motosiklet sürerken kara yakalanmak, yeterli kıyafetiniz yoksa kötü bi durum, ankarada başıma geldi..
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
motosiklet sürerken kara yakalanmak, yeterli kıyafetiniz yoksa kötü bi durum, ankarada başıma geldi..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem!
karkıs bız bınerız motora motora
kafamızda kask duserız yollara yollara
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
fark etmez yagmur,camur, kar,vız gelır tırz gıder
montumu,pantolonumu,kaskımı,maskemi,eldivenlerimi, botlarımı giyiyroum yagmur çamur,kar da kullanıyorum motor zevkini allahtan başka kimse durduramaz..
98 Beygir.....
vallaa her koşulda da tecrübem var. karda drift yapmak çok eğlenceli oluyooo
(tokyo drift misali) zaten anca karda yaparım, motorum cygnus 125rs.
Hiç hoşlanmasam da ben yağmurda da biniyorummmm
giyim kuşam olduktan sonra her koşulda binerim.mecbur kalmadıkça karda binmem.çünkü motorumun o koşullara müsait olduğunu sanmıyorum.ama bir keresinde sınava yetişecektim acaip kar yağmıştı o zmaan binmek zorunda kalım.allahtan daha önceden boş vaktimde zincir yapmıştım zincirleri 15 dakikada taktım ver elini sınav..zincir olmasa hayatta beni kimse karda motor sürmeye teşvik edemez.+
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
aralıkta aldım motorumu, her fırsatta biniyorum kar yağmadı bu kış henüz ,karda kullanmayı denemedim yani, ama ;yağmurda ve soğukta kullanıyorum ,işe gidip geliyorum,kullanmaya da devam edeceğim
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
merhaba herkeze.
aslında cruiser kullanıcısıyım ben ama baktım karda olmayacak ilk göz ağrımla, bi tane de kros motor aldım orta halli ikici el, taktım baba lastikleri, meğer en zevklisiymiş. kar kış demem ben de yani...
valla iskenderundada kar yağmaz ama yağsada binerdim. Binmessem oda ağlar bende.Bu yüzden kaç kez hastalanmışımdır ama altımdaki makinenin bana verdiği enerjiyi hiçbişeye değişmem. Benim için yazın zevki ayrı kışın zevki ayrıdır.Yani okadar moto manyağıyımki buranın yarıkkaya fırtınasında bile motor kullandığım olur.
yamur demem çamur demem ama karda binmem.........
Yolda buz olursa asla kullanmam
Aldığım günden beri kar hariç biniyorum , zaten aldığımdan beri kar falanda yağmadı
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
valla ben kotu hava sartlarında bınme taraftarı deilim
zaten yagmurda bnmek için kaska bitane silecek yaptırmam lazm
şaka deil gerçek bi kac kere yakalandımda onumu goremiom burda muson yagmuru gibi yagıyoda o bakımdan dedim yoksa ciselekrken herkes bner...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
şu anda motorum yok ama olursa tatlı su motorcusu olurum heralde
ÜZerimdeki kıyafet uygun olduktan sonra binerim valla
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
tatlı su motorcusuyum kuru zemının hastasıyım ekeekekekek
gercek motorcu her hava kosulunda binerde, su kardada binerim diyenlerin bindim demelerini cok isterdim..ögrenmek istiyorum nasil binmisler.. zira ben sadece 20 metre gidebilmistim..............
Bu Sene Istanbula Bir Kere Yağdi Onda Bile Bindim Valla!
YAĞMURDADA BİNERİM ÇAMURDADA AMA KAR KAPATTIMI YOLLARI BİNMEM BİDE DONDURUCU SOĞUKTA BU SENE KAR YAĞMADI HEP BİNDİM SAYILIR Bİ KERE HASTALANINCA BİNMEMİİTİM SOĞUK HAVALARDA KIYAFETİM VAR
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)