Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Bu moto calibre 250cc
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
22
okanoz
15 Nisan 2013, 17:01
aynen küba motorda servis yapıyolar filan ellerinde kalmadı ama benim motor var servis bölümüne girersen gösterirler :)
agustosbocuu
15 Nisan 2013, 17:29
Tamam teşekkürler
agustosbocuu
17 Nisan 2013, 18:47
Geçenlerde Küba Motora RKS 200 ü incelemek için gitmiştim ama daha sonradan gönlüm Calibre 250'ye kaydı bu seferde Calibre için gideyim bakalım. RKS için world kart almıştım ama tabiki limiti yetersiz geldi onun için biraz para biriktirip seneye aranıza katılmak istiyorum. Bir kısmını nakit verip kalanı Worlde böldürebilirim.
okanoz
18 Nisan 2013, 19:42
ikinci el temiz bir şeyde alabilirsin ben öyle yaptm iyiki sıfır almamişimda diyorum şimdi :)
SonpoL
25 Nisan 2013, 01:42
Hareket katalım bakalım :).
http://s18.postimg.org/l5x49fbjd/IMAG0916.jpg
MR.bikoko
25 Nisan 2013, 01:50
Calibre'yi alan arkadaşlara hayırlı olsun motosikletleri. Paylaşımlarını bekliyoruz zamanla :).
calibre ni sattın sanırım sen varken hayat vardı...
SonpoL
25 Nisan 2013, 02:00
calibre ni sattın sanırım sen varken hayat vardı...
ahahah :))). Yok satmadım daha. Ama yakında vereceğim :). Bir iki paylaşım daha yapalım o zaman. Gönlünüzü edelim :D.
http://s2.postimg.org/xv0jr903d/IMAG0910.jpg
http://s18.postimg.org/7hzhqr961/IMAG0914.jpg
okanoz
26 Nisan 2013, 12:59
http://p1304.hizliresim.com/18/u/mggdv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://j1304.hizliresim.com/18/u/mggfg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bunlarda benden:) Bakımlarını ışıl motorda yaptırmıştım yibanın arkasında ankaradaki arkdaşlar için söyluyorum aracın başından ayrılmayın bide bütün her şeyin ücretini baştan konuşun ben öyle yapmadım bıraktım gittim benzini cekmişler bide bana utanmadan benzinin az haberin olsun diyorlar fiyatlarıda direk gecirdiler.. benm başıma gelmez bir daha sizinde gelmesin :)
yasinim
29 Nisan 2013, 18:39
Kardeşim hayırlı olsunnn
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Arkadaşlar hepinize selamlar calibre kullanan arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorun sonpolun gece turlaması ile ilgili video yu izledim 150 ye kadar rahatçıktıpını gördüm şimdi benim sorunum benim motorun 4, viteae kadar9 bin devirde 130 görüyorum 5, vitese attığımda daha da gidecekken 120 düşüyo ve gaz yemiyo 6, vitese atmıyorum bile daha sizce neden olabilir.
SonpoL
30 Nisan 2013, 13:50
Arkadaşlar merhaba,
Dün kız arkaşımla İzmir'den Kuşadasına kısa bir gezi yapalım dedik. Fakat motosikletim conta yaktı :). Taktığımız pc fanı arızalanmış. O da contayı yakmış. Allahtan fazla zarara sebep olmadan çektik benzinliğe :/. Radyatörden su atıyordu (resmen işiyordu :) ) Motorumun fanı, contası değişecek. Şu anda Torbalı'da bıraktık. Haber bekliyoruz :). Dün yola çıkmadan önce arkadaşımın evinden çektiğim fotoğrafı paylaşarak forumu renklendireyim :).
http://s12.postimg.org/6pyudf2nh/IMAG0929.jpg
Saygılarımla.
yasinim
30 Nisan 2013, 16:38
Reis geçmiş olsun.. yukarda sorduğum soruya bi cvpın varmı
SonpoL
30 Nisan 2013, 16:43
Reis geçmiş olsun.. yukarda sorduğum soruya bi cvpın varmı
Kardeşim sağ olasın. Soruna bakalım :). Gözümden kaçmış. Elimden geldiğince yanıtlayayım sana.
Arkadaşlar hepinize selamlar calibre kullanan arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorun sonpolun gece turlaması ile ilgili video yu izledim 150 ye kadar rahatçıktıpını gördüm şimdi benim sorunum benim motorun 4, viteae kadar9 bin devirde 130 görüyorum 5, vitese attığımda daha da gidecekken 120 düşüyo ve gaz yemiyo 6, vitese atmıyorum bile daha sizce neden olabilir.
Bu sadece 5. vitesde mi oluyor? Yoksa genel bir performans düşüklüğümü yaşıyorsun?
yasinim
30 Nisan 2013, 16:57
1 den 4 vitese kadar tabiri caizse köpek gibi tırmanıyo 126 km hıza kaadar ulaşıyo 5 e atıyorum 120 km hıza geriliyo dahada çıkacağı yerfe
SonpoL
30 Nisan 2013, 17:05
1 den 4 vitese kadar tabiri caizse köpek gibi tırmanıyo 126 km hıza kaadar ulaşıyo 5 e atıyorum 120 km hıza geriliyo dahada çıkacağı yerfe
Hmm.. Anlam veremedim inanki. Desenki 6. vitesde yapıyor. Orjinal dişliler öyle. Ama 5. vitesde daha gitmesi lazım. Ben yaptıklarımla beraber 170 barajını aştım bu motorla :). Ustamda denemiş 175. filan yaptım dedi.
En iyisi iyi bir ustaya danışmak.
Geçmiş olsun.
yasinim
30 Nisan 2013, 17:12
Bizim usta karbüratör dedi ayar felan yaptı ama olmadı eyw. Reis sağolasın
Daft Punk
01 Mayıs 2013, 15:18
geçmiş olsun soner Allah daha fenasından saklasın :thumright göze geliyorsun ben sana söyleyeyim :)
yasinim
03 Mayıs 2013, 17:11
Sonpol reis hız denemelerini motora kapanarak mı yapıyosun birde videonda fark ettim motor devri hep 10 bin dewirde değiştiriyosun vitesi bende o şekilde 150 km hıza ulaşıyorun
SonpoL
03 Mayıs 2013, 17:34
geçmiş olsun soner Allah daha fenasından saklasın :thumright göze geliyorsun ben sana söyleyeyim :)
Teşekkürler kardeşim :). Evet, nazara geliyoruz birazda.
Sonpol reis hız denemelerini motora kapanarak mı yapıyosun birde videonda fark ettim motor devri hep 10 bin dewirde değiştiriyosun vitesi bende o şekilde 150 km hıza ulaşıyorun
Evet. Maksiumum 10 bin deviri geçmemeye çalışıyorum. Nadiren de olsa 11 lediğimiz oluyor :). Stok halde 150 barajını aşıp, 160 lara ulaşmak mümkün. Fakan benim yaptıklarımı yaparsanız, 170 barjlarınıda aşmanız mümkün.
Arkadaşlar merhaba,
Dün kız arkaşımla İzmir'den Kuşadasına kısa bir gezi yapalım dedik. Fakat motosikletim conta yaktı :). Taktığımız pc fanı arızalanmış. O da contayı yakmış. Allahtan fazla zarara sebep olmadan çektik benzinliğe :/. Radyatörden su atıyordu (resmen işiyordu :) ) Motorumun fanı, contası değişecek. Şu anda Torbalı'da bıraktık. Haber bekliyoruz :). Dün yola çıkmadan önce arkadaşımın evinden çektiğim fotoğrafı paylaşarak forumu renklendireyim :).
http://s12.postimg.org/6pyudf2nh/IMAG0929.jpg
Saygılarımla.
vaybe dostum ahmete motor aldıgımız gün oldu dimi
polo34
04 Mayıs 2013, 14:40
Daha gecen gun bakmistim, oh ne guzel bu paraya 160-170 yapan arac varmis diyordum, naked ve sm olan modellerinde bu 29 hp lik motor yokmus diye hayiflanmistim, pc fani ile cozum arayisi, orjinalinden sorunlu olmasi hic de bana guven vermedi, ayni durum mondial mr250 destro da da var diye yazdilar... 250 cc de tek marka ucuz parca servisle hyosung heralde yine...
eskilerden hatırlıyorumda adamın biri mr destro 1nci modelerindeki fan olayı için çok kızmıştı ve reno toros radyatörü takıp olayı kökten bitirmişti :)
wolrath
04 Mayıs 2013, 22:13
Daha gecen gun bakmistim, oh ne guzel bu paraya 160-170 yapan arac varmis diyordum, naked ve sm olan modellerinde bu 29 hp lik motor yokmus diye hayiflanmistim, pc fani ile cozum arayisi, orjinalinden sorunlu olmasi hic de bana guven vermedi, ayni durum mondial mr250 destro da da var diye yazdilar... 250 cc de tek marka ucuz parca servisle hyosung heralde yine...
hyosung mu :) 250cc olarak honda parca fıyatlarından haberınız var mı merak ettım :)
SonpoL
05 Mayıs 2013, 00:51
vaybe dostum ahmete motor aldıgımız gün oldu dimi
Evet Cemim :).
Sorunlar olabilir. Önemli olan her hangi bir sorun karşısında distribütör firmanın tutumu. Bumoto ilgili bir firma mı derseniz, kesinlikle ilgili bir firma. Kendileri zaten bu sıkıntıyı kabullenmiş ve mağdur olmuş kullanıcılara çözüm üretmek için ellerinden geleni yapıyor. Komple motor değişimi dahil bu olaya. Kısacası şu anlık ayıbını örten bir firma :). Servislerden aradığınız ilgiyi bulamazsanız. Bumoto'yu direk telefonla arayarak çözüm üretmelerini isteyebilirsiniz.
Destroların 1. nesillerinde radyatör çatlaması gibi sebeplerden hararet sıkıntısı oluyormuş. Grubumuzda 2. nesil destro kullanan arkadaşımızın her hangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Ve tarzına göre f/p oranında değerlendirildiğinde, Destro'yuda oldukça başarılı bulmaktayım.
Günümüzde maalesef alayım sorunsuz kullanayım diyeceğiniz bir motosiklet henüz üretilmedi. Bu sebeple sorunlara değil, çözümlere yönelmek en mantıklısı olacaktır. Çözümlerken elbette ki firmanın ürününün arkasınada durmalıdır. Aksi bir davranış olsaydı bumotoyla ilgili, onu da burada çekinmeden yazardım. Ama tekrar ediyorum. Bu sıkıntıyı yaşayan tüm arkadaşlara fabrika yardımcı olacaktır.
Saygılar herkese.
yasinim
05 Mayıs 2013, 17:04
Ewet arkadaşlar motor gözüme girmeye başladı benim sıkıntı sabırsızlıktan kaynaklanıyomuş gün geçtikçe motorun çalışması değişiyo gidişi değişiyo 120 yi geçmeyen motorum şuanda kapanmadan 145 yapar oldu ve keyifli hale geldi..
SonpoL
06 Mayıs 2013, 02:46
Ewet arkadaşlar motor gözüme girmeye başladı benim sıkıntı sabırsızlıktan kaynaklanıyomuş gün geçtikçe motorun çalışması değişiyo gidişi değişiyo 120 yi geçmeyen motorum şuanda kapanmadan 145 yapar oldu ve keyifli hale geldi..
Gözün aydın diyelim o zaman :).
SonpoL
07 Mayıs 2013, 19:40
Arkadaşlar motorum en son biliyorsunuz ki conta yakmıştı. Bu durum karşında fabrikayla görüştük ve bize sağ olsunlar sandıkta sıfır motor yolladılar. Onu taktık fakat gördük ki hareretimiz bir süre her şey normal giderken yine yarıyı geçiyordu. Sanırım devirdaimle alakalı bir sıkıntı mevcut. Devir daim pompasına bakacağız. Motorum sıfırlandığı için, rodaj dönemine de baştan başladık :). Gelişmeleri aktaracağım dostlar.
Saygı ve sevgilerimle.
Pistolero_10
07 Mayıs 2013, 21:38
Arkadaşlar motorum en son biliyorsunuz ki conta yakmıştı. Bu durum karşında fabrikayla görüştük ve bize sağ olsunlar sandıkta sıfır motor yolladılar. Onu taktık fakat gördük ki hareretimiz bir süre her şey normal giderken yine yarıyı geçiyordu. Sanırım devirdaimle alakalı bir sıkıntı mevcut. Devir daim pompasına bakacağız. Motorum sıfırlandığı için, rodaj dönemine de baştan başladık :). Gelişmeleri aktaracağım dostlar.
Saygı ve sevgilerimle.
Bu Moto nun ürünlerinin arkasında bu şekilde durması beni çok şaşırttı.Aynı ilgiyi kuralkan bile hyosunglara göstermiyor
yasinim
07 Mayıs 2013, 22:18
Bende hiç hararet sorunu olmadı çok şükür . Amörtisör yumuşaklığından dolayı çamurluk kırldı
SonpoL
08 Mayıs 2013, 03:37
Bu Moto nun ürünlerinin arkasında bu şekilde durması beni çok şaşırttı.Aynı ilgiyi kuralkan bile hyosunglara göstermiyor
Başından beri yani ilk inceleme yazımda da bahsettiğim üzere, anlatmak istediğim aslında buydu. Firmaların müşterilerini mağdur etmemesi. Bu tip davranış sergileyen her firma sorunlar yaşansa bile müşteri kaybetmez. Aksine kazanır. Ben de taktir ettim. Ben inanır mısınız, parça fiyatı sormak için telefon açtım. Ama bana motorunuzu direk yollayın cevabıyla karşılaştım. Üstelik ben kendi özel servisime götürüyorum. Yani motorum garanti kapsamı dışında. Telefonla görüştüğüm kişi, daha önce motosiklet fuarına gittiğimde görüştüğüm Ömer bey oldu. Kendisi parça müdürü. Kendisi bu yazıyı denk gelir okursa, tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ve bu işe hız veren İsmail abime :). Sonuç olarak, kul yapısı araçlar. Sorunlar elbet olacaktır. Önemli olan çözümün sağlanması, çaba sarf edilmesi.
Bende hiç hararet sorunu olmadı çok şükür . Amörtisör yumuşaklığından dolayı çamurluk kırldı
Dostum, ilk başta dediğimiz gibi, ilk yapılması gereken motorun üstüne biner binmez ön amortisörlerin sertlik ayarı olacaktır. Geçmiş olsun :).
Yanagisawa
08 Mayıs 2013, 19:28
Başından beri yani ilk inceleme yazımda da bahsettiğim üzere, anlatmak istediğim aslında buydu. Firmaların müşterilerini mağdur etmemesi. Bu tip davranış sergileyen her firma sorunlar yaşansa bile müşteri kaybetmez. Aksine kazanır. Ben de taktir ettim. Ben inanır mısınız, parça fiyatı sormak için telefon açtım. Ama bana motorunuzu direk yollayın cevabıyla karşılaştım. Üstelik ben kendi özel servisime götürüyorum. Yani motorum garanti kapsamı dışında. Telefonla görüştüğüm kişi, daha önce motosiklet fuarına gittiğimde görüştüğüm Ömer bey oldu. Kendisi parça müdürü. Kendisi bu yazıyı denk gelir okursa, tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ve bu işe hız veren İsmail abime :). Sonuç olarak, kul yapısı araçlar. Sorunlar elbet olacaktır. Önemli olan çözümün sağlanması, çaba sarf edilmesi.
Dostum, ilk başta dediğimiz gibi, ilk yapılması gereken motorun üstüne biner binmez ön amortisörlerin sertlik ayarı olacaktır. Geçmiş olsun :).
Konu akışındaki msjlarınızı okudum ve motor seçimimde kafamda fikirler oluşturmamada yardımcı oldu,ve yaşadığınız talihsiz olay içinde geçmiş olsun sıkıntınızın çözüldüğüne sevindim ,ama kronik bir sıkıntısı olan bir araç ile şehir içi veya şehir dışı yolculuk yapmayı açıkçası rus ruleti oynamaktan farksız olarak görüyorum ,bu ürünün arkasında nekadar dik duran bir firma olursa olsun ki bu bir lutuf değil bunu yapmak zorunda bu ülkeye yurtdışından bir ürün getirip onu satıyor ürününün arkasında durmak onun görevi !! Ve kullanıcılarında daha benimki hararet yapmadı diye düşünmeleri ve her an yapabileceğini bilerek bu motora binmeleride enteresan çünkü bu bir kronik sıkıntı yıllarca firmalar araçlarını servislerine geri çağırıp imalat hatalarını düzelttiler kullanıcıları maduriyetten kurtardılar .
Açıkça söylemek gerekirse bu konu "Sigara içmenin zararlarını bilip sigara içmek ve satıcınında paket üzerine Sigara içmek saglığa zararlıdır" yazması gibi birşey bu firma konularında düşünceler, bu arada yazdığım mesaj kimseye cevap niteliğinde değil sadece yaşananlar doğrultusunda ve okuduğum msjlar doğrultusunda kendi fikirlerimdir,herkese iyi günler dilerim.
yasinim
10 Mayıs 2013, 18:40
Benim calibrenin bugün ne yaktığı hesapladın 17.9 kr zorlu kullanmam da yani baya baya bastım sakin kullanımda 16 krş a düşer gibi sanki
SonpoL
13 Mayıs 2013, 01:57
Benim calibrenin bugün ne yaktığı hesapladın 17.9 kr zorlu kullanmam da yani baya baya bastım sakin kullanımda 16 krş a düşer gibi sanki
Daha önce istek geldiği için tüketim değerlerimi paylaşmıştım. Geçmiş sayfalardan bilgi alınabilir. Calibre şaşırtıcı derece ekonomik bir motosiklet. Değerlerin ilerleyen zamanlarda daha iyi duruma gelecektir. :)
yasinim
14 Mayıs 2013, 18:20
Nerdesiniz calibrecilerrr :)
DjKarakurt
16 Mayıs 2013, 11:12
bende merak saldım adanada bayi açılırsa almayı planlıyorum servis bayisi ile görüştüm şu ana kadar adanada 4 kişide var dedi herhangi bi sıkıntı çıkarmamışlar sorunlu olsada teknik serviste bizde görsek şu motoru dedi :) beklemedeyim .)
Daft Punk
22 Mayıs 2013, 21:19
Video gayet başarılı olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık.
http://youtu.be/6mwek84iFIY
polo34
23 Mayıs 2013, 07:08
Benzine zirt pirt zam geliyor, tuketimi litre olarak hesaplamak gerekiyor:)
okanoz
23 Mayıs 2013, 13:43
Video gayet başarılı olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık.
http://youtu.be/6mwek84iFIY
Forumdan bir arkdaş yapmıştı oldu baya
c00lrelax
25 Mayıs 2013, 10:30
selamın aleyküm öncelikle bu başlıktaki tüm kullanıcı yorumu yapan arkadaşlara teşekkür ederim elimden geldigince okumaya çalıştım 1 saattir şu başlıktayım ben motorumu satıyorum kısmetse bu aksam ve bitane race motor dusunuyorum aslında cbr 250ydi kafamdakı düne kadar fakat cbr250 ön kafasını sevmiyorum rr kafa yapsalarmış gözüm akapalı alırdım ama yapmamışlar işte ne düşünerek yapmadılarsa bilmiyorum neyse bu sabah bi abim bana Yuki YK250R die bi motor gösterdi aslında motorun tipi görünümü mükemmeldi fakat kafamda yine soru işaretleri dönmeye başladı sonuçta yuki ne olabilirki diyo insan kendi kendine sonra gezerken bu moto calibreye rastladm ve rüzgar beni bu başlığa kadar getirdi yukinin tipi calibreye göre daha güzel ama ciğeri nasıldır bilinmez daha bu kadar ayrıntılı yorum yazana rastlamadım neyse benim size soracagım bu kadar yorum yazılımş çizilmiş sonuç olarak bu motor yani calibre 250r alınırmı alınmaz mı ? soner arkadasımız kasım da açmış başlıgı ozamandan beri kullanıyor sanırım o zamandan bu zamana kadar ne değişti nası problemler cıkarttı yürüründe cok masraf cıkarttımı bunu bılmek ıstıyorum ilgilenen arkadaşlara cok tesekkür ederim.
agustosbocuu
25 Mayıs 2013, 11:19
Aradağın bütün yanıtlar önceki sayfalarda var
c00lrelax
25 Mayıs 2013, 11:38
biliyorum okduucm bi çoğunu ama o zamandan bu zamana kadar olan kullanışları merak ediyorum hala bi problem çıkartıp cıkartmadıgını aklımda yuki yk 250 spritzer da var kıyaslama yapmak istiyorum
xismailaydin
25 Mayıs 2013, 13:39
Arkadaşlar Kocaeli'de yaşayan Calibre 250 kullanıcısı var mı aranızda?
Müsaitse buluşup makineyi görmek istiyorum.
DjKarakurt
27 Mayıs 2013, 10:10
bende almak istiyorum ama güncel sorunlar nelerdir yardımcı olun ? Alınır mı
yasinim
27 Mayıs 2013, 19:52
Arkadaşlar radyotoru tutan parçalar çk kötü ve Direk motorun şaseye bağlandığından titreşimle kendini bırakıyo buna dikkat edin ve haftada bir bütün parçaların yani vidaların kontrolunu yapın
Nektar
28 Mayıs 2013, 01:09
bende almak istiyorum ama güncel sorunlar nelerdir yardımcı olun ? Alınır mı
Alınır. Ben aldım çok ta memnunum. Çok çabuk hızlanıyor. Vites aralıkları kısa yani. Bi kötülüğünü göremedim şuana kadar. Sadece Çin damgası var üzerinde. 1-2 sene içerisinde motorun 3 tane modeli çıktı. 2013 modeli ne zaman gelir Türkiye ye bilen var mı? Çin min farketmez. Öğrenmek için 1-1 bence. Parçasıda ucuz. Sonuçta 1 yıl kullanacaksın çok pahalı bir şey almaya gerek yok bence.
Arkadaşlar radyotoru tutan parçalar çk kötü ve Direk motorun şaseye bağlandığından titreşimle kendini bırakıyo buna dikkat edin ve haftada bir bütün parçaların yani vidaların kontrolunu yapın
Servisine güveniyor musun? Titreşim bende de var ama vidaları 1 defa sıktırdım, düzeldi yani
yasinim
28 Mayıs 2013, 17:54
Reis yanlış a nladın ne kadar sıkarsan titreşimden yine düşüyo demek istedim serwisle bi alakası yok durumun sadece kontrol etmekde fayda var diyorum
SonpoL
28 Mayıs 2013, 18:19
Arkadaşlar dün itibari ile Calibrenin satışını yakın bir arkadaşıma vermiş bulunuyorum. Calibre'nin yeri gerçekten ayrı benim için. Bu kadar sayfa paylaşımdan sonra hala calibre nasıl? Alınır mı? gibi sorular eksik olmuyor. Arkadaşlar bir zahmet okuyun lütfen geçmiş sayfaları :).
Saygılar herkese.
yasinim
28 Mayıs 2013, 21:15
Hayırlı olsun reis arkadaşları bilginlendirmek adına bence bu saatten sonra dikkat edilmesi gerekenleri yazalım mesela ön amartisor ayarı ben aldığım ilk günü kırmıştım çamurluğu tutan siyah parçaları :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Ayrıca 2013 modelleri bu seneye yetişmemiş daha test aşaması bitmemiş.
onderugur
07 Haziran 2013, 10:28
Arkadaşlar bi el atın..
Bumoto regnum 250 scooter i sahibinden.com da gördüm ve çok beğendim ve fiyatıda makul sayılır.almayı düşünüyorum.bu konuya ve yazılanlara hızlıca baktım bu scooteri kullanan görmedim..ayrıca belirtim benim sorduğum model 3 tekerlekli olan modeli diil..bu regnum modelini kullanan varmı hiç yada canlı canlı gören..alınırmı,binilirmi..?? Performansı sürüşü yakıtı filan nası acaba..???
Bi el atarsanız sevinirim..
sdfsd4334
07 Haziran 2013, 14:43
Arkadaşlar bi el atın..
Bumoto regnum 250 scooter i sahibinden.com da gördüm ve çok beğendim ve fiyatıda makul sayılır.almayı düşünüyorum.bu konuya ve yazılanlara hızlıca baktım bu scooteri kullanan görmedim..ayrıca belirtim benim sorduğum model 3 tekerlekli olan modeli diil..bu regnum modelini kullanan varmı hiç yada canlı canlı gören..alınırmı,binilirmi..?? Performansı sürüşü yakıtı filan nası acaba..???
Bi el atarsanız sevinirim..
Hocam burda Calibre 250 cc R modeli olan vitesli motor paylaşımları yapılıyor.
Scooter için bilgili birini bulabileceğini sanmıyorum.
onderugur
08 Haziran 2013, 01:32
Hocam burda Calibre 250 cc R modeli olan vitesli motor paylaşımları yapılıyor.
Scooter için bilgili birini bulabileceğini sanmıyorum.
biliyorum ama bumoto regnum 250 ile alakalı bi konu bulamadım..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO