ülem irfan amma salladın diyeceksiniz.... fakat koruma kıyafetlerimi aldıktan 6 ay sonra motosikletimi aldım
ülem irfan amma salladın diyeceksiniz.... fakat koruma kıyafetlerimi aldıktan 6 ay sonra motosikletimi aldım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Full Koruma + Sırtlık ( Knox HTech)
YOU WILL NEVER WALK ALONE
tüm silahlarım kuşanıp öyle çıkarım iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollara göre iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollardaki çukur yama ve tehlikelere karşı iyi bir sürücü değilim en doğrusu yolu paylaştığım diğer sürücülere göre iyi bir sürücü değilim vs...
bu nedenle eksiksiz top tüfek uçaksavar ne varsa giyerim...
bot , korumalı pantul , mont , kask , eldiven ,
resimde kask eldiven motürde ama genel olarak resimdeki gibiyim
Hizliupload.com
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bende....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
kask
mont
eldiven
bir eksik kaldı ehliyetttt onada az kaldıı...
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
Şort
Güneş gözlüğü
Bandana
Sandalet
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
eldıven + kask + maske + dızlık + dırseklık .... hava şartlarına ve gideceğim yolun mesafesıne gore kullanım değişiyor
│█│║▌║││█║▌│
© ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Kask + Maske + Motor montu + Motor pantolonu + Motor botu + Bellik + Eldiven
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Elde ne varsa üşenmeden her seferinde giyerim (kask,mont,eldiven,dizlik) hatta sadece sahile inerken bile giyiyorum altı üstü 500mt uzaklıkta ama benim ne yapcağım kestirilmez sahile inerim ordan birini bulur gazlarız falan cesedimiz yakışıklı olsun
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
(Kask+Mont+Eldiven+bot+dizlik) Dizlik ve Bot konusunu kısa sürüşlerde malesef çok sürücü gözardı eder. Diz kapağı ve ayak bileği çok hassas noktalar. Düşük hızda kaza yapan arkadaşların en çok hasar aldıkları bölgeler. Hele diz kapağı çok kolay 2-3 parçaya ayrılır. Tedavisi ise çok zordur çünkü zor platin tutuyor. Sürekli giyip çıkarttığınızda dizlik alışkanlık yapıyor zaten, takmadığınız zaman çıplak hissediyorsunuz. Dizliklerin ikinci görevide rüzgardan diz kapaklarını korur.
kış geldiğinden birkaç ekipman ilave ettim. Kalın yazdıklarım ek olarak kış modu :D
şuan; Kask, mont, eldiven, dizlik, pantalon, bot, bellik, boyunluk kullanıyorum.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
kask ve mont kullanıyorum eldvende kullanıyorum ama korumalı değil normal bildiğiniz der eldiven. nasipse yeni motorumla birlikte bir dizlik ve eldiven de almayı düşünüyorum
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Ne karizmatik tir full kiyafet dolanmak
Apaci kardesler motorunuza abidik gubidik seyler alacaginiza kendinize adam akilli kiyafet alsaniz deli karizmaniz olucak ama farkinda degilsiniz
Altimda 50 cc. Scooter. Koca gs ler selam vermeden gecmiyorlar vay arkadas Nasrettin hoca gelmiyor degil aklima ama neyse
Vel hasil kelam giyinmek guzeldir .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
+1 de benden kendine dikkat eden kendini koruyan insanı her motorcu sever
dediğin gibi bende full gezerım hatta iş yerımdeki arkadaşlar bana takılırlar . biri görkem hayırdır astranot gibisin ay a mı çıkıyorsun diyor diğer arkadaşımda hergün hayalet sürücü naber diye selamlasır ...
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)