isim geregi her mevsim motora biniyorum. Fakat kar yagarsa otobusu tercih ediyorum.
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
isim geregi her mevsim motora biniyorum. Fakat kar yagarsa otobusu tercih ediyorum.
Arada sağanağa yakalanmışım önemsemem ama uzun süreli mevsim yağmurlarında binmiyorum. Soğuğun pek önemi yok benim için
Poturdak
ben işim gerei her hava şartlarında biniyorum.
her havada binmenin zevkine varabilirsin eğer çok seviyosan motoru.
karda çok gezdim o ayrı bi zevk ama çok daha fazla dikkat kerekiyo ve çok zevkli tavsiye ederim
Yağmurda binmem,arabaya binerim, karda arabayada binmem motosikletede binmem yürürüm
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
ben ne zaman binmek istersem binerim gerisi mevsimin sorunu bana vız gelir tırıs gider
ıı ıh sadece güzel havada binilir bence cünkü daha kıyafetleri alamadım :D
hava güzel olursa binerim,motosikleti işkenceye dönüştürmenin manası yok.Güzel havalarda tadı çıkıyor motorun
:pr::pr::pr:
Hava sagukken binmem icin önce Rüzgar geçirmeyen bi mont almam lazım.Kafayı yicem montlarda çok pahalı yaww
sadece güzel ve güneşli havalarda binerim çünkü ben keyif seven bir sürücüyüm.kapalı havada bile motora binmek bana zevk vermez.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Yoldaki kısmi yağmur geçişleri dışında,eğer günboyu hava yağışlı ve kapalı veril
mişse meteorolojiden o zaman binmiyorum,niye mi,
kamyonlar ve diğer büyük araçların çamur dumanı elbiselerimizin özüne kadar işliyor ve ondan sonra saatlerce elbise temizliği insanı çok yoruyor,ayriyeten
kasklar yağmurda görüşü çok düşürüyor yani yol zevki bitip eziyet başlıyor.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
motor kullanmanın zevkini uzun bir ömür boyu yaşamak istiyorum
hava koşullarını takip ederim çok extrame durumlarda yağmurda kalırsam oldukça yavaş temkinli giderim yağmur binmeye başlamadan yağarsa olduğu yere kilitler başka şekillerde giderim
risk faktörünü arttırmanın hiç bir manası yok ...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Kesinlikle binmem. Yağışlı havalarda ne önümü görebiliyorum nede virajlarda rahat hareket edebiliyorum. En iyisi güneşli ve sıcak günlerde zevkle kullanmak.
Kar yağmur hiç farketmez.Yaşadığım yerde kar yagarsa motora binmem deme gibi bir şansınız yok eger derseniz motorun 6 ay yatması lazım:D
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
valla karda kullanmadım motoru hiç ama sanırım buraya kar yağsaydı onda da binerdim... dolmuş fobim var benim. öyle dur kalk filan sinirlerim çok bozuluyor.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
http://www.youtube.com/watch?v=bVa28hRh6ZA
sözlerin kifayetsiz kaldığı bir video
Kız babasına dert yanıyor;
"Baba,kocam içkiye başladı"
"Merak etme kızım geçer" demiş,
"Baba kocam kumara başladı" demiş,
Babası:"Merak etme kızım,geçer" demiş,
"Baba,kocam ava gitmeye başladı" demiş,
"Merak etme geçer" demiş,
"Baba,kocam motora başladı" demiş,
"Kızım,sen eşyalarını topla bize taşın" demiş...
daha 6 qün oldu alalı...ama sanırım bende kuru zemin hastasıyam...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
karlı yağmurlu havada motora binmekten çekinirim. yaz günü şehiriçinde virajda su görsem yada güneş yansımasından su gibi görünen şelerde hemen yavaşlar motoru yatırmadan viraja girerim.
yağışlı havada motora hayır ! :p
geçtiğimiz kış boyu motoru kullandım.. sadece bi kere hava -eksiye düştüğünde binmemiştim bi hafta kadar... üzerini kalın bi şekil giyince sorun çıkmıyor...yağmurdada biraz yavaş ve temkinli gidincehiç problem olmuyor..
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)