalmışlar. ( Ön far, sinyaller, km saati vs.) Bu parçaları yetkili servis harici, bulabileceğim bir yer var mıdır? Hepsinin orijinallerini almaya bütçem yok. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
blueway2
12 Ekim 2022, 14:46
Merhaba herkese,
İşyerimin Kapalı otoparkında Nc750s dct marka motorumun ön aksamını çalmışlar. ( Ön far, sinyaller, km saati vs.) Bu parçaları yetkili servis harici, bulabileceğim bir yer var mıdır? Hepsinin orijinallerini almaya bütçem yok. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Led farlı olan modelmi?Geçmiş olsun, Gökhan Sözmen ile görüşebilirsiniz 541-6757200
Bilgi:
1 saat önce başka yerden aldığım Anlas kışlık lastikleri, Michelin lastik bayisinde taktırdım.
300 lira ödedim.
aydin_78
12 Ekim 2022, 16:02
Yok Led'li model değil. Eski kasa.
Görüştüm kendisiyle, teşekkür ederim.
Başka da varsa kontak bilgisi bilen arkadaşlar, paylaşmanızı rica ediyorum.
okican
12 Ekim 2022, 17:23
Merhaba herkese,
çok geçmiş olsun. 2.el kaynağı belli olmayan çıkma ürün talep ederseniz ve bulursanız ne yazık ki sizinki gibi bir başkasından çalınıp getirilme olasılığı yüksek.
tommygun
12 Ekim 2022, 17:30
çok geçmiş olsun. 2.el kaynağı belli olmayan çıkma ürün talep ederseniz ve bulursanız ne yazık ki sizinki gibi bir başkasından çalınıp getirilme olasılığı yüksek.
Hay Allah razı olsun, ne güzel demişsiniz. Ben şu an sıkıntılıdır diye arkadaşa bu sizin sözlerin benzerini söylemeye çekindim, tanımadığım için cesaret edemedim. Maalesef çıkma parçaya talep olduğu sürece hırsızlık artacaktır.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO