her soguk havada motor bindiğimde gözler açık uyuyorum var mı benim gibi kullanan hava sıcaklık iyi olsun her şartta binerim
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
her soguk havada motor bindiğimde gözler açık uyuyorum var mı benim gibi kullanan hava sıcaklık iyi olsun her şartta binerim
Benim için farketmez
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Yağmurlu yada soğuk havalarda motorumu kullanmaktan çekinmiyorum. ( gerekli kıyafetler ile) Karlı havalarda ve buzlu zeminlerde ise aslaaaaa
her zman we hawa kosulları ne olursa olsun bınıyorum motor sewdası bu
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
kar ve buzda binmeyi sevmiyorum stres yapıyo bende gerisi basımla beraber
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
Yağmur çamur dolu farketmez... Daha kar kaplamadı yerleri bilmiyorum , binerim heralde
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ankarada yaşadığımdan Sorun Olabiliyor Karlı Havalarda, Ama Yağmur Çamur Kar Farketmez. Motorun Keyfi Başka, Tutku, Karda Yağsa Dayanamıyorum O soğuğu dizlerime Yiyorum
bir tek suda ve havada kullamıyom
motorumu kara saplamadan çıkarabildikçe ( evim yüksekte nispeten ara sokakta dolu kar birikiyor) ve sokaklardaki karlar kaymak gibi buza dönüşmedikçe ve sağanak yağmur iliklerime işlemedikçe her zaman... ana caddeler temiz olsa da maalesef ara mahallelerdeki yollarda kara bata çıka gidebiliyorsunuz... ama sizin gibi ayak tabanlarım yere bassaydı durmaz o zaman da çıkardım parmak ucunda kaygan zeminde denge daha da zor oluyo... beylerrrr tatlısu motorcusu olmayalımmmm
yalnız amannn dikkattt... bu işin şakası yok... acaip kayıyor kırağı kestiğinde, ya da yağmur çiselediğinde... bi bakıyorsunuz aaa yerdesiniz... dolayısıyla ben kaplumbağa hızında gidiyorum böyle koşullarda
kullanmam önce sağlık emniyet bence güzel havalar gelecek nasıl olsa mecbur kalmadıkça binmem.
yağmurlu havada motora bınmem ama yolda yağmur yağdı mejbur bıneceksın
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
arkadaşlar
Ben kar hariç her hava koşulunda kullanıyorum, gece gündüz... Kar için bildiğiniz bir önlem var mı? zincir gibi mesela...
altımızda bi enduro olsa ohoooo dururmuyum ama scootere kıyasım gelmiyor napalım asfalttan ve kuru yoldan başkasını yakıştıramıyorum
Valla muğla da yaşıyorum kar da yok aşırı soğukta
Kendimi şanslı hissediyorum arkadaşlar darısı sizin başınıza ammaaa
Bardaktan boşalırcasına yağarsa ayrı o zaman araba da fayda etmez
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj silinmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Yağmur demem çamur demem binerim, biniyorumda;ama iş kara gelince düşünmem lazım,biraz daha düşünürsem ozamanda binerim galiba
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
yerde buz ve kaygan zemin olmadığı sürece mümkün olduğu kadar motor sürmeye gayret ederim.soğuk bişey ifade etmiyo.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Yagmur demem camur demem ama kara gelince birraz duuurrrr... ne de olsa altimda karda gitcek bi motor yok..
bir kere sağanağa yakalandık hem de ful kıyafetle olmama rağmen donuma kadar ıslandım ...........az kuru olsun yanına da pilav.........
yardırmaya gerek yok yağmur demem çamur demem ......ben derim keyif almam yağmur olunca
BORN TO RACE
Ankara da pek iyi olmuyo...
İzmir'e dönmeyi bekliyorum...
kar ve soğuk olmadan çok zevkli olucak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)