Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Bu moto calibre 250cc
Beyler kimse ölmesin.Sonpolün dediği gibi,250 lik motor uzun mesafeler 140-150 rahat rahat gidebiliyorsa yeterlidir.Arabayla kaçla gidiyozki.120 130 ortalama ile.Çoğu zaman dahada düşüyor.Ben orda yapabilir istenirse babından söyledim.Yoksa yapasa bile devamlı o hızda gitmek mümkün olmaz zaten.140 iyidir iyi.
SonpoL
24 Kasım 2012, 16:10
:P:P:P:P
http://i47.tinypic.com/ka1ajb.png
Ufuk İnkaya
24 Kasım 2012, 16:48
Mizahını çok iyi anladım Soner! Adamımsın :D
telike
26 Kasım 2012, 14:27
hocam hepinize teşekkür şükran borçluyum :d saatlerdir 1. sayfadan beri bir entiri bile atlamadan tek teeek, fotoğrafları teek teeek inceleyerek okudum. birazdan çıkıyorum evden kahramanlara özgül motora :d sonpol ve diğer arkadaşlara tekarar teşekkürlerimi iletiyorum. aha arkadaş da aradı şimdi çıkyıoz :D önce bi 4. sanayiye chevrolet imiz var ona bakmaya ordan kahramanlara. tüm artıları eksileri herşeyi ile aradığım motoru buldum diyebilirim. bundan önce onlarca motosiklet araştırdım. enduro veya superbike istiyordum. sonunda yakıt performans görünüm olarak ideali buldum sanırım. tekarr çok teşekkür ediyorum hepinize. sonpol hocam videolarından birinde bizim eviin yakınlarından geçmişsin :d bir gün buluşmak dileğiyle. :D tekeriniz düz bassın kazasız belasız
edit: bu arada sizin tamirciniz bizim eve yürüyerek 10 dk :D manavkuyu stayla :D
Ufuk İnkaya
26 Kasım 2012, 14:37
@Telike Hayırlısı olur umarım
Tİme_shİft42
26 Kasım 2012, 14:39
Sana oyum 9 kanka ama Gt250 gomed demek istiyorum :queen::cherry:
SonpoL
27 Kasım 2012, 14:52
hocam hepinize teşekkür şükran borçluyum :d saatlerdir 1. sayfadan beri bir entiri bile atlamadan tek teeek, fotoğrafları teek teeek inceleyerek okudum. birazdan çıkıyorum evden kahramanlara özgül motora :d sonpol ve diğer arkadaşlara tekarar teşekkürlerimi iletiyorum. aha arkadaş da aradı şimdi çıkyıoz :D önce bi 4. sanayiye chevrolet imiz var ona bakmaya ordan kahramanlara. tüm artıları eksileri herşeyi ile aradığım motoru buldum diyebilirim. bundan önce onlarca motosiklet araştırdım. enduro veya superbike istiyordum. sonunda yakıt performans görünüm olarak ideali buldum sanırım. tekarr çok teşekkür ediyorum hepinize. sonpol hocam videolarından birinde bizim eviin yakınlarından geçmişsin :d bir gün buluşmak dileğiyle. :D tekeriniz düz bassın kazasız belasız
edit: bu arada sizin tamirciniz bizim eve yürüyerek 10 dk :D manavkuyu stayla :D
Hakkınız da hayırlısı olsun :). Gelişmeleri bekliyoruz :cat:.
SonpoL
27 Kasım 2012, 20:50
Bugün araba ile yol alırken birden gözlerim yaşardı :salut:. Çünkü yolda beyaz bir calibre gördüm :P. Onun dışında geçen gün arkadaşım kendi mahallelerine yakın bir yer de başka bir calibre görmüş. Git gide yayılıyoruz :).
SonpoL
28 Kasım 2012, 13:58
Eskilerden bir kaç foto atalım :).
http://i50.tinypic.com/ru1jwm.jpg
http://i48.tinypic.com/23syx3k.jpg
telike
28 Kasım 2012, 19:25
izmirde 7 tane sattıklarını söyledi bayiideki arkadaş. 8. gelecek kısmetse :queen:
vay vay vay calibre yayılır gerçekten böyle olacagı belliydi ama iyi motor her zaman tüketicinin gözünden kaçmaz bumuto reklam olayı çok kötü bunu soner motoru tanıtayım derken gerçekleştirdi :D
bumoto çok iyi reklam yapabilseydi satışlarını 2 yada 3e katlardı tahminim.
telike motorun hayırlısı olsun motoru aldıgında bizle paylaşımlarda bulunursan seviniriniz calibre tanıtımına katkınız olsun :)
SonpoL
29 Kasım 2012, 11:14
izmirde 7 tane sattıklarını söyledi bayiideki arkadaş. 8. gelecek kısmetse :queen:
8.'yi bekliyoruz o zaman hayırlısıyla.
vay vay vay calibre yayılır gerçekten böyle olacagı belliydi ama iyi motor her zaman tüketicinin gözünden kaçmaz bumuto reklam olayı çok kötü bunu soner motoru tanıtayım derken gerçekleştirdi :D
bumoto çok iyi reklam yapabilseydi satışlarını 2 yada 3e katlardı tahminim.
telike motorun hayırlısı olsun motoru aldıgında bizle paylaşımlarda bulunursan seviniriniz calibre tanıtımına katkınız olsun :)
Cem çok doğru diyorsun :D. Bumoto'nun bana sağlam bir maaş bağlaması lazım :P.
telike
30 Kasım 2012, 18:14
motorla beraber ben de bir go pro hero gibi bir camera alacağım. uzun süredir düşünüyordum zaten :d kesinlikle videolar olacak. sizler kadar iyi olmasam da motosiklet işinde sonuçta tekerleği ve motoru olan makinalara bir hastalık söz konusu :D
SonpoL
30 Kasım 2012, 23:24
motorla beraber ben de bir go pro hero gibi bir camera alacağım. uzun süredir düşünüyordum zaten :d kesinlikle videolar olacak. sizler kadar iyi olmasam da motosiklet işinde sonuçta tekerleği ve motoru olan makinalara bir hastalık söz konusu :D
Çok güzel olur kamera. İnsanın kendi kayıtlarını izlemesi bir farklı oluyor :P. Motosikleti aldığın da iki calibreci olarak yan yana güzel fotoğraflar alırız :). Çok bekletme ama! :D.
ESAD
01 Aralık 2012, 00:39
Ben şunu merak ediyorum.Calibrenin 2013 modelinde değişiklikler olacakmı?Mesela enjeksiyon gibi.Onun için sabırsızlıkla 2013 modelini bekliyorum.
SonpoL
01 Aralık 2012, 00:49
Ben şunu merak ediyorum.Calibrenin 2013 modelinde değişiklikler olacakmı?Mesela enjeksiyon gibi.Onun için sabırsızlıkla 2013 modelini bekliyorum.
İnanın bilmiyorum fakat ben calibre için bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Calibreye benzer Yuki'nin enjeksiyonlu bir modeli vardı. Adı Ateş'di sanırım. Sorunuz üzerine size bilgi atmak adına sitelerine girdim ve kaldırıldığını gördüm. Hatta çakma R6 getirmişler hayret valla :D. Teknik bilgiler yazılmamış :).
http://www.yuki.com.tr/urun/13/yk250-spitzer
Ben fabrikayla görüştüğüm de, 2013 yılı için yeni bir model geleceğini, bunun naked olacağı, hatta cbf 250 ile bire bir aynı olup, teknik değerlerin daha iyi olacağı söylenmişti. Bu bilgiyi şimdi aktarıyorum sizlere :).
ESAD
01 Aralık 2012, 00:55
Teşekkür ederim.Sağolasın.Bu yüki şekil itibariyle muhteşemmiş.Fiyatıda bi o kadar uygunmuş.Teknik verilerini verselermiş çok iyi olacakmış.Bir yerlerden bulmak lazım artık.
CEM.
01 Aralık 2012, 01:56
soner bana daha çok bu çakma yzf 125 gibi geldi :D çok cılız duruyor lastikler ve jantlar desen felaket :D
yukide calibrenin görüntü olarak aynısını getirmişti fakat bence teknik özellikleri aynı degildi hatırlıyorum zamanında araştırmıştım yuki olan tek disk bumoto calibre çift disk idi. 2 motoru en kolay o şekilde ayırt ediyordum yukinin onu piyasadan kaldırması iyi olmuş kafa karışıklıgı yaratmadı. fiyatıda calibreden daha düşüktü hatırladıgım kadarıyla.
bu çakma yzf 125 yada r6 bu fiyata tutmaz bence ki mekanikte nasıldır bilemıyoruz yuki almaktansa calibre almak çok daha mantıklı.
calibre bence gayet az yakıyor sonerin hesaplamasına göre nerdeyse ybr 125 ile aynı. enjeksiyonlu modeli gelmez gelsede çok büyük fark yaratmaz bence.
