Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
StyLeOscaR
04 Ocak 2012, 02:45
Daha önce far kaşı yapacam diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Böyle bir şey söylemeyi de düşünmüyorum. :P
yapacağım demedin ama malzemeleri gösterdin ? eee yaparsın artık ölmezsinya..:cherry:
Slayerrr
04 Ocak 2012, 03:06
yapacağım demedin ama malzemeleri gösterdin ? eee yaparsın artık ölmezsinya..:cherry:
Ölürüm belki belli mi olur? :P
İş yerinde çok ince malzeme yok. Biraz kalın olduğunda da farın içine geçecek kısımmı kesmek için çoook uğraşmam gerekiyor. İnce malzeme alırlarsa aklımda zaten. :)
StyLeOscaR
04 Ocak 2012, 03:11
İş yerinde çok ince malzeme yok. Biraz kalın olduğunda da farın içine geçecek kısımmı kesmek için çoook uğraşmam gerekiyor. İnce malzeme alırlarsa aklımda zaten. :)
anladım, umarım kısa sürede yaparsın bize hediye edersin :P bende de sana ultra+ fiber bez veririm :queen: ayrıca motorunu da benimkinden daha da temiz yıkarım bak ona göre :P
Fonder
04 Ocak 2012, 04:15
motorumu satılıga cıkarmak zorunda kaldım :salut: :salut: :salut: :salut:
bu kaza olayı yüzünden babamla papaz olduk ..sussun die ilanı vedim siteye 6bin den babamı kafaya alıp..muhtemelen o fiyata alıcı cıkmaz. umarımda çıkmaz ama çıkarsada satmak zorundayım...araba alıcakmıs..canım cok sıkıldı...cefasını cektik sefasını süremeden gidior...
Batuizm
04 Ocak 2012, 10:19
bi zamandir logaritmadan tekne nagmeleri yukseliyor, bizede goz hakki dusmustur diye dusunuyorum artik? siradaki bulusma bogazda logaritmanin bizi seve seve, baaasim ustune nidalariyla davet edecegi teknede mi olacak yoksa? azzz sonraaaa, logaritmanin merakla beklenen cevabi...
bu kaza olayı yüzünden babamla papaz olduk ..sussun die ilanı vedim siteye 6bin den babamı kafaya alıp..muhtemelen o fiyata alıcı cıkmaz. umarımda çıkmaz ama çıkarsada satmak zorundayım...araba alıcakmıs..canım cok sıkıldı...cefasını cektik sefasını süremeden gidior...
ben alırım ama mayısta anca:)
Slayerrr
04 Ocak 2012, 11:45
O fiyata satılacak olsa bile zaten yazdan önce satılmaz. O zamana kadar da babanla aranız düzelir, ilanı kaldırırsın. :)
bi zamandir logaritmadan tekne nagmeleri yukseliyor, bizede goz hakki dusmustur diye dusunuyorum artik? siradaki bulusma bogazda logaritmanin bizi seve seve, baaasim ustune nidalariyla davet edecegi teknede mi olacak yoksa? azzz sonraaaa, logaritmanin merakla beklenen cevabi...
:queen:
myhammer
04 Ocak 2012, 12:01
günaydın millet
ilker resim harika ayaz bebek oyuncak bibl gibi o ne güzellik öyle masallah
uğur tenkü :)
rıdvan naber merkez yedek parcada bizim bujilerden varmı ?
pompacı :P Selam bu havada teknede dötümüz donar :)
can durmak yok yola devam :)
armagan kaç km oldu rodaj bittimi :)
herkese hayırlı işler bol güneşler
Slayerrr
04 Ocak 2012, 12:04
rıdvan naber merkez yedek parcada bizim bujilerden varmı ?
Bilmiyorum ama olması muhtemel. Sorarken Gv250 bujisi olarak değil de NGK CR8E olarak sorarsan daha iyi olur. Mümkünse de başka marka alma.
myhammer
04 Ocak 2012, 12:08
bu model telefonumdada kaytlı NGK CR8E telefon acıp sorarım tenkü hafta sonu nabıyoz:) hava güzel olursa üşüyelim biraz :) armaganda zaman kolluyo zaten bi turlayamadık :)
Slayerrr
04 Ocak 2012, 12:26
hafta sonu nabıyoz:) hava güzel olursa üşüyelim biraz :) armaganda zaman kolluyo zaten bi turlayamadık :)
Cuma, Cumartesi, Pazar yağmurlu görünüyor şimdilik.
StyLeOscaR
04 Ocak 2012, 14:52
Cuma, Cumartesi, Pazar yağmurlu görünüyor şimdilik.
