Anket: Tercihiniz hangisinden yana?
- Katılımcı sayısı
- 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Hyosung GT 250 r mı?
-
S&T Kanuni mi?
Hyosung GT 250 r mı? / S&T Kanuni mi?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar;
Bir anket yapmak istedim , bakalım oyunuzu hangisinden yana kullanıcaksınız ve neden sebeplerini yazarsanız sevinirim?Anket yapmayıda beceramedim galiba
ve kimileri S&T'ler de titreşimin çok olduğunu söylüyor bu doğrumu?
1) Hyosung GT 250 r mı?
2) S&T Kanuni mi?
(Bu başlığı açtım diye lütfen kızmayın gerçekten çok merak ettim)
Teşekkürler...
Reklamlar
-
eğer açılan konulara bakarsan hyo nun üstün olduğunu görürsün ;)
-
kanunide enjeksiyon oldugu için kanuni derim bn. geri kalan cogu seyleri aynı zaten.
-
Enjeksiyonlu makine 1 adım öndedir zaten gerisi aynı makine gram oynama yok.
-
ikisi de değil kırank sorunsalı ne olacak
-
zaten aynı makine ne ankati ne kıyası varmı sıfır hyo....allah allah ya bu konuyu tartışmaktan bıkmadı bu millet ...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Hyosunglarda; Karbüratörden yanayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
kesinlikle st kanuni hyosung da çok kullandım st de ama enjeksiyonlu gelişmiş teknoloji bir makina varken neden eski ? ayrıca hyo parçaları artık tükenmek üzere karbüratör ve benzin yakıt sistemi ile alakalı parçalarda sıkıntı var motor aynı motor parçalar aynı sadece ismi değişik alacaklara tavsiye ederim AYRICA st lerde kesici var bizzat denedim kesiciye sokunca 11.5 000 devirde güzel ses veriyor buda bence bir + dır hyolarda kesici yok
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Hangi ST de kesici varmıs
Ben de Bizzat test ettim !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Hangi ST de kesici varmıs
Ben de Bizzat test ettim !
emin olabilirsin caner in STde vardı ve takır takır saydırıyordu... sen o devire çıkartmamışsındır... bizzat şahidim var.. motor satılmasaydı videoyu çeker koyardım
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
Ben pek anlamam da alınacak en güzel 250 cc
-
çok tanımıyorum ama kanuni daha iyi sanırım
enjeksiyon dışında pek bi fark yok gibi
-
Kanuniye karşıyım; Gerekçesi; antin kuntin distribütörlüğü globalden aldı.şimdi markayı yedek kulübesinde oturtuyor. amaç ciddi rakip çıkmasın ama yemezler.. tabiiki globalin hyosungu daima iyidir.Çünkü motorları getirirken ince eleyip sık dokuyorlardı. Kanuni gibi parçadan çaldırmıyorlardı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)