ESAD
01 Aralık 2012, 17:18
Bakalım fuarda nasıl bir motor sergiliyecekler.Değişiklik olmazsa beklememek lazım artık.
viper17
01 Aralık 2012, 17:49
Çakma yzf125 7 bin tl harika olmuş, hemde 250cc :mrgreen:
http://www.yuki.com.tr/AnaResimler/YK250-SPITZER-13.jpg
http://www.yuki.com.tr/AnaResimler/YK250-SPITZER-11.jpg
http://www.yuki.com.tr/AnaResimler/YK250-SPITZER-12.jpg
ESAD
02 Aralık 2012, 01:44
Yuki 250 liliği,calibreyle aynı tipteydi.Bekliyorum ki,yeni kalibrede bu tip olabilir.
SonpoL
02 Aralık 2012, 03:00
Yuki 250 liliği,calibreyle aynı tipteydi.Bekliyorum ki,yeni kalibrede bu tip olabilir.
Calibrenin özgün bir tasarımı var. Oldukça da şık. Şimdi şu yukarı da ki yuki modeli gibi bir model çıkarsalar, marka değeri benim gözüm de azalır açıkçası :).
braingulp
02 Aralık 2012, 04:03
toplamda be kadara mal oldu hocam
SonpoL
02 Aralık 2012, 04:16
toplamda be kadara mal oldu hocam
Sanırım motosiklet + plaka + kendi yaptığım maliyeti soruyorsunuz?
7.250 + 400 + 3.000 TL (Egzoz, akü, konjektör, Lastik, xenon, dişli, zincir değişimleri, radyatör (yapım aşamasında), tabii işçilikler vs.) = 10.650 TL.
Motosiklete yapmış olduğum akü ve konjektör dışında her şey keyfi. Konjektör arızası da motosikletime bozuk akü takıldığından dolayı arızalandı. Garanti işleri boğuşmak stemiyişim, en önemlisi zaman kaybına uğramak istemiyişim yüzünden kendi cebimden masrafını karşıladım.
Motosikleti stok haliyle alacak arkadaşların yapacağı extra bir masraf yok. Sadece maksimum 5.000 km. de zincirlerini değiştirmelerini öneriyorum o kadar.
Geçmiş sayfalardan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. :cat:
Ufuk İnkaya
02 Aralık 2012, 04:28
Soner Satış Kordinatörü oldun be panpa bu aleti alınca :D
SonpoL
02 Aralık 2012, 04:30
Soner Satış Kordinatörü oldun be panpa bu aleti alınca :D
ahahaah... Sorma valla... :D
Mengu16
04 Aralık 2012, 00:02
ahahaah... Sorma valla... :D
Slm sonpol, ben go pro hero3 aldım da sende de gopro var galiba, bunun kask bağlantı aparatı yok, alırken baya aradım bulamadım, sadece iki tane yapışkanlı geçmeli tutacak var. Bunu kaska nasıl bağlayıcaz :) aksesuar olarak sadece tripod bağlantı aparatı aldım, diğerleri verilen paraya değmiyo bide özellikle kaska bağlamak için aparat bulamadım.
ankebut-57
04 Aralık 2012, 00:14
Bu da siyah versiyonu sanırım. Çok daha yakışıklı. Neden pazara sürmüyorlar anlamış değilim.
http://www.ucerler.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=266
http://www.ucerler.com.tr/image/cache/data/YK250-6-ATES-ATES7-295x305.jpg
SonpoL
04 Aralık 2012, 00:29
Slm sonpol, ben go pro hero3 aldım da sende de gopro var galiba, bunun kask bağlantı aparatı yok, alırken baya aradım bulamadım, sadece iki tane yapışkanlı geçmeli tutacak var. Bunu kaska nasıl bağlayıcaz :) aksesuar olarak sadece tripod bağlantı aparatı aldım, diğerleri verilen paraya değmiyo bide özellikle kaska bağlamak için aparat bulamadım.
Selam Mengücüm. Kameran hayırlı olsun :).
Sana kaska nasıl montajlayacağını anlatayım.
1. Öncelikle paket içeriğin de şu yapışkan aparattan bolca vermişlerdir. Bu ürün bana toplam da 5 adet geldi. Onu kaskın ön tarafına, vizörü açtığın da çarpmayacak, hatta mümkünse çok az daha boşluk bırakarak yapıştır.
http://i49.tinypic.com/2woacza.jpg
2. Daha sonra ona geçirmke üzere aşağıda ki gibi bir aparat olacak. Onu da bir güzel üstüne oturt.
http://i46.tinypic.com/28iykub.jpg
3. Daha sonra kabı en son takmış olduğun aparatın üstüne oturt.
http://i48.tinypic.com/sayt10.jpg
4. Son olarak kamerayı içine koyup, açısını aşağı yukarı ayarlayarak vidasını tak. Uygun açıyı ayarladıktan sonra biraz sık ki, hareket sırasın da yukarı aşağı oynamasın.
http://i47.tinypic.com/289jz7p.jpg
http://i49.tinypic.com/w8xrgo.gif
Bu da siyah versiyonu sanırım. Çok daha yakışıklı. Neden pazara sürmüyorlar anlamış değilim.
Dostum o model Yuki markasına ait. Burası bumoto calibre bölümü.
ankebut-57
04 Aralık 2012, 00:33
Dostum o model Yuki markasına ait. Burası bumoto calibre bölümü.
Biliyorum hocam. Konunuzu epeydir takip ediyorum. Ama sanki ikiside aynı ama farklı marka adı altında gibi geldi bana.
SonpoL
04 Aralık 2012, 00:38
Mengu eğer elinde gerekli aparatlar yoksa belirteceğim linkten alabilirsin.
http://www.goproturkiye.com/Urun/Gopro-Baglanti-Ara-Parca-Seti-pmu14.html
Biliyorum hocam. Konunuzu epeydir takip ediyorum. Ama sanki ikiside aynı ama farklı marka adı altında gibi geldi bana.
Evet dediğiniz gibi tasarım da benzirlikler olsa da, araların da büyük farklar var. Örneğin Ateş modelin de tek disk fren varken, biz de çift var. Biz de mercek far varken Ateş de halojen far var. Ateş bildiğim kadarı ile enjeksiyonluydu. Bizim karbüratörlü vs.
Mengu16
04 Aralık 2012, 00:38
Bende 2 tane yapışkanlı aparat var bide kameranın süslü kutusunda kameranın durduğu platform var. Bi kaç parça plastiğe 30 euro vermek içimden gelmedi doğrusu :cherry: Tripod bağlantı aparatı aldım koruma demirine veya gidona bağlanan bir aparat uydururum ona göre.
SonpoL
04 Aralık 2012, 00:41
Bende 2 tane yapışkanlı aparat var bide kameranın süslü kutusunda kameranın durduğu platform var. Bi kaç parça plastiğe 30 euro vermek içimden gelmedi doğrusu :cherry: Tripod bağlantı aparatı aldım koruma demirine veya gidona bağlanan bir aparat uydururum ona göre.
Sen motosport versyonunu alacaktın. Sanırım başka tür aparatlara sahip modelini aldın. Değiştirme şansın varsa değiştir. Ebay'den filan mı aldın? Vakum filan mı bari? En azından o şekil de depo'ya sabitlersin. Veya kafana yapıştırırsın vakumu :D. Fakat uzaylı anteni gibi dolaşma sonra sokaklar da :D.
seigen
04 Aralık 2012, 00:50
Gopro'cular arasına ben de katıldım :P, firmanın sitesinden hero 3 white olanını aldım. Fedex ardiye ücretiyle kazıkladı ama yine de fiyatı uygun sayılır. Yapışkanla kaska sabitlemek yerine, ram mount'larla motora sabitleyeceğim. Kara cuma indirimiyle onlar da uygun fiyata geldi :P, gerçi hala ulaşmadı, bu hafta gelse de kar yağmadan 1-2 video çeksem.
SonpoL
04 Aralık 2012, 00:51
Gopro'cular arasına ben de katıldım :P, firmanın sitesinden hero 3 white olanını aldım. Fedex ardiye ücretiyle kazıkladı ama yine de fiyatı uygun sayılır. Yapışkanla kaska sabitlemek yerine, ram mount'larla motora sabitleyeceğim. Kara cuma indirimiyle onlar da uygun fiyata geldi :P, gerçi hala ulaşmadı, bu hafta gelse de kar yağmadan 1-2 video çeksem.
Hayırlı olsun Çağdaş'cım. Bekliyoruz kayıtları artık :). Ben asıl firmanın gece merceği getirmesini bekliyorum. Fakat getirmeyecek gibi. İlla ebay'den alacağız :).
Mengu16
04 Aralık 2012, 00:57
Sen motosport versyonunu alacaktın. Sanırım başka tür aparatlara sahip modelini aldın. Değiştirme şansın varsa değiştir. Ebay'den filan mı aldın? Vakum filan mı bari? En azından o şekil de depo'ya sabitlersin. Veya kafana yapıştırırsın vakumu :D. Fakat uzaylı anteni gibi dolaşma sonra sokaklar da :D.
Ben italyada mediamarkt'dan aldım. hero3 white 250euro'ya aldım. Aparatlar çok pahalı geldi vakum aparatı 37 euroydu ben o paranın yarısına vakumlu bi aparat yaparım doğrusu.
CEM.
04 Aralık 2012, 14:23
Bu calibrenin siyah versiyonu degil yukinin ateş versiyonu olsa gerek 2 motor mekanik ve güç olarakta farklı . yuki ve calibreyi ayırt etmenın en büyük yolu daha evelde söyledigim gibi ön tek disk yuki. calibre çift disk. ayrıca bu fotolardan gördügümüz kadar birebir 2 motoru yan yana görsem daha ne farklılıklar cıkartırım ortaya. birinini fiyatı 7.250 .... yukide 5 küsür civarıydı fiyat olarakta ciddi fark var..
Brujeria
09 Aralık 2012, 00:40
Baştan sona aralıksız okudum Hyosung düşünüyordum buzamana kadar ama fikrimi iyice değiştirdin yani : )ve konu durgunlaşmış bir hareketlilik lazım :D
telike
09 Aralık 2012, 17:29
Çok güzel olur kamera. İnsanın kendi kayıtlarını izlemesi bir farklı oluyor :P. Motosikleti aldığın da iki calibreci olarak yan yana güzel fotoğraflar alırız :). Çok bekletme ama! :D.
çok da güzel olur çok bekletmeyi düşünmüyorum maddi konular biraz sıkıntı olmaya başladı şimdilik ama sezonu bulmaz almam :) fotoğraf işiyle de uğraşıyorum güzel kareler alırız :)
CEM.
09 Aralık 2012, 17:31
bende katılırım o güzel karelere :D
SonpoL
09 Aralık 2012, 18:38
Arkadaşlar bu aralar pek paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın. Radyatörüm henüz yeni bitmiş. Test işleri filan kaldı. Birazcık uzadı fakat çok güzel bir radyatör yapmışlar. Bir de misafirlerimiz oluyor bu aralar, motosikletim olsa da paylaşım yapmam maalesef olanıksız.
Orhan isimli facebook da görüştüğüm bir arkadaş var. Calibre'yi severek almış fakat maalesef ki bir kaç gün sonrasın da bazı sıkıntılar yaşamış ve çözüm üretmemişler arkadaşımıza. Onunla birazcık dertleştik. O da üyeliğini aldıktan sonra burada paylaşımlarını yapacak.
Farında buharlanma, stop etme ve bir de sanırsam göstegenin altında ki şasi de paslanma varmış. Artık nasıl bir motosiklet vermişler bilemiyoruz tabiki. Çünkü diğer msn ve facebook'tan görüştüğüm arkadaşlar da ben dahil böyle sıkıntılar yaşamadık. Kendisini zaten burayı takip ediyormuş. Üyelik aldığı zaman hep beraber konuşur, tartışırız.
Baştan sona aralıksız okudum Hyosung düşünüyordum buzamana kadar ama fikrimi iyice değiştirdin yani : )ve konu durgunlaşmış bir hareketlilik lazım :D
Ben olmayınca hareket kalmıyor forumda maalesef :P. Keşke diğer arkadaşlar da fırsat bulup paylaşım yapsalar :). İnanın sizden daha çok istiyorum :).
