Anket: Kötü Hava Koşullarında Motosiklet Kullanıyormusunuz?
- Katılımcı sayısı
- 1919. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
-
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
-
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
-
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
-
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
-
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?
Reklamlar
-
10 Aralık 2020, 05:11
Her hava koşulunda biniyorum soğuk yağmur kar farketmiyor , tek ulaşım aracım motorum , bitek kar da binmeye çekiniyorum oda tuzlama yapılıyo kar buz motoru çürütüyo ondan. Burda sadece güneşte binerim diyenlerin mesajına çok üzüldüm ayrı alemlerde yasıyoruz . Motosiklet insanları birleştirir sanardımda , cc ayrımından tutun statü ayrımına artık hava şartlarına kadar gelmiş bu ayrıştırma. Neyse ben fikrimi beyan ettim.
Reklamlar
-
10 Aralık 2020, 09:38
Yagmur harici her daim kullanırım.
Yağmurda da arada sürüyordum da çukurlar nedeniyle tövbe ettim.
-
10 Aralık 2020, 09:53
Yağmur çamur farketmiyor, kullanıyorum. Karda da kullandım ama yoğun kar değildi.
-
10 Aralık 2020, 10:13
Her koşulda kullanırım
-
10 Aralık 2020, 10:25
Ben soğuk havada süremiyorum, çok üşüyen biriyim.
İnşallah sizlerin de desteğinizle bu durumu aşacağım. Sıcak tutan kışlık ekipman tavsiyelerine açığım arkadaşlar.
-
4 senedir araba kullanmıyorum. Yaz kış motor kullanıyorum. Kimine eziyet kimine zevk.::
-
EAK54 adlı üyeden alıntı
Her hava koşulunda biniyorum soğuk yağmur kar farketmiyor , tek ulaşım aracım motorum , bitek kar da binmeye çekiniyorum oda tuzlama yapılıyo kar buz motoru çürütüyo ondan. Burda sadece güneşte binerim diyenlerin mesajına çok üzüldüm ayrı alemlerde yasıyoruz.
Niye uzuluyorsunuz ki? Kimisi zevkli bulur biner, kimisi tehlikeli bulur kacinir... Sahsi tercih bunlar hep.
-
şu sıra ulaşım aracı olarak motorumu kullandıgım icin her gün mecbur işe motorumla gidip geliyorum.. gerci havanın sogudugu da yok istanbulda.. mecbur degilsem zevkine gezmek istiyorsam tabii ki ılık havayı tercih ederim )
-
Üşüyen termal içlik giysin. Islanan da yağmurluk giyer. Boyunluk, buff veya balaklava da işe yarar. En az 15 senedir bu şekilde sürüyorum.
-
2 senedir motosiklet sevdasına düştüm ve 2 senedir de kar yağmasın diye dua ediyorum. Yerde kar görmezsem yaz kış kullanıyorum motoru.
-
Bu gün çok güzel sağanak vardı çatır çatır kullandım bir ara lastik kabaklaştığı için kalkışta patinaja düştüm aksiyon oldu :D Ama güzel oldu yağmurda sürmeyi özlemişim :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler