En iyi bulduğunuz supermoto hangisidir?
En iyi bulduğunuz supermoto hangisidir?
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
anketteki seçeneklerde hem gündelik kullanıma (drz, xt gibi) gelecek supermotolar var hem de gundelik kullanıma gelmeyecek supermotolar var (450,530 gibi).
en iyisi diye bir şey yok.
senin ihtiyaçlarına en iyi cevap verecek olanı var.
sen ihtiyaçlarını soyle biz de elimizden geldiginice sana yardımcı olmaya çalışalım.
Ducati gibi kral bir supermoto unutulmus. Ciddi bir hata!!
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
da şimdi sen böle yaparsan uzarda gider ama kardeşim çünkü türkiyede bulamayacağın yada plakasız satılan larda var bana sorarsan husky 510 en güzeli :D
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
En iyi süpermoto yoktur, en iyi motor da yoktur. KTM 990SMR ayrı güzeldir, 450SMR ayrı güzeldir.
Başlığı görür görmez ducati hypermotard'u oylamak için girdim ama maalesef unutulmuş zengin olursam oynamak için bi tane 1100 evo alcam
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
biraz değişik anket olmus
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Crf 450R Süpermoto yarışlarına giriyormuş ,bir de plaka takılsaydı şuna motor seçme derdi olmazdı.
http://www.honda.com.tr/SeriesConten...ge=Genel-Bakis
suzukı dr650 de unutulmus....
bütün endurolar istendiğinde sm ye çevrilebilir. jant kiti 2.ci el olarak 1500 e denk gelebiliyor..oldu olacak tam olsun dr 800 big istiyorum onun sm si gelsin:) kx 500 gelsin:)
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
"herkesin motosu kendine süper"
James Braddock
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Supermoto diye arama yapinca bu konu cikti, bu konunun icinden de bu mesaj cikti, bu mesajin icinden de toplumsal bir mesaj cikti. Kindaar surpriz yımırtayı acip icinden ne cikacak misali icim bi hoj oldu ama hos degil hoj.
Bu arada Honda SLR 650 var babalar gibin, naked mi, enduro mu, cross mu belli diil, hem belki supermotodur.
xr 650 sm ye çevrilmiş var sahibindende en kralı odur bence ))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)