Beyaz mavi yeşil siyah (sarı ve kırmızıyı pek sevmem)
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
İmza, çarşı sticker çıkartma bilimum süs Hindistan vari göz resimlerine, jantlara fosfor kıvır zıvır işlerine karşı.
Tercih edebileceğim renk'ler
Siyah (mat 1. tercih)
Kurşuni/Gri
Koyu lacivert (siyaha yakın)
Koyu mavüü
Bordo (Koyu vfr800 cinsi)
Gerisi ,şahsen beni ilgilendirmiyor .
Her motorda siyahın bir gideri var bence ama modele göre yakışan renk değişebiliyor. Bir kawasakiye yeşil yakışırken,bir yamahaya mavi, bir hondaya da hrc yakışabilir, tercih meselesi.
KIRMIZI Buyuk cc de siyahta karizma hani
Hep kırmızı ya da siyah sahibi oldum.
O nedenle aksesuarları da kırmızı-siyah aldım. En yakıştırmadığım renk ise gri
XV
Favori rengim diye bişey yok ama iki motorumdada kırmızı var . Kırmızı biraz çekiyo sanırım
Renk konusunda şahsi fikrim galiba herkesden farklı. Renk olayı daha çok arabada geçerli çünkü gerçekten tek renk. Kırmızı beyaz siyah diye tercih yapar gözünüze geleni alırsınız, fakat motosiklette olay bence bambaşka.. Çünkü motosiklet genelde tek renk değil, ve farklı kombinasyonları olan birden fazla alternatif ile karşı karşıya kalabildiğimiz bir durum, R6 için konuşacak olursak herkes Mavisine hasta, ben ise asla beğenemedim, hele uzay grisini yolda görsem kafamı çeviririm. Ama durum GSXR 600 olacak ise, o motosiklet mavi olmalıdır benim için, çünkü desenleri harika diyebilirim.. Aynı şekilde Honda olacak ise, kafamı kesseniz Repsol'e binmem, ama MoviStar'a hayır diyemem.. Kısacası motosiklette renkten cok desene takılırız diye düşünüyorum.. Şimdiki yamaham oldukça sade.. Bir iki varyasyon ile depo sarı kaplanınca ortaya şık bir görüntü cıktı kanımca.. Ne cok yazdım be
Siyah tercih edeceğim son renktir.. Çabuk kirlenir hatları kapatır.
Açık renkler Özellikle beyaz ilk tercihim
siyah renk severim, asil durur, ama şu R1 in 50. özel versiyon rengi de hoşuma gidiyor, kırmızılı beyazlı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)