çok da güzel olur çok bekletmeyi düşünmüyorum maddi konular biraz sıkıntı olmaya başladı şimdilik ama sezonu bulmaz almam :) fotoğraf işiyle de uğraşıyorum güzel kareler alırız :)
Hayırlısı olsun hakkında :). Fotoğraf işiyle uğraşman çok güzel :). Bizim grupta da var profesyonel çekim yapan arkadaşlar :).
bende katılırım o güzel karelere :D
Cem'cim sensiz olur mu yahu hiç :D.
berk_cglr
09 Aralık 2012, 20:26
sonpol varya senin yüzünden kararsız kaldım :D supermoto manyağı olmama rağmen senin yüzünden bu motora iyiden iyiye kaymaya başladım 152 km hızı orjinal dişli ile mi yapıyor yoksa ekstra değişiklimi var bende yakında alıyorum karar aşamasındayım ama şuan
SonpoL
09 Aralık 2012, 21:20
sonpol varya senin yüzünden kararsız kaldım :D supermoto manyağı olmama rağmen senin yüzünden bu motora iyiden iyiye kaymaya başladım 152 km hızı orjinal dişli ile mi yapıyor yoksa ekstra değişiklimi var bende yakında alıyorum karar aşamasındayım ama şuan
Ben adamı böyle kararsız bırakırım :P. Bir bakmışlar ellerinde avuçların da ne varsa sattırıp, calibre aldırırım :P. İşin şakası bir yana, amacım insanların kararlarını etkilemek değildir. Sadece bilgilendirmektir. O yüzden motosiklet ile ilgili tüm paylaşımlarımı paylaşmaktan esirgemiyorum. Gerisi tercih meselesi :). Evet 152'yi orjinal dişliler ile yaptım bu arada.
berk_cglr
09 Aralık 2012, 22:11
pof acaip arada kaldım hahaha supermotomu yoksa bumu diye ama bunu alırsamda emin ol görseli kemdimce değiştiricem :D tabi zamanla ki sanırım bunu alıcam gibi birde sana bir sorum egzostu zx6r daki yada cbr 600 daki gibi kuyuruğun altına almak istesek yeterli yer varmıdır arka kuyruk grenajını değiştirirek tabikide :D
CEM.
11 Aralık 2012, 00:35
dostum görseli degiştiricem derken ss motoru supermotoya çevirmiceksin dimi :D. bence olur çünkü egsozcular öyle kıvrımlar veriyorki aklın hayalin almaz her türlü kuyrugun altından çıkarırılar o egsozu :D
berk_cglr
11 Aralık 2012, 01:38
oda var kafamda ama en az 2 yada 3 sene hayatına ss olarak devam edicek :) ss halinide bi kaç görsel birşeyler düşündüm bakalım sanırım ay bası yada ocak ortası gıbı alıcam :) sonra ufaaaak ufak tamamlıyıcam birde bumoto calibrenin zincir ölçüsü ne biliyormusunuz kaç link kalınlığı ne 428 mi 520 mi :)
CEM.
11 Aralık 2012, 02:04
dostum ss makineyi supermotoya çeviremessin buda bir gerçek ne sana onun konforonu verir nede süspansiyon sistemi o hareketleri kaldırır grenajları söküp kaldırımdan atlarsın radyatörüde yerde bırakırsın mesela :))
berk_cglr
11 Aralık 2012, 10:08
da supermotoya çeviricem dediğim zaman tabikiide kendi amartisör,arka salıncak,jant,gidon vede grenajlarını kullanmıcam :D neyse bi alıyım ss olarak 2-3 sene kullanıyım sonrada supermotoya çeviririm orası kolay
CEM.
11 Aralık 2012, 15:33
ben senın yerınde olsam şöyle yapardım ss motorum bir köşede dururdu daha sonra 2nci el ucuzdan bir supermoto alırdım. fakat 2-3 sene ss motor kullandıktan sonra artık SS'in tadını başka motorlara degişmezsin :)
berk_cglr
11 Aralık 2012, 15:39
bunda 4 sene öncesine kadar 98 kasa suzuki srad 750 vardı :) ss e doydum anlıcağın
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO