Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
1300 killometrelik bir yolculuğun 1200 kilometresini yağmur altında geçirmiştim.
40 km kadarda karda tecrübem oldu. Çok zor, çok zahmetli ve çok yavaş olsada zevkli bir sürüştü
Çekiyorum kar kıyafetimi üzerime gidiyorum işime.(Kayak kıyafetlerini iki yönlü kullanmak ekonomik oluyor).Elimde kaskla,sırtımda şişme montlarla.Üzerim ıslak ve çamurlu ,giriyorum öğretmenler odasına;"Dünyalılara selam,barış için geldim" diyorum.Ben yağmurda ve çamurda bile 4 tekerlektense bunu tercih ediyorum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yok abi hiç bişicik demiyo 2005 den beri çok iyi anlaşıyoruz yağmur çamurdan kardan buzdan sonra hemen arkadaşın garajı var ufak oraya alıyoruz sonra temizliğe başlıyoruz :D:D sonra seviniyo
motosikletimle kardeş gibiyiz gören deli diyo :D:D
pozisyon sakat biraz ama :D:D
çamurlukta ki ufak buz sarkıtına dikkat :D:D
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
Kütahyanın kışına bilenler vardır aramızda, kütahyada bu sene 11ay 25gün motosikletimi kullandım... Yağmur,Çamur,Kar,Tipi,Fırtına,Buz dinlemedim... Allaha şükür düşmedim,üşümedim...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
motorumu 31 ocakta kar yağarken teslim aldım.ilk ay full kar yada yağmur+eksi derecelerde hava.e dolayısıyla hertürlü.
Kymco Kymco Partizani
Ben geçen sonbaharda kullanmaya başladığım için soğuk ve yağmurlu havalarda çıkardım bazen. Ama köprüden geçerken uçuyodum nerdeyse
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
karda sürmek biraz saçma olur kar buz derken düşmekte var ucunda benim kanaatim zaten İzmir'e 30 yılda bir kar yagıyor kuru zeminde her zaman sürüyoruz yağmurda sürmekse ayrı bi tat
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
allah beni motor üstünde öldürsün
her turlu yolda dondururum bi şekilde tekerimi hava ayırt etmem
bende kulanmam şartlar kötü olursa tabi
kurye oldugum için hep biderim fark etmez karda daha zevkli oluyo
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
iş gereği her koşullda mecvur çıkıyorum
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
havalar soğudumu bakımını yapar kaldırırım mayıs ayına kadarda çıkartmam
bu akşam hafif yağmurda sürdüm çok zevkliydi.
evet sağnak yağmurdada çamrdada hatta dışarıda kar yağarkende motoruma binip gideceğim yere yine giderim asla tereddüt etmem.herzaman her yerde her hava kosulunda motorcu sınır tanımaz çünkü.
kar hariç binerim ama yağmurlu havalarda da pek bnmemeye tercih ederim en güzeli kuru zemin
[COLOR="Red"][B][U]Yüksel Türk!
Senin için yükselmenin hududu yoktur...[/U][/B][/COLOR]
acil oldumu her türlü kullanırım tabi şimdi yok ama varken kullanıyordum hemde kasksız hava yağmurluyken bi elimle gözümün üstüne elimi koyuyordum bi elimlede motoru tutuyordum malum kasksız yağmurda giderken tanecikler gözüme taş gibi vuruyordu ne delilik ama...
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)