Kış şartlarında mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.
kuru zemine göre daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum ...
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
Kış şartlarında mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.
kuru zemine göre daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum ...
ben yağmurda çamurda çok kullandım ama sivas'a kar yağdıktan yaklaşık 2 saat sonra bütün karlar buz olduğu için hiç zavsiye etmiyorum kalkıp gitsen bile dönemiyorsun. ayrıca arabalarda çok tehlikeli oluyor hiç durmadan kıcları bir sağa bir sola kayıp gidiyor tabii senide pek kahale almıyorlar adam kendini kurtarma derdinde
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
merhaba arkadaşlar, inşallah iki ay sonra kar yagacak,
eskişehire bekliyorum, boz daglarda gezmek 1700 lü rakımlara çıkmak o kadar eylenceliki, tabi yaşamayan bilemez...
(tırt motorcular piyasadan çekilince ustamda fazla sıra beklemem gerekmiyo )
yüreginin götürdügü yere git
olmuyor öyle yağmur çamur felen zemin güzel olucakki rahat olasın değil mi.?
facebook(Fazer Tutkunları)
her ne olursa olsun motora binmem gerekiyorsa binerim...bindimde..karad yamurda kuryelik yapan sayılı kuryelerden biriyim.....karda kurye bulamayınca akşama kadar darpana misali para basmıştık..........
her ne olursa olsun motora binmem gerekiyorsa binerim...bindimde..karad yamurda kuryelik yapan sayılı kuryelerden biriyim.....karda kurye bulamayınca akşama kadar darpana misali para basmıştık..........
yeterki motor giysilerin tam olsun o zaman ne şarrta olursa olsun ben gene binerim kimse beni vazgeçiremez abii
Yerler don olmadığı sürece binerim, zaten don da motorum izin vermiyor gitmeye eğer cros bir motor kulanıyor olsaydım denerdim...
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
her türlü binerim ki yağmurda daha zevkli oluyo bence motor kullanmak.eski motorum asya 125'i karda kullanmıştım.nasipse bunuda kullanıcam
Drift Religion
KAr yağmur çamur farketmez motor ayrı bir zevktir. KArda gezeceksinki üsüyeceksin. Yağmurda gezeceksin ki donuna kadar ıslanıcaksın. Tabiki önlemi alırsan bunların hiç birini yaşamazssın.
ya olsa binmeyi planlıyorum ama bu gidişle ancak bahara alabileceğim motoru belki yaza :((((( ama tecrübe kazanınca otobüse para vermemeyi planlıyorum
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
allahım ne güzel yağdı iliklerime kadar ıslandım eve gidene kadar.. Sampuan sabun olsa tam olucaktı : ) ama yağsın bereket...
50 km max sürat yaptım..eldiven olmadığı için mermi gibi etine işliyor yağmur damlaları..
0505 666 27 14
waLaa kesinLikle sewmiyorum yağmurLu hawaları yaLNız burası Rize ne kadar kaçacaksın
Çoğu zaman yağmurda çıkarmıyorum ama burda sabah deniz hawası warken öğleden sonra fırtına oLabilio
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Motoru aldığımız gibi önce MT İzmir toplantımız vardı akşam geç saat eve dönelim artık derken ; chooperrider (emir) arkadaşımla son dakika U dönüş ; çıktık rodaja....
Hava da güzeldi gerçi ama bir anda rüzgar vs derken fırtınaya girdik mi ?
Eyvallah ;
duracak halimiz yok , çeşme otobanı malum...
Bir de dönüşte aynı buluta bir kez daha girdik mi ?
Ben böyle güzel ıslandığımı hayatımda hiç hatırlamıyorum...
Motorize ekip olarak o anda 2 kişiyiz ama itiraf ediyorum ;
yağmurda motora binmek kadar güzel bir keyif de yokmuş ;
En azından bir defa deneyin derim...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
kötü hava değil kötü kıyafet vardır
her türlü hava şartında itina ile motosiklete binilir ve seyahate çıkılır
arayın görüşelim
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
25 yıl önce İLk motorumu kış ortasında çalıştırmayı başarmış ve karda binmiştim.Çabuk indim.Motordan oldum.Evdekiler anında sattırdılar.
olursa sürerim hiç affetmem
Ahhh.... keşke olsa hiç iner miyim
:bestmt:
çok kötü havalarda kullanmanın pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum kar fırtına sağanak yağmur dışındaki ılıman havalarda neden olmasın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)