Arkadaşlar,
motur benim için, özgürce işe gidip gelebileceğim muhteşem sevgili bir hobidir. diğerleri şıkkını bu cümleye şimdilik sokamadım
Özgürlük
İşe gidiş dönüş aracı
Hobi
Sevgili
Diğer... ise Açıklarmısınız...
Arkadaşlar,
motur benim için, özgürce işe gidip gelebileceğim muhteşem sevgili bir hobidir. diğerleri şıkkını bu cümleye şimdilik sokamadım
Poturdak
Keşke anlatabilsem. Çok uzun olur ben kısaca Motosiklet diyorum.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
2 çi bi sewgli cunku cok para harcıyor :d:d
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
benım ıcın sevgılıden ote sankı benım bır parcam zaten surerkende motorla bır butun olman gerekmezmı
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
aşkıııııııııııım o benımmmm
2 Tekerlekli Huzur..
benim için vasıta değil, hobi, motorla dolaşmak terapi gibi, araç değil amaç
Motosiklet benim için bir tutkudur, tüm vazgeçilmes diğer değerler gibi hayatıma ve kişiliğime renk katan bir dost... O nedenle 32 yıldır vazgeçmedim....Aslında şıkların tümünü işaretlemek mümkün. Motosikleti sadece ekonomik bir ulaşım aracı olarak gören ve kullananların sayısı azımsanmayacak kadar çok ancak benim için amaç bir noktadak diğerine ulaşmak ise vasıta çok.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
sırdaşım, en iyi yol arkadaşım, onunlayken herşeyi unutuyorum evet, evet onu çok seviyorum
Dört Teker Bedenimi, İki Teker Ruhumu Taşır ...
özgürlük hemde nasıl özgürlük sıkıştığımda dara düştüğümde sevindiğimde üzüldüğümde her türlü duygunun aşırısında mtorumun üzerine binip rüzgarı hissetmeyi seviyorum ! inene kadar derdim tasam ne varsa unutuyorum ! 2 kez ağır kaza yaptım şimdi nisbeten daha küçük bi motor 250 ledow kullanıyorum motorun üzerindeyken gerçekten özgür hissediyorum
Sevda mı?İlgi mi?Tutku mu?? yok yok bambaşka bişey bu...onunla ölüme gitmeyi göze almak gibi bişey...
işe gidipte gelmekte bana yardımcı olan...
bana özgürlüğü hissettiren...
sevgiliden bile öte bir alet...
bnm için bebek olacak hemde sevgiliii
hızlı bebek:Dvınnnn
bnde kara kara düşünüyorum motoruma ne ad versem diye.
birisi zafire hulusi vs koymuş:D
bnde şimdi düşünme aşamasındayım....:D
karabaşmı koysam acaba
motorum benim içim herşeyimdir kısacası ben yemek yerim onada 95 oktan mamasını alırım ,duş alırım hemen inip onuda yıkarım,ben yorgan örtünürüm ona branda örterim .ama motor kullanırken en çok hoşuma giden o rüzgarı hissetmek oluyor özgür hissettiriyor kendinizi,en önemli unsuruda bu heralde.
Onu Sevgilim gibi sever, çocuğum gibi bakar, annem gibi özler, babam gibi dinlerim .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
stresli olduğum ya da moralimin bozuk olduğu zamanlarda sağını solunu silip, değiştirip, gevşetip-sıkıp stres attığım alettir
motorsiklet yasam tarzı olmusdur benim icin beni bu saatde ayakda tutan sey diyelim
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
diğer... dedim;
çünkü motor hem özgürlük demek hem aşk demek, hem yar hem yaren...
en sıkıntılı en umutsuz en buhranlı anlarımda bile bütün sıkıntılardan kurtulmaM İÇİN 40-50 km'lik bir motoTUR yetiyor çok zaman.
motor öyle bir şey ki benim için ölümümünn onun yüzünden olacağını bile bile göre göre kullanıyorum. sanki melek yüzlü şeytan gibi, yeterki uyanayım kahvaltımı yapıp marşa basayım..............
üstünde bi insan olmayınca basit bi alet ama üzerinde birisi olunca bir dostolur sizin için siz ne söylerseniz onu yapan bir dostt ...
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)