ehliyet sınavına girdim bu cumartesi günü. arkamdaki bi abiye yardımcı oldum sorularında.adam 8yıldır motorlu kuryelik yapıyo ehliyeti yokmuş sonunda bu sene almaya karar vermiş
EHLİYETİM VAR
HAYIR YOK AMA MOTOR KULLANIYORUM
ehliyet sınavına girdim bu cumartesi günü. arkamdaki bi abiye yardımcı oldum sorularında.adam 8yıldır motorlu kuryelik yapıyo ehliyeti yokmuş sonunda bu sene almaya karar vermiş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hyosung ve s&t kanuni arasındaki farklar ıcın:farao: tıkla http://img441.imageshack.us/img441/2789/88496e0a04f846249c1a790.jpg
Kiminin ehliyeti olmaz motosikleti olur bende de tam tersi.. ) Ehliyet var motosiklet yok.. Ama alacağım OLACAK )) Ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum..
ehliyet yok ama motoru fazla kullamıyorum 15 ay sonra cbryle birlikte alcam
Anket Sonuçlarını Göster: EHLİYETSİZ SÜRÜCÜLER KİMLER?
EHLİYETİM VAR 79 - 78,22%
HAYIR YOK AMA MOTOR KULLANIYORUM 22 - 21,78%
Katılımcı sayısı: 101. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız
Bu akete katılanların dürüst olduğunu varsayıyorum...Çok düşündürücü bir tablo
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ehliyetsiz binmeyin arkadaşlar dün bir çocuğa çarptım aslında çocuk bana çarptı ama sonuçda siz çarpmış oluyorsunuz polis hastane falan derken 4 saat uğraştık herşey tamam ve suçsuz olmama rağmen aile de şikayetçi olmadı ufaklığında sadece burnu kanadı allah korudu gerçekten ama evraklar tam olmasa şahitler olmasa ne polisten kurtulabilirisniz ne çarptığınız kişinin ailesinden ona göre düşünün derim
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
bişeyler daha eklemek istiorum eğer her uyarıya karşı ben kullanırım dıyosanız tabi polis çevirmeye felan kalkarsa telaş yapıp kaçmayın mazallah çok daha kötü şeyler olabılır yapılabilecek en mantıklı şey polisi ikna etmek olsun lütfen . ( Zaten kötü niyetli biri deilse halden anlar )%90 ı da ses çıkarmaz bence
bizim dükkanın önünde denk geldi 17 18 yaşlarında bi genç polis çevirmesine yakalanmıştı çocukdan ehliyet isteyince çocuk o ankı heycandan tabi motorla kaçim derken 15 20 metre ya gitti ya gitmedi kaza yaptı .
demek istediğim hani derler ya kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye işte dikkat edin o tavuk da elinizden gitmesin
2 senedir var 18 oluncadirek aldim a2 b
4-5 senedir ehliyetsiz sürüyorum geçen babamın polis arkadaşı git al dedi söz alcam abi dedim bi gitti bütün masraflarla 500 tlden fazla masraf çıkardılar orda sürücü kursunu dağıtasım geldi. bende yazın parayı bulunca hem motor hem araba ehliyeti alıcam zaten trafiğe pek çıkmıyorum hafta sonları dağ bayır : )
Ağustostan beri motorum var ama ben beni bildiğimden beri ehliyetim yok :D Ama girdim yazılı sınava, bugün yarın açıklanır.sonra dreksiyon vee ardından emniyet sonraaa ehliyet...korkarak sürmek çok keyifsiz.uzun yola çıkamıyorum.kesinlikle şart ehliyet
3 senedir ehliyetim var..
Ehliyetsiz 2 sene kadar kullandım..Talihsiz bi kaza geçirdikten sonra 2 sene ara verip ehliyet almayı bekledim..
eğitim şart,belge şart!
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
valla benim de ehliyetim var alali 10 seneyi gecti.2009 dan beri yurtdisinda oldugum icin henuz ehliyet icin basvuru yapmadim burda.zaten basvuru yapsam bile dil yetersizliginden kaliriz sinavda 3 yanlis yapma hakkimiz var 4 uncu yanlis sinavi gecirttirmiyor.bizde koyduk turk ehliyetini cebimize polis durdurunca hic ispanyolca konusmuyom veriyom evraklari.sagolsunlar hicbirsey demiyorlar gec git seninle mi ugrascaz gibisinden yani.ama tirsiyorum allah kaza bela vermesin bi karissak kazaya nasil ayiklariz kendimizi bilemiyorum.
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
ben varım 2001 den beri kendi motorum ama 1 türlü nasip olmadı ehliyet x(
1994 doğumluyum kimse bukadar açık olmadı heralde.hadi taşlayın
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
yok şuanda runner kullanmıyorum :D cbf 150 aldım
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
Allah korusun ama bir kaza olursa ardından yaşanacaklar;
Ehliyeti olan kazazededir, geçmiş olsun derler,
Ehliyeti olmayan katildir, beter olsun derler.
çevirmelerde gerçekten de motorla resim çekinen harbiden 300 basıyomu diyen çok kişi duymuştum bende
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..
anil89tas.ewt dediğin gibi 7 yaşındaydım ve mobiletimde ayaklarım yere deymiyordu.kaldırım olmayan sokakta duramıyordum.yani anlıyacağın ben yaşıtlarımdan biraz farklı büyüdüm ;)
yaşıtlarım 3 tekerli plastik motorlara binerken ben kafama gözüme dikiş attırıyordum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)