Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
ah bii olsa ah bi yağmurda düşük hızda açıcam kaskımın vizörünü çekicem içime toprağın kokusunu dinlicem yağmurun kaskımdaki şarkısnı oooof offf
Yaz-kış farketmez motosikletimin keyfini çıkarmaya bakarım.
İşte karla kaplıyken çıktığım Kartepe'den iki fotoğraf;
bırakın yağmuru hava kapalıysa yağmur yağacak gibiyse bile motoruma kıyıpda binmem
Her asker yeşil bereli olamaz
mont+pantolonuda aldım bugün, artık taş yağsada binerim
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
keyif almak için riske gerek yok.motorsikletlerin yok kabul edildiği türkiye şartlarında asla ...zorunlu durumlar hariç
Dün gece biraz gezeyim dedim dondum ..
adanada oldugumuz için karın K si yok her zaman kullanıyorum..
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
Varmı bugün dışarı çıkıcaklar İstanbuldan
GKN MOTORS
Güzel ve kaliteli termal bir içlik, kaliteli mont ve pantalon, buhar camı olan bir kask, sileceği olan bir eldiven, birde yağmurluk, fizana bile giderim kimse tutamaz, beni.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Kötü hava koşullarında motor kullanmak delikanlılık değildir. Konu ıslanmak veya üşümekten ziyade bir yere sağ salim gidebilmektir. Yağmurun yeni yağdığı ve asfaltın üzeri çamurlaştığı zaman çok dikkat edin. Çok soğuk havalarda kara buz denilen gözle görülmeyen buz tabakasına dikkat edin. Lastiklerinizin ısınmasına ve parmaklarınızın üşümemesine dikkat edin. Diğer araçların sizi daha zor farkedeceğini, fren mesafenizin uzayacağını unutmayın. Ve en önemlisi kıyafetiniz tam olsun. Bu arada ben bugünkü yağmurda işe motosikletle geldim. Bir dahakine gelirmiyim? Şartlara göre değişir.
öğlene doğru bayrampaşadan cerrahpaşaya geldim... feci yağmur yağıyordu. alt yağmurluk yoktuu uçarı kaçarı yok yaaa güzel bir alt yağmurluk alıp kar ve buzlanma haricinde kullanıcam artık... 1 saatlik (cerrahpaşadan-bayrampaşaya) İETT otobüs yolculuğumu 12 dakikaya düşürüyorum
valla benim bölgeme kargo çıktıgı sürece mecburi biniyorum ayrıca bide işe git gel var avcılar mecidiyeköy 47 km git gel 94 km benim motor diğer çalışanlarınkine göre %70 daha fazla km yapıyor hee tabi rOmeO yu karıştırmamak lazım adam maltepe pendik kemerburgaz falan filan derken ilk 10 000 i gören eleman olmak üzre
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Valla yeğenim yeni biniciyimBence çok kötü< havalarda binmek kolay inmek zor olur diyorum en azından doğal< yollardan.Lütfen mecbur kalmadıkça düzgün havalarda motora binelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)