Evet arkadaşlar motorlarınız veya motor sizi için ne anlam ifade ediyor ve nedeni nedir..
Özgürlük
İşe gidiş dönüş aracı
Hobi
Sevgili
Diğer... ise Açıklarmısınız...
Evet arkadaşlar motorlarınız veya motor sizi için ne anlam ifade ediyor ve nedeni nedir..
[B][I][COLOR="Red"]::pulp:: Mühim olan motor almak değil gülüm mühim olan ona 3.62krşluk [COLOR="Lime"]BENZİN[/COLOR] koyabilmektir.... ::gleam::[/COLOR][/I][/B]
bnm için bazen sevgiliden dahada öte olmustur.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
evet, sadece motor, fazla abartmamak lazım
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
İşe gidip gelme aracı dışında hepsi, işe gidip gelirken bindiğimde bile zevk alarak binerim.
Hep söylerim, sevgilim olmasın motosikletim olsun diye,
motosiklet için bile evliliği uzun süre erteliyebilirim rahatlıkla
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
motorum benim aşkımdır onu gözüm gibi bakmaya çalışırım daha ne olsun :D
benim için motorumla şimdilik platonik bir aşk yaşıyorum
haftada bir kaç deneme dışında şimdilik bir ilişkimiz yok çünkü ehliyet ay sonuna doğru gelecek sanırım
bunun dışında hobi, eğlence, özgürlük gibi şeyleri ekleyebilirim
güzel vakit geçirmek için aldım motoru, iş için almadım ancak bazen iş için de kullanabilirim
sevgili olacak kadar bir sevgi beslemiyorum, hiçbir şeye veya kimseye beslemediğim gibi
belki hoşlanırsam arkadaşlıktan sevgiliye bir yolculuk olabilir
Benim için tarifi sözle anlatılamıcak birşey.
Sözüm meclisten dışarı,ben motoruma kesinlikle,nebenzin parası için,park sorunu olmadığı için,bakımları daha kolay vs. bunlar için kesinlikle binmiyorum.
Akşam paydos olduğunda,kyafetlerimi motorun başında giyinirken,resmen mutasyona uğruyorum.Kendimi okadar özgür,okadar mutlu,okadar farklı hissediyorumki ''motorculardan bile farklı hissedecek kadar yoğun yaşıyorum duygularımı''
Çünki ben motor ''SÜRÜCÜSÜ'' değilim.Motor sürücüsü,evinden işine,işinden evine sadece ve sadece ulaşım aracı olarak kulanırlar,bu tipteki insanlara hiç bir şey sölemiyorum,bilakis saygı duyarım.Fakaaaaaaaaaaattt,muhabbet esnasında,kardeşim abartmayın altı üstü bir motor işte,bukadar uçmaya gerek yok,neyse sen boşver motoru felan şimdi,geçen günki maçı seyrettinmi?...gibisinden edilen sözler beni adeta çileden çıkarıyor,çıldırıyorum resmen.
İnanılmaya bilir belki ama söylemek istiyorum...
''Hayatımın iki anında tarifi olmayan bir mutluluk hissediyorum.
1-Oğlumu kucağıma aldığım zaman ve bana baba diyip bacaklarıma sarıldığı an.
2-Motorun üstüne sağım tarla,solum tarla bir yerde veya yeşillik de olabilir ''yeterki insan olmasında'' sakin bir hızda akıp gitmek.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
motosiklet araç olmalıdır amaç değil.
metalin kutsanmasına karşıyım.
gerçek değer o metalin üzerindeki eşref'i mahlukattır.
motor benim için,gezme,özgürleşme,çok boyutlu
düşüne bilme yardımcı bir mekanizmadır.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
herkeze merhaba motor benim için birkaç şey ifade ediyo ilk başta hobi olarak kullanıyorum,yazın işim sebebiyle binemedigimden bütün kış üstündeyim araç olarakta görüyorum istanbul trafiğinde kurtarıcı çünkü ,birde alışkanlık olarak görüyorum insan bir müddet kullandıktan sonra bağımlı oluyo herkeze selamlar.
Aramızda duygusal bir bag var.Üzerine oturum marşa bastıgım zaman beni benden alan,çok başka duygular yaşatan benim için içten yanmalı bir makineden öte.Çok asabım bozulup canım sıkıldıgı zaman,marşına basıp bide sigara yaktımmı,sesini dinlemek yeter bana.
Selamlar arkadaslar motosıklet ask hayat herseyden onemlısı ozgurluk demek her motorcu ıcın boyledır bakın (MOTORCU) dıyorum. motosıklet surmek evet bır hobı cogumuz ıcın ama bazılarımız ıcın dahada ote.
Kısın motosıklet surmek hobı olmaktan cok ıskence olur dıye dusunuyorum sen bırde motosıkletı yaz aylarında dene...
Tum motosıklet severlere kazasız keyıflı surusler..
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
İki teker özgürlüktür....
Rüzgarı yüzünde hissetmek huzurdur....
Sevgilini arkana alıp gazlamak aşktır...
[B]Murat TURGAY[/B]
Aşk,Sevgi ve Özgürlük ama nasıl başlıyor bu motor tutkunlugu arkadaşlar.ben sadece 10 metre sürdüm(tabi ilk defa motor kullanan olarak) .....
[B][I][COLOR="Red"]::pulp:: Mühim olan motor almak değil gülüm mühim olan ona 3.62krşluk [COLOR="Lime"]BENZİN[/COLOR] koyabilmektir.... ::gleam::[/COLOR][/I][/B]
itiraf edeyim, ilk önce ihtiyacım olduğu için almıştım. sonra sonra onsuz yapamamaya başladım . bazen yağmur yağdığı zaman motoru kullanamıyorsam bile marşına basıp en azından sesini dinlemek iyi geliyor . hani dili yok ya garibimin ,çalışıyorken ' evet bu gün iyiyim ' diyor gibime geliyor... yav galiba ben bu iki tekeri seviyorum...
Benım ıcın yasam tarzı, vazgecemıyorum, ıyıkı varsın YAMAHA
hava'da uçakları yerde Motosikletleri severim uçmak gibisi varmı
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Kendisiyle evlenmeden önce tanışsaydım keşke!Gazlar arkama bile bakmazdım, ama şimdi öylemi...
motor özgürlüktür...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)