Markaların Favori Renkleri Aslında Bizimde Favori Renklerimiz Haline Gelmiş.Kawasakinin Yeşil-Siyahı , Honda'nın Repsolu, Yamahanın Mavi -Beyazı ve Tabi bide Vazgeçilmezimiz Kırmızı
Markaların Favori Renkleri Aslında Bizimde Favori Renklerimiz Haline Gelmiş.Kawasakinin Yeşil-Siyahı , Honda'nın Repsolu, Yamahanın Mavi -Beyazı ve Tabi bide Vazgeçilmezimiz Kırmızı
Tabiki de beyaz. Hatta beyaz sym fiddle alıyordum. İlk başta var dediler daha sonra beyaz rengi olmadığını söyleyince kaporayı geri aldık gittik beyaz bir araba aldık Kısmet...Motorculuk kariyerim baslamadan bitti:(
Ama her motosiklet için degisir tabi. Mesela duke lara beyazdan bilhassa turuncu daha çok yakışıyor.
Beyaz renk kendini belli etmiyo istersen akşama kadar yıka motosiklette renk dediğin koyu olmalı tabi tem8z bakmak gerek mikrofiber bez motorun kıyısında köşesinde bulunmalı
Fıstık yesili veya turuncu
Siyah yeşil seviyorum hep bi kawasaki hayalim vardı zaten İlerde güzel sticker takımı gelirse R25' imi yeşil çizgili yapmak isterim.
6 tane motosikletimde siyahtı ve sonrasıda sıyah olucak
Mat siyah.Tek renk seçenekli.Başta sevmiyordum ama hoşuma gidiyor artık.
Beyaz Kurt
Kırmızı ama clio kırmızısı
Bu aralar favori renk beyaz
forever REPSOL
Siyah tabisi. Her ne kadar detayları belli etmese de candır.
Daha iyi farkedildiği için beyaz. Kask ta öyle. Malesef son motorsiklet sadece siyah yahut turuncu olarak mevcuttu. Az daha ağır başlı olduğu için siyahı tercih ettim. Gerçi her gören yine de deli gözüyle bakıyor. İskelet turuncu gerçi. Anladığım kadarıyla KTM bir yerlere turuncu sokmadan rahat etmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)