zaman zaman can sıkıcı bir durumdur bunu düşünmek
zaman zaman can sıkıcı bir durumdur bunu düşünmek
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
motora binen, gündüz rüya görmez!
Mondial 150 mash ile 100 km de 8 litre benzin yiyor.karburatoru degistirdim rolantiyi dusurdum ani gaz bile yapmiyorum gene ayni.fuardan yzf alicam hayirlisi
bu zamların sonu gelmezse aylık masrafım 200 tl yi geçicek gibi görünüyor :(
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Yazın Motorun yaktığı koymuyorda kışın arabanın ve evin yaktığı koyuyor Yazın ayda isterse 1000 TL yaksın motor hiç zoruma gitmiyor çünkü karşılığını fazlasıyla alıyorum ama kışın arabanın yaktığı 100-150 TL ile evin yaktığı 100-150 TL evlat acısı gibi koyuyor arkadaş şu kış bitse bir an önce yaa sıkıldım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
kışın 100-120 tl max fakat yaz gelince sonu yok.. 200 tl az bile =)
Karadeniz - Giresun.
motorla çok fazla gezen birisi deilim haftada bi 10liralık koyuyom ayda 40tl az uzun mesafeli biyere gidcek olursam 20tl lik koyduruyom 50tl yetiyor bana çok şükür.
benim kadar benzine para veren yoktur idda ediyorum xt 600 sanki bi tarafında kacak varmış gibi yakıyo 2 günde bi 20-30 tl atıyorum bide araba var onlada devamlı bi yere gidiyorum ama motor kadar yakmıyodur otobana cıkıp tapa gaz yapınca motorun deposuna ışık tutup bakıyorum gene diplerde düşük cc yede binemiyorum alıştım bi scuter fln alsam aslında fena olmucak cok param gidiyo benzine ama degiyo işte napim gaza basınca teker yerden kesiliyoya...kalp atışlarım reaksiyon göstermezse binmem aga o motora.tahmini 250-350 arası kesin gidiyo aylık
Motosiklet mucidi
geçen ay 300 civarı oldu ama bu ay 200e iner sanırım ve ortalama da 200 olur. bayramdı iftardı çok gezdim
2 haftada 1, 50 TL lik atıyorum motora ortalama 500-550 km.yol yapıyorum sürekli ş.içi.
200 üzeri
Arabanın mazotu da dahil olursa of offf.....
100 tl yi gecmemeye dikkat ediyorum
Vara yoğa motora binecegime haftada bir biniyorum oda
Bana yetiyor
Ayda 3000Km~ 3Lt/100Km
Aylik en fazla 25 tl yani 5 litre
Aylık 20tl benzin alıyorum CBR a
Yazın aylık en az 400 TL. 3-4 ay sonra benzinin fiyatının daha da artacağını düşünürsek. 500'ü bulur.
Ayda 1600km otomobille yapıyorum. Yaklaşık 90litre mozot. 50TL'de motora alıyorumdur. Toplam 550TL civarı.
Beni can evimden vurdun.
Benim aylık yakıt giderim an itibariyle 1500-1750 lira arası.
Arabam 11-12 litre arası yakıyo. Günlük işe git gel yakıt masrafım 20 lirayı geçebiliyo.
Gece gezmeleriyle bu yakıt çok daha fazla artıyo. Nişanlım Ankara'da ben Antalya'dayım. Her ay muhakkak 1 kere Ankara'ya gidip geliyorum, 2 depodan fazla yakıyorum bu da 750 liraya tekamül ediyo.
Sırf bunun derdine today aldım birde R125.
Kış şartlarında Antalya yağmurları ve tüp mide ameliyatı sonrası yaşadığım demir eksikliğinin verdiği üşümeyle motorlara binemiyorum.
Yazın işe git gelde ve todayi kullanıp maliyetimi iş git gel maliyetimi 60-70 liraya düşürmek amacım.
Ankara'yada r125 le gidip 200 liraya bı işi kapatarak kendimi rahatlatmayı düşünüyorum.
Arabamdan vazgeçmem pek mümkün değil, ben sakin motorcu hırçın arabacıyım biraz.
Umarım başarırım yoksa düğünü apartmanın bahçesinde yapacam
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
Dostum fotoğrafını değiştir bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)