Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
zevk ıcın kullandıgım ıcın guzel hava tercıhımdır
Motosiklet her koşulda kullanılır ben öyle yapıyorum.....Yağmur,Çamur,Kar asla yıldırmaz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Ben motor hastasıym Kar,kiş,yaz ,su demeden bınerım ama lastıklerı değiştirim gerekırse ...
genel bir kuralım olmasada motosiklete kuru havada binmeyi yeğlerim..
benim lastikler nylon oldugu için istesemde binemem
motorlar sadece yaz mevsimine uygun üretilmemiştir heralde araç sonucta .
yamurda demem camurda demem binerim her türlü ;)
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
bende sadece yagmurda binerim ( cünkü burda kar yağmaz hehe )
geçen yıl 6.ayda aldığım motorumu toplamda sadece 3 gün kullanmadım meteroloji yoğun kar yağışı olacak demişti(gerçi yağmadı ama)onun dışında kar yağmur rüzgar fırtına hiç fire vermedim. Nasıldı diyecek olusanız zor hava şartlarında motor kullanmak eziyet zevk alamıyorsunuz...
ben bir kez dağlarda toprak yolda yaklaşık 40 dk.sulu kar altında gittim. yağmurluğum vardı ama kalitesizdi.sucuk gibi oldum. bir kez de yağmurun altında yaklaşık 1 saat gittim.fakat bu sefer yağmurluğum kaliteydi. bir damla su fire vermedi.
karda sürmeye çalıştım ama ne fayda,patenaj çekip durdu motor
Yagmurda bı baska guzel oluyo motora bınmek bıde hızlı ve ofkelı olunca)
araba sürmeyide biliyorum motor sürmeyide ..hiç bi zaman arabayı sevmedim
derler yha...gözüm ondan(motordan)başkasını görmedi...yağmur çamur.kar demeden gezerim ark....
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Kar haricinde, buzlanma riski olduğunda da trafiğe çıkmam. Eğer Kara yolda seyir halinde ansızın yakalanırsam, uygun bir yere kadar vaziyeti kurtarırım ve sonra emniyetli bir yere kilitlerim.
ecza deposunda çalışırken biniyordum elbette ama normalde nadir binerem gerekli olmadığı sürece binmem
│█│║▌║││█║▌│
© ΘRIGINAL PRΘFILE ®
CBF150 varken egzos suyun altında biniyordum kışın. Yağmur çamur demeden. Güzel bir çizme ve yağmurlukla geçen kış çok gezdim. Sadece eldivenler çok ıslanıyor akşam sürekli kurutuyordum. Karlı-Buzlu yollar sakat olur sanırım hiç kullanmadım.
sevda kar yağmur dinletmiyor
What goes around, Comes back arround...
ben her hava koşulunda motor kullanıyorum sadece yagmurun ilk başladıgı anlarda yada yogun kar yağışı varsa motoru kullanmıyorum.Hayatım boyunca araba kullanmadım her nekadar orduda eğitimlerini aldıysamda manevra ve diğer hususlarda arabalar bana göre çok büyük ve şehirde gereksizler.Hayatta zaman kaybını birtek geriye alamıyoruz ve benimde zaman kaybına tahamülüm yok.
yağmurlu hava olsun karlı hava olsun tehlikeli ve bi okadarda yorucu olmasına rağmen geröekten zevklidir
│█│║▌║││█║▌│
© ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Geçen sene,kışın eldivensinz bindiydim bir kere soğuktan fren sıkamamıştım.Soğuklarda zor oluyor motor sürmesi.Yani işim düşmesse kışın binmiyorum.
ben daha kötü hava görmedim
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)