:flower::flower::thumleft::thumleft::P
çoooooooooook üzüldüm be :queen:
Slayerrr
04 Ocak 2012, 15:31
:flower::flower::thumleft::thumleft::P
çoooooooooook üzüldüm be :queen:
Sana özel Pazar günü etkinlik yapıp fotoğraflarını yüklerim. :P
Dr.Aequitas
04 Ocak 2012, 15:33
Ne? Biri far kaşı mı dedi :P
Bu arada @Fonder, tekrar geçmiş olsun, boyundaki çatlak muhtemelen önemsiz bir şeydir. Boyun omurlarının yanlara ve arkaya doğru olan çıkıtıları var, bu tip kazalarda darbenin alındığı yere göre -sırt/boyun/bel- bu arkaya doğru olan çıkıntılar çatlayabiliyor ya da kırılabiliyor. Çok ciddi sıkıntı yaşatmaz ama. Yine de çok ciddi bir sıkıntının eşiğinden dönmüşsün diyebilirim, verilmiş sadakan varmış, hepimiz bu kadar şanslı olamayabiliriz. Tekrar geçmiş olsun..
@YÖRÜK, Ayaz çok tatlı görünüyor, açıkçası kıyafetine bayıldım.. Benim de dünyalar tatlısı yeğenim Hilal dünyaya geldi yılbaşından bir kaç gün önce. İlk defa amca oldum, inanılmaz güzel bir duygu. Baba olmak nasıl güzel bir şeydir kim bilir. Allah analı babalı ve varsa tabi "amcalı" büyütsün sizinkini de :P
myhammer
04 Ocak 2012, 18:03
15 yeğen le rekor bende heralde o yüzden bayram gelsin hiç istemiyom :P
Fonder
04 Ocak 2012, 18:42
motorumun kazadan sonraki halini görmek isteyenler..burdan bakabilrler fotolara... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-nakit-ihtiyacdan-acil-satilik-69669653/detay/
yan çantalar mefta..
audioslave
04 Ocak 2012, 19:56
@logaritma: teknenizi çok merak ettim doğrusu.Bende yelken eğitimi veriyorum,daha öncede yarışlara katılıyordum.Şimdi ise IRC sınıfı yat yarışlarına katılmayı düşünüyorum,yarışlar baya eğlenceli oluyor,koca koca adamlar nası koyduk falan diye gıtgır geçiyorlar arkada kalan teknelere:)
Bu arada hangi marinada tekneniz Kalamıştamı?
herkese iyi akşamlar..
Fotoğraf makinesinin saatinin doğru olduğunu varsayarak; gecenin o saatinde yeğenimin uyuyor olması gerekmiyor mu?
ah dostum saat doğru ama ayaz canı ne zaman isterse o zaman uyuyor :) uyku saatini maalesef belirleyemiyorsun,sen ona uymak zorunda kalıyorsun..bu da işin meşakatli tarafı..bazen 3 gibi uyanıyor öğlen 11 e kadar uyumuyor.hadi sende uyumadan dur bakalım :P
yok satmam neden satmam satsan para etmiyor 5 yıldır elimde kerata arkadaşlarla gidiyoruz oturmaya sohbete iyi oluyor aslına bakarsan parasınıda çıkarttı yani boğazda yemek yiyorsun sohbet ediyorsun çay kahve falan bedava para versem bunca yıl tekne parasına denk gelirdi herhalde. benimde kafamda ölmeden şu tekneyle bir akdenize kadar inmek inmişken bir kaç yunan adasına uğramak mikanos falan gitmek var.. tabi şimdilik hayal ama teknenin her şeyi uzun yola çıkmaya hazır benim tekne birde özel ingiliz yapımı 82 model tek direkli 8 metre kamarası enine 3.5 metreki çok geniş ve çok nadirdir bu genişlikde bu boya oranla kamara.. birde işin güzel yanı benim tekne vergiden muaf :) 5.99 a giriyor önceki sahibi nasıl yapmışsa yani vergide vermiyorum oda güzel.
alıcaksanız baş edebiliceğiniz bir tekne alın teknenin boyu büyüdükçe masraf çıtasıda çok artıyor su deposudur atık deposudur zerhilisidir kışlamasıdır masraf çıtası git gide artıyor.. ben 3 senedir hiç bir şey yapmıyorum valla ne zehirlisi ne kışlaması tekne limandan çıkmadığı için :) birde çok ilginç bir şey ama teknecilerin çoğuda motorcu :) benim teknenin yanında tolga abimiz var onun 14 metrelik motoryatı var adam harleyle geliyor marinaya :) o gelmeden motorun sesi geliyor :)
almayı düşünüyorum ama daha çok var.bana tek direkli,başaltı kamarası olsun bir de vasatta bir kamara olsun yeter.kıç altını da depo olarak kullanırım diye düşündüğüm zaman dediğiniz gibi vergi,masraf ve tekne fiyatı artıyor.cenoa sı elektro hidrolik olsun isterim,tek başına cenoa basmak ölüm oluyor tecrübelerle sabittir..yarışlarda önce ana yelkeni bas sonra cenoayı bas çok uğraştırırdı..ama öyle bişi ki deniz, kendimi bir motor üzerindeyken bir de teknede denizin ortasındayken huzurlu hissediyorum ben..o yüzden bahsettiğiniz yaklaşım doğru olabilir,teknesi olanların motorları da olması gayet doğal...bu arada bişi sorayım..ataköy'demi tekneniz yoksa kalamış'ta mı?senelik ne kadar kira masrafınız oluyor marinaya?
günaydın millet
ilker resim harika ayaz bebek oyuncak bibl gibi o ne güzellik öyle masallah
hasan abi çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..maşallah o kadar çok korkuyorum ki nazar değecek bişi olacak diye.okumadığım dua kalmıyor bazen :)
@YÖRÜK, Ayaz çok tatlı görünüyor, açıkçası kıyafetine bayıldım.. Benim de dünyalar tatlısı yeğenim Hilal dünyaya geldi yılbaşından bir kaç gün önce. İlk defa amca oldum, inanılmaz güzel bir duygu. Baba olmak nasıl güzel bir şeydir kim bilir. Allah analı babalı ve varsa tabi "amcalı" büyütsün sizinkini de :P
Dr.Aequitas, maalesef ayaz'ın ne amcası ne de teyzesi var..hala ve dayı ile yetinecek artık..dediğin gibi baba olmak bambaşka bişi..insan baktıkça bu benim parçam mı diyor,baktıkça bakası geliyor..allahım inşallah sizlere de nasip eder..
iyi akşamlar sanada ilker Abicim ;
Maşallah Ayaz yeğenimiz ne kadarda tatlı ve güzel çıkmış :cat: iyi bak yeğenimize :rendeer:
uğurcum çok teşekkür ederim..darısı senin başına ileride inşallah kardeşim..
@logaritma: teknenizi çok merak ettim doğrusu.Bende yelken eğitimi veriyorum,daha öncede yarışlara katılıyordum.Şimdi ise IRC sınıfı yat yarışlarına katılmayı düşünüyorum,yarışlar baya eğlenceli oluyor,koca koca adamlar nası koyduk falan diye gıtgır geçiyorlar arkada kalan teknelere:)
Bu arada hangi marinada tekneniz Kalamıştamı?
o yarışlara o kadar çok katıldım ki cihan.bizim tekne yarış-gezi sınıfındaydı.şimdi irc kaç oluyor yeni sistem de bilmiyorum.yeşil flama takardık.bizim teknemiz hala yaşıyor mu bilmiyorum ama eski ascott deyince o koca koca adamlar saygıyla eğilirdi teknenin önünde.zamanında çok galibiyetleri varmış.yurt dışı yarışlarında bile çok fazla birincilikleri varmış.ahşap ve direği normalden oldukça uzun,reytingi de baya yüksekti..yarışlarda birinci olmak için en yakın rakibimize ortalama 1-2 saat fark atmamız gerekirdi ama ben öyle tekne görmedim,10 derece açıyla bile orsaya girerdi tekne,imkansıza yakın bir rakam 10 derece..ahh ahh valla çok kötü içim depreşti...şuan çağırsalar koşa koşa gelirim..ben yatta cenoacıydım,aynı zamanda balon bastığımızda da rüzgar altını alırdım..o atmosfer o ortam o heyecan çok farklı çok güzel.
wallaby
05 Ocak 2012, 00:41
maşallah oğluma,Allahım bu minik noel babayı nazarlardan sakla diyor ve siz değerli amcalarının huzurlarına sunuyorum :)
Maşallah maşallah tatlılık abidesi amcaları yesin onu sağlıklı mutlu yıllar geçirsin hep :)
Rıdvan sen plastik kesecektin elin deymişken far kaşıda kesersin hatta ne bilim çok boş zamanın olur Ahmetin sis farı aparatı için boru eğersin hepimize :)
armagan kaç km oldu rodaj bittimi :) hasan abim yok ne yazıkki 2 haftadır motoru çalıştırmadım bile öyle kuzu gibi yatıyor yazık havalar soğuk çıkamıyorum hafta sonuda hep yağmur çamur:(
Cuma, Cumartesi, Pazar yağmurlu görünüyor şimdilik. ben böyle şansın... hehehe
myhammer
05 Ocak 2012, 10:59
Armağan arada sıkı giyin motoruna bin akün biterse caciga baglarsin :) ben öyle yapiyorum he ihtimale karşı kuru havalarda 15 - 20 km bin yeter
Gunaydin cümleten uğur migros kampanya falan olursa ps3 satılırsa ayır bana haber ver :) teknosadan alamadık koskoca cevahir teknosaya 1 ps3 vermisler kampanya varken onuda bnden önceki herif aldi 550 Ye kadar yolu var ::P
wallaby
05 Ocak 2012, 12:21
Günaydın Hasan abim,
yarın zaten Uğurun süpariş verdiği orta sehpayı almaya gideceğim ümraniyeye gelimişse eğer.:bounce: özledim fena aslanımı kullanmayı hafta sonu çıkıp gezmek istiyorum ama hava hep yağışlı...:pr:
zaten 2-3 haftada akü bitmesin lütfen yeni aküde bitermi o kadar çabuk?
@pomper Ahmet senden hiç ses seda yok yoksa alıp motorunu kaçıp victoria secret mankenlerine mi gittin ne yaptın? :queen:
Slayerrr
05 Ocak 2012, 12:27
zaten 2-3 haftada akü bitmesin lütfen yeni aküde bitermi o kadar çabuk?
Akü yeni olduğu için hemen bitmez ama olabildiğince kullanmaya bak. Ne kadar çok bitirirsen akünün ömrü o kadar kısa olur çünkü.
motorumun kazadan sonraki halini görmek isteyenler..burdan bakabilrler fotolara... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-nakit-ihtiyacdan-acil-satilik-69669653/detay/
yan çantalar mefta..
arkadaşım madem kaza yaptın bunu neden belitmiyosun ilanda...burdakiler de böyle yaparsa...az önce tesadüf senin ilana baktım şimdi de burda denk geldim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
forumda da ilana 6000 yazdım demişsin bi de ya...
StyLeOscaR
05 Ocak 2012, 14:59
Necati; aklımdayken yazayım benim aldığım mont bu..
http://www.hudsonderi.com/?urun-186-217-CW-HL-BAY-DERi-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html
bahsettiğim gibi 2 sene olacak alalı, bir sıkıntı yaşamadım..içine uzun kollu sweet giydiğim halde kolay kolay üşümüyorum..
%100 su geçirmez garantisini verebilirim..geçen yıl o bol yağmurlu havada bununla kullanmıştım, o zaman test ettim :cherry:
vee ilk zamanlar biraz garip gelebilir giydiğinde, ceket baya ağır çünkü ..
ama bu özellik bana çok güven veriyor onu da belirteyim :cat:
timoti
05 Ocak 2012, 15:45
İlker Hocam Ayaz içimi ısıttı. Umarım mutlu mesut, dilediği gibi bir hayatı olur.
Dr.Aequitas
05 Ocak 2012, 17:20
Hem motorcu, hem ubuntucu.. Daha özgür olunamazdı :)
Fonder
05 Ocak 2012, 23:49
arkadaşım madem kaza yaptın bunu neden belitmiyosun ilanda...burdakiler de böyle yaparsa...az önce tesadüf senin ilana baktım şimdi de burda denk geldim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
forumda da ilana 6000 yazdım demişsin bi de ya...
belirtlicek bi durumu yok çnkü motor kısmında sorun yok dikz aynası debriyaj kolu ayaklık da sorun var sadece onlarda değişecek ki arayan herkeze bunları belirtiyorum herseyi oraya yazarsam alıcılar aramaz ticaretten anlamıorsan yorum yapma güzel kardeşim :) + forumdan bir arkadas almak isterse ona 6 bin ede veririm 5 binede bu sennin neden zoruna gitti? oraya 10 bin yazarım buraya 5 bin derim
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
"burdakiler de böyle yaparsa" iğnelemen hoşuma gitmedi , yaşını bilmiorum kaba olabilr ama konusmana dikkat etmelisin bence ..lafının nerelere gideceğini düşünerek yazmalısın
@fonder; ticaretten anlamıyorum..eğer normalse diyeceğim bişey yok...arayanlara söylüyosan hiç problem yok zaten...
iğneleme konusu hoşuna gitmiyosa yapabileceğim bişey yok...kurallar dahilinde istediğimi söyleyebilirim...
Fonder
06 Ocak 2012, 00:30
adam olmayanı bile adam yerine koyarız biz ,kusurabakma...kurallar dahilinde yaşamaya devam et :cat:
myhammer
06 Ocak 2012, 10:50
Günaydın cümleten sizler ise ben işten eve çalışın uleynnn :P
timoti
06 Ocak 2012, 11:42
Hem motorcu, hem ubuntucu.. Daha özgür olunamazdı :)
Oyun oynarken mecbur açıyorum pencereleri, daha halledemediler o problemi :)
audioslave
06 Ocak 2012, 15:24
@YÖRÜK: Sanırım sizin yarıştığınız sınıf IRC II olması lazım,sizin askerlerle birlikte yarışıyordunuz sanırım,bağlı olduğunuz donanmayla.Burda Tuzla'da ve Gölcük'te de donanmanın tekneleri yarışlara giriyorlar.
Velasılı kelam,denizle uğraşmak sizin de söylediğiniz gibi ruhu inanılmaz dinlendiriyor,bedenen yorgun ve bitap düşersizin ama beyin taze olduktan sonra beden çok yorucu gelmez insana:) Nedense aynı hissi bende motor üzerindeyken aldım yani yelkenin yerini alabilecek şuan için bit tek motorsiklet seyahatleri var:)
wallaby
06 Ocak 2012, 19:45
arkadaşlar selamlar,
bugun öğle arasında ikea ya gidiyorum diye ola çıkmama rağmen yanlış yollra girdiğimden dolayı bir bakmışım boğaziçi köprüsünün üzerindeyim:mrgreen::mrgreen: mağdem geldim biraz gezeyim dedim kasımpaşaya gittim ordan, beşiktaş sahilde dolaştıktan sonra geri göndüm güzel bir geziydi özlemişim karakaçanımı :)
yalnız yoldayken farkettim gazı açmaya başlayınca cız cız şır şır bir ses gelmeye başladı gazı kapatıyorum ses kesiliyo sanki zincirden geliyor sebebi nedir? ve tahmini nereden geliyor o ses? anlatmak ne zormuş :)
kilitci
06 Ocak 2012, 21:55
arkadaşlar selamlar,
bugun öğle arasında ikea ya gidiyorum diye ola çıkmama rağmen yanlış yollra girdiğimden dolayı bir bakmışım boğaziçi köprüsünün üzerindeyim:mrgreen::mrgreen: mağdem geldim biraz gezeyim dedim kasımpaşaya gittim ordan, beşiktaş sahilde dolaştıktan sonra geri göndüm güzel bir geziydi özlemişim karakaçanımı :)
yalnız yoldayken farkettim gazı açmaya başlayınca cız cız şır şır bir ses gelmeye başladı gazı kapatıyorum ses kesiliyo sanki zincirden geliyor sebebi nedir? ve tahmini nereden geliyor o ses? anlatmak ne zormuş :)
O sesi bende duyuyorum (tabi aynı ses ise) böyle inceden geliyor rahatsız edici bişey değil fakat dikkat etimmi anlaşılıyor.Banada zincir gibi geliyor ama bilemiyorum.
Bellagio
06 Ocak 2012, 23:00
Zinciri sıktır ve yağla , ses büyük ölçüde ortada kaybolacaktır Armağan ;)
arkadaşlar selamlar,
cancalskan
06 Ocak 2012, 23:01
arkadaşlar selamlar,
Yaw sen benim dbime kadar gelip neden ugramyorsun armagan bey kzarım hee bir nişntaşına ugrar insan arar geldim der bir çay kahve yemeğimizi yer alacağın olsun bu turu bir daha yapacaksın benim yanıma ugramak için simdi :)))
Slayerrr
07 Ocak 2012, 00:02
arkadaşlar selamlar,
İyi ki sen Beylikdüzü'ne gelirken Tekirdağ'a falan gitmedin. :mrgreen:
O sesi bende duyuyorum (tabi aynı ses ise) böyle inceden geliyor rahatsız edici bişey değil fakat dikkat etimmi anlaşılıyor.Banada zincir gibi geliyor ama bilemiyorum.
Ne sesmiş arkadaş ya, Uğur bu ses yüzünden beynimi yedi. :P Ben zincir sesinden başka ses duymuyorum. Özellikle dinlememe rağmen yine duymuyorum. Hayır bir de sesi duymama sebebim benim motorda olmaması değil. Uğur'un dediğine göre benim motorda da o ses varmış. Bence zincir sesine fazla takılıyorsunuz.
Armağan, senin motordaki zincirin yağsız ya da gevşek olmasından dolayı olabilir.
TwisTeD
07 Ocak 2012, 01:10
Herkese merhaba, haziran ayından beri motorsiklet kullanıyorum. İlk honda spacy scooter aldım, 3 hafta kadar önce scooterımı satamadan tanıdıktan 2007 model gv250 aldım. İşim gereği sürekli, çoğunlukla istanbul içi, bazen şehir dışı geziyorum. Özellikle sooterın keyfini aldıktan sonra istanbul trafiğinden iyice tiksindim. Üstümde takım elbise varmış, yağmur yağıyormuş hiç umursamadan motoruma biniyorum. Vitesli motora henüz alışma aşamasındayım hem o yüzden hemde bu aralar yağmur nedeniyle scooterımı tercih ediyorum. Ama vitesli motorun keyfi hele hele bide 29 beygirlik gv250 nin keyfi bambaşka ama frenlerine güvenemiyorum yani sanki scooterımın freni daha güvenliymiş gibi geliyor. Belkide henüz alışmadığımdandır. Tavsiyeleriniz varsa seve seve okumaya hazırım. Haftasonu falan gezi planı yaparsanız katılmak isterim.
Siteyi yeni keşfettim bu arada :)
StyLeOscaR
07 Ocak 2012, 01:39
Ne sesmiş arkadaş ya, Uğur bu ses yüzünden beynimi yedi. :P Ben zincir sesinden başka ses duymuyorum. Özellikle dinlememe rağmen yine duymuyorum. Hayır bir de sesi duymama sebebim benim motorda olmaması değil. Uğur'un dediğine göre benim motorda da o ses varmış. Bence zincir sesine fazla takılıyorsunuz.
Armağan, senin motordaki zincirin yağsız ya da gevşek olmasından dolayı olabilir.
kesinlikle zincirle alakalı değil, ondan eminim.. zincirim gayet sıkı ve yağlı :cat:
Armağandan ve mustafadan da aynı ses geliyorsamotorla ilgili sorun olmadığı kesinleşti :cherry: .. hep ben takıntılıydım diyordun Rıdvan, al buda sana birşey olsun :P:P
ben karbüratöre gaz açtığında gelen ses diye tahmin ediyordum ama sizinkiler (Armağanın motor) enjeksiyonlu..
Rıdvan; bir ara tekrardan kullanayım motorunu kesin karara varırım :cat: ama önce temizlemen lazım :queen::P
şu motoruna enduro havası vermekten vazgeç, cruiser arkadaş bu çamurda mı kullan diye aldın :queen::cherry:
Slayerrr
07 Ocak 2012, 02:07
Herkese merhaba, haziran ayından beri motorsiklet kullanıyorum. İlk honda spacy scooter aldım, 3 hafta kadar önce scooterımı satamadan tanıdıktan 2007 model gv250 aldım. İşim gereği sürekli, çoğunlukla istanbul içi, bazen şehir dışı geziyorum. Özellikle sooterın keyfini aldıktan sonra istanbul trafiğinden iyice tiksindim. Üstümde takım elbise varmış, yağmur yağıyormuş hiç umursamadan motoruma biniyorum. Vitesli motora henüz alışma aşamasındayım hem o yüzden hemde bu aralar yağmur nedeniyle scooterımı tercih ediyorum. Ama vitesli motorun keyfi hele hele bide 29 beygirlik gv250 nin keyfi bambaşka ama frenlerine güvenemiyorum yani sanki scooterımın freni daha güvenliymiş gibi geliyor. Belkide henüz alışmadığımdandır. Tavsiyeleriniz varsa seve seve okumaya hazırım. Haftasonu falan gezi planı yaparsanız katılmak isterim.
Hoşgeldin.
Trafikte sıkıntı çekmen viteslere henüz alışamadığın içindir. Tabii ki scooter daha pratik ama hiç "şu motor otomatik vites olsaydı" diye düşünmedim. Fren sorunu motora alışmadığın için oluşan tedirginlik kaynaklı değilse frenlerinde sorun var demektir. Çünkü frenlerden şikayet eden hiç duymadım ve ben gayet memnunum. Hafta sonu etkinlik olmaz sanıyorum çünkü yağmurlu görünüyor. Ama bugün hava çok güzeldi sıcaklık olarak. İş çıkışı eve gitmek yerine bir kaç yüz km gezmeyi düşündüm ama meteoroloji yağmur yağacak dediği için güvenip çıkamadım.
hep ben takıntılıydım diyordun Rıdvan, al buda sana birşey olsun :P:P
Takıntılısın kabul et. :P
şu motoruna enduro havası vermekten vazgeç, cruiser arkadaş bu çamurda mı kullan diye aldın :queen::cherry:
Fakirim, enduro alacak param yok, anca bunu alabildim, enduro gibi kullanıyorum. Yersen. :P :queen:
StyLeOscaR
07 Ocak 2012, 02:15
Hafta sonu etkinlik olmaz sanıyorum çünkü yağmurlu görünüyor.
Ama bugün hava çok güzeldi sıcaklık olarak. İş çıkışı eve gitmek yerine bir kaç yüz km gezmeyi düşündüm ama meteoroloji yağmur yağacak dediği için güvenip çıkamadım.
Takıntılısın kabul et. :P
Fakirim, enduro alacak param yok, anca bunu alabildim, enduro gibi kullanıyorum. Yersen. :P :queen:
hava yağıyor şu an tühhhhh gitti hafta sonu:pl:
takıntı değil aslında, titizlik onun adı :cherry::thumleft:
heee yedim :P param olsa şehir enduro değilde, şehir içi için bi SM (süper moto) almayı isterdim gv nin yanına..videolarını seyrettikçe alasım geliyor yav :mrgreen:
kilitci
07 Ocak 2012, 10:40
Hoşgeldin motorun hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Frenler belki bazı motorlara göre biraz sert olabilir ama tutmada herhangi bir sıkıntı yok.
Dr.Aequitas
07 Ocak 2012, 12:24
Günaydın millet.. Haftasonu herkes uyuyo mu yoksa :P Gerçi kilitci çoktan uyanmış bile :)
@TwisTeD, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah.. Vitesi boşa geçirmekte biraz zorlanabilirsin bizim motorlarda, onun dışında ben de frenajını çok seviyorum. Özellikle de arka freni kilitlediğinde motorun aksı kaymıyor, arka tekerlek hep arkanda kalıyor, sağına soluna doğru kayıp ön tekerleğin önüne geçmeye çalışmıyor. Tabi bunun durmana hiç faydası yok, ama en azından dengeni kaybetmemiş oluyorsun. :cat:
Nerelisin, ne iş yaparsın, biz öyle her geleni patadanak kabul etmeyiz aramıza :P Şaka bi yana da, hoşgeldin.. :bestmt:
TwisTeD
07 Ocak 2012, 13:02
Hoşgeldin motorun hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Frenler belki bazı motorlara göre biraz sert olabilir ama tutmada herhangi bir sıkıntı yok.
Teşekkürler, amin 40 kere amin allah kaza vermesin kimseye...
Günaydın millet.. Haftasonu herkes uyuyo mu yoksa :P Gerçi kilitci çoktan uyanmış bile :)
@TwisTeD, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah.. Vitesi boşa geçirmekte biraz zorlanabilirsin bizim motorlarda, onun dışında ben de frenajını çok seviyorum. Özellikle de arka freni kilitlediğinde motorun aksı kaymıyor, arka tekerlek hep arkanda kalıyor, sağına soluna doğru kayıp ön tekerleğin önüne geçmeye çalışmıyor. Tabi bunun durmana hiç faydası yok, ama en azından dengeni kaybetmemiş oluyorsun. :cat:
Nerelisin, ne iş yaparsın, biz öyle her geleni patadanak kabul etmeyiz aramıza :P Şaka bi yana da, hoşgeldin.. :bestmt:
Evet boşa geçirmekte gerçekten sıkıntı yaşıyorum, motor haraket halindeyken yada duruyorken deviri 5000 e vurunca kolay geçiyor :)
Bankacı olmayan bankacıyım :) Denizbankda şubeler iç kontrolde çalışıyorum, 2 haftalık periyodlarla farklı farklı şubelerde kontrol yapıyorum. Kontrol konularımız farklı olmakla birlikte mesleğim müfettişlikle çok yakın. 6 aylık bir süreçte 2-3 defa şehir dışına çıkıyorum. Şuan adanadayım mesela 20 ocakta dönücem. Baba tarafım azeri göçmeni, anne tarafım hataylı, ailecek 84 yılından beri istanbuldayız. Çok fazla akraba içinde büyümediğim için istanbulluyum denebilir :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Hoşgeldin.
Trafikte sıkıntı çekmen viteslere henüz alışamadığın içindir. Tabii ki scooter daha pratik ama hiç "şu motor otomatik vites olsaydı" diye düşünmedim. Fren sorunu motora alışmadığın için oluşan tedirginlik kaynaklı değilse frenlerinde sorun var demektir. Çünkü frenlerden şikayet eden hiç duymadım ve ben gayet memnunum. Hafta sonu etkinlik olmaz sanıyorum çünkü yağmurlu görünüyor. Ama bugün hava çok güzeldi sıcaklık olarak. İş çıkışı eve gitmek yerine bir kaç yüz km gezmeyi düşündüm ama meteoroloji yağmur yağacak dediği için güvenip çıkamadım.
Bende bu hafta adanadayım burada da yağmur var :pale:
Fren konusunda belki kuruntu yapıyorumdur ama genede frenlerini göstericem içim rahat olsun. Küçükçekmece civarında servisi yada servis kadar güzel hizmet verecek bir tamirci biliyorsanız bana bildirirseniz istanbula dönünce frenlerini bi kontrol ettiriyim. Motorumu aldıktan sonra havalar soğuk gittiği için feyzioğlundan ısıtmalı elcik aldım. Komşu ile çok uğraştık ama gaz telini ayalayamadık. En sonunda tamirciye çekip yap şunu dedik :) adam yapmış sağolsun ama elimi bırakınca gaz teli geri gitmiyor gaz vermeye devam ediyor. Onuda göstermem lazım adam gibi bir yere. Motorum 2007 model çift egzozlu. Çanta bulmakta zorlandım. Sağ taraftaki çanta egzozun üstüne geliyor. Şuan değmiyor ama içine biraz ağır bişi koysam egsoza değip yanacak. Belki çantanın altına folyo yapıştırmalıyım. 3 hafta oldu alalı havalar kötü gittiğinden ilgilenemedim doğru dürüst
StyLeOscaR
07 Ocak 2012, 15:01
Emre ;
motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileklerimle :cat:
TwisTeD
07 Ocak 2012, 15:14
Emre ;
motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileklerimle :cat:
Teşekkürler Uğur allah hiç birimize kaza vermesin :)
Slayerrr
07 Ocak 2012, 16:51
Küçükçekmece civarında servisi yada servis kadar güzel hizmet verecek bir tamirci biliyorsanız bana bildirirseniz istanbula dönünce frenlerini bi kontrol ettiriyim.
Avcılar Denizköşkler'de Motopark var. Ben ve çoğu arkadaş oraya götürüyor motoru, tavsiye ederim. Gideceğin zaman haber verirsen yari tarif ederim.
Çanta değiştirmeyi düşünürsen şunu tavsiye ederim. Çoğu kişi kullanıyor, http://www.feyizoglu.com/Armode-AR-750-Deri-canta_45518.html#0
mototor
07 Ocak 2012, 20:30
selam arkadaslar,
nasilsiniz? sorun yoktur umarim kimsede. Furkan, gecmis olsun abi, yeni gelen arkadaslar da hosgeldiniz.
benim motor ev arkadasimda ben kullanamayinca, gecen brandasini kaybetmis, ucmus gitmis branda ruzgarda, zaten eski, kullanissiz bi naylon brando'ydu. var mi tavsiye edebileceginiz, bizim motorlara uyan alttan da baglanabilen ya da saglam lastikli bi branda?
Fonder
07 Ocak 2012, 21:26
saoalsın eksik olmayın
TwisTeD
07 Ocak 2012, 23:44
Neredeyse bütün günümü feda edip 500. sayfadan itibaren topiği okudum.
İlker allah analı babalı büyütsün diyorum, oğlun gerçekten çok tatlı uyku sorununuz için sabır diliyorum. :)
Kaza yapan 2 arkadaşı okudum. Fonder ve ismini hatırlamadığım birisi daha.(köprüden geçtikten sonra ortaköy viyadüğü üzerinde BMW tamponu parçalayan arkadaş ) Allah beterinden korusun bir daha vermesin diyorum.
Uğur ilk fırsatta tanışmak için seni iş yerinde ziyarete gelicem ve şu sihirli bezlerden bende alıcam :) ve senden motorumu temizleyebilmek için biraz ders alıcam. Bendede biraz temizlik takıntısı var. En son 3 saat kadar temizlik ve parlatma için uğraşınca yağmurda sürmeye töbe ettim :)
Armağan geçte olsa önce motorun sonra ehliyetin hayırlı olsun ve geçmiş olsun şifayı iyi kapmışsın sanırım :)
Siteyi yeni keşfettiğim için çok üzülüyorum. Bir sürü gezi eğlence yaşamışsınız. Bundan sonrakilere mutlaka katılmak istiyorum, tabi sizde isterseniz :)
Slayer ve diğer k.çekmece civarındaki arkadaşlar. İstanbula döndükten sonra bir haftasonu avcılardaki servise gidip motorumu göstericem buluşmak isterim.
Okuduklarımdan 1 ay kadar önce hyosung alarak ne kadar güzel bir karar verdiğimi anladım. Tanıdıktan 2007 model 17.000KM de 4000TL vererek gv 250 aldım. Sahibi vstorm aldığı için sattı. Bir kusuru var park halindeyken yan düşmüş tankın sol tarafı biraz içine göçmüş. Motor resmen gaz istiyor ve devir 8000 den sonra resmen şahlanıyor :)
yaklaşık 1 aylık periyotta ellerin ısınması için biraz konuşulmuş. Ben feyzioğlundan ısıtmalı elcik aldım 65TL. 2 kademeli ısıtması var 2. kademedeyken uzun süre gitmeniz mümkün değil gerçekten çok iyi ısıtıyor. Montesinde biraz sorun yaşadık ama yaptık sonunda.
Şimdi adandayım bir isteğiniz/siparişiniz varsa seve seve getiririm/gönderirim.
Bu arada galatasaraylıyım samsun deplasmanında 2 tane yiyip üstüne 4 tane attık süper bir sonuç bence :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO