bugünkü hesaplamalarıma göre bir ayda 190 liralık benzin alıp 1200 kmnin üstünde yol yaptım. Merak ettiğim bu kullanım çok mu yoksa normal mi?
motoru sadece okula gidip gelirken ve haftasonu gezmeye giderken kullanıyorum.
bugünkü hesaplamalarıma göre bir ayda 190 liralık benzin alıp 1200 kmnin üstünde yol yaptım. Merak ettiğim bu kullanım çok mu yoksa normal mi?
motoru sadece okula gidip gelirken ve haftasonu gezmeye giderken kullanıyorum.
İkincilik kaybedenler içindir...
en az 150 tl yakıyorum ama bu alt sınırı,rahat 200 ü buluyo
Her asker yeşil bereli olamaz
200ün üzerinde genelde ama yaz aylarında 300e doğru tırmanışa geçti
Hiç bişe yapmasam aylık 900km garantim var işten çıkmadığım sürecede
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
ben kışın fazla gezmesemde 50 tl yi bulabilir fakat yazın nerdeyse 100 tl ye vurduruyorum acaba çokmu arkadaşlar?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ben şuan bisiklete binme kararı aldım hafta içi işe onunla gidiyorum hafta sonlarda artık gezersem anca ona harcarım benzin parasını ancak genede uzun yol yaptığımdan 100-150 lirayı rahat geçerim
yazın ayda 50 lira araba ile ayda 2 depo toplamada 400-500 arası yakıt masrafı
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
ayda 1000 km ortalama ile kilometreye 13-14 kuruş...
ben arabam dahil üçünede 50 şer liralık alıyorum..değişmiyor....
kaç kere orası ayrı tabi
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
en az 140 TL Tavan olarakta 220 TL 4 haftasonu ortalama 1 haftasonunda 40 TL :D 160 180 CİVARI
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
gs 500 20 tl ye hakkıyla 100 km yol alıoyor.. 120 km yaptığı da oluyor. biz 100 diyelim fazla fazla... 500 km geziyorum anca ayda... o da 100 tle ye tekavül ediyor...
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
ev - iş - ev güzergahında günde 26km yol yapıyorum. 572km yapiyor ayda. bazen haftasonlarıda turluyorum. haliye 100 ila 150tl arası benzin tüketiyor kullanıma bağlı olarak. bende ninja ile şehir için 20tl'e aşağı yukarı 100km gittiğimi söyleyebilirim. şehirler arası yolda bu menzil daha da artıyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ankete devam
İkincilik kaybedenler içindir...
Aylık 100-150 lira yakıt masrafım var. En az 1000km yapıyorum. 10 liralık benzinle 1 hafta gezdiğim de oluyor 1 gün de.
Güzel konuymuş devam ettirelim. Hafta içi ve hafta sonu sadece dershaneye gidip gelirsem 40 TL benzin aylık yetiyor. Fakat ekstra dolaşmam gezmelerim çıkıyor tabikide 60 Tl civarı diye tahmin ediyorum
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
fazla gezersem 25 tl'yi buluyor, o da harçlıklara zarar tabi :D
YA ARKADAŞLAR BENİM İŞİM GEREGİ 90 CC MOTORLA AYDA ORTALAMA 350TL BENZİN GİDERİM WAR VE GEZDİGİM MOTORUMUN BENZİNİYLE HESAPLARSAK FAZLASI WARDIR EKSİGİ YOKDUR 400 TL AYDA BENZİNE WERİYORUM
85 ila 110 arsı iş + orası burası
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)