Ehliyetsiz kullanmak gerçekten çok büyük risk. Kendinizi düşünmüyorsanız karşınızdakini düşünün..
Tabi birde ehliyeti olup da yinede kullanamayanları, kullanabilen ama trafik kurallarını hiçe sayan, kask takmayanlar var!
Önce insan olmak gerekir
EHLİYETİM VAR
HAYIR YOK AMA MOTOR KULLANIYORUM
Ehliyetsiz kullanmak gerçekten çok büyük risk. Kendinizi düşünmüyorsanız karşınızdakini düşünün..
Tabi birde ehliyeti olup da yinede kullanamayanları, kullanabilen ama trafik kurallarını hiçe sayan, kask takmayanlar var!
Önce insan olmak gerekir
Arkadaşlar 28 yaşındayım yaşım tuttuğu gün b yi hemen aldım.. daha sonra motora heves ettim ve bu sene 17 martta motorumu teslim aldım 18indede kursa yazildim tabi bu uzun bi süreç hemen alinmiyor böylece su ana kadar motorum 2200 km oldu ama nasib olursa haftaya elimde ehliyetim kurtuluyorum her polisten fare gibi kaçmaktan..
28 yaşında mı anladın yaşının tuttuğunu
www.erkakurye.com
ehliyetim yok ama kursa başvurdum sadece trafiğe kapalı alanda eğitim için kullanıyorum, eğitim alanına da ehliyetli bir arkadaşım götürüyor beni.
E sınıfı ehliyetim var fakat A2 ehliyetim yok..almayıda düşünmüyorum...e sınıfı otobüs ve otomobil kullanıyor fakat motorsiklet kullanamıyor..saçma değil mi? şimdi birde a2 almak için mi masraf yapacağım.......almayacağım.
ehliyetsiz motora binebilecek zengin olan özgürlüğünü sevmeyen kaç kişi var desek daha doğru olur
bu işin sonu ya trafik cezası yada ceza evi
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
16 yaşındayım yaklaşık 6 ay ehliyetsiz activa kullandım 2 kere yakalandım neyseki polisler insaflı çıktı
malesef bende de yok.
ARKADAŞLAR KASKINIZ FALANA VARSA POLİS PEK BİŞEY DEMİYOR....1000-2000 TL LİK SCOOTER A BİNİP E SINIFI EHLİYETİM OLDUĞU HALDE BİDE 500 TL A2 YE VERMEK BANA TERS GELİYOR ARKADAŞLAR....BANA DEVLETİN PARA KOPARMA OYUNUYMUŞ GİBİ GELİYOR....DEVLETİN NERELERDEN VERGİ V.B ŞEYLER ALDIĞINI BİLİYORUZ BUDA BANA ÖYLE GELİYOR....KOYUN GİBİ HER İSTENİLENİ YAPARSAK SONUMUZ KÖTÜ...ALMAYACAĞIM
Kendi 46 glardoni mi
Ondan sonra 125 lik Çitamı
Arkadaşların motorlarını bi süre ehliyetsiz kullandım
Ama Ehliyet kursuna gittiksen sonra özelliklede Mt ile tanıştıkdan sonra bir daha asla ehliyetsiz kullanmadım
Polisede bi kere yakalanınca Hemen aldım ehliyetimi
Sado
ehliyeti olmayıpta motor süren kaç cahil cesaretli var olmalı idi bu konunu adı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Beyler 2013 de trafik kanunları tamamen değişicekmiş bu sene aldınız aldınız yoksa 2 yılda alırsınız ehliyeti ama güzel bi düzenleme olucak bence bende eylüldeki sınava giricem
Bu kafayla devam energy helal !!! İstersen uçak kullan motor ehliyetin o-la-cak milletin canini yakmazsin insallah girip birilerine.
Motoru Ehliyetmı Kullanıyor? DİYE Düşünenleer lafım. Polis öyle demiyor yavru ceylanlar Al ehliyetı koy cebıne çık motorun tepesıne.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Ehliyetsiz adama motorcu demem.
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)