Anket: Kötü Hava Koşullarında Motosiklet Kullanıyormusunuz?
- Katılımcı sayısı
- 1919. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
-
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
-
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
-
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
-
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
-
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
motor hastasiyim ama karda binmem yagmurda sogukta binerim
hiz,zi severim cezalari sevmem ama motor tutgusu herseye deyer
5 saniyede 100 km ulasmanin zevki herseye deyer:cat:
-
yağmurlu havalarda binerim.. kötü hava şartlarında binerim yoksa ne kaldı dakar'ın hayali.
[FONT="Garamond"][SIZE="2"][COLOR="Red"][I]Odeon[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
scooterların tekerleği ince yağmurda çok kayıyor o yüzden yağmurlu havada binmem ama yagmura yakalanmışlığım çok oldu.soğukda hiç farketmez binerim kıyafetleri giyince zaten soğuğu hissetmiyorsun
-
çok bindim yalnız bağımlılık yapıyor orası kötü
-
2 gün önce geldim t.dağ-şarköy'den bursaya.320 km.yollar iyiydi fakat biga tarafında yol kenarlarında kar falan vardı.görenler deli falan zannetmişlerdir herhalde yerler buzlu olmasın yeterki.her türlü havada biniyorum,binerim.
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
-
slm arkadaşlar ben değil ama mersinde bir motorcu kardeşimiz var Erdem diye motor işiyle uğraşıyor ve yağmur demeden çamur demedenmotora biniyor ve kimsenin binmeye cesart edemediği yollarda yağmurda tekteker radara bile girdi
ama malesef plakayı okuyamadıkları için bizi durdurdular ve cezayı biz yedik
-
Arkadaşlar merhaba,
Meslekten dolayı hafta içi binemiyorum zaten hafta sonları yerler kuru olduğu takdirde soğukda olsa biniyorum
-
-
Dün istanbulda kar yağıyordu ve benim canım beşiktaş iskelesinin yanında çay içmek istedi çok güzeldi ya karın kaskına dolması başka bir tat siliyorsun bir dakikada yeniden doluyor
-
bu işin ortası yok galiba, ağırlık ya cengaverlerde ya tatlısucularda.
ilk motorumda ben de cengaverdim, yağmur- kar dinlemezdim. şimdilerde tatlısu motorcusu oldum. motor nasılsa garajda duruyor, hava düzelsin binerim ne acelesi var diye düşünüyorum.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
kar,fırtına olduğunda ve hasta olduğum zamanlar hariç her daim binerim , yağmur çamur etkilemez yani ;)
aaaahhhhh ahhh keşke izmirde yaşıyo olsaydım o zaman hiç inmezdim tabi
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Kar ve buz dışında(kayma tehlikesi)hava -1,in altına düşmedikçe kullanıyorum..yağmurda özellikle keyif alıyorum
-
walla kar haric her zaman hic affetmem abi
-
OLSA KAR YAGMUR DEMICEMDE YOK ISTE YOKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
-
Öncelikle merhaba ben yeni üyeyim
kuru hava haricinde kullanmam ama yaz yağmurları hariç
soğuk yağmur kar buz risk faktörleridir
-
Super Moderator
Ben de zamanında "Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem." şeklinde oylamışım ama kısa bir süreliğine motor bende kaldığı için son zamanlarda kar-çamur dinlemedim...
-
abı kar lıs yagmur camur demem bınerım motora ben karda gezmesı cok gusel oluyo tvsıye ederım
-
geçtiğimiz cuma akşamı iş çıkışı sağnak yağmur yağıyor olmasına ve arkadaşlarımın motorla gitme diye tüm ısrarlarına karşın 3 saat gece karanlığında sağnak yağmur altında bodruma gittim,eldiven ve bot dandik olduğu için yağmur affedersiniz neredeyse donuma işledi ama eve varıp ailemle kucaklaşınca hiçbirşeyim kalmadı,yine olsayine motorla giderim ama iyi bir bot eldiven bulursam
-
Her hava koşulunda kullanırım. Tek değişiklik süratimde olur. Buna kar ve buz da dahil. Motosikletimi yazdan yaza hatırlayacağıma benzin döküp yakarım daha iyi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler