Elektirikli yi saymassak :D 300 500 mt atm dükkan arasınıda saymassak Kullanmadım.
EHLİYETİM VAR
HAYIR YOK AMA MOTOR KULLANIYORUM
Elektirikli yi saymassak :D 300 500 mt atm dükkan arasınıda saymassak Kullanmadım.
Motoru bugün teslim alıyorum. Ehliyet bir ay sonra binmeli mi garajda her gün sevmeli mi
1 sene kadar ehliyetsiz kullandım 15000 km civarı ama zevk amaçlı değil ihtiyaçtan malesef
düne kadar ehliyetsizdim sonunda alabildim. 3. girişimde aldım.
2 sene ehliyetsiz kullandım bu yaz haziran ayında aldım
Bendede aynı mevzu söz konusu yıllarca ehliyetsiz kullandım o zamanlar bariyerler pek yoktu yoldan çıkıp bahçelerden kaçardık.Şimdi öyle değil kaçmaya imkan yok .Yaşlandıkta zaten .Vücut bazen o heyecanı kaldıramayabiliyor
isim plaka verinde ihbar edelim
bende yıllarca ehliyetsiz kulandım polis bir defa yakaladı yalvar yakar ceza kesmedi 1562 lira cezası var çok şükür ehliyetimi bu gün aldım polis korkusuyla motor kullanmak çok kötü bi duygu
Ehliyet var motor yok konuya tam olarak zıtım :D
Ben motorumu bağlarlar diye asla öyle birşey yapamazdım
bir kere ehliyetsiz polis çevirdi. iki motorduk ya benim cüzdan masadaydı sana al demiştim kanka almadın mı almıştın almamıştın falan muhabbeti yaptık. (diğer arkadaş ehliyetli)
polis de dedi "ya baksana bu motorlara biniyorlar (diğer motor da xr650r) bu adamlar evraksız olcak da ben mi olcam tamam abicim boşver dedi. plakayı sorgulattı biz de müsade istedik. şansıma bişe gelmedi. dosyam hazırdı o sırada ehliyeti almamıştım. zaman yaratmamak için bahaneler üretiyordum. sonrasında hemen hallettim ehliyet işini. :D
bu da böyle bir anımdır.
Ankete gore her 4umuzden 1i ehliyetsiz Polis cevirince ne yapiyorsunuz? Yermek icin soylemiyorum kendim de bedelli cikana kadar asker kacagi oldugum icin 32 yasima kadar ehliyetim olmadi, 60 bin km kadar oyle gezdim ve cok ceza yedim.
Simdi plakasiz(plaka depo ustu canta icinde) polislerin ustune ustune suruyorum ehliyeti aldigimdan beri daha ceviren durduran olmadi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Trakya polisi affedicidir basini hemen yakmaz ama mutlaka bir ehliyet edinin en kisa surede.
aldığım gün ruhsatını çıkardım. kursa yazıldım fakat 2.5 ay süreç verdikleri için 02.12.2014 tarihinde alıyorum
Sa bende sym wolf var polis kovalayamiyor xd
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)