Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?
Bridgestone
Dunlop
Metzeler
Michelin
Pirelli
Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?
Motorum olmadığı için henüz tercih yapacak konumda değilim. Ama motorlanınca fiyatına bakmadan en kalitelisini tercih ederim, ne de olsa motosiklette tutunma konusu otomobillere oranla çok daha önemli.
Lastiğini düzgün seçmedin mi
Firma, motosikletin üzerine ne koyduysa, onu...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bende fırma hangısını koyduysa onu tercıh edıyorum ama degısıme gelınce pırellıyı tercıh edıyorum lastıklerı cok ıyı ve saglam
bende ınoue lastikleri daha sağlam kücü.lastiklerin bir coğu ıslak olunca içten yani lastik jant üzerinde kayıyor. onun için ınoue tercihimdir .uzun ömürlü veiçten kayma yapmıyor .kayma yapan lastikler sibobpun kopmasına ve yaralanmasına neden oluyor bu olaya ras gelenler yolda kalıyor
firmanın koyduğu lastik tükenince ben metzeler takarım eğer istediğim ölçüde metzeler bulamazsam Dunlop tercih ederim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
dunlop draglarda tutuluyor. nedeni ise yola gücün daha iyi aktarılmasıymış.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Duro nasıl lastik idare edermi?
Kanuninin çoğu modelinde duro lastik var ve mondial mt 125 ve mct 250 de !
Benim Peugeot'da çin malı lastik var ve hamur gibi çok güzel scooter oldugu için yanaklarıda saglam bence iyi
Pirelli Supercorsa Pro
HER TÜRK ASKER DOĞAR
2006 model 1000RR üzerinde Bridgestone Battlax BT015 geldi. Bu lastiğin 2005 üretimi yok, 2006 için üretilmiş yani yeni bir model. Testlerde oldukça başarılı. Özellikle yağmurda test ettim, şimdiye kadar kullandığım ıslak zeminde tutunan en iyi lastik. Onun dışında Pirelli Corsa ve Pirelli Dragon kullandım, onlar da fena değildi.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
michelın&bristone
herşeyden wazgeçerim ama kaliteden aslaaa dunlop diyorum yansıınn
sanırım bi arkadaş verilerle açıklamıştı bunu. race motorlar için yol testlerinde en kaliteli ve en sağlam olanı pirelli çıkmış. fakat piyasayı dolaşırsanız kullanıcılara soracak olursanız eğer geneli michelin diyor.
Bence pirelli dragon oldukça iyi bir lastik en azından sokaklarda iyi performans veriyo dunlop uzun ömürlü ama sert hamurlu bi lastik
dunloptan şaşmam abi
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Ben Dunlop,Michelin ve Bridgestone kullandim .Ben DUNLOP ta calisiyorum buna ragmen Michelin diyorum (ben yalniz sport Lastikleri kastediyorum)ikinci olarak Bridgestone öneririm.Araba Lastigi oulursa DUNLOP en iyisidir....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)