Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
fdiver
04 Nisan 2017, 16:10
Yanıtlarınız için teşekkürler.
@fdiver, anlaş capra'yı nerde ve ne kadara taktırdın acaba? Sitelerinden bulduğum birkaç bayiyi aradım ellerinde olmadığını söylediler.
Zen motor daha önceden de bildiğim düzgün yerlerden, ve ana işleri lastik. Oradan alabilirsiniz.
http://www.zennmotor.com/
Zenn Motor | Motosiklet Lastikleri Satış & Servis
Eğitim Mah. Adım Sok. No: 6/A, Hasanpaşa, Kadıköy / İSTANBUL , TR
(+90) 216 380 9296
(+90) 506 707 3113
haeke
04 Nisan 2017, 21:45
İyi günler Honda nc 750 x modelinin ağırlık güç oranından dolayı A2 ehliyetiyle kullanılabildiği ile ilgili bilgiler var bu doğrumudur yani Honda nc 750 x A2 ehliyetiyle kullanılabilir mi teşekkürler
DreamTheater
05 Nisan 2017, 12:01
Vallahi benim ehliyet eski model A2 lerden, şuan kanun değişti nasıl oldu bilmiyorum ama en üst ehliyet olmalı, yani yine A2 lazım...
Ari Gold
05 Nisan 2017, 12:26
Eski a2'ler a oldu. Motosiklet ehliyeti 3'e ayrıldı. A1, a2, a. A en ust, her motosikleti kullanabiliyor. Ben de merak ediyorum a2 ile bu motor kullanılıyor mu diye.
DreamTheater
05 Nisan 2017, 14:48
İnternet elimizin altında bakmıyoruz yahu :)
NC 750 çin A ehliyet lazımmış, yani A2 ile olmuyor... 40 kw yı geçik güç ile mecburen A sınıfı lazım...
A1 sınıfı sürücü belgesi silindir hacmi 125 santimetreküpü, gücü 11 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,1’i geçmeyen, sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilovatı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir.
A2 sınıfı sürücü belgesi gücü 35 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,2’yi geçmeyen, sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilovatı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir.
A (alayını demek :) ) sınıfı sürücü belgesi sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilovatı geçen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir.
Yavuz Turan
06 Nisan 2017, 13:39
Olcay Avşar bey merhaba,1 yıldır NC750X DCT kullanıyorum,mümkün olduğu kadar uygun fiyatlı aksesuar çözümlerini tercih ediyorum.Aliexpress ten resimde görülen elcik korumanın aynısından bende aldım( iç kısmında iki vidalı ve ucu açık olan),açıkçası acerbise 2-3 katı fiyat vermek istemedim.Maalesef sizinde denediğiniz gibi sadece elciğin sapına vidayla monte ederek elciği sabitlemek(stabil tutmak) mümkün olmadı.102. sayfada resimlerini paylaştığınız ve sizin yapmış olduğunuz elcik korumanın ucu açık olan tarafının iç kısımdaki ön vidaya tutturduğunuz demir parçalardan benimde yaptırma veya bulma şansım olurmu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Coorai
06 Nisan 2017, 20:38
Merhaba,
NC750x DCT almayı düşünüyorum. Normal şanzuman modeline göre bu şanzumanda problem yaşayan oldu mu ? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz ? Garantisi bittikten sonra şanzuman nedeniyle problem yaşanabilir mi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Olcay Avşar
07 Nisan 2017, 07:33
Olcay Avşar bey merhaba,1 yıldır NC750X DCT kullanıyorum,mümkün olduğu kadar uygun fiyatlı aksesuar çözümlerini tercih ediyorum.Aliexpress ten resimde görülen elcik korumanın aynısından bende aldım( iç kısmında iki vidalı ve ucu açık olan),açıkçası acerbise 2-3 katı fiyat vermek istemedim.Maalesef sizinde denediğiniz gibi sadece elciğin sapına vidayla monte ederek elciği sabitlemek(stabil tutmak) mümkün olmadı.102. sayfada resimlerini paylaştığınız ve sizin yapmış olduğunuz elcik korumanın ucu açık olan tarafının iç kısımdaki ön vidaya tutturduğunuz demir parçalardan benimde yaptırma veya bulma şansım olurmu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
O demirleri ben uydurup eğip büküp delip taktım, sağa sola vurana kadar iyiydi ama sonra elcikler iyice dağıldı. En güzeli boydan boya komple demir olan bir model alman, ikinci aldığım elciğin de linklerini vermiş olmam lazım.
Yavuz Turan
07 Nisan 2017, 12:52
Olcay bey ilginize teşekkürler,sonradan taktırdığınız demirli elcik korumanın linkini (montajını kendimiz kolayca yapabilirmiyiz bilgisini?) paylaşırsanız sevinirim,forumda aramalardan ve yakın sayfalardan bulamadım.
trustwm
09 Nisan 2017, 20:01
Merhaba Arkadaşlar
2 yıl 20 bin km suzuki inazuma tecrübesinden sonra ben de honda nc750x 2017 siyah renk ile aranıza katıldım. Bu haftasonu mümkün olduğunda çok kullandım, şu anda rodajdayım. Inazumadan sonra geçiş için çok uygun bir seçenekmiş. Belki konuya girip de bakmak isteyen arkadaşlar için yazmak istedim.
haeke
10 Nisan 2017, 00:36
Daha öncede ehliyetle ilgili soru sormuştum, Nc 700x a2 ehliyetle kullanılıyor sormak istediğim şu: nc 700 ve 750 arasında olmazsa olmaz farklar var mıdır varsa bunlar nelerdir?
Albion
10 Nisan 2017, 09:36
Herkese kolay gelsin. NC700 ve NC750 sahiplerinin egzos sorununa çözüm bulmuş birisi. Ben aldım ve çok memnun kaldım. Bizim egzozların yere yakın olması nedeniyle çok kişide gördüğüm egzoz çarpması ezilmesi gibi sorunlara karşı iyi bir çözüm. İlgilenenler için sahibinden ilan numarası: 420646073
Bu da linki: tıklayınız (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-honda-nc750-x-icin-motosiklet-egzoz-koruma-ucretsiz-kargo-420646073/detay/)
loremipsum
10 Nisan 2017, 16:25
Waytek ürünlerinden almak istiyorum ama satıcısını bulamadım. Konuda da adı geçtiği için soruyorum nerede bulabilirim bu firmanın ürünlerini?
DreamTheater
10 Nisan 2017, 20:09
https://www.facebook.com/waytake?fref=ts
buradan kardeş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Daha öncede ehliyetle ilgili soru sormuştum, Nc 700x a2 ehliyetle kullanılıyor sormak istediğim şu: nc 700 ve 750 arasında olmazsa olmaz farklar var mıdır varsa bunlar nelerdir?
750 daha güçlü daha uzun vites aralığına sahip, çok daha atak dct olacaksa 750 deki (2016 ve sonrası) jiroskop ilavesi ile viraj içinde vites değiştirmiyor, daha düzgün hatta hatasız çalışıyor vs...
ayrıca 750 yi A2 ile kullanamazsın çünki 32 kw dan daha güçlü bir motor, A ehliyet gerekli olmalı
kısaca her şekilde tercihin 750 olsun, tabii mali durumda önemli, şunuda unutma, honda her yeni modelde mutalaka birşeyler ekler, yani her çıkan model öncekinden daha iyi yada daha fazla özelliğe sahiptir...
loremipsum
11 Nisan 2017, 15:05
Teşekkür ederim. Waytek diye yazılmış ben de öyle arıyordum çıkmıyordu. Meğer Waytake imiş :)
ANAKHONDA
11 Nisan 2017, 19:27
Arkadaşlar merhaba. Fuardan aldığım motoruma 2 gün önce kavuştum sonunda. 750 x dct. Lastikler bridgestone battle wing 501 502 hakkında bilgi verebilir misiniz? Değiştirmeye gerek var mı? Geçmiş yazılanları araştırdım ama pek birşey bulamadım. Şimdiden teşekkürler
motor_tutkun
12 Nisan 2017, 10:31
hayırlı olsun
ANAKHONDA
12 Nisan 2017, 16:13
Eyvallah sağolasın.
fastx
13 Nisan 2017, 13:42
Merhaba, motorsikletimin selesinde kediler 2 tane küçük delik açmış, İstanbul Anadolu yakasında sele yenileme yaptırabileceğim, işçilik kalitesi iyi bir yer önerirseniz memnun olurum. Selenin sertlik sorununu da tek hamlede çözmeyi hedefliyorum.
mehmetenis
13 Nisan 2017, 17:06
Merhaba, motorsikletimin selesinde kediler 2 tane küçük delik açmış, İstanbul Anadolu yakasında sele yenileme yaptırabileceğim, işçilik kalitesi iyi bir yer önerirseniz memnun olurum. Selenin sertlik sorununu da tek hamlede çözmeyi hedefliyorum.
Motosay Şirinevler
DavidPozar
14 Nisan 2017, 15:58
Herkese selam, geçen aliexpress'ten aldığım rüzgar deflektörü elime ulaştı. Linki aşağıda görebilirsiniz.
https://www.aliexpress.com/item/Universal-Motorcycle-Windshield-Airflow-Adjustable-Windscreen-Wind-Deflector-for-fit-Kawasaki-BMW-Ducati-honda-KTM/32781419304.html?spm=2114.13010608.0.0.kFrZxj
Boyum 1.92 olduğundan kappa tur camı yetmiyordu. Ancak bununla bu deflektör ile birlikte ciddi fark etti. İlgilenenlere tavsiye ederim. Bilginize.
MANKU
14 Nisan 2017, 17:17
Merhabalar,
Mondial Rx3i Evo kullanıcısıyım ve ilerde nc 700-750x düşünüyorum Manavgatta veya yakınlarında ikamet edip, bana motorunu bi test ettirmek isteyen varmı acaba. Beraber bi yemek yer çay içeriz. :)
AristoCBR
14 Nisan 2017, 21:57
Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. Bende yeni 2017 750x dct aldım fakat lastikleri dunlop bu farklılık neden oluyor.acaba
Sizin motorun rengi siyah mı?
ANAKHONDA
14 Nisan 2017, 22:17
Sizinki de hayırlı olsun. Benim motorun rengi beyaz. Farklılık nedendir bilmiyorum.
trustwm
17 Nisan 2017, 18:11
merhaba konu içinde çanta setleriyle ilgili biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, belki tekrar soruluyor olabilir. artçılı seyahat için 3'lü çanta seti bakıyorum, öncelikle honda'nın orjinal çantalarını da kullanan bir çok kişi görüyorum, motorla uyumlu duruyor gibi. benim düşündüğüm model ise givi trekker outback serisi, 42 litre topcase, 37 litre de yan çantalar fakat 37 litre yan çantalar ile artçı konforu nasıl olur bilemedim. aramızda bu boyutlarda çanta kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim ? 37 litre çantalar ile artçı ayağını rahat uzatamaz gibi geliyor resimlerden baktığımda. yorumlara göre orjinal seti de alabilirim.
pitho
19 Nisan 2017, 13:45
Merhabalar, bende dün akşam NC 750 X (2017) alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Sadece koruma demirleri taktırarak aldım. Malum bir çok ihtiyaç var. Honda DB de 3lü çanta seti orjinal Honda 3.800 TL.
İlk olarak çanta demiri + çanta istiyorum. Sonrasında ise sis farı, elcik koruma, telefon tutacağı ve şarj için usb ünitesi. Bunları kullananlar tavsiye verebilir mi? Arka çantaya çok para vermek istemiyorum. Feyizoğlunda Maxem marka 45 lt çanta baktım. Sırt dayaması falan da var bana makul geldi. Kullanan var mı ?
Olcay Avşar
20 Nisan 2017, 08:28
merhaba konu içinde çanta setleriyle ilgili biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, belki tekrar soruluyor olabilir. artçılı seyahat için 3'lü çanta seti bakıyorum, öncelikle honda'nın orjinal çantalarını da kullanan bir çok kişi görüyorum, motorla uyumlu duruyor gibi. benim düşündüğüm model ise givi trekker outback serisi, 42 litre topcase, 37 litre de yan çantalar fakat 37 litre yan çantalar ile artçı konforu nasıl olur bilemedim. aramızda bu boyutlarda çanta kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim ? 37 litre çantalar ile artçı ayağını rahat uzatamaz gibi geliyor resimlerden baktığımda. yorumlara göre orjinal seti de alabilirim.
Yan çantaların konumu artçının ayağına denk gelmeyecek şekilde oluyor, yani artcı oturduğunda çanta diz arkası ile pop arasında konumlanıyor. Artcı oturduğunda çanta ile bir teması olmuyor. Çanta hacminin büyümesi genişiğe doğru olur, yine artcı ile alakası yok.
Belki çocuk artcılar için sorun olabilir, ama o da zor ihtimal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Merhabalar, bende dün akşam NC 750 X (2017) alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Sadece koruma demirleri taktırarak aldım. Malum bir çok ihtiyaç var. Honda DB de 3lü çanta seti orjinal Honda 3.800 TL.
İlk olarak çanta demiri + çanta istiyorum. Sonrasında ise sis farı, elcik koruma, telefon tutacağı ve şarj için usb ünitesi. Bunları kullananlar tavsiye verebilir mi? Arka çantaya çok para vermek istemiyorum. Feyizoğlunda Maxem marka 45 lt çanta baktım. Sırt dayaması falan da var bana makul geldi. Kullanan var mı ?
Hayırlı olsun.
Takacağınız çanta motorun tipini ya rezil eder ya da motora tam bir enduro görüntüsü katar :)
Evet çantalar gerçekten çok pahalı, ama mutlaka yakışıklı e sağlam bir arka çanta edinmeli. Yan çanta meselesini soft olarak da çözebilirsiniz.
Kızıl pars
20 Nisan 2017, 14:03
Arka çantaya çok para vermek istemiyorum. Feyizoğlunda Maxem marka 45 lt çanta baktım. Sırt dayaması falan da var bana makul geldi. Kullanan var mı ?
Çıkacak para cepte durmaz Fatih'im.
O para çıkacak cebinden.
:flower:
Çanta işini abartmaya gerek yok, ikinci el ilanları bir sürü sıfırından 1000 TL pahalı çantalı motor kaynıyor ama dönüp bakan yok. Maxem çantaları bir ara incelemiştim, çok da beğenmedim ama ucuzsa denenebilir.
trustwm
20 Nisan 2017, 19:31
Yan çantaların konumu artçının ayağına denk gelmeyecek şekilde oluyor, yani artcı oturduğunda çanta diz arkası ile pop arasında konumlanıyor. Artcı oturduğunda çanta ile bir teması olmuyor. Çanta hacminin büyümesi genişiğe doğru olur, yine artcı ile alakası yok.
Belki çocuk artcılar için sorun olabilir, ama o da zor ihtimal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Hayırlı olsun.
Takacağınız çanta motorun tipini ya rezil eder ya da motora tam bir enduro görüntüsü katar :)
Evet çantalar gerçekten çok pahalı, ama mutlaka yakışıklı e sağlam bir arka çanta edinmeli. Yan çanta meselesini soft olarak da çözebilirsiniz.
cevabınız için teşekkür ederim. çanta olayı gerçekten zor konuymuş, modeller ve fiyatlar arasında 2 haftadır gidip geliyorum. orjinal seti alacağım gibi görünüyor umarım pişman olmam.
Ahmet Turan Peker
20 Nisan 2017, 22:14
cevabınız için teşekkür ederim. çanta olayı gerçekten zor konuymuş, modeller ve fiyatlar arasında 2 haftadır gidip geliyorum. orjinal seti alacağım gibi görünüyor umarım pişman olmam.
Çok kamp gezi falan yapmayacaksan yan çanta çokta gerekli değil seyyar çantalarda aynı işi görür. Şehir içi zaten kullanılmıyor
Ama motora yakışıyor mu yakışıyor 😁😁😁
smtknc
21 Nisan 2017, 13:17
Selamlar,
Yeni kasa için depo üstü (depo dediğim de ön bagaj kapağı üstü :)) çanta kullanan var mı aramızda. Kapak üzerindeki plastik aksama bağlanabilecek şekilde bir çözüm varsa nereden temin edebileceğim konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
trustwm
21 Nisan 2017, 15:05
Çok kamp gezi falan yapmayacaksan yan çanta çokta gerekli değil seyyar çantalarda aynı işi görür. Şehir içi zaten kullanılmıyor
Ama motora yakışıyor mu yakışıyor
eşimle beraber haftasonu ve 1 hafta sürecek gezi planları yapıyorum bu sebeple çanta seti lazım. fiyat, görünüş, kullanışlılık gibi kriterlere bakarak karar vermeye çalışıyorum, enduro tarzı metal çanta fiyatlar uçmuş, honda orjinal setin de fiyatı normal sayılmaz. honda seti almaya değer mi bilemedim. diğer markalardan alsak en azından motor değişince diğer motorda da kullanılabilir.
goodkat
23 Nisan 2017, 22:40
herkese merhabalar.
ilk motorum olarak 750x almayi dusunuyorum. sizce ilk motor olarak 750x de zorlanirmiyim ?
dct versiyonlarda 2016 sonrasi modellere bakmak gerekli oldugunu biliyorum fakat manuellerde boyle bir durum varmidir? 2016 oncesi ve sonrasi manuel viteslerde 2015 ve 2016 modeller arasinda ne fark var ?
birde sahibinden de ilanlara bakiyorum da sifiri fiyatina satilan 3 yasinda motorlar, sifirindan pahaliya satilan 10-15binde motorlar var. daha once hic motor alip satmadim, ama cok mal alip sattim. bu ilanlarin olayi nedir ? ornek 2014 model 8binde 750x uzerinde honda canta seti var diye 30bin tl edermi ?
Kartal56
24 Nisan 2017, 22:43
Arkadaşlar 2017 NCX DCT için uygun fiyatlı elcik koruma var mı ?
trustwm
26 Nisan 2017, 10:48
gp kompozitin internet sayfasında görmüştüm, fiyat olarak givilerden daha düşük.
ismaileren
26 Nisan 2017, 13:38
Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak.
Dün akşam motorumla bir trafik ışığına yaklaşırken
Vites küçültürken 4'ten 3'e geçirmek için pedala bastığımda vites göstergesi rakam olmaktan çıktı,
Ve düz bir çizgi halini aldı ve pedal boşa basmaya başladı.
Debriyaj ve frenler ışıklarda durdum.
Her bir vitesi birkaç deneme yaparak 1'e ancak indirebildim.
Daha sonra yoluma devam ettim.
Bu sabah orta ayak üzerinde tekrar denedim ve benzer şeyi gördüm.
Sizce sıkıntı nedir?
Teşekkür ederim
DavidPozar
27 Nisan 2017, 17:05
Hocam sorunu halledebildin mi? Bende de bir tane delik açmış keratalar.
fdiver
28 Nisan 2017, 11:07
Sakarya'da Acarlar Longozu denilen güzel bir tabiat parkı varmış. Bize de uzak değil. Oraya bir gezi öneriyorum?
VIDEO: https://www.facebook.com/sakaryaninsesihaber/videos/1674943729481873/
https://lh6.googleusercontent.com/-KCZUBpf5lLc/UYFteHQs0rI/AAAAAAABLEk/Dncb7ACSEgE/s2048/GA-Sakarya-08.jpg
http://photos.wikimapia.org/p/00/01/75/22/88_big.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-wO4Z31cQBb8/U4djrXWPDoI/AAAAAAAABMw/VveKjG5k_nU/s1600/8.jpg
http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2014/08/25/fft20_mf4706885.Jpeg
fastx
29 Nisan 2017, 14:41
Hocam sorunu halledebildin mi? Bende de bir tane delik açmış keratalar.
hayır henüz vakit bulamadım, selenin içi su çekmiş, kullanırken pantalonu ıslatıyordu, 10x10cm siyah bir folyo yapıştırdım idare ediyor şimdilik. Anadolu yakasında Bostancı küçük oto sanayi sitesinde bir yer varmış, oraya bakacağım bir fırsat bulunca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
merhaba,
kapalı bir kask almayı planlıyorum, bütçe dahilinde 3 seçeneğe indim (max 1000TL ayırmayı planlıyorum)
Nolan N87
Shark Skwal (entegre LED li)
Shark S700
bu 3 ürün hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa memnun olurum, entegre LED flaşörlü olması sebebiyle Skwal ağır basıyor şu anda bende.
Kızıl pars
30 Nisan 2017, 15:48
Nolan N87
Shark Skwal (entegre LED li)
Shark S700
bu 3 ürün hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa memnun olurum, entegre LED flaşörlü olması sebebiyle Skwal ağır basıyor şu anda bende.
Nolan N87 kullanıyorum, memnunum.
Diğerleri ile karşılaştıramam, kullanmadım.
Ama özellikle bir soru varsa cevaplayabilirim.
Cheod
01 Mayıs 2017, 18:55
Merhaba
Bir şey sormak istiyorum.
2016 / 2017 nc750x dct motosikletin ikisi arasındaki farkları söyleyebilir misiniz?
Bugün bir bayiye gittim, 2017 modeli inceledim. Fakat bana 2016 ürünü 2017 gibi sunuyorlarmış gibi geldi,bildiğim kadarı önde ledleri olması gerekiyordu fakat yoktu.neden ampul bununki dediğimde pahalı olduğu için öyle getirmiyoruz dedi,bana çok saçma geldi. Fazla araştırma fırsatım olmadığı için bildiğim tek fark ledleriydi.
eğer Ledler de aynıysa motosikletin yılını teyit edebilmem için bana izleyeceğim bir yol gösterebilir misiniz?
DreamTheater
01 Mayıs 2017, 21:54
ben geçen sene onuna doğru bayi ve hatta Honda Türkiye ile yazışmıştım, led farlı olan ithal edilmiyor, sebeb dediğin gibi fiyat, yanlış hatırlamıyorsam 1600 eur gibi fiyat farkı varmış...
bize halojenleri kakaladılar anlayacağınız, halada aynı durum, pahalıysa pahalı, parasıyla değilmi kardeşim, led olandan sipariş geçersiniz gelir, madem pahalı o zaman diğer enduro ve toruinglerin farları niye led :jocolor:
adam olmaz bizim firmalar, yazık bize be...
engin_deniz
02 Mayıs 2017, 13:45
merhaba arkadaşlar. 2014 model nc 750x motorumu satmak istiyorum. malum sitede henüz ilanı yok. ilgilenen olursa mesaj atabilir.
goodkat
03 Mayıs 2017, 21:01
merhaba arkadaşlar. 2014 model nc 750x motorumu satmak istiyorum. malum sitede henüz ilanı yok. ilgilenen olursa mesaj atabilir.
detaylarini yazabilirmisiniz rica etsem
saltug
05 Mayıs 2017, 12:53
NC750X orta çantayı tutan kayış ve onun bağlantı vidalarından lazım. Yada ona benzer bir şey. İp yada tel de olabilir.
Benim topcase'in kapağı yana doğru açılıyor ve üzerinde bir şey bağlıysa yada rüzgarlı bir havada geriye doğru kastırıyor.
Kapağı kırmamak için uygun ve şık bir şey yapmam gerekiyor. NC750X in kendi bagaj kapağını tutan şey tam istediğim gibi.
Kızıl pars
05 Mayıs 2017, 22:59
Dışı şeffaf plastik, içi metal tel sarma olan çamaşır ipleri var. İşe yarayabilir.
Murat Ustaoğlu
07 Mayıs 2017, 12:02
https://www.decathlon.com.tr/9mm-x-60cm-bisiklet-portbagaj-duz-germe-ipi-id_8165718.html
https://www.decathlon.com.tr/3-metre-araba-bisiklet-tama-aparat-kay-seti-id_8102263.html
Yanlis anlamadiysam bu tur bir urun lazim. Size lazim degilse de her motorcunun hayatini kurtarabilecek urunler; ozellikle de ikincisi.
mehmetenis
08 Mayıs 2017, 16:48
NC 700s veya 750s satmak isteyen varsa sürücü kursuna alınacaktır. X alınmayacaktır.Lütfen arayın:05323180393
Ali Öztürk
08 Mayıs 2017, 23:30
merhaba,
2016 model 34.000 km 750x ile aranızda yeniyim.debraj tası nın uğultu yapmasının sebebi nedir?nasıl çözülür? Bilgi paylaşır ile çok sevinirim.Selamlar,sevgiler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO