aşk kesinlikle
şöyle bir örnek vereyim, taksimde dorock ta oturuyoruz bahçesinde bilenler bilir.
yoldan fıstık gibi ablalar geçer falan millet kızlara bakar, ben motosikletime.
Özgürlük
İşe gidiş dönüş aracı
Hobi
Sevgili
Diğer... ise Açıklarmısınız...
aşk kesinlikle
şöyle bir örnek vereyim, taksimde dorock ta oturuyoruz bahçesinde bilenler bilir.
yoldan fıstık gibi ablalar geçer falan millet kızlara bakar, ben motosikletime.
What goes around, Comes back arround...
benim için çocukluğa dönüş demek motosiklet,çocukluğunda oyuncaklarına doyamamış biri olarak yetişkinlik oyuncağı benim için.
alayına isyan muhahahahaha
Ne denirki, canın sıkılır kafan atar alırsın motorunu çekersin bi yere, alırsın motoru orta ayağına sessizliği onunla birlikte dinlersin .. Ha bunu arabayla yapamazmısın bazen yaparsın bazen yapamazsın, benzin sıkıntın olur olur olmadık yola vuramazsın arabayı belkide araba alacak durumun yoktur. Her durumda motor kucaklıyor işte.
Mesela ben büyük bişey olmadıktan sonra çok ustayada gitmem. Alırım netten parçamı, sererim yere bi örtü vs. debelenirim motorun başında tabisi caizse. Hem zaman geçiririm hem onla ilgilenince içim rahatlar. Neresinde ne olduğunu bilirim. Ustaya verip 2 saat sonra aldıktan sonra acaba eksik bişey kaldımı? Acaba şunuda yaptımı bunuda yaptımı vs vs .. Sıkıntım olmaz.
Çok konuştum biliyorum. Kısacası benim içinde dert ortağı, zaman geçirmek için birebir diyebilirim ne bileyim işte belki anlatamadım ama sadece motor değildir bence motosikletlerimiz ..
Saygılar ..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Konu zaman ise : iş dönüşü Minibüs işkence, motorbisiklet ise özgürlük.
Bağ ise : Kadınsız yatak nasılsa , motorsuz adamda o, sevgilim benim :D
Sadece motor diyemem, yokluğu aratıyor )
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
o benim 1 tek sevgilim Sevgili.
o olmadan kendimi yanlız çaresiz hissediyorum...
Özgürlük; çünkü istediğim zaman istediğim yere ortalama bir zamanda gidebileceğim düşüncesi hakim elimin altındayken...
İşe gidiş dönüş aracı; çünkü kapıda motorsiklet dururken metrobüs'e binmek gibi bir fantazim yok...
Hobi; çünkü boş zamanlarımda kendimi bakım-temizlik yaparken ya da aksesuar ararken buluyorum...
Sevgili; çünkü motorsiklet ile bir yere gitmeye karar verdiysem, yanımdakız arkadaş eksikliği hissetmiyorum. Ama kızlarla gezerken tam tersi...
Bu şıkların hepsi birbirine bağlı kavramlar. Sevgili değilse özgür değilim demektir, özgürlük değilse işe gidip gelmek bu kadar kolay olamaz, işe gidip gelemezsem de hobiye para ayırmam.
Bu başlığa yazdığım ilk yorumun tarihi (03/09/2010)...O günden bu güne motosiklet için bende zerk eden duygularımda bir değişme olmuşmu bir bakalım.
03/02/20011 Hedef ecza deposu işe başlayış tarihim;vasfım ise (MOTO KURYE) namı diğer kara pilotu
Şimdiki zaman ise 02/04/2012 Hala daha aktif olarak hedef ecza deposu moto kuryesiyim...sabah motor sürmeye gidicem;uyku tutmadı forum'da nevar neyok bir bakim dedim...
Demekki neymiş bizdeki (heves değil-tutku) ben sabah olsunda işe gidim çalışıp para kazanim demiyorum.Tıpkı şarkıcılar gibi sevdiği şeyi keyif aldığı uğraşı yapıyorlar yanında getiri olarak para kazanmıyolar (ALIYOLAR) şarkı söylemek adamların tutkusu;tutkunla uğraşırken para elde etmek çok ayrı bir keyif ,sanki şöyle diyebiliriz (emek harcamadan para kazanmak)
İşte bende hergecenin sabahına uyanırken (sabah olsada motor sürsem) x eczanesine giderken falanca rampanın sonundaki virajda kontra basıp dönsem,yolda gördüğüm motorcularla selamlaşsam,motor freni ve komprosör deki eksozu dinlesem,en güzeli(beleşe depomu fullesem) diye bilen motorcuyum.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
özgürlük sewgili aşk uçmak yaaa binmeye kıyamamak ona dokununca sewgiliye dokunur gbi (haa bide en güzel hatundan 5 misli daha güzel ve sexi) benim için
Benim icin ozgurluge acilan kapinin Anahtaridir
en başından beleşe depo fulleme kısmına kadar katılıyorum günlük güzergahımda yol üzerinde bi dalgalı yer var işe girdiğim günden beri uğraşıyorum ybrnın 2 tekerını birden yerden kesemedim..yarın nasıl olsa yine o tarafa iş çıkar..insallah yol boş olur da bu sefer beceririm..
Hiçbir zaman sevgili gözüyle bakmadım bir yanda Bmw enduro koysalar bir yanda 19'luk çıtır hatub koysalar hatunu seçerim tabiiki. :D Amma velakin Sevgili şıkkı haricinde hepsinden hissediyorum Üniye motorla gidip gelmek çok zevkli konum itibari ile üni trafiğın iş çıkışı saatleri kıyamet olduğu yerlerde maslakta 400-500 milyar feren maseratilerin yanından vınn diye geçmek baya bir özgürlük hissi. Zaten motor alma sebebimde insanların 500 milyarlık arabalarını statü meselesi olarak görmeleriydi birazda aykırı olma çabası yüzünden motoru seçtim şıklara aykırılıkta eklenmeli bence.
canım sıkılır ruhum daralırsa önce ekipmanlarımı giyerim her giydiğim ekipmanımda biraz deha özgür kalırım motorumun başına geldiğimde ise benden mutlu ve özğür kimse yoktur sanki benden başka dünyada kimse yoktur.anahtarı takar motorumu calıştırırım ve o egzoz ve motor sesini duyunca okadar rahatlarımki bütün herşey sıkıntı sitres ve üzüntüler kayıpolur bir anda.
1 takar ve hareket ettiğimde ise sanki bulut ların da üstündeyimiş cesine rahatve özgür olurum..
motoruma bindiğimde oluşan ruh halimi ve sevgimi dilimin döndüğünce anlat maya çalıştım saygılar
hak boynuna inen kılıç dahi olsa boynunu uzatmaktan çekinme....
alışverişte aldatan bizden değildir ( ebu-hanife hz)
Motorum yok
MOTOSİKLET im var
ve motosiklet motosiklettir keyif alırım keyif verir
temiz tutarım bakımını yaparım benzinin koyarım
tapınmam..
motor demek değildir
shadow demektir
parlak kromlar demektir
deri ceket, deri çizmeler
kafadaki bandana
ve
lopur lopur lopur diye ağır ağır yol almaktır
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
İstediğim anda kanatlandırıp uçuran;kartalım ,
uzakları yakın eden;ayaklarım,
Üzerinde özgür olduğum çelikten atım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)