Anket: Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?
- Katılımcı sayısı
- 968. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Bridgestone
-
Dunlop
-
Metzeler
-
Michelin
-
Pirelli
Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?
Reklamlar
-
MNY46 adlı üyeden alıntı
metzeler ve mıchelın derım ama metzeler sadece motosıklet laztıgı urettıgı ıcın bu konuda prof.
Metzeler in sadece motor lastiği üretmesinin başarısındaki sebep olduğuna katılıyorum.Nitekim üstün yol tutuşu sayesinde tanıdığım bir çok virajcı üstadlarım onu tercih ediyor.Metzeler hamuru yumuşak bir lastik M1 ve şimdi de M3 mükemmel yol tutuşuna sahip. Fakat tek ve en büyük kusuru yumuşak yapısından dolayı özellikle sıcak havalarda çabuk bitmesi. Benim motorumda fabrika çıkış dunlop qualifier sportmax var yapı bakımından sert ve izmir yollarında üzeri parlamaya çok elverişli bir lastik,ısınınca iyi tutuyor fakat çok zor ısınıyor.Bitirince ben de bir M3 düşünüyorum.
Reklamlar
-
lastik işi yapmış biri olarak michelın diyorum hem çabuk ısınıyor hemde kağuçuğu yolu çok iyi tutuyor.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Havadar rahat görüntüsü fena olmayan kısın ayağımı sıcak tutabilecek lastikleri tercih ediyorum. (şimdilik motorumyokda)
-
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
GSXR1000 adlı üyeden alıntı
Ben Dunlop,Michelin ve Bridgestone kullandim .Ben DUNLOP ta calisiyorum buna ragmen Michelin diyorum (ben yalniz sport Lastikleri kastediyorum)ikinci olarak Bridgestone öneririm.Araba Lastigi oulursa DUNLOP en iyisidir....
bencede michelin!!!!
ama lastik taze olması şart onların üzerinde tarihler vardır
-
benim tercihim metzeler ...
-
Benim lastikler kore malı shinko diye bir marka. Bitince Metzeller alıcağım tabiki
-
Metzeler aldım taktım çok rahatım
-
Pirelli
Metzeler
ikisinide kullandım metzeler biraz daha iyi gibi
-
pirelli speed demon kullanıyorum gs 500 ümde xt 600 kullanırkende metzeller tourance kullanmıstım ikiside güsel gs ye bindigim sürece pirelli speed demon
özgürlügüm benligim motosikletim beni dizginliyen herseyden nefret edenim:bounce:
-
michelin daha sonra da dunlop..
-
herkese merhaba yenı bı uyeyım bana bı lastık onerın nerde bulabılecegımıde solersenız sevınırım motorum yamaha ybr 125 cc yolu tutan ve ıslak zemınde ii olan bı marka soylersenız sımdıden herkese cok tesekkurler
-
Bulunduğum yer itibarı ile tekelciliğin kazığını yememek mümkün değil. Bu sebepten Online satan,yada sipariş vererek lastik alabileceğim web sitesi arıyorum. Mümkünmüdür..?
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ledo adlı üyeden alıntı
Firma, motosikletin üzerine ne koyduysa, onu...
doğru söze ne hacet!!!..............................
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
daha hiç lastik değiştirmedim ama michelin iyidir heralde
[COLOR="Red"]tufan GTS 250 tek tutarım[/COLOR]
-
merhaba arkadaşlar,ybr 125 sahibiyim ve lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum ybr'ye uygun lastik olarak ne önerirsiniz
-
michelin üzerine lastik tanımam
-
michelin yada metzeler
yada soyle bı dusunursek bence
racınglerde kesınlıkle mıchelın cunku yumusak hamurlu lastıklerı var genelde ve buda mukemmel bı sekılde yol tutusu saglıyo... ama erken bıtme sorunu var
metzeler sadece motosıklet lastıgı uretıyo yanı kalıtelı ve ıyı bı lastık markası
ama genelde endurolar ıcın tercıhımdır.
satan bırı olarak dusuncelerım boyle
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
-
paramızın tam karşılığını alabilmek.....
Motorumda Michelin Golden GT kullnıyorum ve memnunum ama alman teknolijisyle üretilen Continental lerde dikkatimi çekiyor,değişirken
ilk sırada onu düşüneceğim....
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
19 Haziran 2007, 23:51
bence lastikte enkaliteli ve türkiye şartlarına en uygun lastik üreten firma good year başka tanımam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler