Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
altug09
06 Mart 2013, 14:02
ey ahali bi akıl verin bu aklımı oynatacam yoksa:queen: sıfır mı ikinci el mi...yoksa başlangıç için daha ucuz rks mi..:P
Bende alıcam bir türlü karar veremedim 0 mı 2 inci el mi :pr: bayilerde fiyat 9 bin tl peşinde en son 8,5 bırakıyorlar. ilk motor tecrübem olucak. motora anahtarı taktınmı deger en az bin tl düşücek. Bir yandan 0 alırsan aracın herseyini bileceksin itina ile kullanıcaksın.Aksesuar yaptırıcan. bir yandan 2 el de kafada soru işareti oluyor. 2 el temiz denk getirip uygun fiyata almakta var şimdi :D alınırsa kaç km de olmalı?
helin126
06 Mart 2013, 15:18
Bende alıcam bir türlü karar veremedim 0 mı 2 inci el mi :pr: bayilerde fiyat 9 bin tl peşinde en son 8,5 bırakıyorlar. ilk motor tecrübem olucak. motora anahtarı taktınmı deger en az bin tl düşücek. Bir yandan 0 alırsan aracın herseyini bileceksin itina ile kullanıcaksın.Aksesuar yaptırıcan. bir yandan 2 el de kafada soru işareti oluyor. 2 el temiz denk getirip uygun fiyata almakta var şimdi :D alınırsa kaç km de olmalı?
Arkadaşlar selamlar,
bende hyosung 250gv alacam. ama gerçekten sıkıntılıymış. sıfır yada 2. elde kararsızım. altug beyin dediklerini bende yaşıyorum. 2.elde peşin almak zorundasın, sıfırda taksit imkanı var ama indirim yok, aksesuarları bayağı tutacak. ben daha önce mct250 2 yıl kullanmıştım. koruma demiri, çanta 2. el yokmu? nasıl olur bunların 2.eli?
teşekkürler şimdiden...
ozgurparlar
06 Mart 2013, 18:14
hocam koruma demirinin tarzı nasıl olacak? varsa foto ekler misiniz? ben de istanbul'dan sipariş veririm beğenirsem. ayrıca sissy bar da lazım, orjinaline benzer bişi arıyorum bulamazsam sipariş vericem orjinalini.[COLOR="Silver"]
Henüz yapılmadı koruma demiri. Şuan kromajı yapılıyor. muhtemelen pazar günü takacağız ve göreceğim resim çekip paylaşırım burda ama arkadaş orjinaline bakarak yapıyor. Yani çok benzeri model olarak. Ayrıca sissy bar da ayarlıyor hepsinin fotoğrafını paylaşırım pazar günü.
ahriman
06 Mart 2013, 21:18
hocam koruma demirinin tarzı nasıl olacak? varsa foto ekler misiniz? ben de istanbul'dan sipariş veririm beğenirsem. ayrıca sissy bar da lazım, orjinaline benzer bişi arıyorum bulamazsam sipariş vericem orjinalini.[COLOR="Silver"]
Henüz yapılmadı koruma demiri. Şuan kromajı yapılıyor. muhtemelen pazar günü takacağız ve göreceğim resim çekip paylaşırım burda ama arkadaş orjinaline bakarak yapıyor. Yani çok benzeri model olarak. Ayrıca sissy bar da ayarlıyor hepsinin fotoğrafını paylaşırım pazar günü.
orjinal dediginiz bu hyo source'da satilan asagi dogru bukum seklindeki mi? eger oysa; aliyorum fiyatini soyleyin bana :queen: :)
yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz..eğer gv250 yi başlangıç motoru olarak düşünüyorsanız size kişisel tavsiyem ikinci el almanı olacaktır..ama ben uzun seneler binmek istiyorum diyorsanız o zaman sıfır alın derim..
mitmuallim
06 Mart 2013, 22:21
arman bey motorun hala yapılmamış olmasına şaşırdım basit bir elektrik sorunu için bu kadar gün kalması ilginç
merakımdan bugun servise gidip durumu söyledim
debriyaj müşürü bozulmuş olabilir dolayışıyla motor viteste zannetip çalıştırmayabilir,dedi elektrik tesisatı neden değişsinki dedi birde akü yeni,olmaz ya dedi enfazla konjektör bozulmuştur
onu anlamak ve tamir etmekte bir kaç saatlik iş dedi,
bunları paylaşmak istedim sizinle umarım bu satırları okuduğunuzda motorun keyfini çıkarıyor olursunuz..
vessealm..
Selamunaleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün aldım gv 250 mi bursadan istanbula getirdim eğlenceli idi hava güzeldi. sizlere bi kaç sorum olacak müsade ederseniz
mitmuallim
06 Mart 2013, 23:38
forumun maşallahı var gelenler gidenler motor satanlar alanlar meraklı gözler vs.
nerede hareket orada bereket demiş atalr,
bu arada fuarda honda nc 700 ve dl 650 ye bindim her ikiside çok keyifli geldi bana,
şimdi değil belki ama ben gözümü şimdidien honda bb500x e dikmiş durumdayım..
bu cc aşkı nerede duracak çok merak eedr oldum doğrusu ,50cc lik mobiletten 115 cclik rx 115 e binince bu motor benimezara götürü demiştim.. :)
vesselam..
en iyi hyosung servisi önerecek arkadaşa duacıyım. bakımını yapacam . bide egzozdan benzin kokusu çok geliyor çiğ atıyor galiba onun için ne yapayım
DeathRacer
07 Mart 2013, 00:46
yanlışlık oldu alıntı yapamadım :) Slayerr memnun oldum :) Facebookta ki grubu buldum sanırım herkes orada, gezi event vs oluyor mu peki ?
ozgurparlar
07 Mart 2013, 00:59
orjinal dediginiz bu hyo source'da satilan asagi dogru bukum seklindeki mi? eger oysa; aliyorum fiyatini soyleyin bana :queen: :)
Evet benzeri. http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=207 şu linktekine benzicek umarım . fiaytta makul ;)
ahriman
07 Mart 2013, 01:30
arkadaşlar herkese selam, bu sefer sahiden hoşgelmiş oldum sanırım çünkü motoruma bu akşam itibariyle kavuştum :flower::pl::queen::flower:
arman bey motorun hala yapılmamış olmasına şaşırdım basit bir elektrik sorunu için bu kadar gün kalması ilginç
merakımdan bugun servise gidip durumu söyledim
debriyaj müşürü bozulmuş olabilir dolayışıyla motor viteste zannetip çalıştırmayabilir,dedi elektrik tesisatı neden değişsinki dedi birde akü yeni,olmaz ya dedi enfazla konjektör bozulmuştur
onu anlamak ve tamir etmekte bir kaç saatlik iş dedi,
bunları paylaşmak istedim sizinle umarım bu satırları okuduğunuzda motorun keyfini çıkarıyor olursunuz..
vessealm..
merhaba hocam, motoru bu akşam aldım servisten. sorun biraz daha büyükmüş aslında bir de motor haftasonu opette yattı fuar nedeniyle kimse gelemedi ne yetkili ne özel servislerden. bi kağıt almıştım değişen onarılan parçalar ve yapılan işlemler olarak. onu yazarım isterseniz. akünün değişmesi gerekti. isterseniz ben size geri yollayayım garanti kapsamındaysa paranızı geri alın hocam. Gökhan Bey aküde bişi var dedi ama ben motoru izliyordum pek kulağımı veremedim kendisine o anda :) diğer sorunları da pek düzgün hatırlamıyorum. yapılan işlemlerin listesini yazarım ama o bakım kağıdını bulunca :) neyse sonunda sorunları hallettim ve bir güzel akşam turu attım motorla. gerçekten çok keyif aldım hatta bayağı bi soğudum diyordum kendi kendime bu hyodan... ama gidişi beni tekrar kendisine bağladı. :)
Evet benzeri. http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products _id=207 şu linktekine benzicek umarım . fiaytta makul ;)
hocam en kısa sürede haber bekliyorum sizden :) ben de kargoyla temin edeyim size yapılanın aynısından. umarım fiyat fazla değildir zira belimi bktü, kırdı, göçertti bu son arıza :pale:
arkadaşlar hyo source dışında ayaklık takan-alan-bulan-gören var mı motoruna? yarın hasanpaşa custom choppers'a gideceğim bakmak için. fiyatları falan yazarım ama sizin de bulduğunuz varsa paslaşalım :cat:
herkese keyifli sürüşşler
ozgurparlar
07 Mart 2013, 01:38
arkadaşlar herkese selam, bu sefer sahiden hoşgelmiş oldum sanırım çünkü motoruma bu akşam itibariyle kavuştum :flower::pl::queen::flower:
merhaba hocam, motoru bu akşam aldım servisten. sorun biraz daha büyükmüş aslında bir de motor haftasonu opette yattı fuar nedeniyle kimse gelemedi ne yetkili ne özel servislerden. bi kağıt almıştım değişen onarılan parçalar ve yapılan işlemler olarak. onu yazarım isterseniz. akünün değişmesi gerekti. isterseniz ben size geri yollayayım garanti kapsamındaysa paranızı geri alın hocam. Gökhan Bey aküde bişi var dedi ama ben motoru izliyordum pek kulağımı veremedim kendisine o anda :) diğer sorunları da pek düzgün hatırlamıyorum. yapılan işlemlerin listesini yazarım ama o bakım kağıdını bulunca :) neyse sonunda sorunları hallettim ve bir güzel akşam turu attım motorla. gerçekten çok keyif aldım hatta bayağı bi soğudum diyordum kendi kendime bu hyodan... ama gidişi beni tekrar kendisine bağladı. :)
hocam en kısa sürede haber bekliyorum sizden :) ben de kargoyla temin edeyim size yapılanın aynısından. umarım fiyat fazla değildir zira belimi bktü, kırdı, göçertti bu son arıza :pale:
arkadaşlar hyo source dışında ayaklık takan-alan-bulan-gören var mı motoruna? yarın hasanpaşa custom choppers'a gideceğim bakmak için. fiyatları falan yazarım ama sizin de bulduğunuz varsa paslaşalım :cat:
herkese keyifli sürüşşler
benımde genıs ayaklık ıhtıyacım var fıyatı 150 tl olarak anlastık hafta sonu fotoları cekıp koyarım. ıstersen sana daha detaylı resımlerde gonderebılırım tabıkı.
ahriman
07 Mart 2013, 01:42
hepsini aldığımızda fiyatta indirim olmaz mı? 150 tl biraz fazlaymış yurtdışından orijinalini getirmek daha makul olabilir yanında da filtre vs eklenir. fotolarını bekliyorum bir göreyim hocam mmknse :)
ozgurparlar
07 Mart 2013, 01:44
hepsini aldığımızda fiyatta indirim olmaz mı? 150 tl biraz fazlaymış yurtdışından orijinalini getirmek daha makul olabilir yanında da filtre vs eklenir. fotolarını bekliyorum bir göreyim hocam mmknse :)
Haklısın belki aynı fiyattır , işçiliği daha iyidir. ama ne bileyim . görmeden benim içime sinmeyecekti. o yöntemi seçtim
ahriman
07 Mart 2013, 01:51
Haklısın belki aynı fiyattır , işçiliği daha iyidir. ama ne bileyim . görmeden benim içime sinmeyecekti. o yöntemi seçtim
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=972
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=333
ben bu ikisini buldum mesela bi göz atın isterseniz. sanırım slayer da bu ürünlerden birini kullanıyor. ona da bi sormak lazım nasıl işçilik, kalite :)
hasanpaşa custom choppers nerede?
ahriman
07 Mart 2013, 02:03
hasanpaşa motomax'ın çok yakınında açıldığını biliyorum ama tam yerini bilemiyorum. oralarda turlarsanız mutlaka göreceksiniz zaten tüm motor dükkanları birbirine çok yakın
olmadı GKN motors'a sorabilirsiniz iki dükkanın sahibi arkadaşlar.
hasanpaşada oturuyorum. motomaxın etrafındaki dükkanların yarısı benim eve dönüş saatimde kapanmış oluyor :)
ahriman
07 Mart 2013, 02:14
orası öyle hocam :) istersen bi gün beraber gidelim hem indirim de alabiliriz iki kişi bişiler yaptırınca?
Slayerrr
07 Mart 2013, 02:40
Akünün değişmesi için ya şarj tutmayacak kadar eski olması lazım -ki seninki öyle değil- ya da aküde kısadevre olması lazım. Kısadevre olayı istisnai bir durumdur, kolay kolay olmaz ve genelde kutup başlarının ters bağlanmasından olur. Böyle bir şey olsaydı da oraya kadar gelemezdin. He yine de olabilir ama dediğim gibi çok istisnai bir durum. Değişen parçaları bir yazsana, ana gereksiz değişiklik gibi geldi.
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=972
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=333
ben bu ikisini buldum mesela bi göz atın isterseniz. sanırım slayer da bu ürünlerden birini kullanıyor. ona da bi sormak lazım nasıl işçilik, kalite :)
Verdiğin liklerde sorun var açılmıyor ama zaten 2 tip geniş ayaklık var biliyorum. Bendeki orijinal yani pahalı olan. Aralarında birinin biraz daha büyük olması ve katlanabiliyor olması haricinde görünüş olarak bir fark yok. Büyük ve katlanabilir olan ucuz olan yani orijinal olmayan. Bir ayaklıktan işçilik olarak kalite beklentin nedir anlayamadım. :) Ama bendeki katlanmadığı için motor düştüğünde koruma demiri görevi görüp motorun ayaklık üzerinde durmasını sağlayacak kadar sağlam :)
ahriman
07 Mart 2013, 03:48
Akünün değişmesi için ya şarj tutmayacak kadar eski olması lazım -ki seninki öyle değil- ya da aküde kısadevre olması lazım. Kısadevre olayı istisnai bir durumdur, kolay kolay olmaz ve genelde kutup başlarının ters bağlanmasından olur. Böyle bir şey olsaydı da oraya kadar gelemezdin. He yine de olabilir ama dediğim gibi çok istisnai bir durum. Değişen parçaları bir yazsana, ana gereksiz değişiklik gibi geldi.
Verdiğin liklerde sorun var açılmıyor ama zaten 2 tip geniş ayaklık var biliyorum. Bendeki orijinal yani pahalı olan. Aralarında birinin biraz daha büyük olması ve katlanabiliyor olması haricinde görünüş olarak bir fark yok. Büyük ve katlanabilir olan ucuz olan yani orijinal olmayan. Bir ayaklıktan işçilik olarak kalite beklentin nedir anlayamadım. :) Ama bendeki katlanmadığı için motor düştüğünde koruma demiri görevi görüp motorun ayaklık üzerinde durmasını sağlayacak kadar sağlam :)
yazayım yapılanları;
akü 140,
konjektör 100,
motul yağ 1.8 litre 45,
yağ filtresi 10,
ngk buji 2 adet 40,
zincir yağlama-temizleme,bakım + yol yardım + işçilik 100
toplam 435 tl
ya şöyle, plastiklerinin çıkmaması bağlantı yerlerinin sağlam olması, görüntü falan işte beklentim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
akünün şarj tutmadığını söylemişti ya usta doğru. pek anlamadığım için bilemiyorum.. bana akünün bakımsız kaldığı suyunun eksik olduğunu söylediler galiba. dediğim gibi fazla dikkatli dinleyemedim. ama içim acıdı tabi bu kadar para verince yalan yok:salut:
Slayerrr
07 Mart 2013, 04:24
yazayım yapılanları;
akü 140,
konjektör 100,
motul yağ 1.8 litre 45,
yağ filtresi 10,
ngk buji 2 adet 40,
zincir yağlama-temizleme,bakım + yol yardım + işçilik 100
toplam 435 tl
ya şöyle, plastiklerinin çıkmaması bağlantı yerlerinin sağlam olması, görüntü falan işte beklentim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
akünün şarj tutmadığını söylemişti ya usta doğru. pek anlamadığım için bilemiyorum.. bana akünün bakımsız kaldığı suyunun eksik olduğunu söylediler galiba. dediğim gibi fazla dikkatli dinleyemedim. ama içim acıdı tabi bu kadar para verince yalan yok:salut:
Diğer şeyler neyse ama git o motorun içindeki fazla olan 300 ml yağı çektir. O motora 1,8 litre değil 1,5 litre yağ koyulur. Fazla yağ koyulmasının uzun vadede başka zararları olabileceği gibi kısa vadede contaların zorlanarak yağ kaçırması, yağın karter havalandırmasından hava filtresine ulaşması gibi sorunlar olur. Yağ koyarken yağ seviyesine hiç mi bakmıyor, bakıyorsa nasıl bakıyor?
ahriman
07 Mart 2013, 04:29
Diğer şeyler neyse ama git o motorun içindeki fazla olan 300 ml yağı çektir. O motora 1,8 litre değil 1,5 litre yağ koyulur. Fazla yağ koyulmasının uzun vadede başka zararları olabileceği gibi kısa vadede contaların zorlanarak yağ kaçırması, yağın karter havalandırmasından hava filtresine ulaşması gibi sorunlar olur. Yağ koyarken yağ seviyesine hiç mi bakmıyor, bakıyorsa nasıl bakıyor?
hadi ya :silent: ben kendim boşaltayım o zaman yağı sabahleyin. kurt düştü içime
... motorun içindeki fazla olan 300 ml yağı çektir. O motora 1,8 litre değil 1,5 litre yağ koyulur...
Kitapçıkta şöyle bir bölüm var;
Motor yağı kapasitesi:
Değişim: 1450 ml
Yağ-filtre değişimi: 1500 ml
Motor açıldığında: 1800 ml
Usta belki açmıştır, uzun sürdü tamirat. Fazla yağı boşaltmadan önce seviyesini kontrol edip hakkaten fazla mı diye kontrol etmek lazım. Usta 1.5 litre koyup yanlışlıkla 1.8 demiş de olabilir, seviyeye bakmadan yağı eksiltmemek gerek.
bazen25
07 Mart 2013, 11:28
merhaba ilandaki motosikletim satılıktır 2. sahibinden (2800 km de almıştım) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv-guncel-resim-48657562/detay/
mitmuallim
07 Mart 2013, 11:48
Arman bey,akünün bakımsız olması diye bir şey mümkün değil zira garanti kartında aldığım tarih var şubat ortası,
garantiden mutlu akü (golden akünün tedarikçisi) bayilerinden sizde iade yada değişim yapabilirsiniz.ben 85 tl vermiştim ne marka akü taktiki 140tl yazmış,
değişen parçalara baktığımda müşür falan göremedim yan ayak müşürü ile debriyaj müşürü de aklında olsun derim ben benim ustanın dediğine istinaden
harcadığınız para gerçekten çok :(
Bundan sonraki bakım vs. için avclardaki ustayı meth ediyorlar aklınızda bulunsun derim..
umarım bundan sonra motor keyfini dolasıya yaşarsınız.. :)
vesselam..
Slayerrr
07 Mart 2013, 11:59
hadi ya :silent: ben kendim boşaltayım o zaman yağı sabahleyin. kurt düştü içime
Yandaki yağ göstergesinden kontrol edebilirsin.
Kitapçıkta şöyle bir bölüm var;
Motor yağı kapasitesi:
Değişim: 1450 ml
Yağ-filtre değişimi: 1500 ml
Motor açıldığında: 1800 ml
Usta belki açmıştır, uzun sürdü tamirat. Fazla yağı boşaltmadan önce seviyesini kontrol edip hakkaten fazla mı diye kontrol etmek lazım. Usta 1.5 litre koyup yanlışlıkla 1.8 demiş de olabilir, seviyeye bakmadan yağı eksiltmemek gerek.
Motoru açmış olmasına imkan yok, krank piston değişimi gerekmedikçe motoru açmaya gerek yok, zaten masraflı bir iş. :)
Motoru açmış olmasına imkan yok, krank piston değişimi gerekmedikçe motoru açmaya gerek yok, zaten masraflı bir iş. :)
Masrafı motorun sahibi veriyor ama :) Bilmiyorum usta ne kadar güvenilirdir, günahını almayayım. Tamiratın bu kadar uzun sürmesinden şüphelendim ben :)
ozgurparlar
07 Mart 2013, 13:56
bizim motora uyan geniş ayaklık hangi markalarda var ? temin etmesi kolay olan markalardan mesela ? bilen var mı ? Yurt dışından ürün getirmeye pek cesaret edemiyorum açıkcası görmediğim ürünü almaya çekiniyorum :)
Slayerrr
07 Mart 2013, 15:23
Masrafı motorun sahibi veriyor ama :) Bilmiyorum usta ne kadar güvenilirdir, günahını almayayım. Tamiratın bu kadar uzun sürmesinden şüphelendim ben :)
Bir elektrik arızası için hiç kimse motoru açmaz zaten açarsa da aldığı paranın en az 2 katını alır. :)
bizim motora uyan geniş ayaklık hangi markalarda var ? temin etmesi kolay olan markalardan mesela ? bilen var mı ? Yurt dışından ürün getirmeye pek cesaret edemiyorum açıkcası görmediğim ürünü almaya çekiniyorum :)
Büyük ihtimalle highway hawk aksesuarları uyar ama onların fiyatı orjinalinin 2 katı. :) Bulabildiğin herhangi bir geniş ayaklığı uydurabilirsin kesip biçerek.
ahriman
07 Mart 2013, 17:59
merhaba arkadaslar,
yazdiklarinizdan sonra epey killandim simdi servise gidiyorum eski akuyu ve konjektoru alicam. aslinda guvendigim kisiler, arkadaslarimin arkadasi servisin sahibi hatta dun de cok guzel muhabbet ettik, ilgiliydiler. ama icime kurt dustu. yagi da bosalttim seviye cizgiye geldi ama cok az yag akti icinden. yanlis yazmis olma ihtimali vardir belki. akan yag en cok 3-4 damala kadardi sonra camin icindeki seviyeye geldi.
ve bu sabah bi sorun daha cikti: hiz gostergem bozuk.. sebebi ne olabilir acaba umarim gostergeye gelen telde problem vardir oteki turluyse ona gucum yetmeyecek degismek icin :pale:
onerebileceginiz servis var mi ? avcilar bana uzak mithat hocam okulla isten pek vakit kalmiyor oraya gitmem icin genis zamana ihtiyacim var.
Sirinbaba34
07 Mart 2013, 19:26
Konu dışı bir bir paylaşımım olacak,tecrübe edindiğim hoş :P bir olay,
Her hafta düzenli olarak halı saha maçı yapıyoruz.Bende hava güzel motor sürmenin zevkini de almaya başlayınca maça motorla gideyim dedim.Kalkış Beylikdüzü varış Beşiktaş,kalınca giyindim,her şey tamam.Her şey güzel,sorunsuz keyifli bir şekilde ulaştım,maç yapıldı,sıcak banyolar alındı,iyice kurulanıldı ve kalınca giyinildi.Yola çıkmaya hazırım.Beşiktaş-Beyikdüzü istikametine yolculuk sırasında hızlanmaya başladıkça ayaklarıma soğuk hava girmeye başladığını hissettim,botlarımı giymeyi unutmuşum,bi üşengeçlik "artık yola çıktık gerek yok" dedim kendime.Beylikdüzüne vardım,motordan ineceğim ama ayağımı yere bastım ki ayaklarımın yeri hissetmediğini fark ettim :cyclopsanHani böyle sabah uyurken bi kolun üzerine yatarsın da bir kaç dakika sonra kan gider ve hissetmeye başlarsın öyle bir uyuşukluk var ve geçmiyor.Eve çıktım ayaklarım donuyor,vücudum da hiçbir yerim üşümedi ama ayaklar kaskatı Ertesi sabah hayatımda ilk defa soğuktan ayak tutulması neymiş onu yaşadım.Gereği için bilgilerinize arz ederim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Bu arada ayağımda spor ayakkabı vardı :) ayakkabı yokmuş gibi anlatım olmuş kusura bakmayın :D
Tundzhay
07 Mart 2013, 21:10
Herkese merhaba, Konu dışı olacak ama bişey sormak istiyorum,
ST Kanuni markası öldü mü :)
Çünkü Kanuni'nin sitesinden fiyatlara bakmak istediğimde ST Kanuni'ye değil de Hyosung Türkiye'ye yönlendirdi,
Bu olay uzun zaman önce mi oldu?
http://www.hyosung.com.tr/Default.aspx
Zengibar
07 Mart 2013, 23:00
rıdvan ne oldu?geçmiş olsun..bak aradan kaçırmışım..şimdi arayayım diye düşündüm ama geç olduğu için müsait değilsindir diye aramaktan vazgeçtim..dostum çok geçmiş olsun..var mı sıkıntı yaratacak bişi?
.....
onur valla yakıyor maşallah..nazar değmez inşallah..
İlker ve beğenen bütün arkadaşlar çok teşekkürler:)
Fotolarda hile yok, GV lerimiz gerçekten yakışıklı.
Rıdvan çok geçmiş olsun. Büyük talihsizlik.
Levent E.
07 Mart 2013, 23:19
Tundzhay kardesim onlar sınırlı sayıda üretilen "süleyman" serisiydi artık üretilmiyor.neyse ki ben bir tane edinmisim:)
Slayerrr
07 Mart 2013, 23:25
Herkese merhaba, Konu dışı olacak ama bişey sormak istiyorum,
ST Kanuni markası öldü mü :)
Çünkü Kanuni'nin sitesinden fiyatlara bakmak istediğimde ST Kanuni'ye değil de Hyosung Türkiye'ye yönlendirdi,
Bu olay uzun zaman önce mi oldu?
http://www.hyosung.com.tr/Default.aspx
Yeni oldu, en fazla 1-2 hafta oluyor. Yine etiketten başka değişen bir şey yok, distribütör de halen Kanuni. STKanuni de öldü, nesli tükendi onların. :P
esparo
08 Mart 2013, 00:11
bu motorun sahibi aranızdan birimi acaba ?
değilse bu motora daha önceden sahip olan biri varmı ?
yoksa kullanıcı olarak bunu tavsiye edermisiniz?
http://www.sahibinden.com/117264709
ahriman
08 Mart 2013, 00:15
arkadaslar hic lastik degistiren oldu mu aranizda? fiyatlari nasil o ebatlarda takim lastik bulabildiniz mi yoksa on farkli arka farkli mi taktiniz?
Slayerrr
08 Mart 2013, 00:37
arkadaslar hic lastik degistiren oldu mu aranizda? fiyatlari nasil o ebatlarda takim lastik bulabildiniz mi yoksa on farkli arka farkli mi taktiniz?
Metzeler, Unilli ve Sava'da uygun ölçüler var, tabi arka 140/90-15 olmak şartıyla. Metzeler yoktu piyasada şu an var mı bilmiyorum. Ben, Uğur ve Emre unilli kullanıyoruz memnunuz.
ahriman
08 Mart 2013, 01:30
Metzeler, Unilli ve Sava'da uygun ölçüler var, tabi arka 140/90-15 olmak şartıyla. Metzeler yoktu piyasada şu an var mı bilmiyorum. Ben, Uğur ve Emre unilli kullanıyoruz memnunuz.
sağol hocam :) fiyatlar nasıldı siz aldığınızda? bu shinkolar çok kayıyor yaz ortasında değiştiririm belki ömrü de biterse o zamana kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
bu arada motordan çıkan akü ve konjektörü aldım, yetkili satıcıya götürüp para iadesi isteyeceğim ama bakalım ne kadar uğraştıracaklar. yağ olayını da sordum. içindeki yağdan farklı marka kullandıkları için kompresyonla yağ haznesini iyice temizlemişler içeriye o yüzden fazla yağ konmuş.
Slayerrr
08 Mart 2013, 01:44
sağol hocam :) fiyatlar nasıldı siz aldığınızda? bu shinkolar çok kayıyor yaz ortasında değiştiririm belki ömrü de biterse o zamana kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
bu arada motordan çıkan akü ve konjektörü aldım, yetkili satıcıya götürüp para iadesi isteyeceğim ama bakalım ne kadar uğraştıracaklar. yağ olayını da sordum. içindeki yağdan farklı marka kullandıkları için kompresyonla yağ haznesini iyice temizlemişler içeriye o yüzden fazla yağ konmuş.
O lastiklerin dişleri bitmiyor, benim yaklaşık 40.000 deki lastiklerim diş derinliği olarak yeni gibiydi :) Yağ açıklaması gerçekçi gelmedi ama içinde fazla yağ olmadıktan sonra sorun değil.
ahriman
08 Mart 2013, 02:59
O lastiklerin dişleri bitmiyor, benim yaklaşık 40.000 deki lastiklerim diş derinliği olarak yeni gibiydi :) Yağ açıklaması gerçekçi gelmedi ama içinde fazla yağ olmadıktan sonra sorun değil.
hadi ya.. hocam peki bu motopark nerede :) hatta senin servise gideceğin zaman birlikte gitsek belki daha az kazıklanırım hem :pale:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
O lastiklerin dişleri bitmiyor, benim yaklaşık 40.000 deki lastiklerim diş derinliği olarak yeni gibiydi :)
lastik değil bunlar ya plastik bişi 1 saat trafikteydim gezdim tozdum lastiğe dokunuyorum hala sert hiç bir ufak yumuşama yok :cyclopsan
audioslave
08 Mart 2013, 03:38
Sava ön arka 220tl,Hadımköy'deki merkezinde montaj dahil.Kuru hava performansı 10 numara,ancak yağışta biraz kayıyor.Shinko'dan çok daha yumuşak.Slovak üretimi Bridgestone hamurlu.
ahriman
08 Mart 2013, 04:06
abi ciddi misin? bana tarif eder misin yerlerini? hem de takım olarak bu fiyata??
g_gokhan
08 Mart 2013, 05:10
Savayı bende kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntımda olmadı.Hamuru söylendiği gibi gayet yumuşak.İnternet üzerindende sipariş verebilirsiniz.
Slayerrr
08 Mart 2013, 12:15
hadi ya.. hocam peki bu motopark nerede :) hatta senin servise gideceğin zaman birlikte gitsek belki daha az kazıklanırım hem :pale:
Avcılar'da http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10030-hyosung-s-and-t-kanuni-gv250-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-751.html#post2668046
Sava ön arka 220tl,Hadımköy'deki merkezinde montaj dahil.Kuru hava performansı 10 numara,ancak yağışta biraz kayıyor.Shinko'dan çok daha yumuşak.Slovak üretimi Bridgestone hamurlu.
Unilii montaj dahil 380 TL, Metzeler 450-500 TL civarıydı.
Levent E.
08 Mart 2013, 17:39
Rıdvan biseyler daha yap ayağımız alışsın,sen esnaf bı adama benziyosun bı ikram yaparsın ?
:)
audioslave
08 Mart 2013, 18:22
abi ciddi misin? bana tarif eder misin yerlerini? hem de takım olarak bu fiyata??
http://www.savaturkiye.com bu adreste iletişim bölümüne tıkla.Yılbaşında bu fiyata ön arka taktırmıştım.Şimdi fiyat değişmişmidir bilmiyorum bir sormak lazım.Fuarda da standı vardı,ben artık taktırdığım için sormamıştım.
Önemli Not:Bu arada ön tekerleği sökmek için gereken ebatta alyenları yoktu.Bende sadece arkayı onlara değiştirttim sonra bi motorcuya gidip önü taktırdıydım.Sava'ya gidecek olanlar telden bi teyit etsinler,belki tedarik etmişlerdir ön teker için gerekli alyeni.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO